|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jak im huknie pod dachem to im piora z dupy spadna ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Dwa, trzy razy. Potem znowu wrócą. Uwierzcie mi, walczę z podobną szarańczą każdego roku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Miasto 11.05 chce przekazac Legii ostatnia trybunę. Wykonawca ten sam co u nas.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
No i budowę rok później zaczęli.
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Wykonawca ten sam ale inwestor inny.
Pamiętam jak pan prezydent M śmiał się z władz Warszawy, że otwierają tak hucznie nieukończony stadion. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
ale nie mieli obniżanej murawy
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Na legii i w gdańsku odbiory mają potrwać do 4 tygodni , a u nas się zaczęły 15 marca to wychodzi że powinny się skończyć w piątek, ale nie u nas takie rzeczy , poczekamy z 2 lata, budowa dróg dojścia idzie im w ślimaczym tempie, do tego na telebimy trzeba będzie przeznaczyć dwa tygodnie żeby je uruchomić , ale to dopiero jak miasto znajdzie na to kase , do tego ścianka przy wejściu głównym na zachodniej nadal nie otynkowana tylko same pustaki , żal mi, czy wisła nie potrafi na to wszystko zareagować czy co
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziwne że tu i tu mają trwać tyle samo. Przecież na legii oddają tylko jedną trybunę a w gdańsku cztery pełne trybuny, z całym majdanem. Czyżby gdańszczanie mieli 4x lepszą wydajność niż warszawiacy i gadziliard razy większą niż krakowianie
E. Sorry, zawiesiłem sie ;D
Ostatnio edytowane przez wujekWojtek : 12.04.2011 o godz. 11:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Z pozytywnych wiadomości. Nie ma już niewybuchu na stadionie więc prace ruszyły z kopyta
Podobno szary obłok unosi się na stadionem. Przerażonych tą informacją mogę uspokoić że to kurz i pióra gołębie unoszące się od biegających jak z piórkiem w d.u...e robotników ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie, dlaczego ulica Reymana jest otwarta tylko w dniu meczu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jeśli robotnicy biegają to napewno nie z powodu budowy, choć każdy z nas by chciał żeby tak było
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja jestem skłonny uwierzyć w to tempo prac. Z pewnością chcą zamknąć definitywnie roboty przy Północnej, aby faktycznie trybuna na majowe mecze była już dostępna.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście nie będzie tak, ze jak robotnicy skończą na północnej to wtedy pognają na zachodnią żeby wspomóc tamtych
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Robotnicy się śpieszą ? jasne
nie spotkaja ich żadne kary , pewnie maja płacone za dniówki ( choc teraz strzelam ) , dłużej robią dłużej mają robote nawet jeśli ich jakiś kierownik nad głową pogania poza tym głównym dowodem na moje słowa jest praca na jedną zmianę na obecnej budowie , jeśli jest inaczej niech mnie ktos poprawi |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Byłem dziś na obchodzie wokół stadionu i nie wiem czy naliczyłbym 30 osób na placu budowy. Chyba że brać pod uwagę szwędających się bez celu "cywili". Mają ciężką robotę, ale nie widać, żeby firmie się gdziekolwiek śpieszyło.
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzeba było bat wziać ze sobą i ich zagnać do roboty.
Ot cała polska myśl budownicza. Jak budujesz dom i nie przypilnujesz budowy to w 4 przypadkach na 3 cos Ci spieprzą, zrobią nie tak jak chciałeś, zrobią po swojemu bo tak lepiej, albo powiedzą że inaczej się nie dało... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Klub mi odpisał w sprawie pasków na stadionie
Cytat:
Ciekawe czy istnieje jakakolwiek szansa by do 10 maja oddali północną.. 11 i 14 mają będą dwa cholernie ciężkie mecze. |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Prędzej uwierze w to że batman istnieje niż w to że do 11 czy 14 maja oddadzą choć jedna trybune dla kibiców już nawet nie mam nadziei że skończą do tych meczów zostaje mieć nadzieje że w pełni skończony stadion i dostępny w całości dla kibiców będzie na nowy sezon
![]() Jesteśmy Dumą Tego Miasta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dziś byłem pod stadionem, na jakimś ruchomym wyciągniku pewien Pan coś majstrował przy szybie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy taki idiotyzm od razu. Ulica jest integralną częścią stadionu. Przynajmniej w projektach, przetargach i realizacji. Logiczne, że do czasu zakończenia budowy i odbiorów nie będzie użytkowana. NA żadną budowę Cię nie wpuszczą przed jej zakończeniem. Jak dla mnie to nie idiotyzm a logika. Inna sprawa, że ktoś musiał mieć nieźle narąbane w głowie, żeby połączyć budowę drogi z budową stadionu. Majstersztyk...
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś musiał mieć nieźle narąbane w głowie, że budowę drogi dojścia do trybuny wschodniej połączył z budową trybuny zachodniej. Ale to nie tajemnica, że idioci budują ten stadion, co widać na każdym kroku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Swoja droga, to pewnie PiotrG bedzie wiedzial, z czego wynika brak podwieszanego sufitu w trybunach za bramkami? O ile w poludniowej rozumiem bo dawno byla robiona, to przynajmniej na parterze mozna bylo zrobic? Kwestia kasy czy ograniczen? I to samo jesli chodzi o najwyzsze pietro Zachodniej? Ktos o tym chyba wspominal... Ogolnie jak zrobia elewacje to i tak uwazam za mam lepsyz stadion od Legii, ale patrzac na ich wykonczenia w srodku m.in. Na pietrze Viposkim wszystko wylozone drewenem, a u nas dywanami... Widok ze Skyboxow przedni u nich, choc uwazam ze jakis komfort odzielenia i jak rowniez siedzenia to lepsze u nas... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kwestia projektu. Na trybunie południowej sufitu podwieszanego nie ma, a że to trybuny bliźniacze z innym tylko rozmieszczeniem pomieszczeń, to podwieszanego sufitu również nie zrobiono na północnej.
Za nisko tam na pewno nie jest, skoro w toaletach są sufity podwieszane, a brakuje ich tylko w hallach. Z sufitem podwieszanym wysokość hallu wynosiłaby 3,3m. Ze zrobieniem ich w przyszłości nie powinno być problemów, ważne aby $ mieć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|