|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Stan na 18 G2 G3 wyprzedane G1 około 50 biletów nie wiem ile na G4 i G5 zostało
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
w sobotę zapisy na Lechię, mam pytanie czy musze byc osobiście aby się zapisać, czy może mnie znajomy zapisać posiadając moją karte kibica ? (niestety jestem poza Krakowem)
![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mam takie pytanie...Nigdy tak nie robilem i dlatego siegam do Was ;] Gdyby np kolezanka nie mogla pojsc na mecz a na Bilecie sa Jej dane to nie bedzie problemu zeby np moj kolega poszedl za Nia ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jak sprawdzą dane na bramce przy wejściu to może być problem.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To w takim razie moge np zglosic to w kasie ? czy jest mozliwosc zeby np zmienili dane czy cos ... ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Misiek570 : 28.04.2011 o godz. 23:22.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzieki za info ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
KOPER
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A nie każą ci pokazać dokumentu uprawniającego do ulgi,co? Jak już to wchodź w dużym tłoku bo wtedy nikt nie ma czasu na sprawdzanie jakiś pierdół.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Palikot ma racje. Przy bilecie ulgowym zapala się pomarańczowa lampa i na wyrywki proszą o pokazanie dokumentu uprawniającgo do ulgi. Oczywiście przy biletach kobiecych widać na oko
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie wie ktoś ile biletów zostało na G?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja ostatnio na bilecie ulgowym chciałem wejść niestety legitymacje zostawiłem w domu ( czyt. 200 km od Krakowa). steward kazał mi ukazać legitymację, to powiedziałem że zostawiłem u siebie, jestem z Podkarpacia i bym przeszedł dalej gdyby ochroniarz nie podszedł i się spytał czy jest jakiś problem. Pogadałem z nimi z 5 min na boku, po raz 2 myślałem, że wejdę ale ochroniarz poszedł po Franka, jakiegoś robocopa i nie dał mi nawet pogadać tylko za fraki wziął i wywalił ze stadionu że robię problem. Pozbierałem kasę po znajomych i poszedłem do kas po bilet, tam dowiedziałem się że jakbym bilet kupił w dniu meczu to bym jedynie musiał dopłacić to biletu ulgowego, ale że kupiłem go tydzień wcześniej to musiałem kupić nowy. 82 zł na bilety więc poszło, ale i tak było warto
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam prośbę, jeśli ktoś będzie się wybierał dziś po bilet aby kupił mi 1 ulgowy na G.oczywiście za fatygę dorzucę coś.
Dane do biletu podam na pw. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Takie głupie pytanie - jak z biletami na E? Rodzina przyjeżdża do Krakowa i chciałbym jej pokazać co najlepsze
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Nie ma informacji,żeby bilety na sektor E się skończyły, więc można je jeszcze nabyć bez problemu.
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ja dziś kupowałem na E25 i nie było problemu więc myślę, że spokojnie uda się zakupić.
![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś może czy przed meczem jest możliwość kupna biletu?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zawsze przed meczem jest możliwość kupna biletu, aczkolwiek radziłbym tam pojawić się conajmniej 2 godziny przed meczem przed stadionem, byle nie na ostatnią chwilę, bo jak przyjdziesz kilka minut przed meczem, to pierwsza połowa raczej Cię ominie, a ponadto musisz wyrobić wcześniej kartę kibica jak nie masz na piętrze pod trybuną od strony Parku Jordana.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() Bilet można kupić bez karty kibica. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
1. Oprócz niektórych meczów można spokojnie być poł godziny przed meczem i to na luzie. 2. Karty nie mam, dopłacam parę zyli i chodzę na dowód, którego - nawiasem mówiąc- nikt ani mi, ani żonie nigdy nie sprawdzał. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Stan na godzinę 17 to wyprzedane wszystkie bilety na F21, ale w reszcie F są jeszcze wolne miejsca. Sektor E16 dodatkowo będzie rodzinny. Na E26 jest pełno wolnych miejsc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Nie ma dodatkowej opłaty.
Czasy ''opłaty manipulacyjnej'' już minęły. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mam do odsprzedania wejście na G na kartę kibica, brat nie może pójść.
Cena 20 PLN, czyli tak jak bilet ulgowy, nie będę zarabiał na braciach po szalu i całość pójdzie do puszki oczywiście
Ostatnio edytowane przez fialo : 29.04.2011 o godz. 20:01.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ile kosztuje bilet dla fc?
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
glupie pytanie... jak bys byl w FC to bys wiedzial a jak nie jestes to wiedza ci jest zbedna.. no chyba ze chcesz sie zapisac do FC zeby miec tansze bilety ale to jest juz zenada
@fialo nikt nie bedzie ryzykowal wejscia na twoja karte kibica kiedy za ta sama cene ma zwykly bilet(tym bardziej ze bilety w kasach sa).... karty kibica sa ze zdjeciem, w zeszlym sezonie problemu by nie bylo ale teraz moga nie wpuscic pzdr ps laski nie robisz ze nie sprzedajesz biletu drozej
Ostatnio edytowane przez Mila : 29.04.2011 o godz. 20:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mila bilety dziś są, jutro może ich nie być a nie każdy mieszka w Krakowie. Oczywiście, że nie robie nikomu łaski, dla mnie to absolutnie normalne, ale niestety na tym forum zdarzali się tacy co oferowali ceny biletów z trzykrotną nawet przebitką, a ja nie chciałem wyjść na takiego, który robi braci po szalu w chuja. Karta jest ze zdjęciem oczywiście, ale myślę, że z wejściem problemu nie będzie. Jeżeli by był problem, oczywiście zwrot kasy dla kolegi co kupił, to oczywiste, nie posądzaj mnie o złe intencje. A chętni się znaleźli jednak
Serio nie widzę niczego złego w odsprzedawaniu biletu, jeżeli dana osoba nie może pójść, szczególnie że kasa trafi nie do mnie tylko do puszki ! Szkoda by było, gdyby zmarnowała sie kasa i wejście na mecz. Swoją drogą klub powinien pomyśleć o systemie 'oficjalnej' odsprzedaży.
Ostatnio edytowane przez fialo : 29.04.2011 o godz. 21:19.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|