|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pozwolę sobie jeszcze raz zapytać czy pracuje ktoś w salonie PLAY.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Puchar Polski: TVP Sport, TVN Turbo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kupował ktoś coś na ebayu angielskim ? jak wygląda sprawa z wysyłką i płatnościami ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Posiadam karnet, lecz na najbliższe dwa mecze nie dam rady jechać ze względu na pracę. Jest możliwość abym karnet dał swojemu koledze, bratu ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy da się jakoś sprawdzić czy jakiś złodziej nie podpiął się pod mojego neta?
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Jest jakiś dojazd z Krakowa do energy2000?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie wysłałem maila z wp/gmail i przyszło mi problem z dostarczeniem Twojej wiadomości tyle, że w wysłanych mam, że wysłało i teraz nie wiem doszedł mail czy nie? tak samo mam na gmailu....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
@Misiek570 Widzisz, ja mam karnet ze zniżką studencką i za każdym razem zostałem wylegitymowany... Pan nie chciał ani dowodu, ani prawa jazdy, tylko właśnie legitymację studencką.
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 06.05.2011 o godz. 18:23.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czy posiada ktoś spis wszystkich hoteli/hosteli/apartamentów/pokoi/noclegów zlokalizowanych na rynku w Krakowie?
Chodzi mi tylko o te co maja adres Rynek, Kraków. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Pociąg albo bus Kalwaria przez Skawinę,tylko nie wiem czy busy jeżdżą o tej porze tamtą trasą.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Na 90% nie doszła została zapisana w wysłanych bo przeszłą cały proces wysłania natomiast skrzynka dostała informację juz po wysłaniu że wiadomości nie dostarczono. gdybyś np przerwał pisanie to by została zapisana w roboczych.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Tak przynajmniej miało to wyglądać. Ponawiam więc pytanie, bo nie zawsze dam radę przyjść na mecz a brat by się chętnie przeszedł. Tyle, że bilet jest teraz imienny... Czy to jest w ogóle możliwe pod względem prawnym? ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Flamengista - nie ma wyświetlacza ze zdjęciem.
A co do wchodzenia na czyjs karnet to chwalcie się publicznie, chwalcie ... ale jak Wam na jednym meczu walną taka kontrole że każdego z dokumentu sprawdzą to się nie dziwcie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Popieram Żmijkę w 100% zobaczcie co się dzieje na sektorze F prawie każdego sprawdzają.
Proponuję aby już więcej nie poruszać tego tematu ewentualnie na privach bo się może naprawdę duży syf zrobić a powiedziane zostało już chyba wszystko. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
potrzebuje na zajęcia na studia na badania wodę mineralną Galicjankę, czy ktoś widział w jakimś sklepie tą wodę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie. Kiedy Kuba Błaszczykowski odchodził z Wisły to Wisła zastrzegła sobie prawo rozegrania meczu sparingowe z Borussią ? Było coś takiego w umowie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Online |
|
|
Było, ale ponoć termin tego meczu już minął czy coś... Albo Wisła chce rozegrać to na całym stadionie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ew. był to jeden z mitów, którymi lubią nas raczyć
Coś w stylu bazy treningowej, LM, ofensywy transferowej co okienko itp |
|