|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/celebrities/1,96...ac_Skorzy.html
'tylko u nas się zwalnia trenera po jednym nieudanym meczu ' wiem jedno , gdyby Smuda miał konto na tym forum , już dawno dostałby bana |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To jest oszczerstwo. Odkąd pamiętam - na TWSD za głupotę nie banowano
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
||
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 16.04.2011 o godz. 18:39.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
||
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Niestety Jaga po golu Kijanskasa z rzutu karnego, w 42 minucie prowadzi z Zagłębiem...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Naprawdę tak przejmujecie się Jagą? Popatrzcie na tabele: 13. Widzew ma 5pkt straty do 3. Lechii, czyli mniej niż My będziemy mieli nad ekipą Probierza nawet jak wygra w Lubinie! Osobiście uważam, że 6pkt przewagi nad wiceliderem to optymalna ilość, bo nie trzeba obgryzać paznokci oglądając się na innych, a zachowując te 6pkt przewagi dojdzie do tego, że meczem na łazienkowskiej w 28 kolejce będziemy mogli sobie zapewnić tytuł mistrzowski. A to ma smaczek
Po za tym chyba pamiętacie jak świeżo upieczeni mistrzowie pojechaliśmy na przedostatni mecz ligowy do warszawki i dostaliśmy baty 1:5 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czemu niestety? Boisz się Jagielloni Białystok? Rywale już dość natracili punktów w tym sezonie. Jak nikt nie będzie naciskał na Wisłę to jeszcze piłkarze za bardzo się rozluźnią i w lipcu znowu będzie kompromitacja w pucharach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
dokładnie, Jaga i tak nas nie dogoni, a z drugiej strony nawet się im troche to drugie miejsce należy. Taka liczba punków jest świetna, nie pozwala na dekoncentracje, ale i nie spina bez powodu. Jeszcze trochę punktów i będzie po krzyku ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Jagiellonia ma najlepszy kalendarz ze wszystkich zespołów - zaliczyła już Lecha, Wisłę, Lechie, Śląsk - z silnych zespołów została im tylko Polonia Warszawa. Źle że wygrywają na jednym z nielicznych wyjazdów gdzie jest szansa żeby zgubili punkty.
My dla przypomnienia mamy wyjazdy do Gdańska, Wrocławia i Warszawy. Ponadto mecz z Amicą która nam nie leży i derby.... a ktoś tu pisze że 6 punktów to w sam raz. Zagłębie grać! ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Przyczepiam sie do nazw bo znaki dialektyczne i przecinki to jedno, mozna albo nie miec polskiej klawiatury, albo nie wiedziec gdzie sie wstawia przecinki, natomiast nazwy zawsze pisze sie wielka litera.
Czy ja sie ciesze z porazek Wisly? Mnie te porazki wala w nery tak dlugo jak Legia nie potrafi nawiazac walki. Mam wielu kumpli Wislakow/Lechitow ale nie cieszy mnie przegrana czy remis przeciwnika, mnie to JEBIE. Czemu? Bo licza sie dla mnie wyniki mojej druzyny, a jesli moja druzyna da dupy a przeciwnik wygra to trudno, mielismy szanse. Nie mam z powodu przegranej Wisly/Lecha orgazmu. Wole wygrywac i nie patrzec na reszte. Co ja bede sie tlumaczyc...kto wie ten wie, kto nie wie ten niech sie przypierdala o Ą,Ę,Ó i inne duperele. PS: W pucharach bedzie placz, stawiam 10 zl ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
naprawdę tak boisz się o te mecze? patrząc na formę tych zespołów obawiam się tylko o remis ze Śląskiem, ewentualnie z Amicą...
tak w ogóle to o czym tu dyskutować?! Jak chcemy być mistrzami to takie mecze trzeba wygrywać i nie ma w ogóle tematu. Co by to był za mistrz, gdybyśmy mieli uciułać w tych meczach parę punktów i prosić Jagę o wtopę. To my jesteśmy Wisła! Powód: bo pierdzielicie
Ostatnio edytowane przez zdzichu411 : 16.04.2011 o godz. 19:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Edson : 16.04.2011 o godz. 19:35.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
![]() 1. Pamiętam poprzedni sezon jak Amica nie miała prawa nas dogonić.... i dogoniła (pamiętasz?) 2. Wystarczy że w meczu ze Śląskiem Genkov złamie nogę (tfu tfu) a w następnym skasują Meliskona.... i kwiczymy do końca sezonu. Szczęściu trzeba pomóc.... i dobrze by było jakby Zagłębie nam pomogło ![]() (I nie ma to nic wspólnego ze strachem, ale kolejnego rozczarowania jak w zeszłym sezonie bym nie chciał)
2. Korona Kielce My gubimy punkty remisami a Jagiellonia szczęśliwie wygrywa....
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 16.04.2011 o godz. 19:38.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
koleś rok temu, to Lech nas gonił! powtarzam to, gonił, wygrywał wszystko kto, pokaż mi kto wygrywa wszystko w tej lidze ? Lech raz na 3 kolejki, Jaga moze jak zmorduje dziś bedzie miala 2 zwyciestwa na wiosne, Lechia gra piach (ostatnie 2 mecze koszmarne), Śląsk gra okej, ale ma olbrzymią stratę, o Legii z szacunku do obecnych tu Warszawiaków nie będe wspominał. To kogo się boisz? Wiem że tabela jest taka że 3 od konca druzyna ma szanse na mistrza,ale prosze Cie, oni by musieli wygrać wszystkie mecze do końca- WSZYSTKIE, a jak jest każdy widzi. Co innego już świętować, a co innego być zaślepionym pesymistą. Pozdrawiam |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie mozemy patrzec na innych - trzeba wygrywac wszystko co sie da. Lubin w 10tke juz gra i własnie traci bramke na 0-2.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ad2. Równie dobrze można spekulować, że na R22 znajdą kolejny niewybuch który pierd....e tak, że stracimy całą drużynę włącznie z masażystą. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Rozumiem że zakładasz że jak zespołowi nie idzie to już tak do końca świata? Może im nie szło, ale może im zacznie iść... bo niby czemu nie mieliby zacząć wygrywać kolejnych meczy seryjnie? Może złapali formę. Jasnowidz jesteś że my będziemy ciągle wygrywać? Ja nie. trochę skromności polecam. Rok temu takich jak ty też było sporo co to dzielili skórę na niedźwiedziu.... a potem była łysa pała Jopa. Więc wyluzuj z tą pewnością żeby nie kusić losu. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie można się za wcześnie podniecać , ale też nie siejcie propagandy o "wielkiej pogoni Jagiellonii za Wisłą" bo nic takiego też nie ma miejsca
Wypośrodkujcie emocje |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja zamiast gdybać oglądam większość meczy w ekstraklasie i wierz mi, można sobie pewne opinie wyrobić. Niby dlaczego ktoś kto gra piach cały sezon nagle ma grać ekstra? Takie cuda już bywały, dziś są wyjaśniane we Wrocławiu. Wyluzuj, trener wie co robi, na pewno nie pozwoli żebyśmy jakikolwiek mecz odpuścili, a przy takiej przewadze to wszyscy mogą nas gonić, skoro my i tak będziemy punktować.
|
|
|