|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Lechia swietnie rozprowadza pilki. Lukjanovs zjada milosnika analnych zabaw...
Wolakiewicz ma ciezkie zycie w tym meczu Chcialbym remis, ale z drugiej strony Lechia zasluguje w tym meczu na 3 punkty. Swietnie prowadza gre. Edit : Slusarski i 0-1. Co zrobila Lechia to ja nie wiem...
Ostatnio edytowane przez kreseq : 22.05.2011 o godz. 14:40.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Za głupotę się płaci. Jeśli takim wynikiem skończy się ten mecz to Jaga ma już praktycznie puchary. Wisła i Legia w tej układance przestają się liczyć i góra tabeli będzie wyglądała tak.
Jagiellonia - 45 pkt. Śląsk - 43 pkt. Amica - 42 pkt. Górnik - 42 pkt. Lechia raczej kończy swój udział w walce po puchary w tym roku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
w Gdańsku chyba nie chcą tych pucharów...
Zapewne skończy się 0-2 dla kuchenek, nie widzę szansy dla Lwów Północy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
To nie chodzi o to, że się czepiam Wisły, tylko akurat zachowanie Wisły wczoraj to świetny przykład tego co w naszej piłce jest powszechne (inne przykłady ostatnio Bełchatów 0-2 Lubin, Lubin walczył, Bełchatów miał totalnie wyjebane). I w tym sensie, żałuję ze Lubin czy wczoraj Legia nie wygrały 6-0, bo może by coś się zmieniło w podejściu tych ....eczek. Przed oczami mam przykład z ostatnich kolejek Championship. Middlsbourugh o nic nie walczyło (środek tabeli) i pojechało w przedostatniej kolejce na Cardiff, które na maksa potrzebowało punktów by awansować. No i Cardiff przegrał 0-3 (!!!). Bo tam się gra zawsze, a nie jakaś żenada. Piliśmy, bawiliśmy się, mecz o nic. Co to w ogóle za tłumaczenie?
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 22.05.2011 o godz. 14:59.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Slusarski
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Donka nie ma na meczu w Gdansku
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Takie samo jak Legionistów za czasów Wdowczyka
Legia była w tym meczu lepsza, zasłużenie wygrała. Wiśle czegoś brakło, niekoniecznie zaangażowania. Tak jak napisał kreseq, Legia wygrała bitwę, ale to Wisła wygrała wojnę. Jak dla mnie karny w meczu ewidentny, ale czerwonej bym nie dał. Żółta jak najbardziej. Ale i tak uważam, że grając w 11 i tak przegralibyśmy ten mecz. Jakoś tak dziwnie się układał. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No to lech w pucharze. Pucharze Polski od pierwszej rundy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Traore... i już Lechia wygrywa
masakra jakaś |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
GOOOOOL 2-1 :d Piękna akcja
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
coz za comeback ;o
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Wychodzi więc na to, że cała nadzieja na punkty do ligowego rankingu w Wiśle...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale beznadziejnie się mecz ogląda w tym słońcu. Jak jedna drużyna może grać w zielonych koszulkach,a druga w niebieskich? Szkoda, że Lechia nie ma jeszcze zielonych spodenek.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nadeszla kara - nie bedzie k...y w pucharach !!!!!!! ....apropo ciekawe na ile Lechia by wycenila tego Traore
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
)? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
NIE. Jest własnoscią Lechii. Cena za niego jest dla nas nieosiągalna.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Rutkowski spełni obietnicę daną wczoraj kibicom Wisły i Legii i zostawi Bakero na przyszły sezon.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
karny dla Lechii troche z dupy - widać, że sędzia z Krakowa
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Z akcji na 2-1 dla Lechii najbardziej podobało mi sie podanie Lukjanovsa - miniecie Kotorowskiego przez Nowaka tez swietne ale jednak to pierwsze zagranie - Mistrzostwo Swiata jak dla mnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
LECHIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ale emocje były Na tą chwile Lechia 3, Ślask 4. Ale będą emocje do końca ![]() Taka Lechia - Liverpool na PGE Arena w sierpniu ahhhhh !! |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Reka idzie do gory i blokuje pilke - karny bo zmienia sie tor lotu futbolowki. Nic nadzwyczajnego.
Akcja na 2:1 palce lizac... Oby w pucharach cokolwiek pokazali. Nie czuje nic do Lechii ale jak widze ze Lech nie bedzie grac w pucharach to japa sie smieje od ucha do ucha ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
BRAWO BRACIA!
W pewnym momencie nie miałem nawet większych nadziei na remis, a tu proszę! BRAWO! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
rękę mial tam gdzie człowiek zazwyczaj ma ręke i jeszcze robił ruch do ciała - zwykła nabita
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja slyszalem, ze jak Slask awansuje do europejskich pucharow to Solorz da na transfery 6mln złotych - ale nie wiem czy ktos to na jaja pisał czy to prawda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To jest to, Lechia jak poczuje krew to nie ma mocnych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Brawa dla Lechii, że nie odpuściła do końca!
A Canal+ to chyba chce mnie z równowagi wyprowadzić, pan Milko i jego~ "no to idź już, żebyś nie musiał słuchać tych idiotów!" do Wołąkiewicza... Nie wiem dokładnie co krzyczeli kibice Lechii, ponieważ mecz "oglądałam jednym okiem" i "słuchałam jednym uchem", ale pan Milko sobie meliski powinien zaparzyć. Nie dość, ze słaby komentator, który swym nudnym komentarzem obrzydził mi Serie A, to jeszcze gorszy reporter. Wszędzie w Europie, gdzie zawodnik drużyny X przechodzi do drużyny Y-odwiecznego rywala drużyny X zachowania kibiców są podobne. Wszędzie się buczy, gwiżdże, wyzywa. Nawet w tej sielskiej Anglii... ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Dynek. Jeśli by to nie był Wilk a Łabędź to uznałbym to za naturalną pozycje
![]() |
|