|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Cytat:
1. Jak na stadionie jest raca, to GW pisze BANDYCI!!!11. 2. Jak napisałem, że są pewne granice w bluzganiu na stadionach, to Ty stwierdziłeś że dwie k*rwy zniechęcają mnie do pójścia na mecz (mimo że wyraźnie napisałem, że nigdy mnie ciśnięcie na meczu nie zniechęciło do chodzenia na stadion). Nie przeszkadza Ci ta analogia? Bo jak przeszkadza, to dyskutujmy jak normalny z normalnym, a nie jak GW z kibicem, bo wtykając sobie w usta niewypowiedziane hasła, to nigdzie nie dojdziemy. Dla mnie nie ma powodu, dla którego nie zamieniając stadionu w Wersal, nie dałoby się ograniczyć stadionowego chamstwa - a za takie uznaję chociażby wspomniany "Auschwitz", ale także ciągnięcie wrzutów na przeciwną drużynę przez pół meczu (nie jeden, dwa czy sześć razy). Przecież to od nas zależy, w końcu to nie jest tak, że przyśpiewki są intonowane spontanicznie z przypadkowych miejsc na stadionie. Pewne wyczucie można mieć. Cytat:
![]() ![]()
Legionista
|
||
|

|
||||||
|
|