The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2011, 17:41
Stan na 18 G2 G3 wyprzedane G1 około 50 biletów nie wiem ile na G4 i G5 zostało
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 28.04.2011, 19:52
Sensej napisał(a):Wyświetl post
Stan na 18 G2 G3 wyprzedane G1 około 50 biletów nie wiem ile na G4 i G5 zostało

Wiesz może co z resztą sektorów?
Odpowiedz cytując
Krzyma
Member

Od: 11.2007

Stary 28.04.2011, 22:55
w sobotę zapisy na Lechię, mam pytanie czy musze byc osobiście aby się zapisać, czy może mnie znajomy zapisać posiadając moją karte kibica ? (niestety jestem poza Krakowem)
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !!

Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 28.04.2011, 22:57
Mam takie pytanie...Nigdy tak nie robilem i dlatego siegam do Was ;] Gdyby np kolezanka nie mogla pojsc na mecz a na Bilecie sa Jej dane to nie bedzie problemu zeby np moj kolega poszedl za Nia ?
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 28.04.2011, 23:12
Ivory1906 napisał(a):Wyświetl post
Mam takie pytanie...Nigdy tak nie robilem i dlatego siegam do Was ;] Gdyby np kolezanka nie mogla pojsc na mecz a na Bilecie sa Jej dane to nie bedzie problemu zeby np moj kolega poszedl za Nia ?
Jak sprawdzą dane na bramce przy wejściu to może być problem.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 28.04.2011, 23:14
To w takim razie moge np zglosic to w kasie ? czy jest mozliwosc zeby np zmienili dane czy cos ... ?
Odpowiedz cytując
Misiek570
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 28.04.2011, 23:17
Cytat:
Nikt Ci nie gwarancji nie da, bo z reguły nie sprawdzaja danych na bilecie aczkolwiek takie przypadki się zdarzają. Powinno się udać, a gdyby nie, to na pewno zostaną jakieś bilety do kupienia przed meczem (wyłączając G).

Cytat:
To w takim razie moge np zglosic to w kasie ? czy jest mozliwosc zeby np zmienili dane czy cos ... ?
Chyba, nie ma takiej możliwości. W każdym razie niepowodznia próbuj wchodzić na sektor przez inne kasy. Pewnie, tam gdzie większy tłok tam mniejsze prawdopodobieństwo kontroli.
Ostatnio edytowane przez Misiek570 : 28.04.2011 o godz. 23:22.
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 28.04.2011, 23:39
dzieki za info ;]
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 29.04.2011, 00:27
Misiek570 napisał(a):Wyświetl post
Nikt Ci nie gwarancji nie da, bo z reguły nie sprawdzaja danych na bilecie aczkolwiek takie przypadki się zdarzają. Powinno się udać, a gdyby nie, to na pewno zostaną jakieś bilety do kupienia przed meczem (wyłączając G).

Chyba, nie ma takiej możliwości. W każdym razie niepowodznia próbuj wchodzić na sektor przez inne kasy. Pewnie, tam gdzie większy tłok tam mniejsze prawdopodobieństwo kontroli.
Ostatnio zauważyłem że na bramkach mają takie swiatełka które oznaczają jaki rodzaj karnetu/biletu jest kupiony. Jesli wyswietli im sie kolor przysługujący ulgowym biletom(a dziewczyny mają ulgowy) a zobaczą ze facet wchodzi to go nie wpuszczą i tyle. Lepiej zgłosić a przynajmniej zadzwonic do klubu i sie dowiedzieć.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
kubamusial
Member

Od: 02.2005

Stary 29.04.2011, 06:48
palikot napisał(a):Wyświetl post
Ostatnio zauważyłem że na bramkach mają takie swiatełka które oznaczają jaki rodzaj karnetu/biletu jest kupiony. Jesli wyswietli im sie kolor przysługujący ulgowym biletom(a dziewczyny mają ulgowy) a zobaczą ze facet wchodzi to go nie wpuszczą i tyle. Lepiej zgłosić a przynajmniej zadzwonic do klubu i sie dowiedzieć.
Mylisz pojęcia, ja mam ulgowy, a kobietą nie jestem.
KOPER
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 29.04.2011, 07:03
kubamusial napisał(a):Wyświetl post
Mylisz pojęcia, ja mam ulgowy, a kobietą nie jestem.
A nie każą ci pokazać dokumentu uprawniającego do ulgi,co? Jak już to wchodź w dużym tłoku bo wtedy nikt nie ma czasu na sprawdzanie jakiś pierdół.
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 29.04.2011, 11:07
Palikot ma racje. Przy bilecie ulgowym zapala się pomarańczowa lampa i na wyrywki proszą o pokazanie dokumentu uprawniającgo do ulgi. Oczywiście przy biletach kobiecych widać na oko
Odpowiedz cytując
Nosalka
Member

Od: 03.2008

Stary 29.04.2011, 11:47
Nie wie ktoś ile biletów zostało na G?
Odpowiedz cytując
jabadabaryba
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 29.04.2011, 11:57
Ja ostatnio na bilecie ulgowym chciałem wejść niestety legitymacje zostawiłem w domu ( czyt. 200 km od Krakowa). steward kazał mi ukazać legitymację, to powiedziałem że zostawiłem u siebie, jestem z Podkarpacia i bym przeszedł dalej gdyby ochroniarz nie podszedł i się spytał czy jest jakiś problem. Pogadałem z nimi z 5 min na boku, po raz 2 myślałem, że wejdę ale ochroniarz poszedł po Franka, jakiegoś robocopa i nie dał mi nawet pogadać tylko za fraki wziął i wywalił ze stadionu że robię problem. Pozbierałem kasę po znajomych i poszedłem do kas po bilet, tam dowiedziałem się że jakbym bilet kupił w dniu meczu to bym jedynie musiał dopłacić to biletu ulgowego, ale że kupiłem go tydzień wcześniej to musiałem kupić nowy. 82 zł na bilety więc poszło, ale i tak było warto
Odpowiedz cytując
PelsonTSW
Member

Od: 08.2008

Stary 29.04.2011, 12:10
Mam prośbę, jeśli ktoś będzie się wybierał dziś po bilet aby kupił mi 1 ulgowy na G.oczywiście za fatygę dorzucę coś.
Dane do biletu podam na pw.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.04.2011, 12:57
Takie głupie pytanie - jak z biletami na E? Rodzina przyjeżdża do Krakowa i chciałbym jej pokazać co najlepsze
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 29.04.2011, 13:00
Nie ma informacji,żeby bilety na sektor E się skończyły, więc można je jeszcze nabyć bez problemu.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Nergal
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 29.04.2011, 13:39
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Takie głupie pytanie - jak z biletami na E? Rodzina przyjeżdża do Krakowa i chciałbym jej pokazać co najlepsze
Ja dziś kupowałem na E25 i nie było problemu więc myślę, że spokojnie uda się zakupić.
The Apostasy

Odpowiedz cytując
Lintel
Junior Member

Od: 09.2010

Stary 29.04.2011, 14:05
Orientuje się ktoś może czy przed meczem jest możliwość kupna biletu?
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 29.04.2011, 14:11
Lintel napisał(a):Wyświetl post
Orientuje się ktoś może czy przed meczem jest możliwość kupna biletu?
Jest. Potrzebujesz nr PESEL tylko + jakiś dokument przy wejsciu.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.04.2011, 14:12
Zawsze przed meczem jest możliwość kupna biletu, aczkolwiek radziłbym tam pojawić się conajmniej 2 godziny przed meczem przed stadionem, byle nie na ostatnią chwilę, bo jak przyjdziesz kilka minut przed meczem, to pierwsza połowa raczej Cię ominie, a ponadto musisz wyrobić wcześniej kartę kibica jak nie masz na piętrze pod trybuną od strony Parku Jordana.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 29.04.2011, 14:36
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Zawsze przed meczem jest możliwość kupna biletu, aczkolwiek radziłbym tam pojawić się conajmniej 2 godziny przed meczem przed stadionem, byle nie na ostatnią chwilę, bo jak przyjdziesz kilka minut przed meczem, to pierwsza połowa raczej Cię ominie, a ponadto musisz wyrobić wcześniej kartę kibica jak nie masz na piętrze pod trybuną od strony Parku Jordana.
NIE musi.

Bilet można kupić bez karty kibica.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 29.04.2011, 18:30
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Nie pisz herezji, sam czasami przyjeżdzam do Krakowa na Wisłę i:
1. Oprócz niektórych meczów można spokojnie być poł godziny przed meczem i to na luzie.
2. Karty nie mam, dopłacam parę zyli i chodzę na dowód, którego - nawiasem mówiąc- nikt ani mi, ani żonie nigdy nie sprawdzał.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Dzideek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 29.04.2011, 18:45
Stan na godzinę 17 to wyprzedane wszystkie bilety na F21, ale w reszcie F są jeszcze wolne miejsca. Sektor E16 dodatkowo będzie rodzinny. Na E26 jest pełno wolnych miejsc
Odpowiedz cytując
hide
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 29.04.2011, 19:06
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
2. Karty nie mam, dopłacam parę zyli i chodzę na dowód,
Jak sie nie ma karty to jest dodatkowa opłata ?
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 29.04.2011, 19:07
hide napisał(a):Wyświetl post
Jak sie nie ma karty to jest dodatkowa opłata ?
Nie ma dodatkowej opłaty.
Czasy ''opłaty manipulacyjnej'' już minęły.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 29.04.2011, 19:58
Mam do odsprzedania wejście na G na kartę kibica, brat nie może pójść.

Cena 20 PLN, czyli tak jak bilet ulgowy, nie będę zarabiał na braciach po szalu i całość pójdzie do puszki oczywiście
Ostatnio edytowane przez fialo : 29.04.2011 o godz. 20:01.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
wojteks
Member

Od: 04.2011

Stary 29.04.2011, 20:15
Ile kosztuje bilet dla fc?
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Od: 09.2010

Stary 29.04.2011, 20:42
wojteks napisał(a):Wyświetl post
Ile kosztuje bilet dla fc?
glupie pytanie... jak bys byl w FC to bys wiedzial a jak nie jestes to wiedza ci jest zbedna.. no chyba ze chcesz sie zapisac do FC zeby miec tansze bilety ale to jest juz zenada

@fialo nikt nie bedzie ryzykowal wejscia na twoja karte kibica kiedy za ta sama cene ma zwykly bilet(tym bardziej ze bilety w kasach sa).... karty kibica sa ze zdjeciem, w zeszlym sezonie problemu by nie bylo ale teraz moga nie wpuscic pzdr
ps laski nie robisz ze nie sprzedajesz biletu drozej
Ostatnio edytowane przez Mila : 29.04.2011 o godz. 20:50.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 29.04.2011, 21:11
Mila bilety dziś są, jutro może ich nie być a nie każdy mieszka w Krakowie. Oczywiście, że nie robie nikomu łaski, dla mnie to absolutnie normalne, ale niestety na tym forum zdarzali się tacy co oferowali ceny biletów z trzykrotną nawet przebitką, a ja nie chciałem wyjść na takiego, który robi braci po szalu w chuja. Karta jest ze zdjęciem oczywiście, ale myślę, że z wejściem problemu nie będzie. Jeżeli by był problem, oczywiście zwrot kasy dla kolegi co kupił, to oczywiste, nie posądzaj mnie o złe intencje. A chętni się znaleźli jednak

Serio nie widzę niczego złego w odsprzedawaniu biletu, jeżeli dana osoba nie może pójść, szczególnie że kasa trafi nie do mnie tylko do puszki ! Szkoda by było, gdyby zmarnowała sie kasa i wejście na mecz. Swoją drogą klub powinien pomyśleć o systemie 'oficjalnej' odsprzedaży.
Ostatnio edytowane przez fialo : 29.04.2011 o godz. 21:19.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów