|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ja nie chcę wyrzucać wszystkich
Ja chcę tylko wywalenia 2 ligowego Holenderskiego trenera jakim nas uraczył Basałaj. Maaskant jest 2 ligowym trenerem z Holandii, on nie był nawet uznanym trenerem w Holadni, ot coś jak w Polsce Baniak, Sasal itp. Zwykły rzemieślik bez sukcesów. Maaskant to 2 ligowy trener który niczego nie umie. Ograł go Lenczyk, Ograł Nawałka, za chwilkę ogra Skorża Facet ma drużynę w której dostał byłych obecnych reprezentantów polski, dostał wolną rękę w przypadku Transferów, dostał kasę na transfery. A nasza obrona jak była beznadziejna na początku sezonu tak jest i teraz. W ataku nic nie gramy. Kiedy do was dotrze że z tym trenerem to my niczego nie ugramy. Lenczykowie i Nawałce nie musieli kupić nowych 11 zawodników żeby drużyna grała dobrze. To jest słaby 2 ligowy trener z Holandii.
Ostatnio edytowane przez wwf : 30.04.2011 o godz. 17:27.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|

|
||||||
|
|