The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 17:50
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Wolę przekleić to oświadczenie, bo strona przeżywa właśnie oblężenie:

Nie muszę dodawać, że i mnie to oświadczenie absolutnie satysfakcjonuje.

W związku z oświadczeniem, wydaje mi się że należy zamknąć dyskusję nad wcześniejszymi wydarzeniami. Dajmy sobie szansę na ułożenie normalnych relacji. Wewnętrzny konflikt nie jest w Wiślackim interesie.

Temat na razie zostawiam otwarty, ale proszę nie wracać do kwasów środowych. Wszystkie posty na ten temat będą kasowane.
W koncu ktos zareagowal bo ta sytuacja na prawde robiła sie chora. WISŁA TO MY i tak niech pozostanie. Nie powinno byc podzialow na lepszych i gorszych a w niedziele wszyscy, ktorzy wybieraja sie na stadion niech dopinguja z calych sił i udowodnią, ze jestesmy jednoscią.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 13.05.2011 o godz. 18:00.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 13.05.2011, 17:51
Wolę przekleić to oświadczenie, bo strona przeżywa właśnie oblężenie:

Nie muszę dodawać, że i mnie to oświadczenie absolutnie satysfakcjonuje.

W związku z oświadczeniem, wydaje mi się że należy zamknąć dyskusję nad wcześniejszymi wydarzeniami. Dajmy sobie szansę na ułożenie normalnych relacji. Wewnętrzny konflikt nie jest w Wiślackim interesie.

Temat na razie zostawiam otwarty, ale proszę nie wracać do kwasów środowych. Wszystkie posty na ten temat będą kasowane.
Nie tylko Ciebie. W ramach solidarności z innymi ekipami można nie dopingować przez 10-15 minut, ale później doping już może być.

Zamknięte stadiony Śląska, Zagłębia, Widzewa. Przecież to jest parodia. Po tym mam poważne obawy czy i nam na derby Kracik stadionu nie zamknie, ale jutro chyba urząd jest zamknięty.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
fan1906
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 13.05.2011, 18:34
no cóż nastały chore czasy wiec trzeba to jakośc przeczekać.. hm gdzie za byle qwe mozna oczyścić kieszeń...
no cóż walka może być rózna i na różnym polu...
śmiem twierdzić , a nawet jestem pewien iż obecnie rządzący lepiej już niech za rok nie rządzą ,, bo mniemam iż kij ma dwa końce,,
NIE ma nic lepszego jak riposta kibica POLSKIEGO na oczach europy/ świata/..... a sposobów będzie wiele..
a tymczasem metodą małych kroczków każdy niech robi to co mu sumienie nakazuje..
jest mnóstwo sposobów aby utrudnić prace poilicjii, mendom administracyjnym..., wszystko w świetle prawa i w granicach prawa.......

i niech mi jakaś menda powie w twarz że głosuje na tuska/// specjalnie z małej...
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 13.05.2011 o godz. 18:39.
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.05.2011, 19:49
Bardzo mnie cieszy odważne stanowisko SKWK w sprawie dopingu. I mam nadzieję, że w niedzielę będzie kocioł jaki zapamiętamy na lata. Przy praktykach jakie mają miejsce, to że w poniedziałek nam zamkną stadion, jest niemal pewne. Cóż...wolę wspominać jak się kiedyś śpiewało i nie świętować Mistrzostwa na zakończenie sezonu na trybunach niż odpuścić płaczkom z Kałuży w tak ważnym meczu. Dajmy z siebie wszystko bo na następną okazję możemy poczekać długo.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.05.2011, 19:53
Wisła to My - Wszyscy!
Zróbmy jutro na treningu i pojutrze na meczu miazge. Wyladujmy wszystkie emocje, odreagujmy to wszystko co sie zbiera od jakichs 2 tygodni w niedziele na meczu.
WIELKA WISŁA!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 13.05.2011, 19:58
spartan napisał(a):Wyświetl post
Bardzo mnie cieszy odważne stanowisko SKWK w sprawie dopingu. I mam nadzieję, że w niedzielę będzie kocioł jaki zapamiętamy na lata. Przy praktykach jakie mają miejsce, to że w poniedziałek nam zamkną stadion, jest niemal pewne. Cóż...wolę wspominać jak się kiedyś śpiewało i nie świętować Mistrzostwa na zakończenie sezonu na trybunach niż odpuścić płaczkom z Kałuży w tak ważnym meczu. Dajmy z siebie wszystko bo na następną okazję możemy poczekać długo.
Obawiam się, że możesz mieć rację. Leci właśnie Jaga-Legia: spiker przy "pozdrowieniach" dla PZPN - tradycji polskich stadionów od czasów piastowskich - reagował wyjątkowo nerwowo. Nawet za takie okrzyki mogą dowalić karę.

A u nas niestety raczej nie uda się uniknąć antydopingu.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.05.2011, 20:04
Kary za pozdrowienia dla PZPNu zawsze były ...
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 13.05.2011, 20:07
no tak ale teraz to oni za to są w stanie stadion zamknąć
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.05.2011, 20:23
No Jaga ostro Donkowi jedzie
Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 13.05.2011, 21:07
Eternit napisał(a):Wyświetl post
No Jaga ostro Donkowi jedzie
Na koncu jak Jaga pocisła z dopingiem, to aż sie miło dla uszu zrobiło ;D
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 13.05.2011, 21:13
Ciekawie by było jakby zamknęli wszystkie stadiony , co w obecnej sytuacji nie jest niemożliwe a nawet realne P.S. W Bytomiu kibice Polonii też dopingowali cały mecz
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 13.05.2011, 21:14
I czy ktoś po tym meczu Jagi myśli, że ta cisza obeszła kogoś oprócz: kibiców Jagi, piłkarzy Jagi, kibiców ogólnie?
Ci którzy planują zrobić nam drugą Anglię na stadionach właśnie to osiągnęli. Szybko, pewnie o rok szybciej niż się spodziewali.
Ta forma protestu uderza tylko w nas - na pewno nie w Rudego, PZPN i kogo tam kto chce dopisać do tego towarzystwa..
Odpowiedz cytując
zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 13.05.2011, 21:19
Nie mogłem oglądnąć dzisiaj całego meczu (Jagi) , tylko sam koniec. Jak tam dzisiaj to wyglądało kibicowsko? Cisza cały mecz (nie pytam od 80 minuty bo wiem) ? Jakieś transparenty? Dzięki za odp.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

No i zobaczymy jakie oni poniosą konsekwencje tych bluzgów na Tuska i PZPN. Czy będą tylko kary finansowe (wersja optymistyczna), czy zamknięcie stadionu.

W oparciu o to można prognozować, co nas czeka po derbach.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

obeszło choćby komentatorów bo to zauważyli,podobnie jak u nas w środe prostest został zauważony w radio Kraków,parę razy komentator mówił że ma nadzieje że doping pojawi się w drugiej połowie ,a także przeciwko czemu jest zorganizowany,później juz oglądałem wiec nie wiem czy dalej się interesował trybunami

akurat u nas zamknięcie stadionu na fetę może być bardzo medialnym(łakomym) posunięciem dla tuska
Ostatnio edytowane przez South : 13.05.2011 o godz. 21:27.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 13.05.2011, 21:22
No i zobaczymy jakie oni poniosą konsekwencje tych bluzgów na Tuska i PZPN. Czy będą tylko kary finansowe (wersja optymistyczna), czy zamknięcie stadionu.

W oparciu o to można prognozować, co nas czeka po derbach.
A tak bylo na meczu Arki ostatnio
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/84462-kibole.jpg
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 13.05.2011, 21:25
South napisał(a):Wyświetl post
obeszło choćby komentatorów bo to zauważyli,podobnie jak u nas w środe prostest został zauważony w radio Kraków,parę razy komentator mówił że ma nadzieje że doping pojawi się w drugiej połowie ,a także przeciwko czemu jest zorganizowany,później juz oglądałem wiec nie wiem czy dalej się interesował trybunami

Tylko wracamy do punktu wyjścia - tego komentatora słuchałeś Ty, ja i paru nam podobnych - czyli jak napisałem- obeszło paru kibiców a nie tych, których byśmy chcieli.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 13.05.2011, 21:30
wiesz ale trudno żeby powiedzmy sobie szczerze w pierwszym dniu protestu nabrał on większego rozgłosu ,na pewno nic nie robienie nie pomoże kibicom

moje pytanie czy nie ma jakiegos wymogu UEFY żeby udostępniać 5% stadionu kibicom przyjezdnym ?
Odpowiedz cytując
Sędzia
Senior Member

Stary 13.05.2011, 21:32
rafkur napisał(a):Wyświetl post
I czy ktoś po tym meczu Jagi myśli, że ta cisza obeszła kogoś oprócz: kibiców Jagi, piłkarzy Jagi, kibiców ogólnie?
Ci którzy planują zrobić nam drugą Anglię na stadionach właśnie to osiągnęli. Szybko, pewnie o rok szybciej niż się spodziewali.
Ta forma protestu uderza tylko w nas - na pewno nie w Rudego, PZPN i kogo tam kto chce dopisać do tego towarzystwa..
Ta forma protestu jest sprawdzona w Warszawie, Legioniści ostatecznie postawili na swoim.

Tyle, że ta forma protestu wymaga samozaparcia i świadomości, że protest się nie skończy szybko.

Brak dopingu nie ma uderzać bezpośrednio w Tuska, tylko w pierwszej kolejności w Canal + i sponsorów. Mecz bez dopingu jest zwyczajnie nudny i stąd Canal + nie będzie z tego zadowolony. Kiepski mecz w tv = mniej oglądających. Mniej oglądających = niezadowolenie sponsorów, którzy płacą za to, żeby ich nazwy na koszulkach/banerach itp. oglądało jak najwięcej ludzi. To samo dotyczy w kwestii widowiska na stadionie - jeśli będzie bez dopingu, to wiele osób będzie przychodzić tylko na Legię, Lecha i Cracovię, a na Polonię Bytom, Zagłębie Lubin czy GKS Bełchatów przyjdzie kilka tysięcy. To dla klubu (i sponsorów) również nieciekawa perspektywa.

To co kibice mogą zrobić, to doprowadzenie do obniżenia poziomu "atrakcyjności" Ekstraklasy. Jeśli to się im uda, to uderzy bezpośrednio w sponsorów. A sponsorzy mają już swój sposób na dotarcie do ośrodków decyzyjnych i wyrażenie swojego niezadowolenia.

Zresztą Ekstraklasa SA już wydała oświadczenie potępiające zamykanie stadionów - właśnie dlatego, że oni wiedzą jakie będą konsekwencje protestu (jeśli kibice w nim wytrwają).
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 13.05.2011, 21:38
Sędzia napisał(a):Wyświetl post
Ta forma protestu jest sprawdzona w Warszawie, Legioniści ostatecznie postawili na swoim.
Żyleta walczyła z koncernem, któremu zależało na kasie z biletów, więc musieli się dogadać. Aktualnie rządowi zależy żeby wypalić chuligaństwo do spodu przed EURO 2012. Zupełnie inna sytuacja.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 13.05.2011, 21:43
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Aktualnie rządowi zależy żeby wypalić chuligaństwo do spodu przed EURO 2012. Zupełnie inna sytuacja.
Chyba przenieść ze stadionu pod stadion. A to mała, aczkolwiek znacząca różnica
Odpowiedz cytując
Epimenides
Junior Member

Od: 12.2007

Stary 13.05.2011, 21:50
Chcę zrobić dla naszej piłki nożnej następujące rzeczy: zlikwidować całkowicie dla kibiców widelce, flagi i przekleństwa; usprawnić w naszych ligach wyjazdy derbowe, derbowe i dalekobieżne – tak! – bo nasze wyjazdy są bardzo, bardzo słabe, bardzo złe; zamknąć stadiony dla młodzieży i dla ludzi – tak! – i chcę bardzo, bardzo to zrobić; usprawnić w naszej Ekstraklasie, we wszystkim, we wszystkich ligach – żeby nie było bandyctwa, żeby nie byłozłodziejstwa, żeby nie było niczego, żeby starsi ludzie mogli przyjść, bo nawet teraz dochodzą do mnie skargi, postulaty, apelują starsze ludzie, w podeszłym wieku, że młodzież zaczepia.

A ja się nie dziwię się, że młodzież starszych kibiców zaczepia, napada, napadają i tak dalej, bo kibice nie mają kultury, nie mają kultury – stadiony nasze w Polsce są rozwalane – zanim zbudowane, zamiast usprawnić Polskę, żeby stadiony – tak jak Legia jest rozwalona, tak jak stadion tu w Łodzi, tak jak Śląsk, tak jak i inne stadiony są rozwalane.

I chcę też wyprowadzić policję na stadiony, chcę wyprowadzić policję, żeby policja pilnowała całego naszego porządku, bo od tego jest policja i straż miejska, od tego oni są, od tego są oni, od tego są.

