|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Tak, do 2014 roku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Chavez i Cikos muszą zostać wykupieni !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No coz ja mam nadzieje, że w poniedziałek Stan sie bierze do roboty i bedzie finalizował kontrakty
Nie ma na co czekać, jak tylko zapewnimy sobie tytuł trzeba załatwiac wzmocnienia zeby Maaskant mógł miec pełen skład od poczatku przygotowań do walki o LM ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Baszczu czy Alvarez też potrafili zawalić, a jakoś nie było na nich takiej nagonki. Uważam osobiście, że należy go wykupić i jeśli dojdzie ktoś lepszy to Cikos może się jeszcze ładnie rozwinąć.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Na miejscu Stacha szukałbym kupca na Kirma póki mu żere pod bramką bo jak przestanie to nie będzie nam dawał za wiele w ataku, a i nic nie zarobimy.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
nie wiem o co każdy się sadzi do Kirma, że czasem coś nie wyjdzie to normalne, facet ma najwięcej bramek, w klas. kanadyjskiej naszej ligi jest drugi zaraz po Sobiechu, dla przypomnienia Kirm ma 6 asyst, jest dobrze zgrany z zespołem, odnoszę wrażenie że wreszcie się zaaklimatyzował na 100% i możemy mieć z niego dużo pożytku, poza tym czy za Kirma ktoś nam da więcej niż 1,5 mln ojro ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
na eliminacje Ligi Mistrzów to trzeba miec lepszego technicznie na skrzydle zawodnika niż Kirm.Za często głupio traci piłke i koszmarnie pudłuje w dogodnych okazjach a przy tym jest surowy technicznie.Owszem zdrowie i szybkośc ma ale to troche mało.....
1,5 mln € za niego ? Wątpie że ktos tyle za Andraża zapłaci.Za połowe tej ceny można miec takiego klasowego pomocnika jak Melikson a to jest zawodnik co najmniej dwie klasy lepszy
Ostatnio edytowane przez AYALA : 12.05.2011 o godz. 12:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Priorytetem myślę, że staje się Osman Chavez i jego konieczne wykupienie, człowiek który od pewnego czasu jest skałą w obronie. Skuteczność w defensywnie Chaveza, a Jaliensa dzieli przepaść... Erik Cikos również powinien zostać, ale konieczny jest konkurent na jego pozycji! ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Piorytetem powinien być
Lewy Obronica Skrzydłowy-bo mam tylko dwóch chyba zae meliksona sie przesunie Napastnik bo jak Genkow zlapie kontuzje to blado widze nasz zespół |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wykupienie Chaweza Cikosa bocznego obrońcy skrzydłowego i napastnika
a Jaliens też nie za pewny nie jest... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kirma to bym w ogole wy.......ił na ławke na chwile,bo gra ewidentnie pod siebie czyli jak to piłkarze mowią "na notę"
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Jestem za, zwłaszcza, ze czasami łapie głupie spalone na skrzydle. Jakby go opylić za 1-1,3 mln E to można by kupić dwóch dobrych skrzydłowych. A w przypadku kupienia lewego obrońcy byłby rezerwowy Palijć.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Właśnie to jest typowy przykład braku zmiennika... nie musi grać co mecz na maxa, wie że zagra słabo to i tak zagra w następnym meczu... po kupnie lewego obrońcy może być fajna rywalizacja na lewym skrzydle: Kiro vs Dragan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Coraz bardziej wydaje mi się, że transfery będą 3 - i będzie to lewy obrońca, napastnik i skrzydłowy, przy czym, muszą to być piłkarze wysokiej klasy, by właściwie wprowadzić rywalizację do linii ofensywnej(której obecnie nie ma) i kupić chociaż jednego nominalnego lewego obrońcę. Chavez z Jaliensem, jak grają, tak grają, jednak ten środek obrony jest całkiem przyzwoity. Najgorszym naszym obrońcą jest Paljic - takie jest moje zdanie i tutaj trzeba zawodnika do rywalizacji - może ten Minew z Bułgarii, może ktoś inny. Do ataku potrzeba zmiennika Genkova - i może to być Mrdakovic, o którym w owym czasie pisało się w polskiej prasie. Zaś na skrzydło mógłbym wymienić jakichś zawoników, ale nie wymienię, bo dostanę bana.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jak ma taka "mocna" para rywalizować, to ja dziękuję...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do.......ili się do Kirma, który nie dość że strzela bramki, to ma najwięcej asyst. No faktycznie kawał patałacha z niego. Boże, jak poziom tego forum upadł....
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chłopie ochłoń bo pierdzielisz jak potłuczony... Jeśli wg Ciebie odmienne opinie od Twoich obniżają poziom forum to tylko pogtatulować samooceny
Nikt się do Kirma nie dojebał, obiektywnie patrząc od jakiegoś czasu gra bardzo słabo - to jest fakt. Jego statystyki zaciemniają obraz jego gry. Niektórzy po prostu widzą szansę w tych statystykach (bo mogą się już z taką grą jak obecnie nie powtórzyć) i wietrzą korzystny dla Wisły interes. Gdyby udało się Andraża opchnąć gdzieś do ruskich za 1,5 mln E byłby to naprawdę dobry ruch. Już za połowę takiej kasy znalazłoby się nie gorszego grajka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No jakby sprzedali kogoś kluczowego, ale w zamian za kasę z transferu zakupili piłkarzy o podobnych umiejętnościach jak w zimie, to ja jestem jak najbardziej za, tylko żeby znów nie robili rewolucji - bo to byłby największy problem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
tylko że to byłby taki strzał w kolano, mamy jednego LP z prawdziwego zdarzenia, musielibyśmy ściągnąć 2- jednego do pierwszego składu a drugiego na ławkę, nie lepiej dokupić po prostu kogoś porządnego do Kirma żeby poczuł rywalizację bo Kirm potrafi grać na wysokim poziomie, świadczą o tym statystyki, a że nie ma konkurencji to poczuł się troszkę zbyt pewnie i tak wychodzi |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, strzlea, ale to nie znaczy, że trzeba mu klękać. To jest biznes, temat transferowy. Ja wiem, że Ty byś trzymał grajków pod kloszem całą karierę w Wiśle, ale jak ktoś nie idzie do przodu to będzie się cofał w rozwoju. Musi być częściej dopływ świeżej krwi do drużyny. Jesli byłaby możliwość na nim zarobić gdy ma dobre statystyki i dzięki temu zdobyć pieniądze na dalszy rozwój drużyny to czemu nie.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. mecz z Arką(1:0) przy golu Małego- asysta
2. mecz z Lechią(5:2) 2 asysty i 2 bramki 3. mecz z Cracovią(0:1) asysta przy golu Kebaba 4. mecz z Legią(4:0) asysta przy golu Brożka 5. mecz z Ruchem(3:1) bramka otwierająca wynik 6. mecz z Widzewem(2:0) bramka po dobitym karnym 7. mecz z Polonią B(2:2) bramka na dość szybkie wyrównanie 8. mecz z Jagiellonią(2:0) bramka otwierająca wynik 9. mecz z Lechią(0:3) bramka na 2:0 pomyślcie ile razy ten słaby i bez formy Kirm uratował nam dupska |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie chce mi sie sprawdzać ile spotkan przeoczyles, ale z Zagłębiem u siebie w 88 minucie Kirm trafił na 1:0.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|