|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Żadnych konkretów nt transferów bym sie nie spodziewał.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ....a tak cukrujacego Kołtonia to dawno nie widziałem,teraz pod niebiosa wychwala nasza siatke skautów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
hahahah moc tego forum http://sport.onet.pl/pilka-nozna/mar...wiadomosc.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
hahahahahhaha wystarczyło żeby ktoś napisał na forum że Wasyl na KSW i może konrakt negocjuje, nie mineło nawet pół dnia i news na główej onetu
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kiedy retransmisja CF
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Stan mowi, ze Wisla zima przygladala sie Robakowi ale ten kosztowal dwa razy tyle co Gienek
....a ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
tak jak można się było spodziewać bez żadnych konkretów.. Stan szuka intensywnie Polaków , którzy zmniejszą dominację liczebną obcokrajowców w naszej drużynie.
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
patrzac na rynek w Polsce to do 1składu trudno kogos znalezc za przyzwoita kase ,raczej beda to wzmocnienia jako zmeinnicy ,a konkrety jednak z zagranicy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Stan powiedzial, ze Wisla potrzebuje 2-3 zawodnikow do podstawowego skladu oraz kilku na lawke rezerwowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
a skąd wiesz czy rzeczywiście coś takiego miało miejsce, że Ci dziennikarze się czegoś dowiedzieli. Ja też mogę powiedzieć że według dziennikarzy " La gazzetta dello sport " Stan chce sprowadzić Eto czy czy kogoś tam z Włoch....
co nie zmienia faktu, że jeżeli to okaże się prawdą to będę bardzo zadowolony ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Szkoda, że nie zapytali Stana czy przepuduje nasz system szkolenia młodzieży na wzór holenderski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wasilewski przedłuzył kontrakt z Anderlechtem do 30.06 2013 na poczatku tego roku ,ale ostatnio był sadzany na ławce kwestia jest czy moze maja juz na jego miejsce kogos i oczywiscie zarobki ewentualne w Wisle,a cena jego to około 2milony euro,a wiec moze wypozyczenie znowu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Fajnie by było ściągnąć Marcina Wasilewskiego.
Gość z dużym doświadczeniem do tego w bardzo dobrym wieku jak na bocznego obrońce - 31 lat. Mówi, że jego marzeniem jest gra na euro. Dlatego najlepszym wyjściem dla Wasyla byłby powrót do Polski... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Podstawowy obronca Anderlechtu i wyrozniajaca sie postac tego zespolu ma wracac do polskiej ligi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polska strona Anderlechtu Wasilewski przejdzie do Wisły Kraków?
Marian 22.05.2011, 13:02 Skomentuj [1] Według informacji oficjalnego serwisu Jupiler Pro League oraz gazety Het Laatste Nieuws, Marcin Wasilewski znalazł się w kręgu zainteresowań nowego mistrza Polski, Wisły Kraków. Suma transferu miałaby się wahać w wysokości około 800 - 900 tysięcy euro. Mistrzowie Polski planują ponoć poważne wzmocnienia przed rozpoczęciem batalii o fazę grupową Ligi Mistrzów. Jednym z pierwszych, którzy latem mają trafić na Reymonta jest właśnie Wasilewski. Prawy obrońca Anderlechtu w ostatnim czasie jest w bardzo dobrej dyspozycji, dlatego trudno powiedzieć, czy działacze z Constant Vanden Stock zdecydują się sprzedać jednego z filarów defensywy. [skomentuj] [wróć do newsów] Jesli dostanie oferte to na bank odejdzie bo ma o wiele lepsza perspektywe. Moze liga jest gorsza ale Wisla w tym roku moze naprawde cos ugrac. A i kasy chyba wiecej dostanie el19 22.05.2011, 13:14 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie orientujesz sie widzę w jego sytuacji, skoro odbierasz to jako żart. Owszem, strzelił bramkę i zaliczył asystę w meczu z Lokeren, ale nikt w Belgii nie ukrywa, że Wasyl po kontuzji obniżył znacznie loty. Sprowadzili/ają (?) zmiennika dla niego, niestety nie pamiętam jak się nazywa. Myślę, że więcej niż Kew Jaliens nie chcialby zarabiać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Cytat:
haha i wszystko to moja wina a ja to napisałem dla beki ;D |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Doświadczenie ma to fakt, umiejętności też. Ja jednak jestem sceptycznie nastawiony po ostatnich powrotach wielkich nazwisk do Polskiej ligi. Żurawski, Wichniarek, Smolarek, Murawski, Kowalewski - żaden z nich nie wypalił. Przypadek Seweryna Gancarczyka też może być niezłym przykładem. Z reprezentacyjnego obrońcy stał się człowiekiem widmo. Niby w Lechu gra ale jakoś nie gra.
Nie mówię, że Wasilewski by się nie sprawdził. Chodzi o to żeby się wstrzymać z hurraoptymizmem. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bo mam wrażenie, że nieraz czytałem o tym, że ma coraz słabsza pozycje w Anderlechcie, ale możliwe że sie mylę. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wawrzyniak w Wisle to czarna rozpacz i katastrofa. Ta pilkarska miernota o aparycji wioskowej niedojdy, oszust, cwaniak i mentalny gowniarz w naszym klubie ?!
Ktos kto go zaproponowal powinien zostac dyscyplinarnie wyp... z klubu. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|