The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2011, 23:06
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Syn Clebera to juz taka mieszanka, inny kolor skory ale laczy go z Polska matka, jezyk i to ze sie tu wychowal. Nie powiesz mi ze Roger to taki sam Polak jak syn Clebera
Przecież jego matka jest Brazylijką. Lucas Guedes jest Brazylijczykiem z krwi i kości. Jako, że jednak wychował się w Polsce nie widzę problemów z powołaniem go do reprezentacji naszego kraju.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 13.04.2011, 06:42
A kto to jest Arboleda?
Smudzie sie nie podoba Boruc czy Zewlakow i ich wyklucza z kadry a jak sie Arboleda nie podoba pilkarzom to ma zostac powolany? Cos tu jest nie tak, przeciez taki gosciu bedzie obnizal morale w kadrze a tak sie stara tego unikac Smuda niepowolujac pilkarzy ktorzy ida pod prad
Wszystko jest ok bo to trener decyduje przeciez kto jest powolany, a kto nie.
Jakby Malecki nagle powiedzial, ze nie podoba mu sie Jaliens bo zawala każdą
bramką i niweczy jego wysiłek w ataku i nikt go nie lubi to zapewne większość
by bylaby święcie oburzona i stanela po stronie Maaskanta.
Smieszne. Nie bądźmy hipokrytami.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 13.04.2011, 08:57
JAR0 napisał(a):Wyświetl post
Sobiech: mówię to, co myślę

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32286,t...l?ticaid=1c1db
I dobrze chlopak powiedzial Dyzmie , Jak go ma ktos szanowac skoro on siebie nie szanuje ? Kilka lat temu mowil ze zaden Arboleda nie bedzie gral w RP , a teraz zmienia zdanie ? Smieszne to jest , Dyzma niech szanuje siebie , a skoro Sobiecha nazywa zoltodziobem to oznacza ze nie szanuje zawodnikow , a co za tym idzie to zawodnicy nie beda szanowac jego proste.

A jak powola tego placzka z Amici to juz bedzie spalony , ogolnie juz jest
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 13.04.2011, 09:33
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/rep...wiadomosc.html
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.04.2011, 16:46
Trener z Biedronki, kadra z Biedronki, mecz w supermarkecie.

Wszystko się zgadza.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 13.04.2011, 19:01
Dziwne. Wydawało mi się, że jako gospodarze Polacy powinni gościć Czechów w Polsce, nie w Izraelu

Moim zdaniem powód jest banalnie prosty. PZPN chce, by stadion był pełny. Na Wiśle byłby z tym problem. Nie przy takiej grze kadry.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Ikki
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 14.04.2011, 14:15
Nowe logo PZPN-u.

Ostatnio edytowane przez Ikki : 14.04.2011 o godz. 14:20.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.04.2011, 14:23
nazwe szamba też mozna zmienić na perfumeria i co z tego jak smrud ten sam zostanie..
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 14.04.2011, 15:36
Cytat:
smrud
Nie mogłem się powstrzymać.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.04.2011, 15:49
bo tam wlasnie taki smrud..
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Kroq
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.04.2011, 15:55
Kiedy jest losowanie biletów na euro 2012 ? bo zgłoszenia były do końca marca
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 14.04.2011, 15:59
'Szacunkowa data losowania biletów to druga połowa kwietnia.'

Wylosować te bilety to jak trafić 6 w totka
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 14.04.2011, 16:11
Życzyłbym każdemu związkowi sportowemu w Polsce, żeby działał tak sprawnie i transparentnie, jak my - stwierdził prezes Lato. - Koszty operacji związanej ze zmianą logo będą niemałe, a my jesteśmy finansowo trochę w dołku, ale szczegółów kosztów nie mogę ujawnić.

Padłem
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 14.04.2011, 16:18
Czemu PiS nie protestuje? Logo PZPN dziwnie podobne.

Co do kosztów nowego logo - ciekawe kto je przygotował i za co. No ale skoro najbardziej transparentny ze związków nie może ujawnić kosztów, to...
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.04.2011, 16:41
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Życzyłbym każdemu związkowi sportowemu w Polsce, żeby działał tak sprawnie i transparentnie, jak my - stwierdził prezes Lato. - Koszty operacji związanej ze zmianą logo będą niemałe, a my jesteśmy finansowo trochę w dołku, ale szczegółów kosztów nie mogę ujawnić.

Padłem

Nie, ale nie - zaprzeczyć w drugim zdaniu temu, co mówiło się w pierwszym... Widać że Grzesiu ciągle w formie. Ostatnio o nim zapomnieliśmy, bo rozsądnie trzymano go z dala od kamer i mikrofonów. Na szczęście - jak widać - uznano za konieczne pokazać, że w PZPN zmieniło się tylko logo. Zaplecze intelektualne pozostało to samo.

Komentarz do loga "Weszło" dziwnie adekwatny: "Czerwone komunistyczne macki sięgają wszędzie"

Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 14.04.2011, 16:47
A ja powiem tak. Jestem w szoku, stare logo PZPN-u straszyło ale i oddawało ducha instytucji - ostatniego bastionu komunizmu w Polsce. Nowe logo jest naprawdę fajne - profesjonalne, nowoczesne i estetyczne. Dobrze by było żeby i instytucja poszła w tym kierunku
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.04.2011, 17:03
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
A ja powiem tak. Jestem w szoku, stare logo PZPN-u straszyło ale i oddawało ducha instytucji - ostatniego bastionu komunizmu w Polsce. Nowe logo jest naprawdę fajne - profesjonalne, nowoczesne i estetyczne. Dobrze by było żeby i instytucja poszła w tym kierunku
No, estetycznie niby jest, bo nowa rzecznik nie odrzuca jak śmiech Lato, a "leśni dziadkowie" zeszli na dalszy plan.
I to by było na tyle, bo chyba trudno sobie wyobrazić instytucję profesjonalnie i nowocześnie zarządzano przez obecne relikty? A jeżeli komuś łatwiej wyobrazić sobie własnowolne zrzeczenie się władzy przez tychże - to wypada tylko współczuć
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 14.04.2011, 17:30
Wg mnie, gówno owinięte w ładny papierek nadal jest gównem. Chyba tyle w temacie.

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.04.2011, 17:56
Rzad zamiast sie zajmowac kibicami (kibolami) to niech sie zajmie PZPNem i Lata bo to dopiero bedzie wstyd na Euro.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 14.04.2011, 20:52
Rzad zamiast sie zajmowac kibicami (kibolami) to niech sie zajmie PZPNem i Lata bo to dopiero bedzie wstyd na Euro.
Dokładnie. Grzesiu będzie straszył ze swoją świtą super VIP'ów swoim literackim angielskim i niebanalnym poczuciem humoru. Dlatego prawdziwa kompromitacja na Euro 2012 nie będzie dziełem 'huliganów' czy budowniczych stadionów, a dziełem frywolnych leśnych dziadków rodem z poprzedniego ustroju.

Temat 'Reprezentacja Polski', więc coś o niej dodam. Z tą polityką Smudy daleko nie zajedziemy, mieli być piłkarze w formie, najlepsi na swojej pozycji. Tymczasem Franek kręci z menagerami... Jak to jest w reklamie 'Warki' - FRANEK DO ROBOTY!
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 14.04.2011, 21:13
Rząd się nie zajmie instytucją Laty, to wiadome. Oni muszę się wzajemnie wspierać i w mediach udawać, że w PZPN-ie są problemy i że rząd ich nie będzie tolerować - jak zawsze. A tak na dobrą sprawę razem balangują, bankietują, mają konferencje, na większości takich imprez PZPN-u jest jakiś przedstawiciel rządu jak nie ktoś znany ze świata polityki. A nie daj Bóg (w sumie to daj Boże), żeby nasi coś zwojowali za rok na Euro to będzie powód na 3 lata to świętowania. A nowe logo ładne, szkoda tylko, że tak szpetnej organizacji.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.04.2011, 15:35
Co prawda to nie temat o Reprezentacji Ukrainy, ale...

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eur...wiadomosc.html

... jestem zdania, że i u nas można by jeszcze trenera zmienić.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 21.04.2011, 18:28
Pytanie tylko na kogo ? Trzeba by wylozyc sporo kasy, a wiemy ze PZPN woli zbierac dla swoich i dawac drobne dla trenera.
Logiczne, ze jesli PZPN walnie spora sume na ktora ich stac to mozna konkretnego trenera z nazwiskiem zatrudnic. Pewna praca/uczestnictwo w E2012 skusi nie jednego.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 21.04.2011, 18:49
No właśnie tutaj jest problem. Żeby zmienić Smudę, pasowałoby mieć na kogo, a trudno mi sobie wyobrazić, że ćwierćinteligent Lato jest w stanie podjąć jakąkolwiek rozsądną decyzję w tym temacie, choćby na miarę tej Listkiewicza ponad 10 lat temu.
Odpowiedz cytując
wolski413
Junior Member

Od: 04.2011

Stary 22.04.2011, 22:24
mam jedno pytanie po co była zmiana loga pzpn jak to i tak ich nie zmieni w oczach kibiców.... pieniądze wyrzucone w błoto... niestety smuda nie zostanie zwolniony bo nie ma w Polsce żadnego innego trenera który mógł by to objąć a na zagranicznego trenera nie ma szans niestety ..... a co wy na to że arboleda najprawdopodobniej wystąpi w NASZEJ kadrze w meczu z francją
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 23.04.2011, 09:17
Cytat:
a co wy na to że arboleda najprawdopodobniej wystąpi w NASZEJ kadrze w meczu z francją
Juz było duzo o tym pisane. Ja sadze ze jak wystapi on w kadrze to wiele osob straci szacunek i "pociag" do tej kadry
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 23.04.2011, 09:30
Juz było duzo o tym pisane. Ja sadze ze jak wystapi on w kadrze to wiele osob straci szacunek i "pociag" do tej kadry
Do tej kadry i tak już wiele osób straciło pociąg i szacunek, bo to co wyprawia Franciszek z powołaniami oraz tym futbolem na tak, zniechęci nawet zagorzałych fanów piłki nożnej w Polsce. Żyda może już przemycili do kadry to i czarnoskórą biedronkę też przemycą.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.04.2011, 09:48
A ktoś to jeszcze ma?
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 23.04.2011, 10:33
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ryw...wiadomosc.html - haha ...Ludzie Dyzmy nie potrafia nawet zorganizowac rywala w oficjalnym terminie FIFA . Nie mowiac juz o tym, ze nikt nie chce grac z ta zalosna reprezentacja Smudy(nie Polski...nie mylic tych dwoch pojec) i trudno sie dziwic, bo Franciszek doprowadzil nas do ktorego miejsca w rankingu FIFA Ciezko nas nawet znalezc. Gdzie te sprawdziany z Francja, Niemcami, Anglikami, Wlochami czy tez rewanz z Hiszpania? Ja chce zobaczyc co przez 1,5 roku zbudowal nasz genialny coach.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 23.04.2011, 10:38
Cytat:
A ktoś to jeszcze ma?
Mysle ze jeszcze wiele osob go ma. Chociaz to juz nie jest to co kilka lat temu gdzie jak grala repra to byly emocje bo grali tam Polacy. Pozniej byly Rogery i proszenie Beniszow zeby zagrali u nas (swoja droga mysle ze powinnismy placic za gre w kadrze zaowdnikom z zagranicy, wtedy pewnie szybciej decydowlaiby sie na gre u nas ). Ale uwazam ze jeszcze kazdy ta kadre ma w sercu i ma nadzieje ze bedzie dobrze, jednak jesli ten pajac nazywajacy sie Manuel Arboleda trafi do kadry to bedzie to juz koniec i nic gorszego juz zdarzyc sie nie bedzie moglo
drozd:
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów