|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Przecież jego matka jest Brazylijką. Lucas Guedes jest Brazylijczykiem z krwi i kości. Jako, że jednak wychował się w Polsce nie widzę problemów z powołaniem go do reprezentacji naszego kraju.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jakby Malecki nagle powiedzial, ze nie podoba mu sie Jaliens bo zawala każdą bramką i niweczy jego wysiłek w ataku i nikt go nie lubi to zapewne większość by bylaby święcie oburzona i stanela po stronie Maaskanta. Smieszne. Nie bądźmy hipokrytami. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
A jak powola tego placzka z Amici to juz bedzie spalony , ogolnie juz jest ![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Trener z Biedronki, kadra z Biedronki, mecz w supermarkecie.
Wszystko się zgadza. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dziwne. Wydawało mi się, że jako gospodarze Polacy powinni gościć Czechów w Polsce, nie w Izraelu
Moim zdaniem powód jest banalnie prosty. PZPN chce, by stadion był pełny. Na Wiśle byłby z tym problem. Nie przy takiej grze kadry. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Ikki : 14.04.2011 o godz. 14:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nazwe szamba też mozna zmienić na perfumeria i co z tego jak smrud ten sam zostanie..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
bo tam wlasnie taki smrud..
![]() ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kiedy jest losowanie biletów na euro 2012 ? bo zgłoszenia były do końca marca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
'Szacunkowa data losowania biletów to druga połowa kwietnia.'
Wylosować te bilety to jak trafić 6 w totka |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Życzyłbym każdemu związkowi sportowemu w Polsce, żeby działał tak sprawnie i transparentnie, jak my - stwierdził prezes Lato. - Koszty operacji związanej ze zmianą logo będą niemałe, a my jesteśmy finansowo trochę w dołku, ale szczegółów kosztów nie mogę ujawnić.
Padłem ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Czemu PiS nie protestuje? Logo PZPN dziwnie podobne.
Co do kosztów nowego logo - ciekawe kto je przygotował i za co. No ale skoro najbardziej transparentny ze związków nie może ujawnić kosztów, to... ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Nie, ale nie - zaprzeczyć w drugim zdaniu temu, co mówiło się w pierwszym... Widać że Grzesiu ciągle w formie. Ostatnio o nim zapomnieliśmy, bo rozsądnie trzymano go z dala od kamer i mikrofonów. Na szczęście - jak widać - uznano za konieczne pokazać, że w PZPN zmieniło się tylko logo. Zaplecze intelektualne pozostało to samo. Komentarz do loga "Weszło" dziwnie adekwatny: "Czerwone komunistyczne macki sięgają wszędzie" ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
A ja powiem tak. Jestem w szoku, stare logo PZPN-u straszyło ale i oddawało ducha instytucji - ostatniego bastionu komunizmu w Polsce. Nowe logo jest naprawdę fajne - profesjonalne, nowoczesne i estetyczne. Dobrze by było żeby i instytucja poszła w tym kierunku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
I to by było na tyle, bo chyba trudno sobie wyobrazić instytucję profesjonalnie i nowocześnie zarządzano przez obecne relikty? A jeżeli komuś łatwiej wyobrazić sobie własnowolne zrzeczenie się władzy przez tychże - to wypada tylko współczuć ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wg mnie, gówno owinięte w ładny papierek nadal jest gównem. Chyba tyle w temacie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Rzad zamiast sie zajmowac kibicami (kibolami) to niech sie zajmie PZPNem i Lata bo to dopiero bedzie wstyd na Euro.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Temat 'Reprezentacja Polski', więc coś o niej dodam. Z tą polityką Smudy daleko nie zajedziemy, mieli być piłkarze w formie, najlepsi na swojej pozycji. Tymczasem Franek kręci z menagerami... Jak to jest w reklamie 'Warki' - FRANEK DO ROBOTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Rząd się nie zajmie instytucją Laty, to wiadome. Oni muszę się wzajemnie wspierać i w mediach udawać, że w PZPN-ie są problemy i że rząd ich nie będzie tolerować - jak zawsze. A tak na dobrą sprawę razem balangują, bankietują, mają konferencje, na większości takich imprez PZPN-u jest jakiś przedstawiciel rządu jak nie ktoś znany ze świata polityki. A nie daj Bóg (w sumie to daj Boże), żeby nasi coś zwojowali za rok na Euro to będzie powód na 3 lata to świętowania. A nowe logo ładne, szkoda tylko, że tak szpetnej organizacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co prawda to nie temat o Reprezentacji Ukrainy, ale...
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eur...wiadomosc.html ... jestem zdania, że i u nas można by jeszcze trenera zmienić. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Pytanie tylko na kogo ? Trzeba by wylozyc sporo kasy, a wiemy ze PZPN woli zbierac dla swoich i dawac drobne dla trenera.
Logiczne, ze jesli PZPN walnie spora sume na ktora ich stac to mozna konkretnego trenera z nazwiskiem zatrudnic. Pewna praca/uczestnictwo w E2012 skusi nie jednego. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
No właśnie tutaj jest problem. Żeby zmienić Smudę, pasowałoby mieć na kogo, a trudno mi sobie wyobrazić, że ćwierćinteligent Lato jest w stanie podjąć jakąkolwiek rozsądną decyzję w tym temacie, choćby na miarę tej Listkiewicza ponad 10 lat temu.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
mam jedno pytanie po co była zmiana loga pzpn jak to i tak ich nie zmieni w oczach kibiców.... pieniądze wyrzucone w błoto... niestety smuda nie zostanie zwolniony bo nie ma w Polsce żadnego innego trenera który mógł by to objąć a na zagranicznego trenera nie ma szans niestety ..... a co wy na to że arboleda najprawdopodobniej wystąpi w NASZEJ kadrze w meczu z francją
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Do tej kadry i tak już wiele osób straciło pociąg i szacunek, bo to co wyprawia Franciszek z powołaniami oraz tym futbolem na tak, zniechęci nawet zagorzałych fanów piłki nożnej w Polsce. Żyda może już przemycili do kadry to i czarnoskórą biedronkę też przemycą.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ryw...wiadomosc.html - haha
...Ludzie Dyzmy nie potrafia nawet zorganizowac rywala w oficjalnym terminie FIFA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
). Ale uwazam ze jeszcze kazdy ta kadre ma w sercu i ma nadzieje ze bedzie dobrze, jednak jesli ten pajac nazywajacy sie Manuel Arboleda trafi do kadry to bedzie to juz koniec i nic gorszego juz zdarzyc sie nie bedzie moglo![]()
drozd:
|
|

|
||||||
![]() |
|
|