The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
canarinhos
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2011, 21:16
blanco napisał(a):Wyświetl post
Biletów zostało jeszcze mnóstwo na wiele sektorów , nakręcajcie znajomych i idźcie na mecz !
Popieram. To, że nie ma biletów na G, nie może oznaczać, że ktoś przez to nie pójdzie na mecz.
Zresztą jak czasem słucham wypowiedzi ludzi, że jak nie dostane biletu na G to nie ide na mecz to mnie krew zalewa. jesli nie bedzie maxa na tych dwoch meczach, to bedzie po prostu wstyd.

Druzyna 1 w tabeli, walczy o mistrza, rozgrywa prestizowe mecze. Pomyslec co bedzie jesli do dyspozycji kibicow bedzie 33 tys. Nie lada zadanie marketingowe przed naszym zarzadem.
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.05.2011, 21:27
canarinhos napisał(a):Wyświetl post
Popieram. To, że nie ma biletów na G, nie może oznaczać, że ktoś przez to nie pójdzie na mecz.
Zresztą jak czasem słucham wypowiedzi ludzi, że jak nie dostane biletu na G to nie ide na mecz to mnie krew zalewa. jesli nie bedzie maxa na tych dwoch meczach, to bedzie po prostu wstyd.
Kolego jakby nie było biletów na F to teżbym nie poszedł na mecz na sektor E. Karnetu nie mam, bo połowa spotkań mi się nakłada z zajęciami obowiązkowymi na uczelni.

Nie przyszło Ci do głowy, że jest różnica między 35zł na G a 95zł na E w przypadku tych konkretnych spotkań? Mnie nie stac, żeby wywalić 95zł za jeden mecz. Na szczęście udało mi się kupić jeden z ostatnich biletów na G na Cracovie, oraz narożnik na Lecha
Jak ktoś się jeszcze uczy i utrzymuje z pracy dorywczej albo utrzymują go jeszcze rodziców, to ceny biletów na E mogąbyć nie do przełknięcia, więc nie ma co pisać wzniosłych słów, lub się denerwować, tylko trzeba pomyśleć jak to wygląda z drugiej strony.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Stary 05.05.2011, 21:50
danpe_ napisał(a):Wyświetl post
Kolego jakby nie było biletów na F to teżbym nie poszedł na mecz na sektor E. Karnetu nie mam, bo połowa spotkań mi się nakłada z zajęciami obowiązkowymi na uczelni.
Wieczny student ?
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 05.05.2011, 21:52
gdzie te 95zł widziałeś na sektor E to ja nie wiem
Odpowiedz cytując
mateusz7
Junior Member

Stary 05.05.2011, 22:08
i jaki student placi nieulgowy...
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 05.05.2011, 22:17
Siemion napisał(a):Wyświetl post
65 zł a nie 95 zł za najdroższy bilet bez zniżek.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 05.05.2011, 22:25
mateusz7 napisał(a):Wyświetl post
i jaki student placi nieulgowy...
taki, który skończył 26 lat.
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.05.2011, 22:44
Panowie powiedzcie mi proszę jak wyglądała dzisiaj sprawa kolejek po bilety o godzinie 11 (równo z otwarciem). Bowiem wybieram się jutro i nie wiem czy nastawiać sie na stanie w kolejce, czy wszystko załatwie "od strzała".
Odpowiedz cytując
Pawel.Busko
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 05.05.2011, 22:55
Była duża kolejka, ale szybko się rozładowała.

Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.05.2011, 23:37
Jeżeli chciałby ktoś sprzedać bilecik na G na któryś z meczów to chętnie odkupie jutro pod stadionem pisać privy, rano obczaję
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Stary 06.05.2011, 00:01
banasik napisał(a):Wyświetl post
Panowie powiedzcie mi proszę jak wyglądała dzisiaj sprawa kolejek po bilety o godzinie 11 (równo z otwarciem). Bowiem wybieram się jutro i nie wiem czy nastawiać sie na stanie w kolejce, czy wszystko załatwie "od strzała".
W środę od otwarcia kas trzeba była stać nawet do 2,5 h(wiem, bo sam stałem), w czwartek od rozpoczęcia sprzedaży, z tego co mowił znajomy trzeba było odstać w kolejce ok 1 h. Wszystko się jednak zmienia w ciągu dnia, także ciężko powiedzieć ile trzeba będzie czekać. Największe kolejki po bilety są pierwszego dnia, także w godzine pewnie wszystko załatwisz
Ostatnio edytowane przez canarinhos : 06.05.2011 o godz. 00:04.
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Stary 06.05.2011, 06:38
blanco napisał(a):Wyświetl post
Wieczny student ?
Podyplomowe robię weekendami.

Siemion napisał(a):Wyświetl post

wiesz co teraz to i ja nie wiem, patrzyłem właśnie na mapkę na wisla.krakow.pl i nigdzie nie widzę takich biletów, a kobieta w kasie chciała mi sprzedać na mecz z Lechem bilet za 95zł a na Cracovię za
55
Ale było to tuż przed zamknięciem w środę, cały dzień miała młyn i może z tego tytułu zaszło jakieś nieporozumienie.

Około godziny 19:30 w środę i w czwartek nie było żadnych kolejek, do okienka można było podejść od strzała.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 06.05.2011, 07:59
wiesz co teraz to i ja nie wiem, patrzyłem właśnie na mapkę na wisla.krakow.pl i nigdzie nie widzę takich biletów, a kobieta w kasie chciała mi sprzedać na mecz z Lechem bilet za 95zł a na Cracovię za
55
ceny biletów są podane od lutego, tyle było o nich dyskusji i wydawało się, że tylko kibice Craxy nie znają naszych cen, a tu taka niespodzianka ...

kto nie sprawdza cen biletów na mecz a idzie pod kasy ? zresztą już tyle graliśmy meczów z tymi cenami w tym sezonie, a Wisła od lat wprowadziła zasadę, że mecze TOP są tylko o 10 zł droższe od tych zwykłych.

Chyba Kolego nie chodzisz na mecze, interesujesz się Wisłą tylko jak przychodzi mecz z Legią, Lechem i Craxą - a teraz z wielką ochotą kupujesz bilet na G lub F, a na deser piszesz "pier..ły". A były mecze z Górnikiem, GKS, Jagą, Widzewem, Podbeskiedziem, Ruchem - miałbyś możliwość zapoznania się z naszymi cenami i nie byłbyś zdany na błędne informacje w okienku ... jeśli takowe były
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 06.05.2011 o godz. 08:03.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 06.05.2011, 10:55
Nie ma co krytykować ludzi za to, że ida na mecz raz na jakiś czas albo za to,że nie znają cen biletów. Natomiast dziwi to, że każdy pokemon zna adres tej strony i po wizycie w kasie biegnie do kompa , wchodzi na forum i opisuej jak odkrył koło
Odpowiedz cytując
Skipper
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 06.05.2011, 14:03
jakieś wiadomości z frontu sprzedaży biletów? coś na F jeszcze zostało na któryś z meczy?
everybody on earth wanna rap
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 06.05.2011, 14:27
Fakt faktem że jakiegoś wielkiego szału to nie ma z biletami. 2-3 lata temu na ostatni mecz z Legią przy otwartych wszystkich trybunach (22tyś Legi nie było zakaz chyba) bilety poszły 2 góra 3 dni. Podobnie derby przy zamkniętej północnej. Teraz 3 dni sprzedaży i poza G i jakimiś sektorami to chyba wszędzie można dostać bilet. Fakt że na stare trybuny bilety były troche tańsze. Ale myślałem że szybciej się wyprzedadzą teraz.
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Stary 06.05.2011, 14:46
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
ceny biletów są podane od lutego, tyle było o nich dyskusji i wydawało się, że tylko kibice Craxy nie znają naszych cen, a tu taka niespodzianka ...

kto nie sprawdza cen biletów na mecz a idzie pod kasy ?
Od zawsze chodzę na trybunę dla kibiców zagorzałych, nie obchodzą mnie ceny na innych sektorach,stąd moje zaskoczenie.
Nastepnym razem w ramach wyjścia awaryjnego biorę PESEL dziecka sąsiada i będę robił za tatusia

Cytat:
Chyba Kolego nie chodzisz na mecze, interesujesz się Wisłą tylko jak przychodzi mecz z Legią,
Chyba to się pchła, wiesz na czym.
Siedzisz na forum od 09.2010 i już krytykujesz bezpodstawnie.

Kamell napisał(a):Wyświetl post
Kupie 4 bilety na jakikolwiek sektor ( NAJLEPIEJ G) NA DERBY!!
To idź do kasy i kup a nie drzyj się na forum.
Chyba, że masz zdjęcie w koszulce w pasy w dowodzie osobistym to masz problem...
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 06.05.2011, 14:47
JAR0 napisał(a):Wyświetl post
Fakt faktem że jakiegoś wielkiego szału to nie ma z biletami. 2-3 lata temu na ostatni mecz z Legią przy otwartych wszystkich trybunach (22tyś Legi nie było zakaz chyba) bilety poszły 2 góra 3 dni. Podobnie derby przy zamkniętej północnej. Teraz 3 dni sprzedaży i poza G i jakimiś sektorami to chyba wszędzie można dostać bilet.
Cytat:
Na mecz z Kolejorzem (środa, 11 maja) są jeszcze dostępne bilety na sektory: D12, E11 (sektor rodzinny), E12, E13, E15, F11 i F24. Ostatnie sztuki zostały jeszcze na sektory E23, E24 i F23.
O jakim braku szału piszesz? Przecież wyraźnie piszą że pozostały tylko końcówki. I to stan na dzień wczorajszy.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
BieżanówStary
Member

Stary 06.05.2011, 15:30
Niestety w 1 dzień sprzedaży nie dałem rady zjawić się w strefie kibica. Wczoraj kupiłem bilet ale niestety nie na G lecz F. Mam pytanie do osób które chodzą na ten sektor bo miałem okazję go odwiedzic tylko na reprezentacji( normalnie chodze na G) . Ludzie chodzą z biletami i płaczą że to ich miejsce czy siadam gdzie chce?
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Stary 06.05.2011, 15:38
Znajomy chodzi na E, pilnują sobie miejsc ludzie i jest lament jak ktoś zajmie. Tym bardziej, że duzo osób z dziećmi tam chodzi i chcą siedzieć razem na wykupionych miejscach.
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Stary 06.05.2011, 16:24
BieżanówStary napisał(a):Wyświetl post
Niestety w 1 dzień sprzedaży nie dałem rady zjawić się w strefie kibica. Wczoraj kupiłem bilet ale niestety nie na G lecz F. Mam pytanie do osób które chodzą na ten sektor bo miałem okazję go odwiedzic tylko na reprezentacji( normalnie chodze na G) . Ludzie chodzą z biletami i płaczą że to ich miejsce czy siadam gdzie chce?
F to przedluzenie mlyna. Z tego co mowil znajomy stoisz gdzie chcesz, tak jak jest na G
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 06.05.2011, 16:41
podszywacz napisał(a):Wyświetl post
O jakim braku szału piszesz? Przecież wyraźnie piszą że pozostały tylko końcówki. I to stan na dzień wczorajszy.
No może troche przesadziłem, sam odstałem godzinę w kolejce i nie dostałem biletu tam gdzie chciałem. Ale to wychodzi brak zakupionego karnetu. Mimo wszystko odnoszę wrażenie że 2 sezony temu była większa spina na bilety.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 06.05.2011, 17:02
Od zawsze chodzę na trybunę dla kibiców zagorzałych, nie obchodzą mnie ceny na innych sektorach,stąd moje zaskoczenie.
Nastepnym razem w ramach wyjścia awaryjnego biorę PESEL dziecka sąsiada i będę robił za tatusia
P
nie ważne od kiedy się siedzi na forum, a ale od kiedy się chodzi na Wisłę.

a zanim Cię coś zaskoczy i zanim coś głupiego napiszesz to się zastanów i to sprawdź, a nie dziel się byle pie..łą na forum.

a co do Twojego wyjścia awaryjnego - to co Ci to da?, że weźmiesz pesel dzieciaka - co najwyżej będziesz mógł tak kupić komplet biletów rodzic(opiekun)-dziecko na sektor rodzinny-bynajmniej nie dla kibiców najzagorzalszych, a Ty i tak nie kupisz biletu za 1 zł.

coś widzę, że jedyne kryterium jakim się kierujesz to cena, zgodnie z zasadą CCC
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.05.2011, 18:26
szukam osoby która kupiła by mi 2 bilety na mecz z lechem na jaki kolwiek sektor (nie rodzinny) bilety odebrałbym przed meczem. kontakt priv. Byłbym wdzięczny.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 06.05.2011, 18:35
Tylko na sektorze G stoisz gdzie chcesz, na F każdy trzyma się swojego miejsca. Nie jest to przedłużenie młyna, choć faktem jest, że najbardziej wspomagają tam dopingiem. Sam zazwyczaj chodzę na F23, więc znam sprawę.

Druga sprawa - skończcie te głupie podchody w stylu "jestem dłużej na forum", "dłużej kibicuje" itd. itp. Kto to widział aby Wiślak obrażał Wiślaka.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Stary 06.05.2011, 21:15
Nastąpiła jakaś zmiana w sprzedaży biletów? Odkąd weszły KK to zawsze na forum pisano, że jak ktoś sobie wyrobi kartę to tylko na nią może nabić bilet i nikt inny nie jest w stanie kupić na ten pesel np biletu papierowego. Mieszkam 160km od Krakowa i słysząc, że posiadacze KK będą mogli kupować bilety przez internet, postanowiłem sobie takową kartę wyrobić podczas ostatniej wizyty na stadionie. Jak wiadomo sprzedaż przez internet nie funkcjonuje a kartę kibica mam ja więc nikt na mój pesel biletu kupić nie może. Wczoraj skontaktowałem się z bratem (studiuje w Krakowie) żeby mi kupił bilet na mecz z Cracovią i celowo podałem mu zły nr pesel, żeby dostał papierowy bilet. Dzisiaj dostałem od niego smsa że pesel jest błędny i kobieta nie jest mu w stanie sprzedać biletu i żebym mu wysłał prawidłowy nr pesel. całe szczęście pisałem wtedy maturę więc nie mogłem się z nim skontaktować i wyjaśniać o co tak naprawdę chodzi. a on zadzwonił do matki i wziął od niej mój prawidłowy pesel. I co się okazało? Kobieta sprzedała mu papierowy bilet na mój pesel i w dodatku bilet też jest nabity na kartę którą posiadam ja. Wygląda na to że jak ktoś posiada kartę kibica to i tak na ten sam nr pesel może mu osoba postronna kupić bilet
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 06.05.2011, 21:24
Nie wiem jak to możliwe, skoro powiedziani mi i paru znajomym, że jeśli się ma KK, a jej się nie wzieło to nie mozna kupić biletu na tą osobę. Dlatego też pare razy znajomi musieli wchodzić na inne dane, bo nie zawsze mają KK przy sobie.

No, ale to już któryś z rzędu przypadek, że zależy na kogo się trafi przy kupnie...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 06.05.2011, 21:50
Moze nie dostal biletu tylko potwierdzenie. Majac KK bilet nabijany jest na Karte i dostaje sie dodatkowo potwierdzenie (cos takiego jak bilet tylko sa tam inne dane wprowadzone)
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Stary 06.05.2011, 21:55
Brat przy zakupie nie miał mojej karty i twierdzi, że na moje dokładne dane (te same mam na KK) został sprzedany mu papierowy bilet i kobieta powiedziała, że ten bilet jest też nabity na moją KK. hm...
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Stary 06.05.2011, 22:12
Nawet jak go nie wpusci na karte, to może przy wejściu pokazać, że ją ma i ma potwierdzenie nabycia biletu, a więc podstawa do wejścia na stadion jest bo co go obchodzi, że na kartę "się nie nabiło"

Jeśli nabija na kartę wejściówkę zdalnie, czyli zapamiętuje gdzieś w systemie np jej numer i przy bramkach sprawdza zgodność, to po co ją biorą przy kasach, może żeby pesel zczytac?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów