The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2011, 22:33
Sędzia napisał(a):Wyświetl post
Krótkie pytanie - czy ktoś ma jakieś potwierdzone info (wiem, że to tylko komentarz, który mógł napisać każdy, ale mimo wszystko niepokojący)

http://www.weszlo.com/news/6877

# weszło - prawdopodobnie Nourdin Boukhari nie żyje (15.05.2011 23:03:03)
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...html#pzw_96731
Weszło zadało pytanie, co się dzieje z Nourdinem, że nie gra, a paraduje w koszulce na murawie.
Cytat:
PS Na zdjęci pierwszy z lewej - Nordin Boukhari. On jest kontuzjowany, czy ogólnie zawiesił karierę piłkarską i w Wiśle skoncentrował się na inkasowaniu pensji?
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.05.2011, 22:40
Sędzia napisał(a):Wyświetl post
Krótkie pytanie - czy ktoś ma jakieś potwierdzone info (wiem, że to tylko komentarz, który mógł napisać każdy, ale mimo wszystko niepokojący)

http://www.weszlo.com/news/6877

# weszło - prawdopodobnie Nourdin Boukhari nie żyje (15.05.2011 23:03:03)
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...html#pzw_96731

Jakim autem jeździ Boukhari? Wie ktoś może? Czy to w ogole mozliwe zeby to byl on?
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Blacha92
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 15.05.2011, 22:45
Pewnie jakby to był on to by oficjalna wydała jakiś komunikat. Właśnie jakim samochodem jeżdzi Boukhari?
Odpowiedz cytując
wislak93
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.05.2011, 22:45
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23941

2 komentarz od góy, autor mitaales

Niepokojące jest to, trzeba mieć nadzieję, że zwykły zbieg okoliczności...

Odpowiedz cytując
MMMMM
Member

Od: 04.2011

Stary 15.05.2011, 22:47
Mam nadzieję że ktoś po prostu wie jakim autem jezdzi Boukhari i dlatego skojarzylo mu sie z tym samochodem :|
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 15.05.2011, 22:48
parenaście minut temu w TVP2 była rozmowa na żywo z Basałajem - gdyby coś się stało, to na pewno by już wiedział...
Odpowiedz cytując
Bialix
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 15.05.2011, 22:48
W Krakowie jest sporo porsche. Spokojnie, niedługo się wyjaśni, a tak to tylko panikę siejecie :]
Odpowiedz cytując
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.05.2011, 22:49
krkgiba napisał(a):Wyświetl post
parenaście minut temu w TVP2 była rozmowa na żywo z Basałajem - gdyby coś się stało, to na pewno by już wiedział...
Mówił coś ciekawego?
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 15.05.2011, 22:51
mówił o transferach, że 10 czerwca będzie jakaś lista piłkarzy, których będą chcieli sprowadzić, mówił o tym, że woli sprowadzić piłkarza zza granicy, bo polscy kopacze są przecenieni i żądają ogromnych pieniędzy, porównał Robaka z Genkovem - stwierdził, że woli Gienka bo to bardzo dobry napastnik i był znacznie tańszy niż Robak.
Odpowiedz cytując
małpa
Member

Od: 10.2010

Stary 15.05.2011, 23:24
no i bardzo mądre rozumowanie Prezesa, Dyrektora sportowego i samego trenera.

Pamiętacie może jak przed paroma latami NHL zawiesił swoją działalność bodaj na sezon, czy nawet 2 ?
Bo zawodnicy żądali takich kosmitnyczh pieniędzy, że klubów nie było ich na to stać.

Podobna sytuacja jest u nas w rodzimej piłce. Nasze przeceniają swoje umiejętności i chcą jakieś horendalne zarobki otrzymywać. Dlatego śmieszy mnie gadanie malkonentów z C+ czy Steca z GW że Wisła nie jest Polskim klubem, że sami obco grają.

Szczerze ? Dla mnie taki skład jak jest teraz jest spoko. Na prawdę, 3-4 polaków w pierwszej 11 mi wystarcza.

Granica jest taka - by nie było drugiej Pogonii Szczecin i tyle.
Odpowiedz cytując
alberto
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 15.05.2011, 23:54
Odnośnie Nourdina to spokojnie, to Porsche było na krakowskich rejestracjach
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 15.05.2011, 23:58
poczytajcie na weszlo jak ciezko im sie pisało o dzisiejszym championie
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Stary 15.05.2011, 23:59
alberto napisał(a):Wyświetl post
Odnośnie Nourdina to spokojnie, to Porsche było na krakowskich rejestracjach
trochę sie przejąłem mam nadzieje ,że to głupi żart
Odpowiedz cytując
nicolas
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 16.05.2011, 00:45
Jeśli ktoś nie wie, a pisze takie rzeczy, to jest to wyjątkowo głupie!
Ostatnio edytowane przez nicolas : 16.05.2011 o godz. 00:50.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 16.05.2011, 00:52
wislak93 napisał(a):Wyświetl post
Mały trochę przesadził, ciekawe czy dadzą mu jakąś karę za to

http://sport.gadu-gadu.pl/5607013755...tm_medium=main
Chlopak powinien udac sie do psychologa...nie wiem, co on ma z glowa, bo jak nie pusci wiazanki do sedziego, to do zawodnika z druzyny przeciwnej lub nawet do swojego trenera...teraz w dodatku jeszcze rasizm. Trzeba go surowo ukarac i popracowac nad takim "zachowaniem".
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 16.05.2011, 01:00
Rozstrzelaj go najlepiej. Albo pod pręgierz i tak 300 batów ale nie ty chcesz surowo, to 600 batów...
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 16.05.2011, 01:09
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Chlopak powinien udac sie do psychologa...nie wiem, co on ma z glowa, bo jak nie pusci wiazanki do sedziego, to do zawodnika z druzyny przeciwnej lub nawet do swojego trenera...teraz w dodatku jeszcze rasizm. Trzeba go surowo ukarac i popracowac nad takim "zachowaniem".
Ja bym najpierw poczekał na postanowienie komisji ligi w tej sprawie zanim zaczniemy oskarżać Małego, bo jak na razie to o rzekomym rasizmie pisze tylko szukająca sensacji gazeta i parchy. A to nie są obiektywne i pewne źródła informacji.
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.05.2011, 01:56
Acha, czyli juz pismaki wziely sie za robienie kwasu w druzynie. Chodzi o skonfliktowanie Maleckiego z Chavezem i Jaliensem? Zobaczyly dziennikarzyki ze ta druzyna pod wodza Holendrow ma przed soba przyszlosc? Ech, polskie piekielko
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
PanPlamka
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.05.2011, 02:16
Poczytaj sobie RAF sport.pl. Okazuje sie, ze Wisla jest niegodna mistrzostwa bo ma najmniej punktow od X lat i sklada sie glownie z obcokrajowcow. Zawesze sie znajdzie powod by nam dopieprzyc.

A jesli chodzi o Patryka to derby sa derbami i takiemu zawodnikowi jak Maly moga puscic nerwy. Tuskojady chca na sile wykreowac Maleckiego i Wisle na bande antysemitow i rasistow (bo rozumiem, ze cala afera dotyczy okreslenia "czarnuch"), ale zapominaja o tym, ze Biala Gwiazda jest w tej chwili wielokolorowa i nikt nie ma z tym wiekszych problemow. Ba, taki Cleber i Marcelo byli przez kibicow szanowani i lubieni!
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Stary 16.05.2011, 08:18
Mały był pięknie nastawiony na ten mecz widać to było po nim i to mi się podobało!!!!
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 16.05.2011, 08:52
PlacekTSW napisał(a):Wyświetl post
Wątpie żeby wsiadł do samochodu, po tym jak sie napił po meczu troche szampana.
Hehe. .
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 16.05.2011, 09:02
Fajne zdjęcie: Melikson i Boukhari świętują mistrza:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri..._mistrz/47496/

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 16.05.2011, 10:38
Pewnie zawieszą Małeckiego za tę scysję z Ntibazonkizą. Zdziwię się, jeśli nie.
Odpowiedz cytując
kha1
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 16.05.2011, 10:39
Patrząc na filmik jeszcze z boiska, wydawało mi się, że Branco macha tymi rękami tak kompletnie od niechcenia, potem jednak, kiedy zobaczyłem jak tańczy na stole, zmieniłem zdanie.

Jeśli jednak się przypatrzycie to widać, że Guła właściwie w ogóle się nie cieszy. Rozumiem, że nie brał szczególnie dużego udziału w tym sukcesie, ale to było aż przygnębiające. On chyba już wie, że to ostatni sezon w Krakowie. Bardzo mi go szkoda, to był jeden z moich ulubionych polskich piłkarzy.

Rios świętował w koszulce swojego klubu, to też chyba taki mały znaczek, że na niego czas.

Macie podobne odczucia, czy przesadzam?
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 16.05.2011, 10:40
MCX napisał(a):Wyświetl post
Pewnie zawieszą Małeckiego za tę scysję z Ntibazonkizą. Zdziwię się, jeśli nie.
Bo ktos cos powiedzial? Dowodow brak, a jesli chodzi o spisek bo gracie z Nami to naprawde sobie jaj nie robmy

Jesli Malecki naprawde by cos takiego powiedzial to by musial byc naprawde uposledzony wiedzac z kim nastepny mecz i jacy ludzie w tych wladzach ligi sa zli i przed meczem z Legia szukaja pretekstu

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
MOER
Member

Od: 04.2011

Stary 16.05.2011, 10:40
Przykre ale Malecki psuje atmosfere w druzynie.W druzynie w ktorej sa piłkarze innych narodowosci i roznych ras.Jesli media rozdmuchaja jego teksty z derbow to w zespole moze powstac niezly kwas i to przed eliminacjami o lige mistrzow co moze skutkowac podzialem w druznie na białych kolorowych i nawet tych z ...
Odpowiedz cytując
Jonasz
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 16.05.2011, 10:46
ktoś nam chciał tutaj uśmiercić Marokańczyka - okazało się na szczęście, że to nie Nourdin . (Niestety jednak zginął tam człowiek)
Myślałem, że Mały już się zmienił i wydoroślał, ale jednak. I tak ktoś nad nim wykonał pracę mentalną, bo przestał już okazywać swoje niezadowolenie ze złych podań, przestał mówić głupoty - będą się co jakiś czas pojawiać takie kwiatki jak ten z niedzielnego meczu - to wynika jednak z jego braku kultury.
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 16.05.2011, 10:47
MOER nie przesadzaj mysle ze w druzynie juz chlopaki wiedza jaki jest maly(goraca glowa)..... . Madre to nie bylo, kara finas. od klubu byc powinna. Ale Maly to Maly on i tak już zrobił duży postęp.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 16.05.2011, 10:47
Cytat:
Kiedy przeczytałem, co faktycznie Małecki powiedział Saidiemu po tym, jak parę sekund wcześniej go sfaulował, mogę stwierdzić jedno: tak nie zachowuje się człowiek w normalnym stanie.
Małecki grał w tym meczu bardzo dobrze, ale: minę miał od początku dziwną, jak wściekły zwierz. Przy wejściu na boisko kilkakrotnie się przeżegnał, podobnie robił po niektórych akcjach, czego celu nikt nie potrafi wytłumaczyć, zważywszy, że po tych zagraniach nie padały bramki.
Tenże religijny młody człowiek rzuca w nieopanowany sposób tekst, o którym mowa na wstępie.
Wszystko to może wskazywać z dużą dozą prawdopodobieństwa na użycie substancji typu kokaina, heroina, amfetamina itp. Używanie tych substancji przez zawodowych sportowców, jak dość powszechnie wiadomo, jest zabronione.
Uważam, że od p. Małeckiego natychmiast powinna zostać pobrana próbka krwi, pozwalająca na jednoznaczne stwierdzenie, że nie używał w dzisiejszym meczu zabronionych substancji.
Z forum parchów Ale oni są żałośni a jacy przy tej swojej chorej determinacji śmieszni
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 16.05.2011, 10:50
niech dają szybkie przeprosiny tak jak u Dragana i po sprawie, ludzie to są emocje, walka o MP połączona z derbami
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów