The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2011, 10:37
Żadnych konkretów nt transferów bym sie nie spodziewał.
..
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.05.2011, 10:38
murray napisał(a):Wyświetl post
Ale Kołtoń cukruje. Nie żebym się się smucił, to miód na moje uszy.
W tym momencie kadzą Valckxowi, że nie spodziewali się, a tak świetne transfery.
Ale jakie peany o Patryku ja pierdu:
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Stary 22.05.2011, 10:55
No ....a tak cukrujacego Kołtonia to dawno nie widziałem,teraz pod niebiosa wychwala nasza siatke skautów
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 22.05.2011, 10:56
8 skautów regionalnych w Polsce którzy mają szukać po niższych ligach,
5 skautów w polsce którzy oglądają tylko seniorów ( pewnie tylko 1,2 liga)
4 skautów w europie którzy mają szukać zawodników do Wisły.
1 Stan Valx

Co by nie mówić spora grupa pracuje nad transferami.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 22.05.2011, 10:56
hahahah moc tego forum http://sport.onet.pl/pilka-nozna/mar...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 22.05.2011, 10:58
A tak wyglada siatka skautow w Lechu:

wwf napisał(a):Wyświetl post
8 skautów regionalnych w Polsce którzy mają szukać po niższych ligach,
5 skautów w polsce którzy oglądają tylko seniorów ( pewnie tylko 1,2 liga)
4 skautów w europie którzy mają szukać zawodników do Wisły.
1 Stan Valx

Co by nie mówić spora grupa pracuje nad transferami.
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 22.05.2011, 11:00
hahahahahhaha wystarczyło żeby ktoś napisał na forum że Wasyl na KSW i może konrakt negocjuje, nie mineło nawet pół dnia i news na główej onetu
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 22.05.2011, 11:00
Kiedy retransmisja CF
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Stary 22.05.2011, 11:05
Stan mowi, ze Wisla zima przygladala sie Robakowi ale ten kosztowal dwa razy tyle co Gienek ....a
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 22.05.2011, 11:08
tak jak można się było spodziewać bez żadnych konkretów.. Stan szuka intensywnie Polaków , którzy zmniejszą dominację liczebną obcokrajowców w naszej drużynie.
Groundhopper
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Stary 22.05.2011, 11:12
Zienczuk8 napisał(a):Wyświetl post
tak jak można się było spodziewać bez żadnych konkretów.. Stan szuka przede wszystkim Polaków , którzy zmniejszą dominację liczebną obcokrajowców w naszej drużynie.
patrzac na rynek w Polsce to do 1składu trudno kogos znalezc za przyzwoita kase ,raczej beda to wzmocnienia jako zmeinnicy ,a konkrety jednak z zagranicy
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 22.05.2011, 11:12
neq. napisał(a):Wyświetl post
hahahahahhaha wystarczyło żeby ktoś napisał na forum że Wasyl na KSW i może konrakt negocjuje, nie mineło nawet pół dnia i news na główej onetu
Dziennikarze "Het Laatste Nieuws" też czytają to forum i na nim opierają swoje informacje

Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Stary 22.05.2011, 11:19
Stan powiedzial, ze Wisla potrzebuje 2-3 zawodnikow do podstawowego skladu oraz kilku na lawke rezerwowa.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.05.2011, 11:29
Syn Kangura z 1984 napisał(a):Wyświetl post
Kiedy retransmisja CF
17.00 Polsat Sport extra
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 22.05.2011, 11:29
a skąd wiesz czy rzeczywiście coś takiego miało miejsce, że Ci dziennikarze się czegoś dowiedzieli. Ja też mogę powiedzieć że według dziennikarzy " La gazzetta dello sport " Stan chce sprowadzić Eto czy czy kogoś tam z Włoch....

co nie zmienia faktu, że jeżeli to okaże się prawdą to będę bardzo zadowolony
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
matys2
Member

