|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jezu duet Kokoszka - Jodłowiec, to naprawdę international level...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cracovia to druzyna własnego boiska co pokazuje w dzisiejszym spotkaniu. Na wyjazdach nie idzie im juz tak kolorowo.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tak, to całkiem możliwe że zarabia za dużo. Niemniej 400 tys. złotych (100 tys. €, mój błąd) to nie jest kwota, która powala na kolana. Legia awizowała go jako gwiazdora sprowadzonego za ciężkie pieniądze, a tak naprawdę kosztował marne grosze.
Czym się Manu wyróżnia? No, szybki jest. Poza tym faktycznie nie ma zbyt wiele atutów. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Przyrowski też stał jak ten kołek, jakby mu się chciało, to mógłby tego loba wybronić, bo wcale nie stał daleko od linii bramkowej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przyrowski tradycyjnie odprowadził piłke wzrokiem
Swoja droga Poloniści jakoś nie specjalnie przeszkadzaja w tym meczu ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
I na co to narzekanie na obcokrajowców ( w mediach ) , reprezentant Mołdawii ogrywa 4 polskich obronców Polonii . Nie przpuszczałem że powiem to kiedys o zawodniku Cracovi , ale kapitalna indywidualna akcja .
Polonia i tak tanio skóry nie sprzeda , obstaje za pogonią w drugiej połowie i remisie 2-2 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja już powiedziałem kilka albo nawet kilkanaście tygodni temu że Cracovia się utrzyma. Jak nie miejscem w tabeli to już na pewno przy zielonym stoliku..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Obrona Polonii to jakieś nieporozumienie. Cracovia gra swoje i zasłużenie prowadzi dwoma bramki. Oby po przerwie się odmieniło i chociaż na remis wyciągnęli.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
co do meczu Icków,to Polonia słupek i 2 poprzeczki.Kurde niemozliwe,mam nadzieje ze sie wezmą do roboty i wygrają 3-2. ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Przyjaciele z Polonii wiele zrobili zeby po pierwszej połowie było po meczu, ale niestety Cracovia marnuje każda"asystę" od Polonistów...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dwóch biznesmenów Filipiak i Wojciechwski zawsze się ostatnio dogadywali. Kiedy parchom potrzeba punktów zawsze dostają od kolesiów z Warszawy.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Mam jeszcze cichą nadzieję że się dogadali na remis. 3 punkty teraz dla pejsów to lekka przesada i złamanie zasad przyzwoitości.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
chociaż w każdym przypadku z ich strony trzeba się spodziewać że będą gryźli trawę razem z ziemią na R22. Pytanie czy poza walką, wystarczy im umiejętności. Jak narazie po pierwszej połowie oba zespoły nic ciekawego nie pokazują, coraz gorzej się ogląda te mecze. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W naszej lidze umiejetnosci sa prawie niepotrzebne,wystarczy zaangazowanie ,bieganie przez 90 minut wtedy na ogol sie wygrywa mecze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dokładnie.
Tym razem trzeba liczyć że trafi się jakiś sędzia wyczulony na ostrą grę i jednak umiejętności czysto piłkarskie wygrają. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No i już 2:1.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Bruno ty matole ;/
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Co za debil z bruno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Polonia niebezpiecznie sie zblizyła do Pasów więc musiał Bruno chamsko sfaulować. Teraz można już śmiało dopisąc 3 pkt koszernym.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja tam już wolę, żeby czarnuchy zapłakane do Grodziska wracały, Cracovia i tak zdąży spaść w innych meczach. Wynik mi jak najbardziej odpowiada :]
A co do Manu: poza tym, że jest szybki, jest absurdalnie wydolny kondycyjnie (co mecz sprint 90 minut non-stop), zalicza sporo odbiorów i w sumie nieźle gra w obronie. Gdyby był silniejszy, to może byłby lepszym bocznym obrońcą niż pomocnikiem. No i bardzo dobrze wychodzi na pozycję, co jest zresztą jego przekleństwem, bo jest absolutnie fatalny z piłką im bliżej bramki przeciwnika. Bo wychodzi tak, że aż grzech mu nie podać, tylko że jak już dostanie podanie, to je spieprzy. Ogólnie to uśredniając przeciętniak totalny jest - tylko, że w przeciwieństwie do większości przeciętniaków, on przeciętność uzyskuje z wypadkowej cech fenomenalnych i tragicznych. I dlatego tak irytuje. ![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kładą się po boisku jak panienki na plaży przy byle okazji. Oby ich pokarało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
3-1, czarnuchy chyba już mają wybitą z głowy grę o puchary.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Po ptokach , tak to ....a jest jak sie we dwóch idzie do piłki , a Pejs jakimś cudem dochodzi do piłki , i stwarza się przeciwnikowi szanse na kontrę.
Polonia - Wy Frajerzy. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po ptokach.
Jodłowiec wkręcony jak amator (no w sumie wirtuozem on nigdy nie był). Może z perspektywy czasu ocenimy ten wynik jako wielki pozytyw. Wystarczy, że Cracovia przega z Bytomiem to dzisiejsze 3 punkty na wiele sie nie zdadzą. A przystopowana Polonia to też jakiś plus dla nas, im szybciej odpadną z walki o puchary tym lepiej. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Nadprezes chyba sie wkurzy
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|