The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Donki
Banita

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2011, 18:44
Proud napisał(a):Wyświetl post
Na prawie każdym stadionie tak jest. Tego nie da się uniknąć przy zacinającym deszczu. U nas dach i tak jest wypuszczony poza pierwszy rząd trybuny. Są stadiony, że w rzucie dach i I rząd się pokrywają, a nawet jak w Gdyni bodajże dach jest krótszy.
Zapewne są też stadiony gdzie dach jest dłuzszy i nie ma takiego problemu jak u nas.
Mysle, że klub na te miejsca powinien sprzedawac tansze bilety, innego wyjscia nie ma
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 02.05.2011, 19:27
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Deszcze nie spada w linii prostej i logicznym jest że dolne trybuny będą zalewane. Wystarczy lekki powiew wiatru.
Jestem inżynierem i zdaję sobie z tego sprawę. Stałem na G1 i ewidentnie na mnie kapało z dachu, ba na ludzi obok też. A potem jeszcze nie wiadomo skąd po nogami wzięła się ogromna kałuża. Jak już wydajemy tyle pieniędzy to chyba nie po to żeby ciekło z dach
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 02.05.2011, 19:34
Donki napisał(a):Wyświetl post
Zapewne są też stadiony gdzie dach jest dłuzszy i nie ma takiego problemu jak u nas.
Na palcach jednej ręki policzysz takie stadiony w Europie. W 100 procentach chronią przed deszczem tylko stadiony z dachem pokrywającym także murawę. O ile gdzieś nie przeciekają.

Na wcześniejszym etapie inwestycji można było pokombinować z narożnikami - połączyć dachy, zapewnić osłonę przed deszczem zacinającym z tyłu. Teraz klubowi nie pozostaje nic, poza wymuszeniem na inwestorze (miastu) załatanie dziur w dachu, tam gdzie są. I pomyśleniem nad wypożyczalnią peleryn...
Odpowiedz cytując
adamd303
Member

Od: 01.2008

Stary 03.05.2011, 08:33
Witam, mając świadomość że mój wpis jest dość luźno związany z tematyką forum chciałbym podzielić się kilkoma wrażeniami dotyczącymi spraw stadionowych z mojego pobytu w Hiszpanii a ściślej w Katalonii.
1. Zwiedzając Wzgórze Montjuic byłem na Stadionie Olimpijskim na którym do niedawna rozgrywał swoje mecze Espanol. Rozgrywał, bo od 2009 jego mecze odbywają się na nowym stadionie o pojemności 40.000 zbudowanym za 60 mln euro. Porównanie z wydatkami na nasz stadion pozostawiam bez komentarza.
2. Innym obiektem sportowym na Wzgórzu Montjuic jest hala sportowa zbudowana na olimpiadę w 1990 roku. Nosi ona nazwe Sant Jordi Palau (Pałac Świętego Grzegorza). Moją ciekawość wzbudziło wymienione przez przewodnika nazwisko projektanta - Arata Izosaki. Do dzisiaj przewodnicy po Barcelonie opowiadają o nowatorskich rozwiązaniach przy projektowaniu tego obiektu. Wspomniany architekt jest projektantem Centrum Kultury Japońskiej Mangha w Krakowie, moim zdaniem absolutnej perełki architektonicznej w naszym mieście. Szkoda że takich kontaktów ze światowej klasy architektem nie wykorzystano przy projektowaniu stadionu Wisły, zważywszy że Izosaki na pewno mógłby liczyć na współprace co najmniej dwóch kompetentnych współpracowników w osobach panów Ingardena i Wajdy.
3. Nieco żartobliwie i subiektywnie skomentuje dwa podobieństwa stadionu Wisełki ze słynnym Camp Nou. Oba stadiony wyglądają bardzo ładnie wewnątrz lecz nieciekawie na zewnątrz. Na obu również panuje nieopisany tłok przy wyjeździe autem z okolic stadionu. W stolicy Katalonii sytuacja jest o tyle inna że Barcelona jest miastem niezwykle gęsto zabudowanym przy liczbie mieszkańców podobnej do Warszawy zajmuje powierzchnię ponad czterokrotnie mniejszą.
4. Projekt rozbudowy Camp Nou do 120000 tys widzów powierzono architektowi Frankowi Gehry, który znany jest m.in z udziału w niezwykle prestiżowych przedsięwzięciach, z projektowania dokończenia Sagrada Familia czy strefy Zero po wieżach World Trade Center. Mówiąc krótko - najwyższa półka a nie jakieś kombinacje i uczenie się projektowania.
5. Na koniec mojego wpisu chciałem napisać jescze o stadionie AC Monaco, który miałem przyjemność podziwiać.
Nigdy w życiu nie widziałem stadionu tak ładnie i umiejętnie wkomponowanego w otoczenie, szczególnie tą harmonię można dostrzec patrząc na centrum Monaco ze wzgórza na którym są zlokalizowane: Pałac Książęcy i Oceanarium. Jeszcze raz powtórzę tezę, że stadion Wisły nie pasuje kompletnie do ładnego otoczenia w którym jest zlokalizowany. Swoje zdanie na ten temat wyraziłem kilka lat temu w serii komentarzy dotyczących projektu stadionu autorstwa pracowni Ekoarchitekci, który w 100% podtrzymuję.
Niestety po zobaczeniu tych obiektów nasuwa się smutna refleksja że Kraków jako miasto nie posiada Gospodarza. Czyli kogoś takiego, kim w Monaco był przez 50 lat książę Rainer III czy władze klubów które wymieniłem w swoim wpisie.
Odpowiedz cytując
Bartii
Senior Member

Stary 03.05.2011, 08:47
Dach wydawal mi w porzadku z punktu widzenia D11, z tego bylo najlepiej widac jak wyglada. A mianowicie wiatr spychal deszcz na pierwsze rzedy. Natomiast fuszerka jest beton, tak tak beton ktory przecieka na D11, tam sa jakies dwie dziury... zreszta zdjecie z tel komorkowego wszystko mowi (mam nadzieje ze widac)

jak nie widac zwroccie uwage na mokre krzeselka i schody..

Na pocieszenie dodam, ze murawe mamy rewelacyjna, ani jednej kaluzy nie zauwazylem... nie to co w poznaniu... ]:->
Ostatnio edytowane przez Bartii : 03.05.2011 o godz. 08:50.
Wisła najlepszym klubem na świecie.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 03.05.2011, 09:26
Z tym zacinaniem na dół trybuny to nie przesadzajcie. Tak jest na większości stadionów. No, może w POZnaniu nie zacina ale tam poszli po bandzie z dachem i teraz mają problem z trawą ( praktycznie nie do rozwiązania za jakieś realne pieniądze i w realnym terminie).
Natomiast skandalem jest to co widać na zdjęciach pana Bartii - mianowicie przeciekający beton. Podejrzewam, że idzie tam jakieś nieszczelne odwodnienie bo skąd ta woda może płynąć w takich ilościach w jednym miejscu ? No chyba, że jest to element architektury zwany fontanną o którym nie wiedzieliśmy? Może to taka niespodzianka - narzekamy, że surowo itd więc ktoś się zlitował i wkomponował wodotrysk.
A może to jakieś cudowne źródełko?
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 03.05.2011, 09:35
Eeee Wy tak poważnie z tym betonem? Przecież to zacieki są...Woda spływa po ścianie i skapuje (leje się w tym przypadku) sufitem. Nigdy nie widzieliście takiego zjawiska? Tak mi sie wydaje przynajmniej
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 03.05.2011, 10:01
Bartii napisał(a):Wyświetl post
Dach wydawal mi w porzadku z punktu widzenia D11, z tego bylo najlepiej widac jak wyglada. A mianowicie wiatr spychal deszcz na pierwsze rzedy. Natomiast fuszerka jest beton, tak tak beton ktory przecieka na D11, tam sa jakies dwie dziury... zreszta zdjecie z tel komorkowego wszystko mowi (mam nadzieje ze widac)

jak nie widac zwroccie uwage na mokre krzeselka i schody..

Na pocieszenie dodam, ze murawe mamy rewelacyjna, ani jednej kaluzy nie zauwazylem... nie to co w poznaniu... ]:->
nie wiem, czy to to, ale ja stoję na D21, i na samym dole I piętra są porobione dziury - odprowadzające wodę z piętra na niższe kondygnacje - może to to ?

gdzieś zaczęło mocniej padać, woda się zebrała i tymi otworami płynęła na niższe piętra ?
Odpowiedz cytując
kuken
Member

Od: 11.2005

Stary 03.05.2011, 10:01
Sektor E24: przecieka dach i kapie mi prosto na plecy. Może i przy ilości fuszerki na stadionie taka rzecz jest mniej istotna, ale jednak lekko denerwująca, biorąc pod uwagę fakt, że to najdroższe miejsca.
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 03.05.2011, 11:57
Co do tego przeciekającego betonu powyżej. Moje zdanie jest takie że, na górze tak jak ktoś wcześniej wspomniał zebrała się woda i po prostu tymi "dziurkami" sobie odpłynęła. Drugą stroną medalu jest fakt że powinny być specjalne kanaliki do tego zrobione, coś ala rynna.

Stwierdzam jednak że to nie doróbka, gdyż woda leci na krzesełka, na których mają prawo siedzieć kibice.

Co do przeciekającego dachu, no nie wiem. Ja siedzę na sektorze e12 gdzieś po środku tego sektora i gdyby nie mocny wiatr to nie poczuł bym ani kropelki.

No i na koniec to nie był deszczyk tylko na prawdę mocna ulewa.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 03.05.2011, 12:12
sayek89 napisał(a):Wyświetl post

No i na koniec to nie był deszczyk tylko na prawdę mocna ulewa.
http://www.youtube.com/watch?v=tgli-s0FNzw
Na potwierdzenie
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 03.05.2011, 13:22
Myslalem ze na dachu sa jakies rynny odprowadzajace wode.
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 03.05.2011, 15:54
aNouc napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=tgli-s0FNzw
Na potwierdzenie

No dokładnie. Wątpię też że taka ulewa będzie nas spotykała co mecz. Raczej to spontaniczny wybryk natury.
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 04.05.2011, 09:52
Jeśli masz dostęp do tego artykułu to go wklej. Nie zamieszczaj linków, do stron których nie można przeczytać.

dzięki
Odpowiedz cytując
Bartii
Senior Member

Stary 04.05.2011, 12:06
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
nie wiem, czy to to, ale ja stoję na D21, i na samym dole I piętra są porobione dziury - odprowadzające wodę z piętra na niższe kondygnacje - może to to ?

gdzieś zaczęło mocniej padać, woda się zebrała i tymi otworami płynęła na niższe piętra ?
Potwierdzam, sa tam dziury, dokladnie cztery (po dwa na przeciek), ale sam fakt ze leje to juz zle swiadczy, prawdopodobnie woda leje z szczeliny pomiedzy dachami nad D i nowa (starą) trybuną polnocną na sektor D22, a stamtąd strumieniem przez beton na D11
Wisła najlepszym klubem na świecie.
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 04.05.2011, 14:08
cassius31krakow napisał(a):Wyświetl post
Jeśli masz dostęp do tego artykułu to go wklej. Nie zamieszczaj linków, do stron których nie można przeczytać.

dzięki
Czytałem ten artykuł w wersji papierowej. I ogólnie nic nowego nie wymyślili poza tym że do 11 czerwca chcą oddać trybunę północną (i tu prace postępują i pewnie ten termin zostanie dotrzymany). Na zachodniej się nic nie dzieje i nie zapowiada się żeby się coś zmieniło. Podobno dziś ma być jakieś info od inwestora (Miasta) co ukończeniem tej trybuny (zachodniej).

I chyba najciekawsze z tego wszystkiego jest to że artykuł został zainspirowany e-mailem od jakiegoś Wiślaka. Pewnie tego który został tu wklejony w poprzednich postach. Czy wynika z tego że warto słać takie e-maile bo może dzięki takim artykułom więcej osób dowie się jaki syf jest związany z tą budową.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 04.05.2011, 14:24
ale jaja... pewnie już czują że zachodniej nie oddadzą na lipiec i nowy sezon ruszy bez głównej trybuny....
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Stary 04.05.2011, 14:54
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
Czytałem ten artykuł w wersji papierowej. I ogólnie nic nowego nie wymyślili poza tym że do 11 czerwca chcą oddać trybunę północną (i tu prace postępują i pewnie ten termin zostanie dotrzymany). Na zachodniej się nic nie dzieje i nie zapowiada się żeby się coś zmieniło. Podobno dziś ma być jakieś info od inwestora (Miasta) co ukończeniem tej trybuny (zachodniej).

I chyba najciekawsze z tego wszystkiego jest to że artykuł został zainspirowany e-mailem od jakiegoś Wiślaka. Pewnie tego który został tu wklejony w poprzednich postach. Czy wynika z tego że warto słać takie e-maile bo może dzięki takim artykułom więcej osób dowie się jaki syf jest związany z tą budową.
Myślisz , że Majcher i spółka się przejmują tym co piszą o nich w gazetach ? Wybory minęły, 4 lata spokoju mają, Euro nie ma, nie mają pomysłu jak wykorzystać stadion do innych celów niż mecze, więc nie mają po co się spieszyć.
Odpowiedz cytując
88seba88
Banita

Od: 01.2011

Stary 04.05.2011, 14:58
Powiem krótko : WSTYD !!! dla miasta - że nie reaguje i nie popędza robotników do roboty, i dla kierownictwa wisły za to że nie popędza miasta !!!!
Odpowiedz cytując
kasprzak11
Junior Member

Od: 04.2007

Stary 04.05.2011, 15:52
Wkleil by ktoś cały artykuł
Jesteśmy Dumą Tego Miasta
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 04.05.2011, 15:55
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
ale jaja... pewnie już czują że zachodniej nie oddadzą na lipiec i nowy sezon ruszy bez głównej trybuny....
Najwczesniej to Wrzesien jak oddadza cały stadion
Odpowiedz cytując
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 04.05.2011, 16:39
88seba88 napisał(a):Wyświetl post
Powiem krótko : WSTYD !!! dla miasta - że nie reaguje i nie popędza robotników do roboty, i dla kierownictwa wisły za to że nie popędza miasta !!!!
po pierwsze to myślisz że miastu zależy na szybkim zakończeniu prac bo ja myślę że mają na to wyje.ane
po drugie to zaproponuj co twoim zdaniem powinien zrobić Klub

po trzecie( nie związane z postem kolegi ) to czy orientuje sie ktoś jak będą wyglądać należności względem miasta za mecze teraz rozgrywane przy R22
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Stary 04.05.2011, 16:44
piotrek06 napisał(a):Wyświetl post
po pierwsze to myślisz że miastu zależy na szybkim zakończeniu prac bo ja myślę że mają na to wyje.ane
po drugie to zaproponuj co twoim zdaniem powinien zrobić Klub

po trzecie( nie związane z postem kolegi ) to czy orientuje sie ktoś jak będą wyglądać należności względem miasta za mecze teraz rozgrywane przy R22
Mnie tylko dziwi bierność klubu. Teoretycznie klub jest stratny, bo traci kasę z dodatkowych 12 000 tys miejsc. Z tym, że klubowi może na rękę taka sytuacja bo doskonale wie że narazie nie jest w stanie zapełnić całego stadionu, albo nie stać go na utrzymanie całego stadionu.

A tak w ramach ciekawostki to rzecznik ZikITu i kilku ich pracowników było na meczu z Górnikiem na vipach .
Odpowiedz cytując
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 04.05.2011, 16:58
jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post
Mnie tylko dziwi bierność klubu. Teoretycznie klub jest stratny, bo traci kasę z dodatkowych 12 000 tys miejsc. Z tym, że klubowi może na rękę taka sytuacja bo doskonale wie że narazie nie jest w stanie zapełnić całego stadionu, albo nie stać go na utrzymanie całego stadionu.

A tak w ramach ciekawostki to rzecznik ZikITu i kilku ich pracowników było na meczu z Górnikiem na vipach .
Gdyby stadion był gotowy to Wisła mogła by go wykorzystać do celów marketingowych a tak to czym sie mają chwalić? Placem budowy?
Odpowiedz cytując
yeti01
Junior Member

Stary 04.05.2011, 17:46
Wisła jest ostatnią instytucją, której zależy na oddaniu całego stadionu teraz. Nie zapełni go - musiałaby obniżyć drastycznie ceny , znacznie poniżej ceny karnetowej. Nie do przełknięcia ze wzgl. marketingowych. Musiałaby płacić czynsz za cały stadion w lecie - brak wpływów z biletów. Przecież zostały trzy mecze przy R22. Ponieważ Wiśle się nie spieszy to i miastu się nie spieszy bo nie ma operatora. Komu go wynajmą? Wisła całości nie chce. Sytuacja jest więc bardzo wygodna dla wszystkich. I nie zmieni się szybko, chyba że Wisła gdzieś awansuje. No a tak poza tym. Po cholerę wam cały stadion skoro i tak nigdy nie jest pełny? pzdr.
Odpowiedz cytując
maxim
Junior Member

Od: 06.2010

Stary 04.05.2011, 18:02
Wydaje mi się, że napinka- bo stadion jeszcze nie oddany- niepotrzebna. Po co nam stadion oddany? Pewnie byłoby miło. ale w kwestii 25, 30 tysięcy czy kompletu to się rozczarujemy. Wtedy będzie płacz, że stadion wypełniony w połowie żle wygląda. Albo, że derby, a tu tylko 25 tysięcy. Niech sobie będzie jak jest, niech go budują, remontują od razu i po tych remontach niech zalepiają dziury.
Powód: poprawka
Ostatnio edytowane przez maxim : 04.05.2011 o godz. 18:04.
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 04.05.2011, 18:05
jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post

Oczywiscie ze by bylo stac i przynioslo by to i finansowe, jak i rowniez sportowe korzysci.. na meczach z Lechem i Cracovia raczej na pewno bylby komplet patrzac na to co sie teraz dzieje pod kasami... I pewnie jakby byl mistrz zapewniony (badz ostatni mecz z Polonia o mistrza) to tez komplet moglby przyjsc...

Jednak jak zaczalem myslec o tym co sie dzieje na budowie... Patrzac na zdjecia itp i ogolnie co miasto mowilo to...

Faktycznie 15 marca chyba tylko szatnie nie byly zrobione do konca, nawet to wyjscie na murawe mozna uznac za drobna wykonczeniowke (drogi dojscia i parkingi to nie trybuna - to moglo byc skonczone jesli by musialo w czasie odbiorow).. Wisla pewnie zobaczyla jak wygladaja szatnie i wysmiala miasto. Dodatkowo zlozylo sie to z zaprzestaniem robot z telebiem, i chyba gdzies tam wyszlo, ze cos nie mozna podpiac i trzeba przeprojektowac. I pewnie jest to samo z szatniami (patrzac na galerie z przed tygodnia), przez 1,5 msca nic nie zrobiono, wiec pewnie szatnie sa przeprojektywane jak i pewnie kilka innych rzeczy, ktore uniemozliwilo montaz centrum dowodzenia, i pewnie tez rozbilo sie o glowne wejscie do trybuny.. Wisla mogla powiedziec ze nie odbierze takiego stadionu, a miasto nie ma innej mozliwosci bo stadion nie moze sobie od tak lezec.. Wiec pewnie Wisla cos tam robi, ale skoro miastu sie nie spieszy to chyba tylko przez naglosnienie sprawy moglaby cos zyskac, no chyba ze jest tam tyle niedorobek ze tyle zajmuje ich przerabianie. Polnocna jest gotowa i chyba w 100% odebrana - problem sa drogi dojscia i kolowrotki..

Wydaje mi sie ze to calkiem mozliwa wersja, bo nagle zaprzestanie prac i sytuacje z telebiami itp na to wskazuja, tylko kiedy ten teatrzyk sie zakonczy...
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Stary 04.05.2011, 18:20
Nie wiem czy ktos juz o tym pisał, ale doliczyłem sie juz 2 szyb ktore są rozbite na trybunie wschodzniej.
Odpowiedz cytując
cozymodo
Member

Od: 07.2004

Stary 04.05.2011, 21:04
A ja tym razem z innej beczki .... stałem sobie dzisiaj w kolejce po bilety, a że czasu było sporo to się trochę porozglądałem. Najbardziej w oczy rzuciła mi sie jedna rzecz, a mianowicie strop przed wejściem do Strefy Kibica. Tam jakoś udało się ten cholerny beton doprowadzić do jako takiego wygladu, jest na pewnio czymś "pociągniety" (farba ? tynk ?) i wygląda naprawdw ok ... nie wiem czy już ktoś o tym pisał
Powód: literówka ...
Ostatnio edytowane przez cozymodo : 04.05.2011 o godz. 21:05.
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 04.05.2011, 22:16
Info w sprawie stojaków.

Cytat:
Internauci głosowali w ramach akcji "Zaparkuj klimatycznie", a plebiscyt organizowały poznańska fundacja All For Planet, portal Allegro, Urząd Miasta Krakowa i gazetowa akcja "Polska na rowery". Spośród pięciu projektów stojaków stworzonych przez grupę dizajnerów "Noga Dzika" krakowianie mieli wybrać trzy symbole Krakowa. Bezkonkurencyjny okazał się smok - dostał aż 51 proc. głosów (3571). Drugie miejsce zajął lajkonik (29 proc.), a trzecie obwarzanek (11 proc.). Stojaki o takich kształtach pojawią się w czerwcu w Krakowie.

Internauci wybrali też miejsca, w których najchętniej widzieliby nowe stojaki. Oddali ponad 40 tys. głosów. Najwięcej (32 proc.) zdobył Kampus Uniwersytetu Ekonomicznego. Aktywni w głosowaniu okazali się też kibice piłkarscy. Na drugim miejscu (30 proc. głosów) znalazł się stadion Wisły Kraków (od strony Błoń), a na trzecim z 20 proc. głosów stadion Cracovii (ul. Kałuży). Internauci wytypowali też Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt przy ul. Rybnej 3, plac Centralny, Kampus Akademii Górniczo-Hutniczej, okolice nowej kładki Ojca Bernatka (po stronie ul. Mostowej), pętlę Krowodrza Górka, Stary Kleparz i Park Krakowski.

- Chcemy, żeby stojaki pojawiły się w tych miejscach w czerwcu - mówi Joanna Wagner z All For Planet. Teraz pozostało stworzenie projektów siedmiu stojaków, które swoim kształtem będą nawiązywały do wybranych lokalizacji, wykonanie stojaków i ustalenie szczegółów technicznych dotyczących ich zamontowania.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów