The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2011, 22:12
mam jeszcze pytanie?
wiadomo kiedy będzie można kupować bilety przez internet i czy w ogóle będzie można?
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
kondzio500
Member

Od: 01.2009

Stary 04.05.2011, 22:17
o wlasnie dobre pytanie. jestem zly, że tego nie ma, bo nie musialbym komus zawracac glowy jak teraz, zeby mi kupil bilet. Mieszkam w Wawie, ale staram sie przyjezdzac na mecze Wiselki, poza tym przy wyrabianiu karty kibica w przerwie zimowej, babka przy wyrabianiu powiedziala, ze nieoficjalnie mowi sie o starcie tego portalu biletowego na mecz Ruchu, oczywiscie kiedy byl ten mecz wszyscy wiemy, jak ktos wie, to byloby fajnie jakby podzielil sie wiedza, troche nie fair dla kibica
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę

Śląsk - Wisla - Lechia

Braci się nie traci!

edit by Jaroo1

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 04.05.2011, 22:48
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Błąd, koniki to najlepsze co się może przydarzyć i kluby powinny im dziękować.
Bo to dzięki nim niektórzy ruszą po bilet zamiast potem płakać że im ktoś bilet sprzedaje po 500 zł. Najlepsi kolesi co po tygodniu od rozpoczęcia sprzedaży biletów mają za złe że koniki sprzedają wejściówki po 2krotniej wyższej cenie...

... a kto im bronił kupić wejściówkę wcześniej?

z punktu klubu koniki są ok = kasa się zgadza.
z punktu frekwencji też na plus = dzięki nim pierdzący w fotel i czekający na cuda na kijach kupią bilety.

dlatego od jutro z rana do kas !

to odnośnie koników, a odnośnie osób kupujących po 5-10-15 biletów dla siebie i znajomych też nie można mieć za złe. Kto pierwszy to lepszy. ode mnie znajomek kupował 10 biletów ,a nie jest konikiem.
z drugiej strony skoro tak niektórych ochoczo ciągnie na stadion to czemu nie byli na meczach z Górnikiem, Widzewem, Ruchem, Bytomiem, czy Koroną? a nie oszukujmy się że wielu których teraz płacze o bilet na Amike / Cracovie nie było na wcześniejszych wymienionych meczach.
Więc mam rozwiązanie kupcie karnet od nowego sezonu! i każdy zadowolony..

Ale tez nie mozna mowic o wilelkiej dysproporcjii na Gorniku czy Belchatowie bylo po 16 tys ludzi czyli do kompletu braklo ponad 1 tys---co duzo nie jest

widac ze nowy stadion przyciaga i ludzie jesli przyjda raz i nie dadzą omamić sie telewizyjną propagadną o tym jak to na stadionach jest niebezpiecznie-a jest zupelnie odwrotnie.,tylko trzeba sie o tym samemu przekonac-u nas niech chocby swiadczy fakt powiekszenia sektora rodzinnego dwukrotnie!

z drugiej strony bylbym zdziwiony gdyby na Amice czy Derbach kompletów nie bylo ,a jesli chcemy miec je takze na 34 tys obiekcie to juz trzeba myslec jak zwabiac na R22 kolejnych kibiców.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 04.05.2011, 22:49
A ile zostało sprzedanych karnetów na tą rundę bo mi liczba umknęła 7k ?
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 04.05.2011, 23:09
Tylko koledzy pamiętajcie że to są mecze na których mogą padać przekleństwa więc przemyślcie czy na pewno chcecie się na to narażać, bo pamiętam nie tak dawną dyskusję gdzie problemem nie bywania na meczu były właśnie przekleństwa i to że jest jakaś taka napięta atmosfera
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Dr.Joint
Member

Od: 09.2010

Stary 05.05.2011, 10:25
Wiecie co wam powiem? To było do przewidzenia, bo TOPowcy( osoby chodzące tylko i wyłacznie na mecze TOP) będą płakać bo ktoś sobie kupił wiecej biletów. TRZEBA BYŁO SOBIE KUPIC KARNET!
i nie tyrał byś teraz pod stadion
peace
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 05.05.2011, 11:39
arth_ur napisał(a):Wyświetl post
A ile zostało sprzedanych karnetów na tą rundę bo mi liczba umknęła 7k ?
wydaje się ze ok 9 tys(+/- 1 tys)

Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Ale tez nie mozna mowic o wilelkiej dysproporcjii na Gorniku czy Belchatowie bylo po 16 tys ludzi czyli do kompletu braklo ponad 1 tys---co duzo nie jest

widac ze nowy stadion przyciaga i ludzie jesli przyjda raz i nie dadzą omamić sie telewizyjną propagadną o tym jak to na stadionach jest niebezpiecznie-a jest zupelnie odwrotnie.,tylko trzeba sie o tym samemu przekonac-u nas niech chocby swiadczy fakt powiekszenia sektora rodzinnego dwukrotnie!

z drugiej strony bylbym zdziwiony gdyby na Amice czy Derbach kompletów nie bylo ,a jesli chcemy miec je takze na 34 tys obiekcie to juz trzeba myslec jak zwabiac na R22 kolejnych kibiców.
1.Stadion ma 18 300 wiec do kompletu brakło troche więcej
2.Ja wolę,żeby na mecze Wisły chodzili głównie kibice Wisły nawet gdyby stadion miał być wypełniony w połowie. Ale tak źle nie będzie Wystarczy zeby obniżyć troche ceny biletów i ludzie będą chodzić nawet na te mniej ciekawsze mecze z punktu piknikowego widzenia... Wydaje mi się ze jak obniży się ok 5 zł na trybuny za bramką i z 10 zł wzdłuz+ sprzedarz internetowa to spokojnie frekwencja na lidze ok 23 tys jest do zrobienia.
Ostatnio edytowane przez palikot : 05.05.2011 o godz. 11:46.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.05.2011, 12:19
jak dziś wyglada sytuacja duze kolejki
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 05.05.2011, 12:20
Jeśli się nie myle to mamy najlepsze zapełnienie % stadion uw Ekstraklasie, wiadomo, ze stadion stosunkowo mały (przy tych największych), bo tylko nie cale 19 tys, ale to pokazuje, ze te pewne 13-15 tys jest na każdym meczu i raczej zostanie na kolejny sezon.

Kolejki pod stadionem pokazują, ze potencjał jest ogromny i wystarczy tylko go wykorzystać. Tak naprawdę to nie gramy teraz super piłki wiec i ludzie nie maja na co chodzić. Ostatnie puchary to była kompletna porażka, potem runda o której każdy chce zapomnieć, teraz jest pierwsze miejsce w tabeli, ale gra pozostawia wiele do życzenia. Awans do Pucharów i rozsądna kampania marketingowa + połączenie biletów na puchary i Ekstraklasę (Lech tak sprzedawał chyba na mecz Polonia Bytom + mecz w LE. Kupienie biletu na Polonie dało pierwszeństwo w zakupie biletu na jeden z meczów w LE). Zawsze to więcej pikników przyjdzie na 'zwykła' Ligę jeśli już zapłacą za oba bilety i pewnie kilku pomyśli, że Ekstraklasę też da się oglądać.

Zapowiadane jest głośne nazwisko, które na pewno zrobi dużo szumu wokół Wisły. Pozostałe transfery jeśli będą tak udane jak w zimie podniosą poziom sportowy, wiec kolejny argument za przyjściem na stadion.

Martwi mnie tylko fakt, ze stadion ma małe szanse na oddanie już na początek przyszłego sezonu. Pewnie Wisła wstrzyma się z kampania, bo jaki jest jest robienie takowej dla 1/2 czy 3/4 stadionu? Kampania 'Walczymy o Mistrzostwo' pokazała, że i tutaj jest potencjał wiec kolejna tak dobrze zrobiona kampania, tym razem nowego stadionu powinna dodatkowo zachęcić.

Wszem i wobec mówi się o obniżce cen biletów + sprzedaży przez internet, co ponoć teraz jest największym problemem. Zapewne osoby nie mieszkające na stałe w Krakowie będą częściej na meczach jeśli zakup biletu będzie tak łatwy. Kolejki przed meczami TOP pewnie przekonają garść osób, ze warto zainwestować w karnet.

Patrząc na to wszystko można być spokojnym o frekwencje w przyszłym sezonie, jeśli oczywiście wszystko potoczy się idealnie według planu: Mistrz, transfery, Puchary, stadion, marketing...
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 05.05.2011, 12:22
Byłem pod stadionem ok. 10:40. Na pierwszy rzut oka kolejka nie była jakaś długa. Z każdą minutą powiększała się. Godzine musiałam oddstać. Jak kupowałem bilety powiedziano mi że na Cracovie na G biletów już nie ma. Na oficjalnej jeszcze nie widze takiej informacji. Więc nie wiem czy to prawda
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 05.05.2011, 12:23
Mnie wkurzzają taki sytuacje jak wczoraj. stoi za mną gościu w kolejce i obdzwania po kolei znajomych i pyta czy nie kupić im biletów. po czym każdemu po kolei omawia:
-no na Wisłe Bilety
-Z Lechem i Cracovią
-w przyszłą środe i sobote
-studenckie po 27 zł

no krew mnie po prostu zalewała. jak ktos się nie interesuje to po co na siłe namawiać.
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 05.05.2011, 12:30
Pero napisał(a):Wyświetl post
Mnie wkurzzają taki sytuacje jak wczoraj. stoi za mną gościu w kolejce i obdzwania po kolei znajomych i pyta czy nie kupić im biletów. po czym każdemu po kolei omawia:
-no na Wisłe Bilety
-Z Lechem i Cracovią
-studenckie po 27 zł

no krew mnie po prostu zalewała. jak ktos się nie interesuje to po co na siłe namawiać.
Dzisiaj miałem identyczną sytuację. Ale najlepsze były teksty między tymi dwoma jacy to oni nie są wielcy kibice. A nie mieli pojęcia po ile są bilety nawet. Jedem mówił że ma stówke i chce kupić 5 biletów Chyba że dla tych wielich kibiców są jakieś mega zniżki o czym się nie mówi Chociaż z drugiej strony ten namawiany może przyjdzie i się wciągnie
Ostatnio edytowane przez JAR0 : 05.05.2011 o godz. 12:32.
Odpowiedz cytując
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 05.05.2011, 12:39
Pero tu się z Tobą nie zgodzę. Nie każdy siedzi 24h na stronach Wisły i wie kiedy jest sprzedaż. Jak zobaczyłem wczoraj kolejke (byłem po bilety dla rodziców) to zadzwoniłem do kilku osob, które wiem że chodzą nie zawsze, bo praca/studia/dom i pytam. Tak samo ich namawiam jak sa mecze z Zabrzem.

Dzieki takim ludzią robi się frekwencja = kasa dla klubu = nowi Wiślacy.
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 05.05.2011, 13:25
Ok może niektórzy się wciągną, aczkolwiek po zdziwieniu że trzeba podac pesel wnioskuję że pierwszy raz się na Reymonta wybiera. Jak znam życie to potem będzie lament że słaby poziom, że przekleństwa, że scisk do wyjścia. Stanie mi taki za uchem i będę miał mecz z głowy bo tak mnie będzie wku***ł.
Odpowiedz cytując
wiślak1906
Junior Member

Od: 04.2011

Stary 05.05.2011, 13:31. Bochnia - Hutnik
Panowie jest taka prośba do wszystkich Wiślaków którzy dopingują i wiedza czym są derby . Najprawdopodobniej w środę 18.maja.2011 w Bochni ma przyjechać Hutnik Kraków w sporej liczbie 400 osób od nas z Bochni z Wisły bd około 50 osób może wiecej ale bd jeszcze inni i jest prośba do was przebyście przyjechali i pomogli w dopingu i jak by co jak by się coś działo wszystkie szczegóły podam jak ktoś napisze na moje gg 19607900 pamiętajcie Bochnia&Wisła i chodzi jeszcze o jedno żeby pomóż Uni Tarnów jak najwiecej Wiślaków pozdro jeszcze bd na sektorze G4 to macie nr komy 535203043
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 05.05.2011, 13:35
-no na Wisłe Bilety
-Z Lechem i Cracovią
-studenckie po 27 zł

Ale warto zabierać nowe osoby.

Zabrałem kiedyś kumpla, który w ogóle się sportem nie interesuje. W nic nie gra, niczego nie ogląda. Najpierw poszedł ze mną na kosza. Był zachwycony atmosferą. Zapytał się czy może iść na nogę kiedyś. No to zabrałem go na Ruch Chorzów. Spodobalo mu się, pomimo, że nie wie kto gra w Wiśle, jaka jest jej sytuacja w tabeli. Ale podoba mu się doping, atmosfera, ogólny klimat meczu. Był jeszcze na Jadze i na Lecha też go zabieram, a też nie wiedział kiedy, z kim, po ile bilety, jak Lech w tabeli. Nic. Ale kasa dla klubu jest. I pewnie jeszcze nie raz się zabierze. Karnetu nie kupi, ale te 4 - 5 mecze w sezonie zaliczy.
Odpowiedz cytując
mkp13
Member

Od: 07.2010

Stary 05.05.2011, 16:07
Ok może niektórzy się wciągną, aczkolwiek po zdziwieniu że trzeba podac pesel wnioskuję że pierwszy raz się na Reymonta wybiera. Jak znam życie to potem będzie lament że słaby poziom, że przekleństwa, że scisk do wyjścia. Stanie mi taki za uchem i będę miał mecz z głowy bo tak mnie będzie wku***ł.
Mało się spotyka studentów którym by np przeszkadzało przeklinanie lub ścisk

Byłem raz na meczu z kumplem, który się wybrał pierwszy raz i na E przeszkadzało mu raczej siedzenie.

Dodatkowo jeśli stoisz w kolejce te 2h to chyba grzech nie spytać kumpla czy idzie na mecz, żeby sam nie musiał potem stać w kolejce ( lub poszedł na inny sektor, bo akurat się bilety skończyły ). Wiadomo, że w grupie lepiej i nawet osoba która pójdzie pierwszy raz będzie darła mordę wraz ze znajomymi
Odpowiedz cytując
1906
Junior Member

Stary 05.05.2011, 18:12
Panowie, wiem, że to głupie pytanie, ale są jeszcze bilety na G na derby albo na Lecha? P
Odpowiedz cytując
KsiazeNocy
Junior Member

Stary 05.05.2011, 18:12
Orientuje sie ktoś czy dostane jeszcze jutro bilet na mecz z Lechem a konkretnie na narożnik F ?
Odpowiedz cytując
R22
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 05.05.2011, 18:15
Na Lecha biletów na G na pewno nie ma, na derby ktoś wcześniej pisał, że też nie ma, więc... kupować na inne sektory PS. niekoniecznie panowie
Odpowiedz cytując
1906
Junior Member

Stary 05.05.2011, 18:16
Zajebiście, na F ostatnio jak byłem to było kiepsko, co dopiero na inne sektory...
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Stary 05.05.2011, 18:18
Z Bełchatowem było do dupy, ale jestem przekonany że na pralkach i Craxie będzie ogień. Także nie zastanawiać się i szturmować narożniki jeśli ktoś nie dostał na młyn.
Odpowiedz cytując
1906
Junior Member

Stary 05.05.2011, 18:18
A w sobote dostane na F?
Odpowiedz cytując
wojteks
Member

Stary 05.05.2011, 18:21
Ja też zazwyczaj chodze na g, ale teraz idę na narożnik także kupować i ma być miazga na f.
Odpowiedz cytując
1906
Junior Member

Stary 05.05.2011, 18:22
Panowie (i panie ) powiedzcie mi, bo mam troche do Krakowa i nie wiem czy jest sens jechać w sobote. :/
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 05.05.2011, 18:24
1906 napisał(a):Wyświetl post
Panowie powiedzcie mi, bo mam troche do Krakowa i nie wiem czy jest sens jechać w sobote. :/
A skad My to mamy wiedziec ?
dzisiaj wieczorem zapewne bedzie jakies info na oficjalnej
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Ponieważ jak widać zaczyna się biletowe szaleństwo i koniki zaczynają zaglądać – a więc wprowadzony zostaje zakaz handlu biletami na Lecha i na Cracovię.

Narzekacie, że wykupywane są bilety a potem na Allegro albo na forum ktoś próbuje na kibicach zarabiać - uszanujcie zakaz.

Pozostaje możliwość zamiany, ale tylko dla memberów i senior memberów.
.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 06.05.2011 o godz. 10:59.
Odpowiedz cytując
michael
Senior Member

1906, myślę że spokojnie będą i możesz jechać. Ewentualnie obserwuj stronkę Wisły, a jak będziesz wyjeżdżał to zadzwoń by sie upewnić że bileciki są ;] Zaryzykuje stwierdzenie, że bilety nie pójdą w komplecie. Przed Jagą kilka dni było takiego szumu, a ostatecznie z 500 biletów zostało. Oby moje przewidywania sie nie sprawdziły.
Ostatnio edytowane przez michael : 05.05.2011 o godz. 18:28.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 05.05.2011, 20:56
Cytat:
Nie słabnie zainteresowanie biletami na hitowe mecze Wisły Kraków z Lechem Poznań i Cracovią, które drużyna Białej Gwiazdy rozegra 11 i 15 maja. Wyprzedane zostały już wejściówki na oba spotkania na trybunę G.

Na mecz z Kolejorzem (środa, 11 maja) są jeszcze dostępne bilety na sektory: D12, E11 (sektor rodzinny), E12, E13, E15, F11 i F24. Ostatnie sztuki zostały jeszcze na sektory E23, E24 i F23, natomiast nie ma już wejściówek na całą trybunę G oraz sektory D21, E14, E22, E25 i F21.

Nie ma również biletów na trybunę G na mecz z Cracovią, który odbędzie się 15 maja. Skończyły się także wejściówki na sektory: E14 i F21. Kończą się bilety na sektory D12 i E25, a pojedyncze wejściówki można kupić jeszcze na sektory D21 i E22.

Zobacz mapkę cenową stadionu na mecz z Lechem i Cracovią »
http://bp.wisla.krakow.pl/files/plan..._mecze_top.jpg

Zachęcamy wszystkich kibiców, aby nie odkładać zakupu biletów na dwa zbliżające się mecze na ostatnią chwilę. W związku z tym, że wejściówki cieszą się ogromnym zainteresowaniem, mogą się one skończyć jeszcze przed meczami i bezpośrednio przed spotkaniami z Lechem i Cracovią sprzedaż może nie być już prowadzona. Zapraszamy więc do Strefy Kibica w piątek od godziny 11:00 do 20:00.

Szczegółowe informacje na temat sprzedaży wejściówek na mecze z Lechem i Cracovią można znaleźć tutaj »
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...em_i_cracovia/

http://www.facebook.com/WislaKrakow
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.05.2011, 21:10
Biletów zostało jeszcze mnóstwo na wiele sektorów , nakręcajcie znajomych i idźcie na mecz !
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów