|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Rano przyszedłem po bilet przed godz. 11:00, wyszedłem z biletem około godz. 13:00
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Ja kupowalem tak juz pare razy. Da sie, ale maja miec legitki przy wejsciu. ![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Weź pod uwagę, że FC płacą również składki, więc gdy Twojemu znajomemu zaproponowali bilet o parę złotych więcej, to to nie jest robienie nikogo w ch...
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
no jakiego mam pecha;/ stoje w kolejce brakło na dla mnie biletu dla lecha i jeszcze zapytałem sie baby kiedy sie skonczyły to ona "Przed chwilą" a ludzie przede mną brali po 3-6 biletów;/
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Sprawa wygląda następująco: Od tego chwalenia na forum pojawił się problem, z tym kupowaniem bez legitymacji ulgowych biletów sam się o tym przekonałem. To zależy też na kogo trafisz w kasie i jaki dzień będzie miał Pan/i sprzedająca wejściówki. Więc lepiej się zaopatrzyć w legitymację przed pójściem po bilety, ale jak mówisz, że mieszkają daleko to może być problem, szczerze mówiąc nie wiem czy przykładowo skan legitymacji byłby brany pod uwagę - to mogłoby być jakieś rozwiązanie ale nie wiem jak to działa w praktyce. Więc nie chce wprowadzać w błąd. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
A jaka jest cena biletu? wiesz moze ? aNouc - dzieki za informacje ![]()
Ostatnio edytowane przez Donki : 04.05.2011 o godz. 19:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Bilet na mecze zwykłe dla FC to 19 zł (dla osób z Krakowa 25 zł). Takie same ceny jeśli chodzi o mecze topowe, ta sama równowaga. (mowa o trybunie G).
Wiele FC robi składki u siebie na graffiti czy na "kto kocha to wierzy.." , należy zaznaczyć że nie jest to odgórny zakaz tylko inicjatywa danego FC, więc nawet nie wychodzą na czysto. A gdzie przejazd itd.. Pod stadionem ktoś gania z biletami dla FC, tyle że wielu nie spogląda na cenę tam widniejącą , więc albo chcesz dać o 10 zł więcej albo chcesz kupić za normalną cenę. To już każdego z osobna sprawa. Co nie zmienia faktu że praktycznie sprzedający wychodzi bez zarobku, chcąc nie wliczać składki + przejazd (...). Zaznaczam że mowa ciągle o sektorze G. Nie chodzi przecież o to że 19 zł też na topowe mecze, tylko dodać swoje dla FC i odjąć od biletów dla Krakusów i wyjdzie ta sama równowaga / różnica / przepaść itd (..) Kto miał zrozumieć, to zrozumiał..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 04.05.2011 o godz. 20:00.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja dzisiaj stałam w kolejce 1.5h, zmarzłam itd, ale cóż, trzeba było
i jak kupowałam bilety o 16 to na Lecha zostały na G1 i G5 a na Craxę mniej podobno ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Co to znaczy, takie same ceny na mecze topowe? (z tą równowagą to już bardziej OK)![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ktoś Cię stratował, zemdlał, kobiety płakały, dostał ktoś po zębach, zmokłeś przynajmniej? Chwalisz się czy żalisz?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Na mecz z Lechem biletów na sektor G brak!!!
O godz. 11:00 w Strefie Kibica rozpoczęła się sprzedaż biletów na mecze Wisły Kraków z Lechem Poznań i Cracovią, które Biała Gwiazda rozegra u siebie już w przyszłym tygodniu. Dziś wysprzedane zostały wszystkie wejściówki na trybunę G na spotkanie z poznańskim Lechem. Wszystkich kibiców zachęcamy do zakupu biletów w przedsprzedaży zarówno na pozostałe trybuny na mecz z Lechem jak i na wszystkie trybuny na derbowy pojedynek z Cracovią. SKWK |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
widze że szybko bilety zeszły, myślicie że w piątek albo sobotę kupię jeszcze na derby na G?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jak nie kupisz na G to bierzesz 10 zł więcej i po problemie...
Myślenie niektórych osób naprawde boli, ostatnio gość nie dostał biletu na G, przy kasie powiedział że nie chce na inny sektor i po prostu odszedł, później widziałem jak kupował bilet od kogoś na G za 40 zł ;/ Cały stadion jest dla Nas dla Wiślaków, nie tylko G! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Dla niektórych liczy się tylko G, zapominają że na stadionie są też inne sektory. Jak nie ma Cię na G to tylko i wyłącznie Twoja wina, trzeba było się ogarniać wcześniej, więc teraz rozkręcaj doping na F Mamy też inne sektory niż G, pamiętajcie o tym ! Zresztą... Właśnie przez tą 'modę i lans' na G, doping nie raz w tej rundzie wyglądał jak wyglądał. Niektórzy zapominają po co się tam idzie, kosztem lansu na fejsbuczku, wśród znajomych w LO czy na uczelni. Takie czasy. mcks - bynajmniej nie piłem personalnie do Ciebie.
Ostatnio edytowane przez fialo : 04.05.2011 o godz. 20:59.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Miejmy nadzieję, że na najbliższych dwóch meczach wszyscy, nawet Ci hmm "przypadkowi" ludzie na G (na pewno tacy się znajdą) , będą wiedzieli po co tam są i dadzą z siebie wszystko.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rotfl, co się taka rozkmina zrobiła dlatego że zapytałem o bilet na G
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
No skoro zawsze chodzisz na G to wiesz w jakim czasie się rozchodzą bilety na mniej atrakcyjnych rywali więc tutaj spokojnie możesz sobie odjąć kilka dni sprzedaży, może Ci ułatwie i strzelam że jutro na G raczej sie skończą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Gratulacje dla osób, które kupowały po 20 - 50 biletów i przez które, stojąc 1,5 h w kolejce nie dostałem biletu na sektor G. Ile osób kupiło te bilety dla siebie lub kumpli okaże się po ilości ogłoszeń '' sprzedam bilet... ''.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kolumbijski palec Arboledy w dupę wszystkim koniom...
![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Błąd, koniki to najlepsze co się może przydarzyć i kluby powinny im dziękować.
Bo to dzięki nim niektórzy ruszą po bilet zamiast potem płakać że im ktoś bilet sprzedaje po 500 zł. Najlepsi kolesi co po tygodniu od rozpoczęcia sprzedaży biletów mają za złe że koniki sprzedają wejściówki po 2krotniej wyższej cenie... ... a kto im bronił kupić wejściówkę wcześniej? z punktu klubu koniki są ok = kasa się zgadza. z punktu frekwencji też na plus = dzięki nim pierdzący w fotel i czekający na cuda na kijach kupią bilety. dlatego od jutro z rana do kas ! to odnośnie koników, a odnośnie osób kupujących po 5-10-15 biletów dla siebie i znajomych też nie można mieć za złe. Kto pierwszy to lepszy. ode mnie znajomek kupował 10 biletów ,a nie jest konikiem. z drugiej strony skoro tak niektórych ochoczo ciągnie na stadion to czemu nie byli na meczach z Górnikiem, Widzewem, Ruchem, Bytomiem, czy Koroną? a nie oszukujmy się że wielu których teraz płacze o bilet na Amike / Cracovie nie było na wcześniejszych wymienionych meczach. Więc mam rozwiązanie kupcie karnet od nowego sezonu! i każdy zadowolony..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 04.05.2011 o godz. 21:19.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
logika jesteś z zakopanego będziesz jechał w 50 osób aby kupic bilet potem wrócił i w dniu meczu to samo to wyjdzie tak 25 zł bilet na mecz + przejzd ok 60 zł a tak jedna osoba tyle płąci bądź wszyscy się skłądają i jest ok
![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Potrzebuję osoby, która by mi kupiła bilety na Lecha i Cracovię.
Kasę oddam pod stadionem przy odbiorze biletu. Jestem z poza Krakowa. To bardzo ważne dla mnie!!! Co do koników to kij im w dupe!! Przez nich wielu ludzi zostało bez biletów!! Kumaci powinni wyłapać ich i wybić im z głowy zarabianie na Wiśle!! ![]()
KUPIĘ SZALE:
Wielka Wisła Wasza nienawiść Grzegórzki Nowe Lechia On Tour Reymonta Outlaws White Star Power Wisła Pany Władcy Dolnego Śląska Legiony Wrocławia Armia Białej Gwiazdy (na wzór flagi) osiedlowe Lechii |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i wielkie halo a ledwo 10 koła zeszło.
Także jutro z rana do kas. Dziś nieco większy bum był - wiadomo, pierwszy dzień sprzedaży,i kolejeczki na 30 minut, ale jutro wszystko wraca do porządku dziennego, także nie zostawiajcie tego na ostatni dzień bo na sektor który Was interesuje jeszcze kupicie wejściówki. na G pewnie też coś zostanie ale to w dniu meczu (zwroty FC itd) http://www.facebook.com/WislaKrakow Takie życie Jednemu kot zdechnie, drugi ma kosę z teściową, a trzeci ma 350 km do Krakowa. Tylko kogo to obchodzi a tym bardziej tego kto chce kupić 10 czy 15 biletów, a no tak, odejdzie z kwitkiem bo ktoś z Amsterdamu ma dojechać po bilet i musi zostać jeden.Ludzie z Australii przyjezdzają na Wisłę i radzą sobie - to już całkiem serio. Od nowego sezonu ma ruszyć sprzedaż biletów przez internet, także kupujcie już teraz KARTY KIBICA bo bez nich nie będziecie mieli możliwości kupna wejściówek przez internet. Cytat:
Dowód, książeczka zdrowia..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 04.05.2011 o godz. 22:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
nie słyszałem o tym że aż z Australii przyjeżdżają
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 04.05.2011 o godz. 22:02.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
do usunięcia
Powód: del
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 04.05.2011 o godz. 22:03.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Any ideas? |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Potrzebuję bilet na Lecha i/lub Cracovie. Mieszkam spoza Krakowa (Warszawa), wiec jesli ktos chcialby mi pomoc i kupic bilet na trybune E (E23 lub E24) - na G wszystko kupione to prosze o kontakt na priv, odbiór i zaplata na miejscu lub w inny dogodny dla nas sposob. Prosze o pomoc i kontakt.
Konrad ![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Mój ulubiony cytat ostatnimi czasy: "o starcie portalu biletowego Klub poinformuje w osobnym komunikacie"!
Ostatnio edytowane przez Watts : 04.05.2011 o godz. 22:13.
|
|
|