|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
niemożliwe, zapomniałeś dodać że piłki są dwie a bramka jedna
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Sivakov kompletnie bezproduktywny, Sobolewski niewiele lepszy. Jeden z nich koniecznie do zmiany na ofensywnego zawodnika.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
siwakow KUR..wa nie moge patrzyc na goscia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Niestety, ale takiego antyfutbolu dawno nie widziałem. Wiem, że cel uświęca środki, ale chyba są pewne granice. Jeśli do 75 minuty nic nie strzelimy to pewnie tego meczu nie wygramy.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sivakowa widać tyle że on nie jest napastnikiem i trudno mieć do niego pretensje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
nie chciałbym aby 2 raz z rzędu przegrać mistrzostwo przez gole samobójcze................................
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez Chrisman : 21.04.2011 o godz. 19:56.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie ma wyjścia schodzi Sivakov w jego miejsce Rios lub Żuraw,Małecki na prawego pomocnika a Melikson na środek....
Sobol coś ty narobił :/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak mnie ten Sivakow denerwuje. Robert prosze wpusc Riosa, Melikson na jego pozycje a Mały na swoja - inaczej sie nie da.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
1 Brakuje napastnika
2 Ciężko się gra z Śląskiem który zaparkował autobus w polu karnym ... 3 Będzie dobrze ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Trzeba wpuscic napastnika...tylko kogo? To jest pytanie
.P.S - Jak juz wczesniej pisalem, w lecie potrzebujemy 2 porzadnych strikerow ;]. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przy tym co gra Sląsk to autobus Mourinho to jest ultraofensywna taktyka
A Mały do grania samemu na szpicy sie nie nadaje w ogóle a i od 20 minuty powinien Rios grać zza Sivakova ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Widzę, że na forum znaleźliście sobie nowego kozła ofiarnego - Sivakova.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czy tylko mi sie wydaje ze paradoksalnie gramy bardzo dobry mecz. Atak pozycyjny naprawde dziala, brak napastnika. Prawdziwego srodkowego napastnika. Ale i tak biorac pod uwage ze gramy przeciwko autobusowi to jestem pod wrazeniem gry ofensywnej. mimo niekorzystmego wyniku, brawo. grajmy tak dalej a gole padna. nie ma sily p.s. naprawde jestem pod wrazeniem ataku pozycyjnego.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
wynik zły,a gra niezła. Trzeba koniecznie w drugiej połowie jeszcze mocniej przycisnac, tylko mniej pilek na afere. Po ziemi spokojnie, klepka i prostopadła i powinno cos wpasc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Byłoby już 1:1, gdyby na boisku był napastnik?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ogólnie to nasi nie grają źle tylko to wszystko jest na slow motion. Szybciej ,szybciej!!! Teraz dopiero widać jak brakuje Genkova.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Co Wy chcecie od Siwakowa, to ja nie wiem
Ogólnie to kurde bardzo szkoda tej głupiej bramki bo gramy dobre zawody. Z całym szacunkiem dla Małego ale on się na szpice nie nadaje, brakuje Genkowa bardzo widoczny. Moim zdaniem trzeba wpuścić Żurawia albo Riosa, a małego przesunąć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Szkoda by bylo tu stracic punkty bo Sląsk gra kompletną żenadę - to nasz chyba nasłabszy przeciwnik tej wiosny.
Małecki sobie nie radzi w ataku - brakuje Genkowa. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jaki jest procent posiadania piłki
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Przewagę 76-24 w posiadaniu to ja widzę tylko jak oglądam mecz Barcelony
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A niesłusznie, to nie jego wina, że Maaskant objawia swój geniusz i mimo straty gola juz w 2 minucie wsytawia Siwakova jako NAPASTNIKA. ŚMIECH NA SALI. Nasz trener chce wygrać mecz grając bez napastnika
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Malecki nie jest napastnikiem i dzis nam to wszystkim udowadnia.
Lekkosc z jaka Wisla operuje pilka, rozciagniecia, crossy - na mnie to robi wrazenie, widac mysl i co wazniejsze wykonanie w tym wszystkim. Genkova brakuje ale chyba trafniejsze jest stwierdzenie ze brakuje napastnika... Wierze ze bedie dobrze, z taka gra przegrac po samobojczym... ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale teraz Genkov by sie przydał - nosz kurde, ze tez ta kontuzja akurat w takim momencie wyszla.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Rios za Siwakowa, Mały na skrzydło, Melikson na środek i może jakimś cudem coś ugramy, chociaż cienko to wygląda...
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Widzę takie rozwiązania - albo wchodzi Żurawski i chociaż próbuje walczyć w polu karnym o główki a Małecki schodzi na skrzydło, albo wchodzi Garguła i dalej próbujemy wjechać do bramki. Co chyba nie jest realne (Za mało strzałów z dystansu)
Oba scenariusze nie są idealne. Ale tak grać nie ma po co jak teraz gramy. Z piłką nie wjedziemy do bramki, a Małecki nie wygra główki. I co z tego ze mamy posiadanie piłki z 75%? Co to daje? No cóż, nie wygląda to dobrze, ale trzeba walczyć chociaż o punkt!
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 21.04.2011 o godz. 19:59.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pierniczycie panowie. Sivakov najlepszy mecz do tej pory w naszych barwach. Ślicznie wchodzi w grę w ofensywie, a odbiory ma stanowcze i pewne. Bardzo ładnie gra, widać w jego grze wielkie chęci. W ogóle gramy bardzo do przodu i ładnie to wychodzi. Nasi stoperzy świetnie wszystko czyszczą. Jak dla mnie najlepszy Paljić jak na razie, a najsłabszy niestety Mały(chyba jednak na skrzydle by był bardziej produktywny. Podobało mi się bardzo to szybkie kilkudziesięciometrowe podanie wyrzutem z ręki, do Małego właśnie, Pareiki. Coś strzelimy.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Brawo ,zaraz zamiast Mistrza bedzie wielki ch*j. Jak można stracic taka szmaciarska bramke
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja bym zostawił Siwakova a zdjął Sobola i kogoś do ataku za niego. Tylko kogo, zardzewiałego Żurawia czy niesprawdzającego się Riosa
![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|