|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() http://100najbogatszych.wprost.pl/ob...olorz-Zak.html E: pięknie sie nam dzień zaczął http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez piotrek06 : 21.05.2011 o godz. 10:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A będzie grała ? Tam jest na razie plac budowy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Fajną drużynę mają w tym Zabrzu, osobiście byłoby mi ich szkoda, gdyby miało się im to wszystko rozpidzielić poprzez sprzedaże Banasia, Jeża, czy Sikorskiego.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Lech powinien grać w pucharach bo dzieki pkt za zeszłe sezony w pucharach bedzie rozstawiony na kazdym etapie i ma szanse ugrac sporo pkt do rankigu krajowego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Dokładnie, wg mnie wszystkie drużyny powinny się podstawiać Lechowi. Ba, myślę, że w dobrym tonie byłoby oddanie mistrzostwa drużynie z Poznania. Wszak są rozstawieni w każdej rundzie i mają szansę awansować do fazy grupowej. A wszyscy wiemy, że silnej Wiśle jest potrzebny silny Lech. A zresztą, po co silna Wisła? Ważne, żeby polskie drużyny grały w pucharach. Wszyscy jesteśmy wielką rodziną i musimy sobie nawzajem kibicować.
Ostatnio edytowane przez murray : 21.05.2011 o godz. 14:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
jak sobie zasłużą to będą grać, jak nie to będą oglądać jak inni grają
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mogła Amica nie skupiać tylko swojej uwagi na Lidze Europejskiej i walczyć w ekstraklasie. Sami są sobie winni, choć mają jeszcze szanse.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Tak samo te stadiony rzekomo mające odmienić naszą piłkę. W dalszym ciągu będzie przychodziło tyle osób co zazwyczaj,na te stare, plus może z tysiąc,dwa nowych i to tak w porywach. Jeśli ktoś uważa,że mecze ligowę będą przyciągać 40 czy 30 tysięcy ludzi to życje w swoim wyimaginowanym świecie. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Mnie sie wydaje ze na dluzsza mete nowoczesna infrakstruktura (stadiony i w domysle bazy treningowe) wyciagna Polske z kryzysu pilki noznej w jakim tkwimy od paru lat. Wieksze stadiony (a co za tym idzie koszty ich utrzymania) wymusza na wlascicielach inwestycje w trenerow i zawodnikow. Legia (o ile Weiss jest prawda), Wisla. Wydaje mi sie ze i Bakera w POZnaniu dlugo nie wytrzyma. Jak Lech zobaczy ze dobry trener z zagranicy to jednak jest "to" to i POZnan sobie takiego zafunduje. A potem to juz prawem serii: Slask, Lechia (najwieksze stadiony) moze i Zabrze. ![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jaga jak widac nie chce nawet europucharów, mieć takie setki w tylu meczach i nic nie strzelic.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
akurat jak to napisałem to Franek strzelił ;p no cóż.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Po prostu zgrają się na tyle dobrze, że w jednym słabszym sezonie Wisły będą w stanie zdobyć mistrza. ![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Już trudno, przegraliśmy.
Ale są też dobre informacje !! Widzew prowadzi 2-1 ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kolegom z Wa-wy gratuluję zdobycia "małego superpucharu Polski". Cokolwiek by to nie było
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak tam pasy z widzewem sobie radzą?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja tam derby chce %)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Kosecki w pewnym momencie powiedział że życzył by sobie takiej atmosfery na każdym meczu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|