|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Teraz rozumiecie dlaczego Arboleda chciał tak do POZnania ( Ja POZnań). Ciagnął go tam zew natury. I jak widać szybko się tam zaaklimatyzował. Ciekawe czy klub wysyła go na spotkania z młodymi kibicami ? Rodzice muszą mu teraz patrzeć na ręce.
P.S . Rękawice załozył jak weterynarz do krowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Manuela sprawdza Smolarkowi czy ten po jedzeniu ma zdrową kupke ^^
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=WCkOmcIl79s
Nawet w tytule w nawiasie pewnie po szwedzku jest napisane Arboleda ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szamotulski trenuje z Koroną.
http://legia.net/wiadomosci,41042-gr..._z_korona.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ostatnia kolejka sezonu będzie grana w sobotę 28 czy w niedzielę 29 maja?
Na stronie ekstraklasy jest data 29 i teraz nie wiem czy tak czy tak, bo wszystkie mecze będą razem grane. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Myśle, że w sobote. Zawsze takie kolejki ustawiają w sobote. Zresztą po tej kolejce będzie feta (mam nadzieje ze w Krk) wiec w niedziele takie zabawy nie pasują
![]() ![]()
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ostatnia kolejka jest zaplanowana na niedziele 29 maja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
masz jakieś pisemne potwierdzenie tego faktu? Nie kwestionuję też dziś próbowałem się tego dowiedzieć bo to ważna kwestia dla mnie
![]() 29 kolejka jest w środę - ostatniej w piątek na pewno nie będzie, ale czy zrobiliby ostatnią kolejkę w niedzielę? Ostatni raz miało to miejsce w 2005. A jak już się nauczyłem korzystać z kalendarza to stwierdzam, że od 2006 wszystkie były w sobotę. Powód: używanie kalendarza jest trudne
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 13.04.2011 o godz. 13:04.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
W tamtym sezonie ostatnie dwie kolejki były rozgrywane w jednym dniu o jednakowych godzinach. Zresztą praktycznie co roku tak jest więc należy się spodziewać, że i w tym tak będzie.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Widzę, że sporo się tutaj pisze o tej "wielkiej" Legii i nawet ktoś pisał z dwie strony temu (czy na trzeźwo?) o "Legii w kontekście Europejskich Pucharów"... , a ja chciałbym złośliwie zauważyć, że dzisiaj na Łazienkowską wpadł niejaki Dolcan Ząbki zwany latarnią drugiej ligi i oczywiście spuścił Warszawskim piłkarzykom baty. Było 3-1 ponoć mogło być 4-1.
Dziwię się tylko, że taki zespół jest w tej lidze tak wysoko. Chyba to jednak duża zasługa Skorży, bo w obecnym składzie to oni powinni grać o maksimum 10 miejsce w tej lidze. ![]()
"To jest Walduś polska liga - kto widzi ten rzyga!" - Ferdynand Kiepski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Chyba to jednak duża zasługa piłkarzy, bo z obecnym trenerem to oni powinni grać o maksimum 10 miejsce w tej lidze. ![]() Dla mnie to tam problem jest złożony. Nie ma jednego złotego środka na całe zło. Ale nie przejumuję się tym absolutnie. Nawet powiedziałbym, że jest mi to, jako kibicowi Wisły, na rękę. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Oczywiście, że jest na rękę
Ja tylko czekam na kolejne piękne transfery Jóźwiaka i spółki za grube miliony ojro. W lecie będzie pewnie znowu szczekanie w mediach o budowaniu hehe "Wieeełkiej Legii". ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
Nawiasem mówiąc wszystkie bramki stracili w momencie, gdy na placu gry nie było zawodników z aktualnego podstawowego składu. Wiadomo, mimo wszystko wstyd i nie ma sensu ich tłumaczyć, ale jednak to był tylko trening, co by nie mówić i wnioski po nim są głównie takie, że kolejny raz podchodzą do meczu jakby przynajmniej samo bycie w Legii podnosiło ich umiejętności o trzy klasy, a oni sami byli gwiazdami takiego formatu, że gdyby im się tylko chciało to ogrywaliby każdego w naszym pięknym kraju. To nie poziom sportowy był winny tej treningowej kompromitacji w mojej opinii.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 13.04.2011 o godz. 16:47.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja nie sądzę, żeby w którymkolwiek polskim klubie (wlączajac w to i nas) było aż 4-5 piłkarzy nadających się do pucharów europejskich. Przykro mi, zaden Rzezniczak, Kucharczyk czy inny Wojtkowiak, Cikos, Jirsak, Bunoza się do zadnych pucharow nie nadaja, chyba ze mowimy o pucharze ekstraklasy. Mimo wyskoku Lecha, to i tak cala nasza liga to kartoflisko, ktore przy pierwszym zderzeniu z byle jaka nawet pol-amatorska druzyna z Europy dostaje baty.
Dlatego pisanie takich bredni o "Europejskich pucharach" i to w kontekscie pilkarzy druzyny, ktora obrywa od wszystkich nawet w tej lidze (bo gdyby nie nurek w ostatnim meczu bylyby juz 4 wtopy z rzedu) niezmiernie mnie śmieszy. Bujanie w obłokach Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez FooFighter : 13.04.2011 o godz. 17:02.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Świerczewski trenerem Znicza
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...igowca,1624301 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Chociaż zależy co rozumiesz pod pojeciem "nadający się do europejskich pucharow", bo jeśli mówisz o wyjściu z grupy LM, to zgadzam się |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Panie Drogi, ja za takich to uważam w Wiśle 3 piłkarzy:
1.Małeckiego 2. Małeckiego 3. i Małeckiego co do reszty to poki co tylko słyszeliśmy, że są dobrzy bo na razie tego specjalnie nie widać. Pokładam nadzieję w Meliksonie, może jeszcze w Wilku, Kirm niby reprezentant i uczestnik mundialu ale tego za bardzo po prostu po nim nie widać. Nie uwzględniam Sobolewskiego. Tto gracz na europejską miarę, owszem ale i 34 lata na karku. Ja bym się nie podniecał tym, że wygrywamy polską ekstraklasę buraczaną, bo to tylko niepotrzebne nadzieje pozniej sie rodza w lecie i niepotrzebne nerwy i zal po odpadniecu. I dyskutujmy nie o "wyjsciu z grupy LM" jak piszesz, tylko o wejsciu i to chociażby do LE.
Ostatnio edytowane przez FooFighter : 13.04.2011 o godz. 17:58.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Małecki grał z Karabachem?
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Czekałem na to
![]() Grał, tyle że z 10 innymi zawodnikami, a nie w pojedynkę. Przypomnieć Ci przeciw komu grał Błaszczykowski w barwach Wisły? a no właśnie. Chłop jest ponad stan, ale reszta nie jest na tym samym poziomie. Tak samo jest z Małeckim, powoli Meliksonem czy Pareiko. I cała reszta.. Mieć takich 11 Małeckich czy Błaszczykowskich to minimum faza grupowa LM.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 13.04.2011 o godz. 18:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
||
Pod względem zwycięstw są drugą drużyną tej ligi, ale rozumiem, że w naszym kraju mówi się tylko i wyłącznie o porażkach. Zajmują aktualnie miejsce gwarantujące udział w LE, więc nie wiem co jest śmiesznego w mówieniu o nich jako kandydatach do gry w europejskich pucharach... |
||
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tylko że teraz truskawki to jednak za mało. Po takim sezonie dodatkiem do karnetu powinien być kawior i szampan. Dużo szampana, bo gry Legii na trzeźwo nie da się oglądać.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Czemu nie? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Morale na wśród naszych balerinek bardzo wysokie. Zapowiada się wreszcie w sobotę długo oczekiwane pożegnanie Skorży.
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
Jeżeli takie drużyny mają nas reprezentować w Europie, to będzie znowu wstyd. Niestety, ale w ostatnich latach potrafiliście w tych pucharach zawojować jedynie stadion w Wilnie
Ostatnio edytowane przez FooFighter : 13.04.2011 o godz. 19:28.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Doprawdy chwalebna wypowiedź. Nic tylko oprawić ją w ramkę i zawiesić nad łóżkiem. Na szczęście mamy Amikę, która będzie godnie reprezentować nas w pucharach. Upss zapomniałem, że w tym roku mogą się tam nie zakwalifikować...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|