The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2011, 22:44
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
A co tu mozna ROZUMIEĆ!? Powiedziałam od razu po meczu jak tylko o tym usłyszałam, że to powinien być ostatni jego mecz w naszych bawach na długo (jak nie na zawsze) a i jakby po łie dostał to bym go nie żałowała :| ŻENADA!
Hahaha, tak do więzienia z nim jutro!

Ludzie, o co wy robicie afere? Normalni jesteście? Co myślicie, że specjalnie zdjął tą koszulke Wisły żeby ją kopnąć i pokazać że nic dla niego nie znaczy? Chyba nigdy nie graliscie w piłke i nie czuliście wk**** po porażce.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 10.04.2011, 22:59
Jasne ... pozwalajmy na to, żeby najemnicy publicznie pomiatali sobie naszymi barwami ... super. Tylko pogratulować. Jeden miota koszulką o murawę i ją kopie (jakby nią tylko cisnał w emocjach to bym może jeszcze skumała ... fakt kopania jest nie do usprawiedliwienia jak dla mnie), drugi daje naszą koszulkę jakimś kibicom Korony ... tylko przyklasnąć! Europa!
Jak Pajicia emocje ponosiły to mógł sobie .......nąć z kopa w reklamy. Walnąć w słupek. Wyjebać piłkę na przysłwiowe 3 piętro (co zrobił zvuko). Nawet nawtykac koledze. Ale bez jaj, żeby uspawiedliwiać pomiatanie barwami. Serio - "idzie nowe".
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 10.04.2011, 23:06
Rozumiem Twoją i innych forowiczy frustrację no ale wybacz, że Paljic miał np. zapieprzać 30 m po najbliższą piłkę żeby ją następnie wykopać w hektary.
Ja kiedyś będąc zmienianym przez trenera po ch..wej grze kopnąłem zgrzewkę wód mineralnych a których jedna trafiła trenera a druga prezesa klubu. No i co? ukamienować mnie mieli ? To są emocje, które rozładowujesz na pierwszej rzeczy która wpadnie Ci w ręce. Kto był/jest czynnym sportowcem to to potwierdzi. A kto jest obserwatorem - nie.
Odpowiedz cytując
Żmijka

Stary 10.04.2011, 23:11
A koszulka właśnie tak sobie leżała na murawie ... reklamy miał metr od siebie ...
Ja rozumiem emocje i zdenerwowanie, ale nie zrozumiem kopania barw. Sorry.

EDIT: jeśli dla kogoś kopnięcie drzwi (pan niżej) lub kopnięcie wody (pan wyżej) to to samo co kopnięcie barw to nie mam pytań.
Aha i dla pana Konfliktowego - on ją skopał. Byłam w Kielcach, są ludzie od nas którzy to widzieli z odległości 5m.

Dla mnie koniec tematu, bo się robi coraz bardziej "przykro" ...
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 10.04.2011 o godz. 23:21.
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 10.04.2011, 23:12
przynajmniej pokazał jakieś uczucia, zaangażowane, chęć wygranej. Duch walki i złość na samego siebie. OK to Nasze barwy, ale ja też czasem wypieprzę z kopa w drzwi, chociaż są moje. Ja go rozumiem, lepiej tak niż miałby tłumić to w sobie i sfrustrowany chodzić. A wam i tak źle...Jak ja lubię te polskie spiskowe teorie. Myślałem, że na kilka dni po rocznicy Smoleńska i słuchaniu bzdur, które ludzie produkują będzie spokój.
Odpowiedz cytując
Konfliktowy
Member

Stary 10.04.2011, 23:13
Jasne ... pozwalajmy na to, żeby najemnicy publicznie pomiatali sobie naszymi barwami ... super. Tylko pogratulować. Jeden miota koszulką o murawę i ją kopie (jakby nią tylko cisnał w emocjach to bym może jeszcze skumała ... fakt kopania jest nie do usprawiedliwienia jak dla mnie), drugi daje naszą koszulkę jakimś kibicom Korony ... tylko przyklasnąć! Europa!
Jak Pajicia emocje ponosiły to mógł sobie .......nąć z kopa w reklamy. Walnąć w słupek. Wyjebać piłkę na przysłwiowe 3 piętro (co zrobił zvuko). Nawet nawtykac koledze. Ale bez jaj, żeby uspawiedliwiać pomiatanie barwami. Serio - "idzie nowe".
Lepiej się obrażajmy, o to że "najemnik" w przypływie emocji nie pomyślał i zamachnął(nie ma dowodu,że ją kopnął/dotknął) się na koszulke, a dopiero później pewnie pomyślał co tak naprawdę zrobił. Najlepiej dopier***my mu kare tak, żeby ją płacił do końca sezonu i patrzył z ławki jak wynalazki pokroju Kowalskiego niweczą dorobek całego sezonu. Jestem przekonany, że gdyby to był Małecki to afery z dupy by nie było bo to przecież św. Patryk, który nieraz pokazywał jak to jest oddany klubowi. Jestem również przekonany,że cieszyłaś się gdy przywieźliśmy z Łodzi 3 pkt po zwycięskiej bramce Paljica. I po raz ostatni "jestem przekonany", że w przypływie emocji zrobiłaś kiedyś coś, bez zastanowienia czego później żałowałaś. No chyba,że jesteś nieskazitelna-to wybacz.
Naprawdę, wydaje mi się, że w klubie są większe problemy a już na pewno będą po zakończeniu sezonu, więc proponuje nie wtykać kija w mrowisko.

EDIT:
Dla mnie osobiście większym problemem było zachowanie R.Sobolewskiego.
Ostatnio edytowane przez Konfliktowy : 10.04.2011 o godz. 23:22.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Stary 10.04.2011, 23:13
A koszulka właśnie tak sobie leżała na murawie ... reklamy miał metr od siebie ...
Tak jak ktoś napisał wyżej, widocznie NIE rozumiesz.
Odpowiedz cytując
bozar
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.04.2011, 23:17
Ok, źle zrobił, że w ataku złości kopnął koszulkę klubową. Prezes powinien wziąć go na krótką rozmowę wyjaśniającą, wytłumaczyć mu jak bardzo kibice Wisły są na takie sprawy wyczuleni. I tyle. Nie róbmy afery, bo co jak co ale ostatnią rzecz jaką można Paljicowi zarzucić to brak zaangażowania...
Odpowiedz cytując
jumson
Member

Od: 03.2008

Stary 10.04.2011, 23:19
Wielu mówi tu prawdę( jestem za Palijciem ). Napisałem nawet długi wywód, ale stwierdziłem, że nie ma sensu. Bo jak ktoś nie rozumie, to nie zrozumie. Trzeba pograć trochę w piłkę i to nie na podwórku. A powtarzać się też nie chce. U nas w szatni zawsze się mówiło, "w dupie byłeś, gówno widziałeś" i tyle w tym temacie.
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 10.04.2011, 23:21
drugi daje naszą koszulkę jakimś kibicom Korony ... tylko przyklasnąć! Europa!
W coś tam Paljic w sumie jeszcze kopnął wchodząc do tunelu prowadzącego do szatni z tego, co wiem... Ale mniejsza o to już, bo mnie i tak po tym meczu wciąż cholernie trzyma.

Co do tego oddania koszulki, to pierwsze słyszę i w sumie nie wiem, czy nawet chciałbym wiedzieć, o kogo chodzi. Ale jeśli to piłkarz zagraniczny, to po to są do cholery jeszcze w drużynie Polacy, żeby mu taki pomysł wybili z głowy. Jeśli były piłkarz scyzorów, to w sumie mimo wszystko fakt niewytłumaczalny i nawet wolę tego nie komentować...

Idzie nowe, co logiczne. Czasy się zmieniają, czy się to komuś podoba, czy nie. I o ile Wisła ma być wciąż czołowym polskim klubem, to trzeba się z tym pogodzić, bo inaczej to możemy sobie kopać co najwyżej na poziomie dolnej części tabeli, co zresztą dla wielu osób byłoby oczywiście świetną sprawą. Ja tego zapewne nigdy nie zrozumiem, ale cóż...

adam_09 napisał(a):Wyświetl post
Kto był/jest czynnym sportowcem to to potwierdzi. A kto jest obserwatorem - nie.
Amen, stary! To jest świetne podsumowanie całej dysputy.
Ostatnio edytowane przez enzo : 10.04.2011 o godz. 23:25.
Odpowiedz cytując
Konfliktowy
Member

Stary 10.04.2011, 23:36

EDIT: jeśli dla kogoś kopnięcie drzwi (pan niżej) lub kopnięcie wody (pan wyżej) to to samo co kopnięcie barw to nie mam pytań.
Aha i dla pana Konfliktowego - on ją skopał. Byłam w Kielcach, są ludzie od nas którzy to widzieli z odległości 5m.

Dla mnie koniec tematu, bo się robi coraz bardziej "przykro" ...
Dalej NIE rozumiesz co to przypływ emocji. Wyjaśnij co znaczy skopał? Kopnął, poleciała daleko i jeszcze ją podeptał?
I przede wszystkim, czego oczekujesz pisząc o tym na forum? Naszych gwizdów na meczu z GKS dla tego "najemnika", przesunięcia do rezerw, przeprosin tu lub na stronie SKWK, czy od razu usunięcia z drużyny bo czujesz się urażona? Ja też mogę czuć się urażony tą sytuacją, ale potrafię być trochę obiektywny i postawić się po drugiej stronie.
Wybacz Żmijka, ale sama napisałaś, że "idzie nowe" i takich Patryków Małeckich będzie u Nas coraz mniej czy tego chcemy czy nie. Oby z nowymi piłkarzami przyszły lepsze wyniki w Europie.
Odpowiedz cytując
Żmijka

Stary 10.04.2011, 23:50
Ale nie rozumiem czemu do mnie "pijesz" jakbym tu wpadła na forum i napisała sensacyjnego posta "ej ej bo Pajic po meczu skopał koszulke, ten ^$#^#^" ect. Ktoś inny wrzucił zdjęcie coś tam napisał, ktoś skomentował, i ja wyraziłam swoje zdanie. A że jest inne niż Twoje, no cóż. Chyba po to jest forum, żeby wyrażać swoje opinie. Czego oczekuje? Tylko, ale jak widać AŻ, braku akceptacji tego typu zachowań u piłkarzy. Wiem, ze dla wiekszości obecnie wyniki to sprawa priorytetowa, ale mam "romantyczne" podejście że jeszcze są tacy, dla których liczy się coś więcej. A określenie "idzie nowe" dotyczyło kibiców. Nie kopaczy. Aha i jeszcze wyjaśniając - PM nie jest dla mnie żadnym wyznaznikiem "wiślackości". Nie toleruje w/w pana.
Odpowiedz cytując
Konfliktowy
Member

Stary 10.04.2011, 23:58
Ale nie rozumiem czemu do mnie "pijesz" jakbym tu wpadła na forum i napisała sensacyjnego posta "ej ej bo Pajic po meczu skopał koszulke, ten ^$#^#^" ect. Ktoś inny wrzucił zdjęcie coś tam napisał, ktoś skomentował, i ja wyraziłam swoje zdanie. A że jest inne niż Twoje, no cóż. Chyba po to jest forum, żeby wyrażać swoje opinie. Czego oczekuje? Tylko, ale jak widać AŻ, braku akceptacji tego typu zachowań u piłkarzy. Wiem, ze dla wiekszości obecnie wyniki to sprawa priorytetowa, ale mam "romantyczne" podejście że jeszcze są tacy, dla których liczy się coś więcej. A określenie "idzie nowe" dotyczyło kibiców. Nie kopaczy. Aha i jeszcze wyjaśniając - PM nie jest dla mnie żadnym wyznaznikiem "wiślackości". Nie toleruje w/w pana.
Zdarzyło się raz. Jakby to był, któryś raz z kolei to ja osobiście zastanowiłbym się nad tym czy chciałbym by taki człowiek grał w Naszych barwach.
Ode mnie, uważam, że temat jest wyczerpany.
Ze własnym zdaniem jest jak z dupą-każdy ma swoją. I niech tak pozostanie.
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 11.04.2011, 00:04
Nie powinno przechodzić się nad tym wydarzeniem do porządku dziennego , bo jak widać czasem piłkarzom(nie jest to wyłącznie przypadłość obcokrajowców -vide Mila) zupełnie brakuje wyczucia i muszą zostać odpowiednio do edukowani w sprawach , które przynajmniej dla nas są elementarne.
Paljic powinien zostać odpowiednio poinformowany o symbolice tego zdarzenia i powinien być na cenzurowanym(znaczy się uważnie obserwowany) , ale żeby od razu skazywać na wygnanie?
Przecież on nie skopał tej koszulki , bo trener go wcześniej ściągnął z boiska , bo nie dostał podwyżki , bo obraził się na kibiców , bo swędziała go stopa.
Zrobił to w afekcie , bo ZAJEBIŚCIE mu zależy na wynikach Wisły i to widać , czy po okazywanej radości gdy wygrywamy , czy po w....ieniu kiedy nam nie idzie.
Zamiar jest w tym przypadku elementem który robi różnicę.
Przynajmniej taką , która nie powinna prowadzić do wymierzenia surowych kar.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 11.04.2011 o godz. 00:19.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 11.04.2011, 00:19
Na pewno Paljić skopał koszulkę bo chciał wzgardzić naszymi barwami i wyrazić tym pogardę dla Wisły. Nie dlatego, że nie wytrzymał nerwowo po meczu w którym o mało jakiś debil nie połamał mu nóg a w ostatniej minucie strzeliliśmy sobie samobója tracąc 3 punkty za które niektórzy mocno w tym meczu się wycierpieli. Niektórzy chyba nie wiedzą jakie to uczucie i co to jest stan chwilowej niepoczytalności (swoją drogą Sobol chyba taki miał przy drugiej kartce)

Litości. Fanatyzm niektórych naprawdę zaślepia. Trochę więcej rozsądku życzę!

Mareq napisał(a):
Zrobił to w afekcie , bo ZAJEBIŚCIE mu zależy na wynikach Wisły i to widać czy po okazywanej radości gdy wygrywamy , czy po w....ieniu kiedy nam nie idzie.
Dokładnie. Kto jak kto ale Paljić jest jednym z mentalnych liderów tego zespołu i to co niektórzy teraz wypisują jest po prostu bardzo nie w porządku.
Ostatnio edytowane przez Arked : 11.04.2011 o godz. 00:39.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 11.04.2011, 02:41
Pewnie mój post nie będzie miał większego sensu, bo zaślepieni fanatycy, którzy poza Wisłą świata nie widzą, mają gdzieś argumenty broniące Paljica. Ale dajmy może wytłumaczyć się samemu piłkarzowi, co?
Zakładam, że ten nie będzie się z tego śmiał i nie powie, że to tylko kawałek szmaty, ale przeprosi za swój czyn, powie, że nie panował nad sobą i już więcej tego nie zrobi. Czy to wystarczy? A dlaczego nie?
Każdy chyba miał w swoim życiu jakiś moment, który mocno go zdenerwował i w przypływie złości zrobił coś, czego później żałował. A to uderzył kogoś bliskiego, a to zniszczył cenny przedmiot, a to skopał koszulkę klubu piłkarskiego…
Kto tego nie rozumie powinien przestudiować podstawy psychologii lub samemu pokopać w piłkę. A osoby pokroju Żmijka powinny same w jakiś sposób odreagować (polecam walnąć nogą w słupek) i ochłonąć. Naprawdę nie macie większych problemów?
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 11.04.2011, 03:57
Paljić potraktował nasze barwy jak zwykłą szmate, przykre, Źmijka ma rację, wszystko ma swoje granice, tyle w temacie, bez odbioru
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.04.2011, 05:30
SeQ napisał(a):Wyświetl post
Idzie nowe, co logiczne. Czasy się zmieniają, czy się to komuś podoba, czy nie. I o ile Wisła ma być wciąż czołowym polskim klubem, to trzeba się z tym pogodzić, bo inaczej to możemy sobie kopać co najwyżej na poziomie dolnej części tabeli, co zresztą dla wielu osób byłoby oczywiście świetną sprawą. Ja tego zapewne nigdy nie zrozumiem, ale cóż...
O TAK!!

Wyobraźmy sobie taką sytuację: po meczu w....iony Rooney rzuca koszulką i depcze ją. Albo: niech to będzie CR. Albo Messi. Ktokolwiek.
Wyobrażacie sobie? Nie. A przecież to wszystko najemnicy, najlepsi z możliwych, absolutny top...

Widzisz, albo się siebie szanuje, szanuje się swoje barwy i tradycje, albo nie. I tu nie ma żadnej filozofii, najemnik czy nie najemnik, ma ....a szanować klub w którym gra i jego kibiców. I dotyczy to każdego piłkarza w każdym normalnym klubie, a robienie akurat wyjątków dla takiego marnego kopacza jak Pajlić świadczy, jak nisko to wszystko u nas upadło. Brak szacunku dla barw, usprawiedliwianie ad hoc marnego piłkarzyny.

Cóż, godność się ma albo nie, wytłumaczyć tego nie sposób. Jeżeli komuś jest wszystko jedno czy piłkarz szanuje barwy klubu, czy się nimi podciera, byle tylko dobrze grał, to mogę takiemu żałosnemu osobnikowi co najwyżej współczuć. Tylko bardzo proszę, nie próbuj udowadniać, że tolerowanie takich wybryków to niby zachodni standard (choć to nie ma nic do rzeczy, ale kompleksy, kompleksy jak widać).

Żmijka miała prawo się oburzyć, inni kibice mają prawo się w....ić, a Pajlić powinien się zdrowo zastanowić nad swoim zachowaniem, bo nie gra już w czwartej Bundeslidze w jakichś wioskach. Może to za wysoki poziom dla niego?

Arked napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie. Kto jak kto ale Paljić jest jednym z mentalnych liderów tego zespołu i to co niektórzy teraz wypisują jest po prostu bardzo nie w porządku.
Mentalny, to on ma defekt jak robi takie rzeczy. Tu nie chodzi o miłość do barw, tylko szacunek dla klubu i kibiców. Normalka dla każdego najemnika, szanuję tych którzy mi płacą, dopóki mi płacą. Lepiej by zrobił, gdyby .......nął głową w słupek jak sugerowali niektórzy. Może by mu się niektóre rzeczy rozjaśniły?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.04.2011 o godz. 05:35.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 11.04.2011, 05:54
Może chciał się przypodobać szmatom z Kielc, bo czuje, że jest za słaby i po sezonie jest out?...

Cóż, w Paljiciu obudziła się na moment ciemna część (pewnie ta niemiecka) i przegiął - żółta kartka i niech ku..a na przyszłość uważa. Koniec.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 11.04.2011, 06:14
Cytat:
Nie ma zrozumienia dla czegoś takiego. Rozumieć to można było Małego*, jak nie chciał wejść w towarzyskim meczu, a Paulisty i jego- NIE
Abstrachując od Paljica to trzeba przyznać, że zachowanie Małeckiego wtedy było co najmniej tak samo niedopuszczalne. Nic nie daje prawa piłkarzowi do wypięcia się na klub, który mu płaci, bez względu na to co sądzi on o trenerze itd.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 11.04.2011, 06:44
Robicie z igły widły

Dajcie sobie już spokój ze spiskami itp
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 11.04.2011, 07:28
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
A osoby pokroju Żmijka powinny same w jakiś sposób odreagować (polecam walnąć nogą w słupek) i ochłonąć. Naprawdę nie macie większych problemów?
Czytając niektórych, chyba powinna sobie podeptać szalik, albo kopnąć w czapkę Wisły, bo co tam. To tylko nerwy.

Jak w piątek stracimy bramkę na 0-1 w 95 po błędzie sędziego to proponuje podeptać z nerwów szaliki na stadionie, bo trzeba jakoś odreagować.

Ciekawe czy jak się Paljić w....i w domu, to kopie żonę żeby odreagować.
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 11.04.2011, 07:40
Gdyby zawodnicy z uśmiechem na ustach przyjmowali tracone bramki to jeden z drugim płakaliby że nie zależy zawodnikom na Wiśle, nie identyfikują się z klubem, liczą kasę itp.

Poklepcie po plecach Łobo, Gargułę, a wcześniej Dawidowskiego bo im tak zależało/zalezy na dobrych wynikach że za chiny nie chcieli/chcą odejść z Wisły żeby jej nie osłabić.

Wolę takiego Paljicia bo widać że mu zależy daje z siebie wszystko.

Poza tym jak jesteście tacy papiescy to dlaczego nie zwracacie uwagi zachlanym i zarzyganym kolegom po szalu którzy hańbią barwy ? Zabrudzone i zarzygane szaliki i koszulki to powód do dumy ?
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 11.04.2011, 07:40
Solidny o....... dla Paljicia się należy, może nawet klaps bo nie wyobrażam sobie przyzwolenia na takie zachowanie, nawet jeśli się nie kontrolował i zrobił to nieświadomie. Już dzisiaj na oficjalnej stronie klubu powinny się pojawić jego przeprosiny.

Mnie za to interesuje, który z naszych był tak mądry żeby oddać koszulkę koroniarzom ;|, chyba trzeba wziąć przykład ze Śląska i co poniektórym wyperswadować pewne rzeczy tak jak oni zrobili to Mili.

Cytując klasyka, który ostatnio też musiał się solidnie tłumaczyć "brawo k**wa".
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.04.2011, 07:46
Dobrze na pewno nie zrobił, ale nie było to też celowe działanie, żeby znieważyć klub, kibiców itd.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
SB
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 11.04.2011, 07:48
jak Palić nic nie zrobił? jakie kur.a emocje?
jemu nie należy się porządny o....... tylko wy....... z klubu! Mam nadzieję, że podzieli los Łukaszka Surmy!

Barwy to rzecz święta, kto naszych nie szanuje ten nasz wróg i tyle w temacie!
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 11.04.2011, 08:00
Facet działał pod wpływem emocji. Kopał koszulkę Wisły ze swoim nazwiskiem, myślę, że poniosły go emocje, bo Dragan jest bardzo impulsywny. Myślę, że w Niemczech nie ma takiego przywiązania do barw i trzeba go po prostu uświadomić, że u nas w Polsce takie zachowanie jest nieodpowiednie i razi kibiców! A nie od razu wypier*****. Jak barwy to rzecz święta to lejcie tych baranów którzy latają pijani po stadionie, szczają gdzie popadnie, a nie piłkarza, który by pewnie nie wiedział nawet za co dostaje...
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 11.04.2011, 08:01
SB napisał(a):Wyświetl post
Barwy to rzecz święta, kto naszych nie szanuje ten nasz wróg i tyle w temacie!
To tak jak już napisałem wyżej. Masz na meczu dość dużo wrogów z którymi się możesz rozliczyć .... Do roboty więc.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 11.04.2011, 08:01
Chryste, co on zrobił ? Dla mnie gość jest skreślony. Szkoda słów... Jak można swoją koszulkę kopać? Niech się pierdo*nie w ten zakuty niemiecki łeb!

Postawa Patryka mi się bardzo podoba. Chłopak wie, że zawalił i odpowiedzialność bierze na siebie, choć dla mnie winny jest Genkov, bo nie wykorzystał setki na 3:1.
Odpowiedz cytując
SB
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 11.04.2011, 08:03
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
To tak jak już napisałem wyżej. Masz na meczu dość dużo wrogów z którymi się możesz rozliczyć .... Do roboty więc.
robię to na biężąco tu i tam.

Surma kiedyś rzucił koszulką i też działał pod wpływem impulsu i został skreślony, więc jaka niby różnica jest teraz?

więcej nie polemizuje, tylko wyraziłem swoje zdanie.

pzdr
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów