|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
A ja mam nadzieję że Wisła wystąpi o sprostowanie do gazet ,które pomówiły Patryka o rasizm.
Ostatnio edytowane przez Leniwiec : 17.05.2011 o godz. 14:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Werner pewnie ich tam wysłał
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Małecki dostał zacną kare od klubu, ma przeprosić piłkarza, albo już to zrobił, wydaje mi się że tyle w temacie.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
czy w sytuacji, gdy mamy mistrzostwo, a mecz z Zagłębiem będzie o nic to Pareiko zostanie zwolniony na mecz kadry?
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
zapewne tak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|||
Cytat:
Małecki dostał zasłużoną karę za chamstwo? To czemu akurat TYLKO on?
"Mały" zasłużył, to 90% ligi też. Czemu tylko jego sprawę się nagłaśnia? Wiadomo, że parchy mają radochę, jedną z niewielu w ich żałosnym życiu kibicowskim - gdzie nieustannie muszą uznawać naszą wyższość.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.05.2011 o godz. 16:26.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|||
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,96...ecjalisci.html |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
To, że Mały jest prawdziwym Wiślakiem nie oznacza, że może wszystko, co klub udowodnił nałożoną karą. Możecie mnie jechać bez końca w tym temacie, ale ja już wrzucam na luz i każdemu z osobna się tłumaczyć nie będę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
ale Mały po prostu może tego chłopa osobiście nie lubić ? Może? wiec mu powiedział co o Nim myśli, przecie wolność słowa w konstytucji zapisano. Jesli powiedział mu "czarnuchu etc" to co miał mu powiedzieć "biały?" Nie bo kolor jego skóry nie jest biały. Facet rozróżnia z 6 kolorów w tym biały i ...czarny. A "spier**laj" - co miał mu powiedzieć "zmykaj mi z oczu orzechowy chłopcze?" Ivica Kriżanac mówił Żurawiowi że mu deski połamie, ale nikt nie płakał i szlochał. Od małego mi wpajano że w piłce nożnej nie ma pierdół i miętkiej gry a kości mają strzelać. Męska gra,rozumiesz, mecz a piłkarz mówi do drugiego : Przepraszam Cie przeciwniku miły że noga ma dotknęłą piszczel Twój. W zamian za to ty możesz również obić kość moją. xD całuski sms a po meczu wymienimy sie koszulkami i skoczymy na wspólne karaoke do plazy. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zwitter nie dostrzega małej różnicy, a mianowicie takiej że na Małego media polują od dawna, bo w lidze nie ma tak zadeklarowanej osoby co do miłości do swojego klubu jak On.
Już 2 raz za jakieś głupie wyzwisko podczas meczu zbiera bęcki, a nie oszukujmy się 90% piłkarzy tak robi i nie tylko w Polsce. A poza tym każdy kto grał i grał na prawdę z zaangażowaniem, pewnie miał nie raz takie stykowe sytuacje i nie jedno wyzwisko poleciało wtedy.. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak się zastanawiam nad poziomem hipokryzji i zakłamania, w kraju, w którym legendarne "wiązanki Lisa" krążą po sieci, politycy nawaleni jeżdżą samochodami, niektórzy jak Cieślak pod prąd, a połowa tego forum jak nie wyjdzie piłkarzom mecz to jedzie po nich jak po burej suce. Ciekaw jestem ilu z tych, którzy dzisiaj jadą po Małeckim nigdy nie powiedziało do nikogo spierd... Myślę, że żaden nigdy nikogo nie zwyzywał bo w przeciwnym razie to takie faryzejskie by było ich zachowanie...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wiecie co w tym wszystkim jest najsmutniejsze? Mamy w składzie gościa oddanego klubowi, sprawiającego wrażenie człowieka który za barwy dałby się pokroić, w każdym meczu oddaje na boisku całe serce, a na derby był niewiarygodnie zmotywowany i grał całkiem nieźle, zasuwał od linii do linii. Do tego identyfikuje się z nami - kibicami. Wszyscy jego charakter znamy, wiemy też o wszechobecnej nagonce na tego zawodnika, no i wiemy przede wszystkim o tym że on sam robi wszystko żeby ten swój wizerunek zmienić. Nagle nadchodzi chwila słabości i pyskówka do rywala(nikt jednak nie wspomina o chamskim zachowaniu tego parcha, gdy ten wyraźnie próbuje kopnąć Małego), a my zamiast stać murem za zawodnikiem, który dla nas i dla klubu robi wszystko co może, sami domagamy się dla niego dotkliwej kary. Naprawdę czas chyba docenić to że mamy w składzie człowieka który wydaje się być jednym z nas. Szczególnie że nastały takie czasy że piłkarze w 99% to tylko i wyłącznie najemnicy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
żenada to Canal+ i inne media, które z góry założyły co Mały powiedział... i twierdziły, że to oczywiste...
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zadam retoryczne pytanie: jeśli Małecki faktycznie powiedziałby do Saidiego per "czarnuch", to redakcja sportowej GW, "znana z obiektywności" i mająca fioła na punkcie rasizmu nie zrobiłaby nagonki na piłkarza?
Tymczasem to właśnie dziennikarze GW poprosili o pomoc ekspertów, a ci wykluczyli tezę, iż była to wypowiedź rasistowska. Dlatego powtarzam: sprawy "rasizmu" Małeckiego nie ma. Naprawdę nie rozumiem, czemu niektórzy z maniakalnym uporem doszukują się problemu tam, gdzie on nie istnieje. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
(...)
Jeśli Małeckiego za to ukarzą, to oczekuję że innych piłkarzy też z naszej ligi. A byłoby to co najmniej 90% ligi. Sporo bluzg jest w meczach, oj sporo. No chyba ze ty też z tych "kibiców" co to srają do swojego gniazda. Albo wszystkich traktujemy równo albo olewamy sprawę. Powód: ignoruj takie posty, nie odpowiadaj
Ostatnio edytowane przez flamengista : 18.05.2011 o godz. 06:53.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak komisja ukarze Małego za wulgarne odnoszenie sie do przeciwnika to jest 100 takich przypadkow w ciagu kolejki, wydaje mi sie ze nie bylo by zadnej sprawy gdyby zabraklo tam slowa 'czarnuch' i teraz ciekawi mnie jak to zinterpretuje komisja, jako wulgarne slownictwo czy jako rasizm? Jezli wulgarne slownictwo to prosze ukarac wszystkich co powiedza '....a' do przeciwnika.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
(...) Powód: ignoruj gościa
Ostatnio edytowane przez flamengista : 18.05.2011 o godz. 06:53.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Panowie intensywnie się rehabilitują
![]() ![]() |
|