Od: 08.2010

Stary 22.05.2011, 11:34
Szkoda, że nie zapytali Stana czy przepuduje nasz system szkolenia młodzieży na wzór holenderski.
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Stary 22.05.2011, 11:37
Wasilewski przedłuzył kontrakt z Anderlechtem do 30.06 2013 na poczatku tego roku ,ale ostatnio był sadzany na ławce kwestia jest czy moze maja juz na jego miejsce kogos i oczywiscie zarobki ewentualne w Wisle,a cena jego to około 2milony euro,a wiec moze wypozyczenie znowu
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 22.05.2011, 11:49
Syn Kangura z 1984 napisał(a):Wyświetl post
Kiedy retransmisja CF
Jeśli nie masz dekodera polsatu a masz Playstation3 i podłączysz do netu to w zakładce IPLA są powtórki CF.
Ponoć tak samo mają nowe telewizory Samsunga ale tego nie sprawdzałem bo mam troszkę wcześniejszy model bez WiFi.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 22.05.2011, 11:51
Fajnie by było ściągnąć Marcina Wasilewskiego.
Gość z dużym doświadczeniem do tego w bardzo dobrym wieku jak na bocznego obrońce - 31 lat.

Mówi, że jego marzeniem jest gra na euro. Dlatego najlepszym wyjściem dla Wasyla byłby powrót do Polski...
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.05.2011, 11:57
neq. napisał(a):Wyświetl post
a skąd wiesz czy rzeczywiście coś takiego miało miejsce, że Ci dziennikarze się czegoś dowiedzieli. Ja też mogę powiedzieć że według dziennikarzy " La gazzetta dello sport " Stan chce sprowadzić Eto czy czy kogoś tam z Włoch....

co nie zmienia faktu, że jeżeli to okaże się prawdą to będę bardzo zadowolony
http://www.anderlecht-online.be/arti...9264&lang=ned# to info z wczoraj rano i od tego się wszystko zaczeło. To dlatego na forum napisali że może przyjechał tutaj na negocjacje, to dlatego dziennikarze belgijscy napisali to co napisali i dlatego również na onecie jest to na głównej.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Stary 22.05.2011, 12:07
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
http://www.anderlecht-online.be/arti...9264&lang=ned# to info z wczoraj rano i od tego się wszystko zaczeło. To dlatego na forum napisali że może przyjechał tutaj na negocjacje, to dlatego dziennikarze belgijscy napisali to co napisali i dlatego również na onecie jest to na głównej.
powiem tak byłoby fajnie jak by sie zjawił na R22 wzmocnienie zajebiste ,walczak z niego ostry cos jak Sobol,ale chyba nierealne ,jednak cuda sie zdarzają
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 22.05.2011, 12:08
Podstawowy obronca Anderlechtu i wyrozniajaca sie postac tego zespolu ma wracac do polskiej ligi ? Zart, biorac na uwage tez zarobki.
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Stary 22.05.2011, 12:20
Polska strona Anderlechtu Wasilewski przejdzie do Wisły Kraków?
Marian 22.05.2011, 13:02 Skomentuj [1]
Według informacji oficjalnego serwisu Jupiler Pro League oraz gazety Het Laatste Nieuws, Marcin Wasilewski znalazł się w kręgu zainteresowań nowego mistrza Polski, Wisły Kraków. Suma transferu miałaby się wahać w wysokości około 800 - 900 tysięcy euro.

Mistrzowie Polski planują ponoć poważne wzmocnienia przed rozpoczęciem batalii o fazę grupową Ligi Mistrzów. Jednym z pierwszych, którzy latem mają trafić na Reymonta jest właśnie Wasilewski.

Prawy obrońca Anderlechtu w ostatnim czasie jest w bardzo dobrej dyspozycji, dlatego trudno powiedzieć, czy działacze z Constant Vanden Stock zdecydują się sprzedać jednego z filarów defensywy.
[skomentuj] [wróć do newsów]

Jesli dostanie oferte to na bank odejdzie bo ma o wiele lepsza perspektywe. Moze liga jest gorsza ale Wisla w tym roku moze naprawde cos ugrac. A i kasy chyba wiecej dostanie
el19 22.05.2011, 13:14
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 22.05.2011, 12:21
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Podstawowy obronca Anderlechtu i wyrozniajaca sie postac tego zespolu ma wracac do polskiej ligi ? Zart, biorac na uwage tez zarobki.
Nie orientujesz sie widzę w jego sytuacji, skoro odbierasz to jako żart. Owszem, strzelił bramkę i zaliczył asystę w meczu z Lokeren, ale nikt w Belgii nie ukrywa, że Wasyl po kontuzji obniżył znacznie loty. Sprowadzili/ają (?) zmiennika dla niego, niestety nie pamiętam jak się nazywa. Myślę, że więcej niż Kew Jaliens nie chcialby zarabiać.
Odpowiedz cytując
KMZ
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 22.05.2011, 12:31
Cytat:
]

haha i wszystko to moja wina a ja to napisałem dla beki ;D
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 22.05.2011, 12:33
kriswisla napisał(a):Wyświetl post
Polska strona Anderlechtu Wasilewski przejdzie do Wisły Kraków?
Marian 22.05.2011, 13:02 Skomentuj [1]
Według informacji oficjalnego serwisu Jupiler Pro League oraz gazety Het Laatste Nieuws, Marcin Wasilewski znalazł się w kręgu zainteresowań nowego mistrza Polski, Wisły Kraków. Suma transferu miałaby się wahać w wysokości około 800 - 900 tysięcy euro.

Mistrzowie Polski planują ponoć poważne wzmocnienia przed rozpoczęciem batalii o fazę grupową Ligi Mistrzów. Jednym z pierwszych, którzy latem mają trafić na Reymonta jest właśnie Wasilewski.

Prawy obrońca Anderlechtu w ostatnim czasie jest w bardzo dobrej dyspozycji, dlatego trudno powiedzieć, czy działacze z Constant Vanden Stock zdecydują się sprzedać jednego z filarów defensywy.
[skomentuj] [wróć do newsów]

Jesli dostanie oferte to na bank odejdzie bo ma o wiele lepsza perspektywe. Moze liga jest gorsza ale Wisla w tym roku moze naprawde cos ugrac. A i kasy chyba wiecej dostanie
el19 22.05.2011, 13:14
800 tys euro haha dobre... jak będzie za darmo to może mu zapłacimy 300tys za sezon inaczej nie widzę sensu...
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 22.05.2011, 12:38
Doświadczenie ma to fakt, umiejętności też. Ja jednak jestem sceptycznie nastawiony po ostatnich powrotach wielkich nazwisk do Polskiej ligi. Żurawski, Wichniarek, Smolarek, Murawski, Kowalewski - żaden z nich nie wypalił. Przypadek Seweryna Gancarczyka też może być niezłym przykładem. Z reprezentacyjnego obrońcy stał się człowiekiem widmo. Niby w Lechu gra ale jakoś nie gra.

Nie mówię, że Wasilewski by się nie sprawdził. Chodzi o to żeby się wstrzymać z hurraoptymizmem.

Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 22.05.2011, 12:42
filemon napisał(a):Wyświetl post
Nie orientujesz sie widzę w jego sytuacji, skoro odbierasz to jako żart. Owszem, strzelił bramkę i zaliczył asystę w meczu z Lokeren, ale nikt w Belgii nie ukrywa, że Wasyl po kontuzji obniżył znacznie loty. Sprowadzili/ają (?) zmiennika dla niego, niestety nie pamiętam jak się nazywa. Myślę, że więcej niż Kew Jaliens nie chcialby zarabiać.
Wlasnie prezentuje sie bardo dobrze...ja znam takie opinie. Po drugie - facet na brak ofert z powaznych klubow holenderskich czy nawet z premiership nie bedzie narzekal, a w Anderlechcie kasuje na reke 600-700 tys. euro. Dla mnie fantastyka.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 22.05.2011, 12:47
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Wlasnie prezentuje sie bardo dobrze...ja znam takie opinie. Po drugie - facet na brak ofert z powaznych klubow holenderskich czy nawet z premiership nie bedzie narzekal, a w Anderlechcie kasuje na reke 600-700 tys. euro. Dla mnie fantastyka.
Mogę prosić źródła jakieś? Bo mam wrażenie, że nieraz czytałem o tym, że ma coraz słabsza pozycje w Anderlechcie, ale możliwe że sie mylę.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 22.05.2011, 13:01
Wawrzyniak w Wisle to czarna rozpacz i katastrofa. Ta pilkarska miernota o aparycji wioskowej niedojdy, oszust, cwaniak i mentalny gowniarz w naszym klubie ?!

Ktos kto go zaproponowal powinien zostac dyscyplinarnie wyp... z klubu.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów