The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2011, 11:28
Kolejka na kilkaset osób pokazuje,że potencjał jest ogromny , martwi mnie jedynie to, że na mecz nie wybierają się ludzie,którzy daliby się pokroić za Wisła , lecz pikniki chcące obejrzeć na żywo Lecha Poznań - pogromcę Man City i Juventusu , hegemona polskiej piłki...
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.05.2011, 11:37
blanco a jaką ideologię dorobisz do koleżanki z 2giej strony Błoń?
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 04.05.2011, 11:38
Kolejka dość sporawa. Jednak dzieki 10 kasom prócz początkowych kolejek do połowy drogi miedzy Reymonta a strefa kibica, pewnie będzie to szło.

Każdy kupuje dużo biletów boi na 2 mecze od razu bierze
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Stary 04.05.2011, 11:40
Zwierze napisał(a):Wyświetl post
blanco a jaką ideologię dorobisz do koleżanki z 2giej strony Błoń?
Ostatnie derby w historii
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 04.05.2011, 11:40
Nie strasznie, nie straszcie .. bo potem jak zwykle się okaże że zostało mnóstwo biletów. Ktoś coś przeczyta w necie i odpuszcza sobie wyjście po bilet. To że jest jakaś kolejka przecież nie powinno dziwić, trudno żeby nie było.
Idzcie już teraz do Strefy Kibica a na pewno się załapiecie na wejściówki, pamiętajmy że z początku zawsze jest małe bum, a potem się oczyszcza..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 04.05.2011 o godz. 11:44.
Odpowiedz cytując
Nosalka
Member

Od: 03.2008

Stary 04.05.2011, 12:17
Od rana kolejka na 1,5-2 godz stania.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 04.05.2011, 12:20
Co do zainteresowania pikników meczami TOP to nie ma co być zbulwersowanym, prawa rynku.

Dopóki nie będziemy mieć 30 tysięcy fanatyków dla których mecz przy R22 to świętość lub dopóki zapotrzebowanie na widowisko piłkarskie nie przekroczy liczby krzesełek na stadionie będą się zdażać sytuacje że na najważniejsze mecze stadion będzie zapełniony w 100% a na pozostałe nie.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Stary 04.05.2011, 14:33
Mam pytanie. kupilem bilet na dane znajomego, ktory jednak nie bedzie mogl isc na mecz. Czy jest mozliwosc zwrotu kasy albo wymiany danych na dane innej osoby?
Z gory dzieki za odp
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.05.2011, 14:37
a ja mam pytanie: czy aktualnie nadal są tak długie kolejki ?
Powód: Dzięki John1906 :)
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 04.05.2011 o godz. 14:51.

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 04.05.2011, 14:45
SZYMEK_TSW napisał(a):Wyświetl post
a ja mam pytanie: czy aktualnie nadal są tak długie kolejki ?
Kumpel teraz mi dzwonił, że kolejki są spore nadal.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
KROKU
Member

Od: 06.2007

Stary 04.05.2011, 14:49
Z tym wybieraniem sie dla amici bym nie przesadzał na te mecze jest taki duze zainteresowanie bo nie kazdego stać na wydanie kilku set złotych na bilety i wybiera tylko najatrakcyjniejsze więc o to chodzi aby ceny były nizsze i wtedy ludzi będzie wiecej na innych meczach
Odpowiedz cytując
wislak93
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.05.2011, 15:54
Znajomy chce zabrać na mecz 9 letniego syna, i tu pytanie czy jak kupi bilet na sektor E25 to będzie mógł swobodnie dostać się do strefy rodzinnej tak by dzieciak mógł wyjść na trening na murawę, a potem wrócić na swoje miejsce?
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 04.05.2011, 16:30
wislak93 napisał(a):Wyświetl post
Znajomy chce zabrać na mecz 9 letniego syna, i tu pytanie czy jak kupi bilet na sektor E25 to będzie mógł swobodnie dostać się do strefy rodzinnej tak by dzieciak mógł wyjść na trening na murawę, a potem wrócić na swoje miejsce?
Chyba nie da się zejść z górnego poziomu na dolny.

Najlepiej napisz do biura prasowego z tym pytaniem.
http://www.facebook.com/WislaKrakow?sk=app_2373072738

ps: pozdrawiam Wiślaka z powiatu
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 04.05.2011, 16:33
Pewnie już było pisane, ale strasznie mi się spieszy wybaczcie

Na mecz idę ze sporą grupą znajomych, także z innych miast oddalonych nawet 350km od Krakowa. Wielu w tej grupie to studenci. Czy podczas zakupu muszę okazać wszystkie legitymacje studenckie czy tylko przed wejściem na stadion? Spotkał się ktoś z taką sytuacją?

Z góry dzięki za odpowiedź
Odpowiedz cytując
michael
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 04.05.2011, 16:38
Muszą miec na wejściu z razie gdyby ich sprawdził ktoś. Przy zakupie tylko imię, nazwisko i pesel.
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.05.2011, 16:46
Niestety na 99% musisz mieć te legitki przy wchodzeniu na stadion . Jeśli chodzi o studentów to na meczu z Górnikiem przynajmniej na F ostro sprawdzali ochroniarze.
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Stary 04.05.2011, 16:59
to wszystko zalezy od ochrony,jak trafi na wyrozumiałych gosci to nie będzie problemu,teraz na Górniku mój znajomy tez zszedł z E22 z synem i przez rodzinny mały wszedł na murawę,a tak a propos rodzinnego ,wziąlem syna sąsiada na mecz i kupiłem bilet na rodzinny,po meczu już w domu na pytanie matki jak było i czy duzo przeklinali odpowiedział ze nikt nie przeklinał oprócz wujka i stwierdziłem ze kumpel sam niech sobie idzie z synem na mecz bo ja niestety ale na ten sektor się nie nadaję
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 04.05.2011, 17:15
To może jeszcze i ja.

Przejść się nie da, ale widziałem gości z obsługi tego treningu, którzy zabierali dzieci i sprowadzała na dół. Po treningu odprowadzają na górę. Więc myslę, że jest to do załatwienia.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 04.05.2011, 17:24
ewcia napisał(a):Wyświetl post
derr w takim razie na wyjazdy kupują same konie bo praktycznie każdy zapisuje kilka osób .
Ni9e tłumacz się Ewka!!Jak wam barany klub sprzedawął bilety po 19 PLN za mecz(karnet na G) to mieliscie to w dupsku.To kupcie sobie teraz od konia za stówke i przemyslcie czy lepiej miec karnet za 190 na wszystkie mecze czy bilet na jeden mecz za 100 PLN. POCHWALAM KONIKÓW ZA ZMYSŁ INWESTYCYJNY. ONI JAK NIKT INNY POTRAFIA WYCZUĆ PRAWDZIWYCH JELENI
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Stary 04.05.2011, 17:25
kriswisla napisał(a):Wyświetl post
wziąlem syna sąsiada na mecz i kupiłem bilet na rodzinny,po meczu już w domu na pytanie matki jak było i czy duzo przeklinali odpowiedział ze nikt nie przeklinał oprócz wujka i stwierdziłem ze kumpel sam niech sobie idzie z synem na mecz bo ja niestety ale na ten sektor się nie nadaję

Tekst dnia <ok>
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
r02
Junior Member

Od: 06.2004

Stary 04.05.2011, 17:46
Siemion napisał(a):Wyświetl post
Pewnie już było pisane, ale strasznie mi się spieszy wybaczcie

Na mecz idę ze sporą grupą znajomych, także z innych miast oddalonych nawet 350km od Krakowa. Wielu w tej grupie to studenci. Czy podczas zakupu muszę okazać wszystkie legitymacje studenckie czy tylko przed wejściem na stadion? Spotkał się ktoś z taką sytuacją?

Z góry dzięki za odpowiedź
Kiedyś kupowałem koledze i niestety potrzebna była legitymacja, ale myślę, że jak będziesz miał szczęście i trafisz na odpowiednią osobę to kupisz i bez.
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 04.05.2011, 17:49

Tak jak koledzy mówią, obsługa sprowadza na trening a po nim odprowadzają z powrotem na swoje miejsce, też mi czasem zabierają syna z E25
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.05.2011, 18:09
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Ni9e tłumacz się Ewka!!Jak wam barany klub sprzedawął bilety po 19 PLN za mecz(karnet na G) to mieliscie to w dupsku.To kupcie sobie teraz od konia za stówke i przemyslcie czy lepiej miec karnet za 190 na wszystkie mecze czy bilet na jeden mecz za 100 PLN. POCHWALAM KONIKÓW ZA ZMYSŁ INWESTYCYJNY. ONI JAK NIKT INNY POTRAFIA WYCZUĆ PRAWDZIWYCH JELENI
Hehe, też zawsze powtarzałem, że frajerem nie jest koń, ale ktoś kto od niego kupuje.

No ale będzie potem lans:
- "Byłem na Lechu, sto pińćdziesiąt dałem!".
- "O jaaaa"
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 04.05.2011, 18:16
Ile kosztuja bilety dla FC na mecz z zydami ?
Pytam dlatego, że chce wiedziec czy osoba ktora oferowałą bilet znajomemu robiła go w ch*ja czy moze taka jest cena biletu.
Odpowiedz cytując
Niekonik
Banita

Od: 10.2007

Stary 04.05.2011, 18:53
Mila napisał(a):Wyświetl post
Zastanowienie sie nad ta odpowiedzia zajelo by zde cydowanie mniej czasu niz pisanie tego posta... bo gdybys odrobine pomyslal to bys nie pisal takich glupot... a Czy w najblizszym czasie mamy mecz ze Slaskiem? NIE wiec skad pomysl zebysmy mieli im udostepniac jakas specjalna pule? Maja taka sama mozliwosc kupienia biletow jak inni... na miejscu
Jak oni graja u nas mecz to tymbardziej nie ma biletow dla nich poniewaz we wroclawiu maja zapisy i tam kupuja bilety. Kiedy my jedziemy tam na mecz zawsze chlopaki ogarniaja bilety ze stowarzyszenia...
Wiec pomysl co jest normalne a co nie!!! W takim wypadku sam bede musial im ogarnac te bilety ale widze ze to raczej nierealne poniewaz ustawila sie kolejka piknikow!!!
Odpowiedz cytując
paczuś
Member

Od: 10.2008

Stary 04.05.2011, 19:11
Ok. godziny 18:00 NIE MOŻNA było już kupić biletu na G i F21 na mecz z Lechem (nie pisze że nie ma bo często się zdarza że zwalniają się jakieś miejsca i można potem kupić, sam tak miałem) na derby jeszcze były. Właśnie wróciłem ze stadionu.
Pozdrawiam tych, którzy odłożyli zakup biletu na później
Co jest takiego szczególnego w atmosferze na stadionie Wisły?
- To, że kibice cały czas dopingują. Cały czas krzyczą i wspierają, nawet gdy drużynie nie idzie. Maor Melikson
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 04.05.2011, 19:13
Wieczorem, czas oczekiwania w kolejce wyniósł 18 minut, praktycznie od 18:30 można było spokojnie i bez pośpiechu kupić bilet. Jutro też pewnie nie będzie problemów większych...

Porównując to, jak kupowało się wejściówki jeszcze 3 lata temu przed derbami czy Legią, w starym WŚ, to niebo a ziemia.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
kibic221
Member

Od: 04.2011

Stary 04.05.2011, 19:18
Ja stałem w kolejce około 45min, byłem około 17:40 pod kasą i juz brakło dla mnie biletu na sektor G na Lecha to kupiłem sobie na Cracovie;/

i jeszcze pytanko Często miałem na bilecie sektor G3 a teraz mam G1 to dam rade wejsc na G3?
Odpowiedz cytując
Kosa93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 04.05.2011, 19:19
Dasz rade. Możesz wchodzić wszystkimi bramkami od G1 do G5.
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 04.05.2011, 19:19
Przede wszystkim chodzi mi o to, czy da się kupić bilety ulgowe bez legitymacji studenckich? Tak jak pisałem, znajomi mieszkają za daleko od Krakowa żebym mógł mieć ich legitymacje studenckie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów