|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ten koleś ma wyobraźnie? Przecież jakby go trafił lepiej i gdyby nie ochraniacz to by mu połamał noge. STOP DLA CHAMSTWA ! WYPAD !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Cionek co za s....y... mysle ze ekstraklasa sie zajmie tym gosciem i ban na dlugi czas
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jagiellonia się nawet do pucharów nie załapie.
O ile Legia dziś wygra, co nie jest takie pewne/ ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
a co się wydarzyło?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Cionek to prze .... , takie chamstwo że ja pier.....
Mierzejewski piłkarz meczu jak dla mnie. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
i jak taka Polonia dała ciała ickom to nie moge tego zrozumiec
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tak perfidnej próby złamania nogi w Polskiej lidze jeszcze nie widziałem. Albo przynajmniej nie przypominam sobie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Cionek to rzeźnik, i to można stwierdzić nawet nie patrzać na to dzisiejsze zdarzenie..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chłopak z charakterem; D!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Bo żeby z taką chodzić, to parę milionów trzeba mieć![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
i jeszcze jego chcą wciągnąć do kadry :O nie chcę ani jego ani uwajaj Arboledy ;/ chyba że Cionek orałby ( faulował tak jak w tym meczu ) pole gry na ziemniaki ( na Arboledę ) by go zakopać by ten nie wkładał palcy w miejsca gdzie światło nie dochodzi... Cionek to dziad jakiego mało, dla mnie tacy którzy tak orają nie mają pojęcia o grze w piłkę, co chwilę się to słyszy jak koleś kasuje każdego brutalnie... a co do wyniku pozytywny
a jutro Wisełka gromi Kuchenki ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Dobrze że Polonia wygrała, jakby jeszcze Górnik coś urwał Legii dzisiaj, oglądałbym na większym luzie jutrzejsze nasze popisy
![]() Parchate jak widać nie spadną, więc nie ma co się spinać na nich i przeżywać ich grę. Ważne są wyniki Wisły! ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ten koleś co prowadzi Wstęp do meczu Górnik - Legia to po prostu skandal! Teksty jak u Karola S. Dramat... I tacy ludzie się dziennikarstwem sportowym zajmują:/
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Można mieć o wiele mniej i chodzić z o wiele atrakcyjniejszą, więc nie ma nad czym się zachwycać.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
A tam od razu chodzic, on ja po prostu rucha i nie ma co tu filozofii dorabiac.
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
edit. teraz widze, tak to Cezary Olbrycht. Wcale mnie to nie dziwi. Komentowal skrot meczu Lechia-Wisla i Chaveza nazwal "Hugo Chavez" ![]()
Ostatnio edytowane przez River : 10.05.2011 o godz. 19:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie wiem jak on się nazywa, ale popier*ala po murawie i pier*oli głupoty, że aż nie da się słuchać...
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cezary Olbrycht jest wyjątkowo żenującym komentatorem - to fakt. Nie ryzykowałbym nazwaniem go dziennikarzem sportowym, to musi być czysty przypadek, że jest w tym miejscu, w którym teraz jest.
Miejmy nadzieję teraz na punkty Górnika i Śląska. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008