|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dla jednych koszulka meczowa to kawalek materialu ( czytaj ty ) a dla innych ten kawalek materialu symbolizuje cale zycie, wielki c h u j mu w dupe za to co zrobil
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
no zalezy mu na wyniku bo jest z tego rozliczany... :/ zero szacunku dla takich zachowan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Też nie przywiązywałbym do tego większej uwagi. Widać że mu zależy. Koszulka koszulką, ale punkty równie ważne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja .......e, co za czasy
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
gosciu nie osmieszaj sie, moze zaproponujes zze na najblizszym meczu na R22 wszyscy po straconym golu sciagna koszulki i szaliki i pokopiemy troche...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dobra ****a, ale kto to jest? (nie poznaję po plecach, dzięki z góry)
Ostatnio edytowane przez Watts : 10.04.2011 o godz. 22:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nasz lewy obrońca.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Szukanie afery niczym pis..
Przegrali wygrany mecz, emocje udzielały się im nie mniej, niż co poniektórym na forum. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jak się chciał wyładować to mógł uderzyć głową w słupek, a nie kopać koszulki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wk... ił się porządnie, bezradność i złość trudno, poniekąd go rozumiem nie pomysłał wyładował złość oby się to tylko już nie powtórzyło
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czyli po kazdym remisie/przegranym meczu, w ktorym nie zabraklo emocji mozemy liczyc na kopanie naszych barw? Kopanie koszulki mojego ukochanego klubu to dla mnie przegiecie paly, tyle w temacie.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
||
Jeśli piłkarz po strzelonej bramce całuje herb, wypinając zarazem dumnie pierś w stronę kamery/kibiców, to jest "swojak" i każdy później faceta chwali, jaki to kozak się nam trafił! Srał pies, że później w najważniejszym momencie gość wypnie się na klub, fanów i postanowi przykładowo w najmniej spodziewanym momencie opuścić drużynę, gdy właśnie jest potrzebny, bo zespołowi nie idzie. Ważne, że wcześniej "był" z kibicami, bo jak rozumiem - liczy się "tu i teraz"... Natomiast gdy piłkarz - wkur*** po totalnie niefartownej stracie samobójczej bramki w doliczonym czasie gry, skutkującej utratą niemal już pewnych punktów - ciśnie koszulką o murawę, bądź cholera wie, co jeszcze z nią zrobi, to trzeba mu klasycznie - jak proponuje Żmijka - zaj**ać po protu przez łeb... Bez jaj.
A teraz już całkiem poważnie. Jasne, rozumiem - niefajne zachowanie. Ba, to w ogóle nie powinno mieć miejsca i co do tego pełna zgoda! Tyle, że jednak w przeciwieństwie do Was, jestem w stanie zrozumieć całą sytuację i jej kontekst. To nie jest piłkarz, który od dziecka gra w Polsce i zna realia, jakie tu panują. Różne kretynizmy człowiek robi w stresie - jestem święcie przekonany, że każdy, kto się tutaj wypowiada, również ma na karku związane z tym różnorakie idiotyczne zachowania. Naprawdę nie uważam, by po takim(!) meczu kopnięcie koszulki meczowej, powinno skutkować dla niego tak poważnymi konsekwencjami, jakie co poniektórzy zaproponowali. Ktoś (przykładowo Kaziu Moskal) powinien po prostu zwrócić mu uwagę, że to było debilne zachowanie, które w Polsce nie przejdzie, bo kibicom nie podoba się, by ktokolwiek - a zwłaszcza piłkarz - wycierał barwami klubowymi podłogę... Zresztą, ja doskonale wiem, że akurat Paljic każde spotkanie naprawdę mocno przeżywa i nigdy nie ukrywa emocji - a zwłaszcza gdy zespołowi nie idzie. Ale mniejsza z tym, bo widzę, że Wy już zdanie sobie w temacie wyrobiliście. Pamiętajcie tylko, że każdy kij ma dwa końce... P!
Ostatnio edytowane przez enzo : 10.04.2011 o godz. 22:40.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wydaje mi się, że te 4 najbliższe mecze zadecydują o mistrzostwie. Oby nasi piłkarze nas nie zawiedli ;-) Pareiko, Melikson,Genkov w jedenastce kolejki szybkiej piłki tak samo jak w c+ ![]() Powód: sorry, że piszę bez akapitów. Coś zjeba*łem
Ostatnio edytowane przez Titto : 10.04.2011 o godz. 22:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
I to Palijc kopnął koszulkę? Eh... Jak chłopa polubiłam, tak on coś musiał wymyślić!
Nie ma zrozumienia dla czegoś takiego. Rozumieć to można było Małego*, jak nie chciał wejść w towarzyskim meczu, a Paulisty i jego- NIE! Mam nadzieję, że się jakoś wytłumaczy, bo jestem ciekawa co nim kierowało. Jak taki zły był, to mógł wyładować się w inny sposób. *- apropo Małeckiego, to przypomniało mi się to 1na1 z C+. I jak Rosłoń (tak, ten legionista, co sie tak dzisiaj meczem emocjonował, gdy Korona strzelała) wytykał tam Patrykowi "grzeszki" i powiedział coś niby o tym, że Mały rzucił koszulką. I reakcja Małeckiego była idealna- stanowczo zaprzeczył! Podobało mi się jego zachowanie. Tym bardziej szkoda, że nie strzelił dziś tego karnego, ale sam sobie winien, bo tak to można w podstawówce strzelać, a nie w meczu ligowym! ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Przypominam, że forum to czytają pseudo redaktorzyny szmatławców pokroju SE, Fakt i inne wynalazki.. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|