|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
No pewnie na zakończenie sezonu nie uważacie ?
Adaś je już zrobił, dał już piłkarzom,po meczu z Polonią będą pewnie te same raz jeszcze. I po zakończeniu tego meczu, dzień po będą na wisla.krakow.pl -> sklep |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
pamietacie taki obrazek z Pawłem Borżkiem i napisem "patrzcie sie parchy na koronacje monarchy" ? nie moge go znalesc nigdzie na necie :/ moze ktos ma na dysku albo linka ? bardzo bym prosił o pomoc w odnalezieniu go - dzisiaj idealnie bedzie pasował na pulpit
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie chcę biadolić bo trzeba się cieszyć no ale wydaje mi się że Genkow ma już opinię wśród sędziów, że próbuje wymusić te karne na potęgę. I tak kilka razy głupio próbował, nie udało się, a co gorsze chyba z 5 prawidłowych karnych sędziowie nie odgwizdali bo znając Genkowa to tak bezpieczniej. Teraz nie ma to znaczenia, ale w przyszłym sezonie może mieć więc musi pracować by szybko pozbyć się takiej opinii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
black cat
Re: Wisła - Cracovia 15.05.2011 godz. 14:45 15 maj 2011 - 18:14:29 Zarejestrowany: 1 r. temu Posty: 1.233 Maaskant - "spadnijcie di tej drugiej ligi" , a myślałem, że to gość z klasą Tak dla rozluźnienia-cytat z forum koszernych.....Ponoć Robert im szczerze pozyczył w czasie meczu-hahhahha...WIELKI MAASKANT! ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wisła to powinna wygrać 4-0.
O dziwo Cracovia nie istniała, sądziłem że przycisną. Ani jednej klarownej sytuacji, jedyne ten "Wieśniakow" jakiś więśniak zagroził i niejaki Surowow uderzajać z dystansu. Szkoda, bo 1-0 to najmniejszy wymiar kary. Nie ważne, teraz każdy mecz jak sparing. WISŁA MISTRZ ! Piłkarz mecz - Małecki! robił co chciał. Potem Kirm i Melikson. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
A Kirm był bezproduktywny jak dla mnie. Biegał, biegał i tyle. Nie umie odwrócić się z piłką mając innego piłkarza na plecach... Czasem aż mnie to irytowało... Ale nie będę .......ił smutów - mistrzostwo mamy i to się tylko liczy dziś ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jeszcze lepiej. Wisła zagrana 20% umiejętności.
I taka będzie prawda. Chyba że Wisła kopając od niechcenia po paru szampanach coś wcisną w bramkę Legii. Jedno jest pewne, w takiej sytuacji wygrana Wisły będzie czymś w chu.. w stydliwym dla Legii.
Ostatnio edytowane przez CH. : 15.05.2011 o godz. 20:38.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądajcie w nieskonczonosc
http://www.youtube.com/watch?v=nRtX2OBMSsI na oficjalnej stronie tez są fajne filmiki (między innymi z szatni) www.wisla.krakow.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tak btw to jest juz ten mecz na necie zeby go sobie sciagnac ? :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
doping kibiców na derbach [video]:
http://kiks.tv/2011/05/bez-kometarza...erbow-krakowa/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!!!!!!!!!!!!
Coz pisac ,gra nie byla wspaniala ale liczy sie to co w siatce i wynik.Choc z samych sytuacjii powinnismy wygrac wyzej ![]() Los daje i odbiera,rok temu glowa Jopa pozbawila nas Mistrzostwa ,dzis glowa Meliksona nam je dała ![]() zycie pisze piekne scenariusze ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Gra może nie była wspaniała, ale też na pewno nie była zła. W I połowie Craxa nieistniała. Mieli co prawda słupek, ale był następstwem ewidentnego błędu sedziego, podyktował rożnego którego nie było, i potem nastąpił faul przed polem karnym.
Jak dla mnie po I połowie mogliśmy prowadzić spokojnie 3:0, sytuacje dogodne z gry były, a i karny conajmniej 1 sie nam należał. |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
W lidze+ mówili o 2 karnych dla Wisły. Może pierwszy jeszcze byłby kontrowersyjny , natomiast drugi był ewidentny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
no coz tak mega zakompleksionych "kibiców" jak ma craxa to nie ma chyba nigdzie na swiecie, wystarczy wejsc na ich forum ( co jednak nie polecam ze wzgledu na niski poziom merytoryczny a takze intelektualny osob tam sie wypowiadajacych), no ale coz jakos musza sie pocieszac bo i tak nigdynie wyjda z ceinia naszej Wiselki
no ale nie ma sie co dziwic mysle ze srednia wieku ich kibicow nie przekracza 15 roku zycia ;d brawa za ten mecz dla trenera i zawodnikow w 1 polowie ich zgnietlismy w 2 troche gorzej ale nie dziwie sie im mieli w glowie juz zwyciestwo dla kibicow tez brawa ja niestety ogladalem tylko w barze ale kibice dali rade w dodatku nie ukazajac kompleksow jak ich zydowska sasiadka craxa i nie znizajac sie do ich jakze niskiego poziomu Mistrz TS !!!
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 16.05.2011 o godz. 12:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Mniemam, że jest szczery bo tak go odbieram. Pozdro dla normalnych (L). ![]()
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Rozbawiło mnie to, że jeden z ichniejszego forum chce Małeckiego na kontrole antydopingową wysłać
![]() Szeliga mówił, że w środku pola grali jak równy z równym ![]() Mają swój świat i jeszcze te domniemane rasistowskie odzywki Małeckiego do Saidiego. [ może były ja tam z ruchu warg czytać nie potrafię ] ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
odnośnie mecz :
wszedłem jak niektórzy ku pokrzepieniu serc poczytać co u chłopaków z Makkabi i czytam : "ten mecz mozna było wygrać z palcem w dupie" "było nieźle" "nie było tragedii,mozna było punkty urwać" i tak oglądnałem sobie powtóreczke, i tak sie zastanawiam : gdzie niby ....a oni mogli chociażby zremisować. Jakimś cudem trafili w boczną część słupka a tak to w meczu nie zrobili sztycha.Jedynei Vieśniakows mi sie nie podobał bo potrafił celnie podać do swojego i tak oczywiście robił. Prócz tego Cracovia nie pozostawiła po sobie dobrego wrażenie. 2 karne,dostawka Sobola, główka Sobola i było by 5. Ale niech dalej żyją marzeniami, ze tak źle nie było. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
:szprotson
gorszej stronie błoń ComParch ustawił takiego matrixa, że hej |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Z mojej strony:
"Mistrz, Mistrz, Nasz TS!" krzyknęły gardeł tysiące, czekaliśmy na to przez grube miesiące! ...Ciężki był sezon, lecz dla nas udany, każdy to powie, że Wisełka Pany! Derby z Cracovią, gol Meliksona, ta jedyna bramka, a tak wymarzona! Radość po meczu, na twarzach wzruszenie, spełniło się wszystkim o Mistrzu marzenie ![]() Teraz już tylko ostatnie zadanie: Niech Liga Mistrzów faktem się stanie! Mistrz! Mistrz! NASZ TS! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Cracovia cały czas ma beznadziejny skład, tylko Szatałow im w tej rundzie dopomógł ustawieniem. No i sędziowie. A tak na marginesie. Jak była Cracovia z tymi wszystkimi Baniami, Cabajami i Basterami, to gryźli trawę i te zwycięstwa były trudniejsze. Teraz to była tylko formalność, bo przegrać ze zgrają Vieśniakowsów, Jarabiców i Klichów to wyczyn. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
A ja jestem dumny z tego jak wyglądał wczoraj doping na meczu... Jak trybuna G super współpracowała z E... Piszę tylko o E bo z tą trybuną był zatarg na meczu z Lechem... Super były wzajemne oklaski bo długich przyśpiewkach! Wzajemny doping na maksa! I odnośnie 10 minutowego protestu... G poinformowało o co chodzi i wszyscy się dostosowali czyli da się? oj da! Brawa dla wszystkich Wiślaków!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po wczorajszym meczu i wywalczeniu kolejnego mistrzostwa jestem bardzo szczęśliwy, gratuluję wszystkim, którzy przyczynili się do tego sukcesu.
Mam też nadzieję, że zarządzanie klubem będzie tym razem nieco inne, niż przy poprzednich razach, kiedy mistrzostwo zamiast stanowić bodziec do dalszego poprawiania zespołu, usprawniania klubu, kończyło się de facto osłabianiem drużyny i bardziej lub mniej bolesnymi porażkami w walce o LM. Wierzę, że Holendrzy i Cupiał nie powtórzą teraz kolejny raz powyższego błędu i w końcu będzie inaczej niż zwykle - czyli przyjdzie sukces i w pucharach .![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś kiedy będzie powtórka meczu na Canal+Sport? nie mogę się połapać w tym ich nowym programie TV na canalplus.pl
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|