|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze chociaz vice -mistrza zobedziemy,Widzew nam nie lezy,mam nadzieje ze z legia u siebie wygramy ale mysle ze to Wiselka zdobedzie mistrza ,pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
I gdzie są teraz ci co dopisywali Jadze 6pkt po meczach z Polonią B. i Widzewem?
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mogłby mi ktos jeszcze raz napisać, jakie to Jaga ma łatwe mecze do końca sezonu?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pewnie dopisują Lechii jutro 3 punkty
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Nie krakaj na razie Po meczu pogadamy.![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
czyli w razie jutrzejszej wygranej nasze szanse na Mistrzostwo wzrosną do 80 %
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Legia miszcz hahaha. (L)udki! Wy wtopicie jeen mecz i nie macie już żadnych szans a my możemy wtopić ze 2 i dalej jestesmy przed wami
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Ja bym bardziej obstawial, ze niektore "gwiazdory" polskiej ligi obstawiaja za gruba kase mecze u bukow. Ta liga jest w tym sezonie po prostu po.......ona! |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Jestem kibicem Legii - Jestem Legia ma matematyczne szanse na MP - Ma Legia wygrala ostatnie mecze - tak Wisla przegrala ostatnie mecze - tak Mam jak widzisz powody by wierzyc, wiec z czego sie smiejesz misiu pysiu ? Ja tam bede zadowolony z 2 miejsca
Ostatnio edytowane przez kreseq : 07.05.2011 o godz. 19:15.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A gdzie są Ci co dopisywali Wiśle 3 pkt z Górnikiem?
![]() Ta liga jest tak słaba i mizerna, że aż ciekawa i emocjonująca Ważny mecz jutro Panowie! A Legia moim zdaniem nadal ma szanse na MP. Nawet nie wiecie jak szybko może się włączyć do walki. Przy złym układzie wyników za tydzień może być kiepsko. Ale mam nadzieję, że Wisła się podniesie z lekkigo kryzysu. Dlatego nie śmiać się z kreseq'a. Bo czym byłoby kibocowanie, bez wiary w swój zespół i końcowy sukces. Takie prawo kibica.
Ostatnio edytowane przez Proud : 07.05.2011 o godz. 19:16.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Lechia - Wisła 2 Wisła - Lech 1 Jaga - Legia 2 i mamy dwie pieczenie na jednym ogniu (Mistrz i spadek 3 kolejki przed koncem)
Ostatnio edytowane przez AS82 : 07.05.2011 o godz. 19:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
powinnismy sie cieszyc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Zaraz jeszcze pojawią się ci, którzy twierdzą, że całkiem realne jest wyprzedzenie nas przez Amicę.
Jeśli nie zdobędziemy w tym sezonie mistrza to będzie tysiąc razy większy blamaż niż wszystkie Levadie, Karabachy itd. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Media wykreowały nas na Mistrza a tutaj juz nie jest to takie oczywiste wiec dajmy troche na wstrzymanie i sie tak nie podniecajmu przegrana Jagi. Ja juz troche ochłanalem i czekam cierpliwie na jutrzejszy mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mówili że Sernas wszedł za kontuzjowanego zawodnika a nie taktyka po czym w przerwie komentator mówi :
Wprowadzenie Sernasa w 22 min to majstersztyk Michniewicza .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mając na uwadze wynik z Białegostoku uważam, że 1 pkt z Lechią nie byłby zły.
![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Liga jest bardzo wyrównana, każdy może wygrać z każdym, wiec nie można z góry wskazywać jakiegoś faworyta w danym meczu. O wyniku decyduje dyspozycja w danym dniu i poprostu szczęście. Zaangażowaniem i ambicją też można zrobić różnicę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytaliście czy to Jagiellonia taka słaba, czy Widzew taki dobry w dzisiejszym meczu.
Oczywiście podstawowa sprawa to pierwsza bramka dla Widzewa, który mógł się cofnąć i grać z kontry. Jagiellonia przycisnęła wtedy i zagrażała bramce Widzewa, ale goście wyprowadzali za każdym razem groźne kontrataki. Po jednym z nich sam na sam wyszedł Sernas, ale z Sandomierski obronił i piłka wyszła na rzut rożny. Po rożnym piłkę ręką zagrał jeden z obrońców i karnego wykorzystał Sernas. 2min później po rzucie wolnym piłka trafiła do Grzelczaka ten odegrał do Sernasa i było już 0:3. Po tym golu gra Jagielloni "siadła". Warto też dodać, że obrona Jagi popełnia katastrofalne błędy. Wynik więc zasłużony. ![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jaja są niesamowite jutro nawet jeśli przegramy i tak 3 pkt przewagi
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Raju... Daj sobie spokój, ten sezon to totalna porażka. Mistrz w tej lidze to jak garbaty wśród ślepców. Nie ma się czym podniecać.
Nie powiem, miło by było, jeśli nasi doczołgają się do tytułu. Ale nie zmieni to oceny tego sezonu - zarówno w kontekście samej Wisły (totalna kicha -> Karabach) oraz ligi. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jaga jak przegra to bedzie zajebiście
Jutro trzeba wygrać , ale remis biorę w ciemno. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Moim zdaniem najważniejszy mecz w tym sezonie : Nie żadna Cracovia, nie żadna Legia a Lech Poznań !. Jeśli w Środę wygramy z Lechem to udowodnimy wszystkim że Mistrz w poprzednim sezonie to jakieś nieporozumienie !
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jeśli jutro wygramy, to w 5 ostatnich meczach musieli byśmy 3 razy dać ciała, żeby nie zdobyć MP. Jutrzejszy dzień pokaże..
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|