A w PZPN-ie będzie ład i porządek, nie będzie biurokractwa, nie będzie łachmaństwa, tylko naprawdę ludzie będą – zimową porą będą szykować architekci plany budowy stadionów, plany budowy stadionów, podkreślam jeszcze raz: plany budowy stadionów, a na wiosnę wyjdziemy z budową, bo jakie mam stadiony, jakie mamy, co się stało się w Bydgoszczy, co się stało się?

A kibice też będą przez policję surowo karani – za przekleństwa, za widelce, za wszystko; i jeszcze też usprawnię granicę między sektorem gości i gospodarzy, że granica między sektorem gości a nami będzie naprawę, naprawdę będzie granica, że nie będzie przemytu ani serpentyn, ani widelców, ani transparentów. Dziękuję państwu!
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 13.05.2011, 21:55
Sędzia napisał(a):Wyświetl post
Tzn co konkretnie dostali Legioniści? To po pierwsze, bo jak dla mnie to tylko podwyżkę cen biletów.
A co do telewizji to Canal + nie jest telewizja bezpłatną, uzależnioną od reklam. Ci, którzy mieli kupić abonament i tak go kupili. Canal+ na tym za wiele nie straci. Kasa będzie się raczej zgadzała. Ok, trudniej będzie dorobić ideologię, że nasza liga jest zajebista ale pewnie coś sobie wymyślą. Na Legii była zupełnie inna sytuacja. Zresztą czy aby jak niektórym się wydaje ITI ja przegrało? Wcisnęli kit o malinkach, który został łyknięty przez kibiców, karnety i bilety ( o wiele droższe niż u nas) poszły, doping bez bluzgów na nich jest i jest miło. Mają dokładnie to czego chcieli. Kogo mają wyprowadzić to wyprowadzają tylko po cichutku a nie przed kamerami. Jak dla mnie to akurat w tamtym sporze patrząc obiektywnie wygrało ITI. Ot, cała filozofia - wytłumaczyć komuś, że dostał to co chciał nie dając mu nic w zamian a dodatkowo dojąc go na większą kasę. W sumie nic nowego taka żydowska tradycja.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 13.05.2011 o godz. 22:01.
Odpowiedz cytując
Sędzia
Senior Member

Stary 13.05.2011, 21:59
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Żyleta walczyła z koncernem, któremu zależało na kasie z biletów, więc musieli się dogadać. Aktualnie rządowi zależy żeby wypalić chuligaństwo do spodu przed EURO 2012. Zupełnie inna sytuacja.
Bezpośrednio walcząc z Tuskiem kibice nie mają większych szans na sukces, jedyna opcja to duża dawka szyderstwa - jeśli jest celne, może mocno zaszkodzić.

W mojej ocenie protest ma doprowadzić do tego, że ludzie zarabiający na piłce nożnej, na ekstraklasie, zaczną je tracić. Jeśli je zaczną tracić, to zaczną naciskać aby nieco uspokoić sytuację.

A na marginesie, to rządowi (Tuskowi) nie zależy na wypalaniu chuligaństwa, bo chuligaństwa w lidze na stadionach praktycznie już nie ma - ile było w tym sezonie w Ekstraklasie takich przypadków? Zero. Zależy na pokazówce, i tyle.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 13.05.2011, 22:21
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Chyba przenieść ze stadionu pod stadion. A to mała, aczkolwiek znacząca różnica
Mniej więcej sprowadzi się to do tego, że NA STADIONIE NIE. Poza stadionem policja sobie poradzi. Zresztą nie było Euro bez awantur ostatnio. Zawsze się ktoś prał. Mniejsza z tym.

Rząd ma wygodnego przeciwnikia i wg Tomasza Lisa (i badań na jego potrzebę zleconych) 2% widzów piłki chodzi do wyborów. Nie piszę tego po to abyście zaraz pisali kto był a kto nie i na kogo głos oddał. Obrazuje to mniej więcej stosunek jednej strony do drugiej i odwrotnie. Dopóki rząd się nie wcinał w piłkę to kibice nie byli zaangażowani politycznie i mieli to w dupie. Rząd ma generalnie w dupie kibiców, tylko nie chce kompromitacji, bo jak sobie policzył razem z Szechterem i TVN to porządzą kolejną kadencję - nawet dogadując się z czerwoną hołotą - ale porządzą. Więc chcą zebrać laury i mieć miejscówki dla wszystkich znajomków. To też nie jest najważniejsze.

