|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jagiellonia - Rafal Ulatowski
Arka - Stefan Majewski Lech - Jurij Szatałow Legia - Michał Probierz ja bym jakos tak to widział, ale sadze ze Jaga zastosuje wariant oszczednościowy czyli ew.asystent Probierza tudzież jakiś Artur Płatek albo własnie Ula który raczej obniżył cennik po ostatnim fiasco. W Arce ciekawe co to będzie,napewno Straka opuszcza pokład kwestia jest czy zostanie Czyżniewski. Jeśli nie to Arka to Ekstraklasy za szybko nie wróci, jeśli jednak zostanie to napewno wymyśli coś ciekawego, może nie Doktor ale np. Jacek Zieliński tyle że on był trenerem Lechii,ale oni sie tam lubią wieć kto wie. Lech juz kiedyś przymierzał sie do Jurka, teraz jesli utrzyma Pasy to moze go .......ną do Amiki, wszak z Probierzem kopmlikacja za komplikacją. I Jurek pojdzie do Lecha gdzie jego asystentem zostanie Djurdjevic,a asystent Ształowa Dreszer będzie ratował Bytom. No a Legia...nie wyjdzie im z Januszem Wajsem to najciekawszą opcją na rynku zostanie Probierz. Fornalik raczej nie powienien odchodzić z Ruchu. Ciekawe co zrobi Orest, bo jeśli wywalczy pudło i odejdzie z klubu to ciężkie chwile na Oporowskiej. Zawsze jest w pogotowiu Rysiu T. ale nie sadze by syn marnotrawny powrócił. Nawałka zostanie,Kafarski zostanie. No i pewno Okuka do Korony,w Kielcach napaleni na niego...a dokladniej na jego twardą ręke. ale to wszystko pic na wode fotomontaż,napewno bedzie inaczej ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Panowie, durne pytanie, no ale nie wiem po prostu.
Bo Śląsk ma jeszcze matematyczne szanse na Mistrza - wygrywa wszystko do końca, a my przegramy wszystko i szlachta z Wrocławia ma tytuł. Mało realne, ale jednak może tak się zdarzyć. Więc w przypadku naszej wygranej jutro, to koronacja jest ? Czy dopiero po meczu z Polonią wawa ? Bo Śląsk gra dzisiaj o 17 z GKS-em, jak nie wygrają, to mamy już mistrza ;] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie wiem o co Wam ciągle chodzi z tym mistrzem.
Ja MP będe świętował dopiero po zwycięstwie nad Czarnymi Koszulami.Do tego meczu wszystkie inne wygrywać wygrywać i jeszcze raz wygrywać. Ej panowie ,a gdzie jest ten jakmu było, Fan Czarnych Koszul co tutaj obiecywał jak Polonia Lige Mistrzów zrobi. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Swoją drogą, jeśli Śląsk, Lechia i Ruch stracą punkty, nam wystarcza jutro remis.![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Może być ciekawa ta końcówka. o Nas sie nie martwię, al jezeli lechia wygra różnicą trzech bramek i śląsk wygra w jakimkolwiek stosunku bramokowym, to bedziemy mieć 3 braci na czele. Czy to nie brzmi pieknie
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To by była kolejna niespodzianka w tym sezonie gdyby teraz Slask, Lechia, Ruch czy nawet Jagiellonia wygraly wszystkie mecze do konca.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Chyba jest jakiś mały ' prestiż ' , że już na 3 kolejki przed końcem sezonu udało się nam zdobyć złoto nie uważasz ? Pytam po prostu czy jutro będą już medale dawać czy dopiero po meczu z polonią. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Medale musza byc na ostatnim meczu,bo to przeciez Polska, jakby im dali jutro to by olali reszte spotkań a przecież moze jeszcze być co sprzeedać. p.s. dla rozluźnienia polecam przeczytanie całego tematu od 1 strony. Dobre jajca są ale tez i ciekawe posty.
![]() ![]()
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Tymczasem Korona przyczynia się karnie do spuszczenia Arki z ligi. ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Co tam słychać w meczu Korony z Arką? Boję się włączyć telewizor w strachu przed futbolem najwyższej półki ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Arka przegrywa 1:0 i najprawdopodobniej poleci razem z Bytomem do I ligi.
Ostatnio edytowane przez Vuko : 14.05.2011 o godz. 14:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jutro Cracovia też dostanie wpi**dol, więc sytuacja w tabeli bez zmian.
Liczę jeszcze na Bytom, że powalczą, ale na dziś dzień to pasiaki mają największe szanse na utrzymanie...![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Arka coś tam walczy. nie gra takiej pyty jak wczoraj Polonia, może jakiegoś farfocla uda im się wbić
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Korona - Arka ostatecznie 1-0, walka o utrzymanie nie będzie ciekawsza
![]() ![]()
".... i w każdej chwili czy dobrej czy złej, będę kochał Wisełkę....."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Arka jest tak beznadziejna, że w tym składze to w pierwszej lidze może mieć kłopoty z zajeciem miejsca w górze tabeli
Za to w Koronie Janczyk nieźle zagrał, co prawda fizycznie jest paskudnie zapuszczony ale jak na nasza lige to potencjał ma Aczkolwiek pewnie bedzie z nim jak z Matusiakiem ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Drzymont skrajnie nieodpowiedzialny człowiek, po co on tam tą ręką zgrał ?
Brawo Śląsk szykuje się wicelider we Wrocławiu. ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Śląsk już 1:1
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
jak można wystawić na szpicy Szewczuka który ma 0 bramek ?
Po co im Omar Diaz w ogóle ? Bardzo, ale to bardzo defensywne ustawienie...no i co...widać to jak na dłoni. Jedyny napastnik Śląska był do tej pory 3x przy piłce... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak na razie Śląsk 1-2 z GKSem. Przy takim układzie jutro wystarczy nam remis do osiągnięcia 13 tytułu, choć mam nadzieję, że Cracovia jutro nie będzie mieć nic do powiedzenia. Oby tylko WKS się podniósł i zgarnął dziś w-ce lidera
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Śląsk musi to wygrać , a to że Cracovią wystarczy nawet remis jest bez znaczenia - bo ten mecz musimy wygrać . Remis z Cracovia bedzie jak porażka .
Tego brakuje , żeby w sezonie przez większość spisywanych na straty, mieć nad drugim zespołem 12-15 pkt przewagi , będąc jednocześnie najsłabszym mistrzem od lat ( jeśli chodzi o ilośc zdobytych punktów ) . Jest to jednak prawdopodobne Jak sobie pomyśle, że podium w tym sezonie może wygladać tak 1. Wisła 2. Ruch 3. GKS Bełchatów/Ruch ....to mam ciary zamiast w pucharach mieć słabe drużyny z ładnymi stadionami , będziemy mieć słabe drużyny z marnymi stadionami |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
no to Szewczuk ma już więcej goli niż zero
2-2 ŚląskPowód: zero
Ostatnio edytowane przez atbb : 14.05.2011 o godz. 17:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Śląsk już 3-2 !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Brawo Śląsk! 3:2
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Zajebiście WKS! Tak się gra, Śląsk w LE - coś pięknego, jeszcze BKS niech Polonie rozjedzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
No i o to chodzi, brawo Panowie!
@Karherop: może nie będzie aż tak źle z tą tabelą |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jak to dobrze że GKS Bełchatów to tacy "piłkarscy frajerzy " , szczególnie w obronie .
Gdyby Diaz wychodził sam na sam już widziałem jak pudłuje , zreszta ,strzelił tuż przy nodze bramkarza . |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
w tym sezonie, Bracia zajebistą wole walki pokazują. Szacun! To jest sezon TKWM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Hehe - Śląsk z dużym szansami na v-ce lidera. Wisełka, której ja kibicuję - mistrzem, WKS - któremu kibicuje moja żona pochodząca z Wrocławia - v-ce mistrzem. Tak ma być
![]() |
|
|