|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Witam
ile moze kosztowac bilet ulgowy do Wrocławia |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Kupowal ktoś może buty na
http://www.buynikeairmax90.com/ ? Jak tak to ile koszt przesylki moze byc (z tym ze obecnie bez kosztu transporu wodengo) |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie Co to znaczy Banita pod Nazwą użytkownika co to za ranga na forum? Bo ma ją tylko kila osób?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Oznacza to że jest zbanowany-.-
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Oznacza to że ta osoba jest na zasłużonym urlopie od forum
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Da się kupić bilet bez Karty Kibica
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
tak.
10 znaczków. ![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jot jak wiesz cos wiecej to moglbys sprostowac?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ale co tu prostować? Firmy prywatne typu MPK czy ZTM występują do Sądu o wyrok na daną osobę i ściąga to Komornik Sądowy a nie Urząd Skarbowy. To dwie różne bajki. Oczywiście jest to wersja przy uparciu się, że płacił nie będziesz
![]() Koszty dodatkowe w pierwszym przypadku to prawie 3 stówki więcej, w US to parę złotówek. Jak chłopak chce zapłacić minimum 3 stówki więcej to niech słucha Pana Jumsona. A gadka typu, że się wpisało jedno zero mniej w przelewie jest na poziomie gimnazjum. ZTM czy MPK to firmy, które raczej nie odpuszczają hajsu za mandaty (bo to jedno z głównych-oprócz sprzedaży za bilety-źródeł ich finansowania), więc jeśli masz jakiś argument nie do zbicia to pisać sobie możesz o rozłożenie na raty lub umorzenie bo się jest "biednym studentem".
Ostatnio edytowane przez Jot : 17.04.2011 o godz. 16:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy jest możliwość że ktoś nie przekroczył ceny minimalnej a mimo wszystko sprzedający może dać zgodę na sprzedaż? (allegro oczywiście)
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
To jeszcze tylko ostatnie pytanie w mojej sprawie i kończę temat
Kanar przy wypisywaniu coś tam burczał, że legitymacja studencka nie jest dokumentem potwierdzającym tożsamość, później nawet oznajmił, że daje dowód osobisty albo wzywa policję w celu stwierdzenia moich danych, jednak mandat wypisał i tak, może to być jakaś nieścisłość i powód do odwołania? Szukam już jakiegokolwiek rozwiązania ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Nie jest zobowiązany co nie oznacza że nie może |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ogromna prosbe mam czy wiecie gdize mozna sprawdzic progi punktowe na UR i AWF z zeszlych rekrutacji?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Szukam opuszczonych klimatycznych miejsc w nowej hucie ewentualnie w okolicach ; ) Chce porobic pare zdj dziewczynie przy aucie
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jak dla mnie bardzo fajny portal, duzo lepszy niz wiele innych z tej tematyki, a jak wy uwazacie
Zeby nie bylo to nie jest zadna reklama. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
![]() ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
gdzie w krakowie, najlepiej w nh można kupić pamięć ram do komputera względnie tanio
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Prowadzi znajomy, kiedyś tam dokupywałem RAM do laptosia. ![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no chyba nie tak tanio skoro tam 2gb ddr2 kingston kosztuje 189zl a w apollo 116zl chyba tylko ze nie chce mi sie jechac z huty pod klub studio bo apollo jest tam obok
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
http://www.x-kom.pl/c/341-pamieci-ddram2.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oo tutaj jest dobrze
a gdzie to jest bo to że na ul. Chopina to nic mi to nie mówi ;( i od razu jak tam dojechać MPK![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jak z Huty to wsiadasz w 501, 159, 139 i wysiadasz na Czarnowiejskiej.
Potem idziesz w stronę miasteczka po prawej stronie ulicy i na przeciwko warsztatu samochodowego jest X-Kom. |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja osobiście polecam ten sklepik. Zawsze tam kupuję części do kompa:
http://www.usbcom.redcart.pl/ ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
|
|