|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Mój kolega złamał rękę i może wejść na mecz z gipsem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
do której otwarty jest wydział komunikacji na Powstania Warszawskiego ?
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam. Orientujecie się jak wygląda sprawa z orlikiem na ul. Urzędniczej? Są jakieś zapisy, czy zupełna samowolka? Z góry dzięki za odpowiedź.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ok dzięki za info
I mam 2 sprawę zna ktoś stronkę , albo ogólnie gdzie można obejrzeć wczorajszą szybką piłkę która leci na tvp2 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
medycznie.. najprawdopodobniej zerwałem więzadło krzyżowe drugi raz.. czy po niecałym roku przysługuje mi dopłata na drugi taki sam zabieg (rekonstrukcja)?
miał ktoś może podobny problem? |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jest tu ktoś ze Śląska? Katowice, Mysłowice? Potrzebuje ogarnąć przejazd komunikacja tam, jakby ktoś mógł pomóc to prosze priv
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Szukam jakąś tanią siłke w Krakowie lub okolicach Krakowa,chodzi mi o to żeby to była TANIA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
ma ktos duze foto Jana Pawła II w szaliku Wisly ?
znalazlem tylko takie male na necie
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 19.04.2011 o godz. 13:05.
![]()
.....
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mam do sprzedania bilet na mecz ze Śląskiem za pół ceny ponieważ kolega nie może jechać.
Zainteresowani pisac na PRIV ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
mój gmail od dzisiaj wygląda tak:
![]() jeszcze wczoraj wyglądał normalnie, a teraz jakiś bałagan i wielkie puste pole, od czego to może być? szukałam klikałam różne opcje internetowe ale nie znajduję przyczyny HELP ![]() ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Pytanie do kogoś zorientowanego. Ile czasu trzeba liczyć na podróż do Wrocławia. Wyjazd we czwartek po 15 z Huty?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Ja ponawiam pytanie pt. gdzie zaparkować w dniu meczu? Chodzi konkretnie o mecz z górnikiem. Proszę zorientowanych o pomoc. Gdzieś czytałem że można na parkingu AGH zaparkować za opłatą 10zł? Chodzi o parking
Wydziału Fizyki i Informatyki stosowanej? Czy może chodzi o miasteczko AGH? Pomocy PLIIZ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
mam pytanie, jeżeli ktoś wie albo słyszał jak jest z wpuszczaniem na sektor gości na Łazienkowskiej? tzn da się wejść z plecakiem, żarciem itp
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Szukam tapet Wisły ale takich ładnych łączonych z oprawami, kibicami i jakimś super hasłem. Mogą być też tapety Lechii ale coś powiązane z prawicą. Dzięki za odpowiedzi.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Na ost. meczu to chyba każdy autem przyjechał, bo tak za**nego miasteczka i okolic to dawno nie widziałem. ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja mam problem pewien - otóż w miniony piątek byłem złożyć zeznanie podatkowe w Urzędzie Skarbowym i nie zrobiłem sobie potwierdzenia złożenia PITa... Co teraz? Mogą być z tego jakieś konsekwencje? Czy zdarzyło się komuś, że PIT "zaginął" w US i były jakieś problemy?
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Kupiłem bluze w sklepie internetowym.
otwieram dzisiaj paczke z bluzą i widze, że bluza jest na plecach poplamiona. I pytanie mam takie kto bedzie ponosił koszty odesłania bluzy jak i jej ponownego wysłania do mnie? |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Koszty wysyłki reklamacji są po Twojej stronie a koszt odesłania reklamacji jest po stronie sprzedającego. Chyba, że regulamin stanowi inaczej. Zapoznaj się z regulaminem na stronie sklepu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
. A inną sprawą jest to,że nigdy nie słyszałem aby komuś PIT zaginął. Niemniej strzeżonego kwit ratuje ![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak w ogóle, czy w jego przypadku, jeśli trzeba było "dopłacić" różnicę podatku i mam potwierdzenie zapłaty, to czy to nie może być jako dokument potwierdzający rozliczenie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Kupiłem dziś taki oto bilet na pociąg, moje pytanie brzmi: czy mogę jechać z tym biletem o zupełnie dowolnej godzinie? Tylko jutro, w pociąg posp. TLK z miejscami siedzącymi. Czy mogę jechać np. tym? Kasjerka mówiła o pociągu o tej godzinie. RecordAble, dzięki ![]()
Ostatnio edytowane przez rafil : 20.04.2011 o godz. 13:18.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Nie możesz o zupełnie dowolnej godzinie, bo masz wyliczoną ilość kilometrów i najważniejsze, czyli stację przez którą jedzie. Do Wrocławia jedzie się albo przez Kędzierzyn Koźle albo Strzelce Opolskie. Ale z tego co wiem, to TLK jeżdżą tylko przez Kędzierzyn Koźle. Także w rzeczywistości bilet jest ważny cały dzień. Na bilecie nie ma napisanej godziny odjazdu, ale jest on tak wydrukowany, że ważny jest na przejazd przez Kędzierzyn z ilością kilometrów 265. Kasjerka Ci zaproponowała jazdę EC, a nie TLK, więc jakby Cię sprawdzał konduktor, to dopłacasz.
Ostatnio edytowane przez RecordAble : 20.04.2011 o godz. 13:06.
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
"Ważny w poc. posp. TLK w wag. z m-scami do siedz."
Czyli we wszystkich TLK do Wrocławia jest ważny ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Dlaczego na polskich arenach speaker tak bardzo drze mordę, i to w dodatku bardzo często.
To nie cyrk... Nie zuważyłem takiej sytuacji na zagranicznych stadionach. |
|
|