|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Diazowi chyba z Lenczykiem nie po drodze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ten Diaz to totalny debil mają Żółtko po golu ściągnął koszulke i druga Żółta
![]() Brawo Śląsk |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
TKWM prawie w Pucharach. Bardzo mnie to cieszy. Wreszcie mozna normalnie dopingowac polskie zespoly w Europie.
![]()
DEVILS FANS HOOLIGANS
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dostał czerwoną ale za dwie żółte czyli może grać
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Chyba Flota sprzedała dziś mecz z Kolejarzem Stróże. Ciekawe ile płaci się teraz za utrzymanie w I lidze.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
oczywiście to gdybanie , ale jeśli oceniać Śląsk to Śląsk Lenczyka , a nie Tarasiewicza weź pod uwagę że Lechia i Śląsk zaczną sezon na nowych wielkich stadionach co przyciąga sponsorów , dobrych piłkarzy , atomsferę i... wielkie pieniądze . O sukces będzie ławiej niż w Poloni W , Jagielloni (połowa stadionu dopiero w przyszłym roku , a całość za 2 lata ) , nie wspominając już o Ruchu , Górniku Zabrze czy GKsie Bełchatów . Gdzie kluby raczej liczą każdą złotówkę ( tak samo w Jagiellloni ) . Są do rozdania 2 miejsca pucharowe , nawet będą obiektywny , jedno miejsce nalezy się Śląskowi , jako najrówniej grającej drużynie , poza Wisła ma najmniej porażek i prezentuje najbardziej dojrzały futbol . |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Różne rzeczy piłka widziała, ale taki kataklizm nie, więc jestem dobrej myśli ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Śląsk gra tak dobrze, bo Lenczyk skubany lis potrafi ustawić zespół pod przeciwnika i jakoś to wychodzi, ale on zadeklarował już że po tym sezonie kończy się współpraca. Tutaj jest ten ból. Co tyczy się Lechii, jak już wspomniałem z słabszym rywalem to oni potrafią grać, ale jakby stawić przed nim lepszego rywala to już kiepsko wyglądają. Głównie mi chodziło o to, że jedno miejsce w pucharach należy się Lechowi, a o pozostałe jedno powinny walczyć kluby takie jak WKS, Lechia. Z jednej strony chciałbym podium TKWM, ale to ogromne ryzyko, w przyszłym sezonie 3 kompletnie niewiadome w PE? Legia, WKS, Lechia? Lech nie jest gwarancją sukcesu, nie jest gwarancją niczego. Ale uważam, że mają większe doświadczenie i jakoś im idzie w tych pucharach od jakiegoś czasu, więc jakaś iskra nadziei jest. Poza tym, co tyczy się Jagielonii, widzieliśmy jak grała w poprzednim sezonie i robiła furorę. Można chyba śmiało powiedzieć, że grali najładniej w lidze. Jak Lenczyk odejdzie z WKS to boję się co może być w razie ich występu w LE, bo bez dobrego trenera może być blamaż, z całym szacunkiem dla naszych braci. Lechia gra ładnie jak gra z kimś słabszym, a jak wiemy w LE nawet zespoły z Kazachstanu czy Armenii walczą i gryzą trawę, nie wspominając już o wyszkoleniu technicznym. Jak wspomniałem, Jeden z klubów zasłużył, jeśli oba zakwalifikują się do LE, to z jednej strony będę się cieszył, ale z drugiej strony będę się bał o tegoroczny występ w europejskich pucharach...
Powód: fajna pogoda
Ostatnio edytowane przez ArturTS : 14.05.2011 o godz. 19:10.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Lechia remisuje niestety z Polonia 0-0 a co za tym idzie Mistrzem moze juz zostac tylko Wisla, Jagiellonia lub Slask Wrocłwa. Teraz My rozdajemy karty, jutro pierwszy krok.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Korona praktycznie zapewniła sobie utrzymanie po dzisiejszej wygranej. Spadkowiczem na pewno będzie jedna z drużyn P. Bytom / Arka. O wszystkim zdecyduje mecz Arka - P. Bytom, bo jeśli któraś z tych drużyn wygra to może pogrążyć to Pasy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
tym bardziej posiadajac bardzo doświadczonych Mile i Kazimierczaka w swoim składzie , super bramkarza zgraną obronę . Być może Solorz pokusi się o trenera zza granicy , wtedy na pewno gra Śląska mogłaby wyglądac jeszcze lepiej . |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Najpierw to niech Solorz sypnie kasy, bo ciężko widzę grę Śląska w pucharach z tak krótką ławką. 2-3 miliony euro dobrze wydane i mogą myśleć o pucharach
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Moim zdaniem obie sa w b.nieciekawej sytuacji.porazki u siebie z zabrzem(polonia) i ruchem(ara) nie mialy prawa sie zdarzyc i okaza sie kluczowe.pasy sie utrzymaja,pytanie czy z nasza pomoca(np. remis jutro)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Arka już pewnie leci do pary z zapewne Polonią. Cracovia wydaje mi się, że resztą sił utrzyma się i to nawet gdyby z nami jutro przegrała. Szkoda mi strasznie Lechii. Po cichu wierzyłem w zgodowe pudło po tej kolejce...
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pomijając te sympatie i antypatie klubowe - w następnej kolejce Lechią zagra z Lechem więc bezpośrednio rozstrzygnie się kto bardziej zasługuje na puchary.
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przecież to jest temat o Ekstraklasie, a nie o występach polskich klubów w europejskich pucharach! Proszę się trzymać tematu.
Nawiasem mówiąc: jest wolność wypowiedzi, ale jak ktoś ma w nicku TS i kibicuje Amice by awansowała do europejskich pucharów kosztem Lechii i Śląska to jest - delikatnie ujmując - coś nie w porządku. Proszę się więc nie dziwić, że takie wpisy będą bezlitośnie kasowane - ja traktuję je jako ewidentną prowokację (z resztą skuteczną, bo paru innym forumowiczom też mocno podniosły ciśnienie). Nie miejsce tu na tłumaczenie czym jest Amika, jakie ma zgody i czy jej sukcesy są w interesie Wisły. Jeśli ktoś chce wracać do starej, bezproduktywnej dyskusji - niech założy osobny wątek. Coś w guście "ekumenizm piłkarski". Proponuję jednak przejść od słów do czynów i wybrać się w barwach wiślackich na mecz Amiki, by Pyrom w sukcesie sportowym wymiernie dopomóc - swoim dopingiem. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
w CF mówili, że na Polsacie Sport, Sport Extra i Futbol będą co kolejke pokazywane cztery mecze, w tym mecze Śląska, bądż pięć spotkań w przypadku gdy Canal + wybierze do ramówki jakiś mecz Śląska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
mi się wydaje czy bez Sobola i Wilka na Legię idziemy
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Sobol ma 10 (?) kartek, może grać w następnym meczu.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ktos w koncu musial w tym roku tego mistrza zdobyc
Skoro juz Wisla miala wygrac to lepiej ze w Krakowie a nie u Nas Bedziemy miec wiec Legie i Wisle w pucharach, ciekawe kto bardziej sie skompromituje Nadal uwazam ze Cracovia sie utrzyma, Arka i Polonia graja jeszcze gorzej. Coz, gratuluje MP i licze ze jak to bylo kilka razy Wisla Mistrzem=wpiernicz w Warszawie ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Albo 2 albo 6 albo 12 albo 14 albo 16... dobra, bez przesady ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc nie myślałem w tym stylu, bo spodziewałem się, że przynajmniej u nas uszanujecie ustalenia co do ogólnopolskiego protestu. Raczej chore kary dla kibiców innych drużyn nas nie cieszą.
Gratuluje mistrza ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|