Najważniejsze jest to że to co teraz się dzieje nie jest "systemowe".
Prawo jest dziurawe, bo ludzie go nie respektują a Państwo go nie egzekwuje. Jakie to prawo i jakie to Państwo? Sami sobie odpowiedzcie.
Ustawa o bezpieczeństwie imprez masowych, którą czytam drugi dzień, mówi jasno kto jest ogranizatorem i za co organizator odpowiada.
Zgodnie z tą ustawą połowa ligi nie powinna grać w piłkę i wpuszczać ludzi gdziekolwiek. Ale czy jest to wina ustawy czy infrastruktury i ludzi? Co było pierwsze? Jajko czy kura? Papier wszystko przyjmie, wiadomo.
Teraz podreperują tą ustawę na chwilę i uprawnienia służb porządkowych oraz policji (ustawa o policji) poszybują w górę. W rundzie jesiennej zrobią sobie poligon z nowych przepisów (zamkną kogo i co się da), odtrąbią sukces w walce z....właśnie z czym? Jak po połowie roku okaże się że na posterunkach policji brakuje papieru do ksero i tuszu do maszyn do pisania, to policja zastrajkuje (bo będzie miała więcej pracy), bo nie będzie się narażała stadionowym bandytom za grosze. Obrzucą MSWiA jajkami, zaraz za nimi ruszą górnicy, pielęgniarki i nauczyciele.
Znowu do kogoś nie przyjedzie karetka, a ludzie będą pili jak dawniej.
Na ligę chodzi co tydzień ok 100 000 ludzi - jak coś to kolejne 300 000 (max) siedzi przed TV. Trzeba od tego odjąć osoby bez czynnego prawa wyborczego, ignorantów, leni i nie wiem kogo jeszcze. To naprawdę nie jest siła o którą politycznie się walczy.
Walczy się o poklask tych, których tak naprawdę piłka nie interesuje - o to się gra teraz.

Jedna porządna waloryzacja w ZUS i masz wybory wygrane, nie ruszysz karty nauczyciela, nie sprywatyzujesz kopalni i już masz miliony głosów ze Śląska (podlejesz jeszcze germańskim sosem z kaczyńskiego) i ludzie mają w nosie to co się dzieje na stadionach. Liczy się to co w portfelu.

Byle do EURO i będzie po staremu, nasze Państwo jest za leniwe i nie ma kasy aby utrzymywać ostry kurs.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 13.05.2011, 22:30
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Następny , dlaczego nie ma sie czym chwalić? Bo jest krzyż ?
dlatego, że to wiocha wielkanocna... i dlatego, że większość ludzi nie zaakceptuje tego że sobie krzyżem gębę wycieracie
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 13.05.2011, 23:07
Kto sobie krzyżem gębe wyciera? Wiocha wielkanocna? :/

Wiadomo komu zawsze krzyż przeszkadzał najbardziej. Reszta Twoich wpisów tylko ten fakt potwierdza. Wiocha całoroczna kolego, to co prezentujesz, nie tylko wielkanocna.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 13.05.2011, 23:08
Właściwie to ja czegoś nie rozumiem dlaczego zamknęli stadion Widzewa za transparenty i śpiewanie na Tuska, a Arkę oszczędzili? Te działania nie mają za grosz logiki...

Ciekawe jaka kara dla Jagi za wrzutu na rudego oszołoma.

I jeszcze jedno jak ktoś myśli że kibice odwrócą przebiek wyborów to grubo sie ździwi bo głosy kibiców to marginalna część wszystkich głosujących.

Co do protestu to najdosadniejszy byłby pusty stadion na każdym meczu kadry bo to że ktoś w ekstraklasie nie śpiewa to nikogo nie rusza.
Ostatnio edytowane przez Baala : 13.05.2011 o godz. 23:10.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 13.05.2011, 23:11
Baala napisał(a):Wyświetl post
Właściwie to ja czegoś nie rozumiem dlaczego zamknęli stadion Widzewa za transparenty i śpiewanie na Tuska, a Arkę oszczędzili? Te działania nie mają za grosz logiki...

Ciekawe jaka kara dla Jagi za wrzutu na rudego oszołoma.

I jeszcze jedno jak ktoś myśli że kibice odwrócą przebiek wyborów to grubo sie ździwi bo głosy kibiców to marginalna część wszystkich głosujących.

Co do protestu to najdosadniejszy byłby pusty stadion na każdym meczu kadry bo to że ktoś w ekstraklasie nie śpiewa to nikogo nie rusza.
Z rozdzielnika Arka wchodzi później pewnie.
Odpowiedz cytując
pendero
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 13.05.2011, 23:26
Bojkot meczu reprezentacji w Gdańsku!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów