|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Mam do sprzedania w dobrej cenie ( 20 zl ) wejsciówke na sektor G na dzisiejszy mecz ! Kontakt poprzez P.W !
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
kupie bilet na sektor g w normalnej cenie, najlepiej odbior pod stadionem.. Kontakt priv
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
Ps FC maja bilety 5zl taniej jezeli to komus w czyms pomoze to udaj sie do strefy kibica(pod sektorem D) z tego co wiem to bilety jeszcze w kasach sa |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Od środy sprzedaż biletów
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=19950 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Szkoda ze u nas jakos tak ciezko sie mysli.
Zawsze przeciez mozna bylo zrobic prosta promocje i polaczyc bilety na Lecha i Craxa w pakiet i sprzedawac np. za 5 zł taniej... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Takie promocje to chyba jest sens robić jak gramy pod rząd z Polonią Bytom i GKSem Bełchatów a nie w przypadku meczu z Lechem i derbów.
W tym akurat przypadku jakoś nie obawiam się problemów z zapełnieniem stadionu. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To wiadome ze komplet bedzie ,tylko cos takiego zawsze kibica zadowoli....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Was to całe zycie trzeba zadowalac a dac cos od siebie to ni chu.a. Przestancie wiecznie wymagac od klubu i zawodnikow a zacznijcie wymagac od siebie to bedzie dobrze.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czyli sprzedaży internetowej dalej nie ma. Gdzieś słyszałem plote że ma ruszyć od meczu z Amicą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Ale ogolnie nie powiesz mi ze sie dobrze dzieje na Wisle. Sa grupy osob ktore sie dwoja i troja robiac co tylko mozna ale ogolnie zaliczamy regres pod kazdym wzgledem i idziemy w kierunku stylu kibicowania jaki jest w Anglii wiec wymagajmy od siebie a nie tylko ogladajmy sie na klub czy gre pilkarzy. Nikt nas niema obowiazku zadowalac, to My jako ABG mamy obowiazek zachwycac swoja postawa reszte Polski ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Chyba ba meczu mówili że faktycznie ma być.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z tego co usłyszałem to na meczu mówili że na Lecha i derby NIE będzie oraz
Jak udostepnia to klub poinformuje w specjalnym komunikacie na stronie bla bla bla ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jeśli chciałbym zabrać znajomego z Wrocławia na mecz z amicą, to musi wyrobić sobie KK? Powiem szczerze nie orientuje się bo sam mam karnet.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aby kupic bilet na mecz w tej rundzie nie jest konieczne posiadanie karty kibica. Wystarczy imie,nazwisko + PESEL i kupisz bilet. Od nowego sezonu aby kupic bilet nawet na pojedynczy mecz bedzie potrzeba wyrobienie KK.
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Bilety na spotkania Wisła Kraków - Lech Poznań oraz Wisła - Cracovia
Cytat:
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 02.05.2011 o godz. 10:50.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Środowe zapisy do Gdańska
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Mila : 03.05.2011 o godz. 08:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
jedno pytanko
moge kupic tyle biletow ile posiadam peseli czy jest jakis limit dla jednej kupujacej osoby ? ![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Możesz kupić tyle biletów ile podasz peseli.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
dzieki
10 znakow ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Orientuje się może ktoś, jak było w zeszłym roku z kolejkami po bilety na derby?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę gdzie te derby były rozgrywane to chyba nie będzie w żaden sposób miarodajne.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
|
witam... bede mial 5 gosci z wroclawia na derby. Czy nasze Stowarzyszenie posiada jakas pule biletow dla zgód?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Rzeczywiście, zupełnie zapomniałem ;d
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Właśnie stoje w kolejce po bilety na lecha i cracovie i jest od nowa naprawdę dluga. Myślę że bilety szybko zejdą.
![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
"Otwarte są wszystkie kasy biletowe dzięki czemu sprzedaż idzie dosyć sprawnie. Sporo osób kupuje po kilka lub kilkanaście biletów dla siebie i znajomych" konie jak nic.
![]()
derr
|
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Od: 11.2002
Offline |
|
|
derr w takim razie na wyjazdy kupują same konie bo praktycznie każdy zapisuje kilka osób .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
No widze ze to pewnie twoj news wiec sie kłocił nie bede Może paru ma konski wyraz twarzy hehe ale faktycznie dzis zapisy to sie skumulowalo
Ostatnio edytowane przez derr : 04.05.2011 o godz. 11:14.
![]()
derr
|
|
|