|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Będzię jutro w godzinach 19:00 - 20:00 otwarta Restauracja u Wiślaków ?
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam do zrobienia "portfolio firmy fryzjerskiej" do szkoły , poratuje ktoś jak to zrobić bo w necie mało info.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie wiek ktoś czy znajde na Kazimierzu fryzjera z w miarę przystepnym cennikien
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kupię w KRK porządne okulary przeciwsłoneczne? Jeśli tak, to do ilu zł się opłaca wydać i gdzie?
do medyka: x64.
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 14.04.2011 o godz. 16:45.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
pod widnows 64bitowy to jakie programy x86 czy x64?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Witam Chce sprzedac narty na allegro.Sprzedajy wystawiaja koszt wysylki ok30zł ja dzwonilem do kilku firm kurierskich i podali mi cene ok 100 zł,a w nietórych nawet nie chca przyjmowć jak sie nie ma dzialalnosci.Orientuje sie ktos jak mozna najtaniej wysłac narty
![]()
TYLKO WISLA TS.........
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Portfolio_(teczka) ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Prosta kwestia:
idę do lekarza, płacę mu 50 złotych, w zamian za to dostaję L4 na tydzień/dwa. Gdzie się udać? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na pocztę wysłać poleconym do pracodawcy
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie rozumiemy się. Chodzi mi o konkretnego lekarza który owe zwolnienie wystawi
![]() Zna ktoś? ![]() |
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czekaj, czekaj..znam 5 ale...zapomniałem nazwisk..
....a skąd się urwałeś? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kilka dni temu pytałem się o lot samolotem lecę od Ryanair bagaż do 10 kg.I teraz jak to jest z lapkiem on wlicza się w te 10 kg? czy jest jako oddzielny? Każdy mi mówi co innego już mam mętlik w głowie,jedna osoba mówi, że lapek ma być w torbie podręcznej jako bagaż a inna osoba mi mówi,że może być oddzielnie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Laptop w bagazu podrecznym (wlicza sie w te 10kg, ale nie pamietam, zeby kiedykolwiek komukolwiek kazano wazyc bagaz podrecnzy) - chyba, ze zmiescisz go w kieszeni.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W Ryanair możesz mieć tylko jedną torbę czy plecak. Więc tak, wlicza się do 10 kg.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
I zależy od lotniska, na niektórych ważą podręczny. Jeśli chodzi o Balice to się nie spotkałem, także limit wagi możesz przekroczyć, ważne, żeby bagaż miał wymagane wymiary. I oprócz tego bagażu nie możesz mieć żadnych woreczków, reklamówek czy zakupów z bezcłowej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
Za 50zł to nie wiem czy Ci wypisze. Teraz się cenią bardziej PS. Jak płacę na miejscu karę za brak biletu w tramwaju to jest to 50zzł czy 70zł ? ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
70 z groszami ewentualnie do 7 dni przelewem.
zawsze bierz potwierdzenie zapłaty aby te 7dyszek kanarkowi do łapy się nie przykleiły ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Chyba 52,5, do tygodnia 72,5 a po tygodniu 102,5, bo kara plus koszt biletu
Powód: ale głowy sobie nie dam uciąć
Ostatnio edytowane przez Rybka1928 : 14.04.2011 o godz. 20:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
a złodzieja samochodów, albo pasera tą drogą byś nie chciał znaleźć? Mam nadzieję, że jak już znajdziesz to podzielisz się kto taki. Co to by inni mogli skorzystać, a kontrola do dupy mu się zdołała dobrać. Mniej więcej przez takich lekarzy i takich pacjentów umowa o pracę z punktu widzenia pracodawcy jest nieporozumieniem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
50 zł to jest max![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Pytanie za milion : Ściągnę albo zobaczę gdzieś w necie cały wczorajszy mecz ? Wiem, że na C+ są powtórki ale nie mam telewizora tym bardziej Cyfry. Może w Wiślackim będą puszczać powtórkę ?
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
czy ktoś zna może tytuły piosenek puszczanych od paru meczy na Wiśle , szczególnie w przerwie? Wiem że na pewno jest Tim Berg-Love you seek , co jeszcze?Bardzo proszę o odpowiedz
![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Na pewno to http://www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ponawiam moje wcześniejsze pytanie:
Pisał ktoś pracę z ekonomii na temat '' Pojęcie użyteczności i użyteczność całkowita'' Ważne! ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|