The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2011, 21:39
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post

Rozumiem w....ienie, ale...
To Paljić ?!
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 10.04.2011, 21:44
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem w....ienie, ale...
Jak widać chyba jednak nie rozumiesz.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 10.04.2011, 21:57
SeQ napisał(a):Wyświetl post
A co tu mozna ROZUMIEĆ!? Powiedziałam od razu po meczu jak tylko o tym usłyszałam, że to powinien być ostatni jego mecz w naszych bawach na długo (jak nie na zawsze) a i jakby po łie dostał to bym go nie żałowała :| ŻENADA!
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.04.2011, 21:57
Dla jednych koszulka meczowa to kawalek materialu ( czytaj ty ) a dla innych ten kawalek materialu symbolizuje cale zycie, wielki c h u j mu w dupe za to co zrobil
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 10.04.2011, 21:58
Z kopaniem klubowej koszulki trochę przesadził...., ale jest w tym też coś entuzjastycznego. Co spytacie? Ano to, że Wisła nie jest dla stranierich tu grających obojętna. Drużyna traci punkty i gość się wku***a na maksa, a to oznacza, że jednak mu na czymś tam zależy....
Odpowiedz cytując
godzilla
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.04.2011, 22:00
no zalezy mu na wyniku bo jest z tego rozliczany... :/ zero szacunku dla takich zachowan
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 10.04.2011, 22:01
Też nie przywiązywałbym do tego większej uwagi. Widać że mu zależy. Koszulka koszulką, ale punkty równie ważne.
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Stary 10.04.2011, 22:04
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Też nie przywiązywałbym do tego większej uwagi. Widać że mu zależy. Koszulka koszulką, ale punkty równie ważne.
Ja .......e, co za czasy
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 10.04.2011, 22:04
Robicie niepotrzebną aferę, o ile pamiętam po ubiegłorocznym meczu z Cracovią po niefortunnym swojaku Jopa po gwizdku Piotr Brożek cisnął koszulką o ziemię, czyli teoretycznie też nie wykazał odpowiedniego szacunku, a jednak w jego przywiązanie do barw nikt nie śmie wątpić. Jednym słowem robicie z igły widły.
Odpowiedz cytując
godzilla
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.04.2011, 22:09
gosciu nie osmieszaj sie, moze zaproponujes zze na najblizszym meczu na R22 wszyscy po straconym golu sciagna koszulki i szaliki i pokopiemy troche...
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 10.04.2011, 22:10
Dobra ****a, ale kto to jest? (nie poznaję po plecach, dzięki z góry)
Ostatnio edytowane przez Watts : 10.04.2011 o godz. 22:12.
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 10.04.2011, 22:10
Dajcie spokój, chłop się wkurzył i musiał jakoś odreagować, nie pomyślał. To zawodnik szalenie ambitny, który zapier**** mecz w mecz, daje z siebie wszystko. Nie miał na celu obrażenia Wisły.
Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.04.2011, 22:15
A nie dopierdalajcie sie juz tak do wszystkiego.
Czlowiek wkurzony, ma ambicje sportowe, rozumialbym wasze placze jakby obszczal herb w klubie a nie kopniecie koszulki.
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 10.04.2011, 22:16
Watts napisał(a):Wyświetl post
Dobra ****a, ale kto to jest? (nie poznaję po plecach, dzięki z góry)
Nasz lewy obrońca.
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 10.04.2011, 22:17
Jasne róbcie aferę , jutro jakiś fakt i inna wybiórcza podbiorą temat i zrobi się głośno co z pewnością nam nie pomoże . Chcecie tego ? Paljić nie gra u nas od wczoraj , dał się poznać jako bardzo ambitny i waleczny zawodnik który za każdym razem pierwszy podbiega albo do strzelca bramki albo bramkarza po udanej interwencji i gratuluje mu, to typowy zwycięzca który nienawidzi przegrywać czy tracić punkty i też tak zareagował , wkur... się po straconej bramce w ostatniej minucie i musiał się jakoś wyładować. Dla mnie nic wielkiego się nie stało ,ważne że on daje na boisku z siebie maksimum a takich przypadków z koszulkami było już wcześniej wiele tak więc nie ma sensu tego rozdmuchiwać. Niektórzy z Was zamiast wspierać drużynę potrafi wbijać tylko szpile. .
Ostatnio edytowane przez fanfan : 10.04.2011 o godz. 22:20.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 10.04.2011, 22:21
Paljić bardzo emocjonalnie podchodzi do każdej sytuacji, zobaczcie sobie jego zachowania np. po podyktowanym karnym, karnym obronionym, czy po końcowym zwycięstwie. Na chwilę nerwy mu puściły, powinien dostać jakąś reprymendę, żeby miał świadomość, że takich rzeczy nie może odwalać - nic więcej.
Odpowiedz cytując
Konfliktowy
Member

Od: 11.2010

Stary 10.04.2011, 22:22
Szukanie afery niczym pis..
Przegrali wygrany mecz, emocje udzielały się im nie mniej, niż co poniektórym na forum.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 10.04.2011, 22:24
Jak się chciał wyładować to mógł uderzyć głową w słupek, a nie kopać koszulki.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 10.04.2011, 22:26
Konfliktowy napisał(a):Wyświetl post
Szukanie afery niczym pis..
Przegrali wygrany mecz, emocje udzielały się im nie mniej, niż co poniektórym na forum.
Spoko, remis to jeszcze nie porażka ;-)
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Stary 10.04.2011, 22:27
ja gościa zupełnie rozumiem. Sam grałem w piłkę i nieraz zdarzyło mi się rzucić koszulką meczową po tym jak coś schrzaniłem bądź nie poszło po myśli całej drużyny. Nie mniej jednak wcale nie oznaczało to, że mam w d...pie kolegów, klub w którym grałem i kibiców którzy zapłacili 5 zł za bilet. Według mnie to wynika z jego szalonej ambicji. Kto jak kto ale Paljic zawsze zostawia całe serducho na boisku i jest dobrym duchem tego zespołu.
Ostatnio edytowane przez adam_09 : 10.04.2011 o godz. 22:29.
Odpowiedz cytując
Konfliktowy
Member

Stary 10.04.2011, 22:28
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Wiesz co to emocje? Sądzisz, że zrobił to świadomie?

Titto napisał(a):Wyświetl post
Spoko, remis to jeszcze nie porażka ;-)
Oby ten remis nie był porażką pod koniec sezonu, gdy Nam braknie tych 2 pkt.
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Stary 10.04.2011, 22:29
Wk... ił się porządnie, bezradność i złość trudno, poniekąd go rozumiem nie pomysłał wyładował złość oby się to tylko już nie powtórzyło
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Stary 10.04.2011, 22:30
czyli po kazdym remisie/przegranym meczu, w ktorym nie zabraklo emocji mozemy liczyc na kopanie naszych barw? Kopanie koszulki mojego ukochanego klubu to dla mnie przegiecie paly, tyle w temacie.
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
wislak93
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.04.2011, 22:30
jako, że byłem na tym meczu na wysokości pola karnego to mogę powiedzieć, że w czasie kiedy został odgwizdany wolny dla Korony Pajlic dość nerwowo pokazywał w kierunku naszej ławki że chce zmiany. Zaraz po golu strasznie sie wku**ił zdjął koszulkę rzucił, coś głośno krzyczał. Po zakończeniu spotkania szybko pobiegł do szatni, przy czym przy wejściu do tunelu kopnął w niego. Widać, że zależało mu, ten gol strasznie go rozzłościł i nie robiłbym z tego jakiejś większej afery.
Odpowiedz cytując
anka1906
Senior Member

Stary 10.04.2011, 22:31
zim zum napisał(a):Wyświetl post
to zdjęcie nie daje pewności że kopnął koszulkę, może koszulka leży za nim a On kopie trawę?
Wnioskuje to ze zdjęcia, bo nie widziałam całej sytuacji na żywo.

Tak nawisem mówiąc wydaje mi sie że schodząc do szatni miał na sobie koszulkę (gdy kopał tunel prowadzący do szatni)
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881

Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg

Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 10.04.2011, 22:31
Cytat:
Ja .......e, co za czasy
Jakby rzucił, podeptał i splunął na nią, możnaby i nawet trzebaby robić aferę. W momencie kiedy tracimy 2 punkty w doliczonym czasie gry można się w....ić. Dalej nie widze problemu.
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 10.04.2011, 22:32
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
A co tu mozna ROZUMIEĆ!? Powiedziałam od razu po meczu jak tylko o tym usłyszałam, że to powinien być ostatni jego mecz w naszych bawach na długo (jak nie na zawsze) a i jakby po łie dostał to bym go nie żałowała :| ŻENADA!
Nie żałuj...

Jeśli piłkarz po strzelonej bramce całuje herb, wypinając zarazem dumnie pierś w stronę kamery/kibiców, to jest "swojak" i każdy później faceta chwali, jaki to kozak się nam trafił! Srał pies, że później w najważniejszym momencie gość wypnie się na klub, fanów i postanowi przykładowo w najmniej spodziewanym momencie opuścić drużynę, gdy właśnie jest potrzebny, bo zespołowi nie idzie. Ważne, że wcześniej "był" z kibicami, bo jak rozumiem - liczy się "tu i teraz"...

Natomiast gdy piłkarz - wkur*** po totalnie niefartownej stracie samobójczej bramki w doliczonym czasie gry, skutkującej utratą niemal już pewnych punktów - ciśnie koszulką o murawę, bądź cholera wie, co jeszcze z nią zrobi, to trzeba mu klasycznie - jak proponuje Żmijka - zaj**ać po protu przez łeb... Bez jaj.

vabanq napisał(a):Wyświetl post
Dla jednych koszulka meczowa to kawalek materialu ( czytaj ty ) a dla innych ten kawalek materialu symbolizuje cale zycie, wielki c h u j mu w dupe za to co zrobil
Oczywiście, dla mnie barwy nic zupełnie nie znaczą! Cieszę się, że ktoś mnie w końcu tutaj zdemaskował. Szczerze? Kładę na cały klub i wszystko co z nim związane. A Paljic, co gorsza, również pokazał, że Wisła to nie jest jego całe życie i nie dałby się za nią zapewne pokroić. Dramat po prostu.

A teraz już całkiem poważnie. Jasne, rozumiem - niefajne zachowanie. Ba, to w ogóle nie powinno mieć miejsca i co do tego pełna zgoda! Tyle, że jednak w przeciwieństwie do Was, jestem w stanie zrozumieć całą sytuację i jej kontekst. To nie jest piłkarz, który od dziecka gra w Polsce i zna realia, jakie tu panują. Różne kretynizmy człowiek robi w stresie - jestem święcie przekonany, że każdy, kto się tutaj wypowiada, również ma na karku związane z tym różnorakie idiotyczne zachowania.

Naprawdę nie uważam, by po takim(!) meczu kopnięcie koszulki meczowej, powinno skutkować dla niego tak poważnymi konsekwencjami, jakie co poniektórzy zaproponowali. Ktoś (przykładowo Kaziu Moskal) powinien po prostu zwrócić mu uwagę, że to było debilne zachowanie, które w Polsce nie przejdzie, bo kibicom nie podoba się, by ktokolwiek - a zwłaszcza piłkarz - wycierał barwami klubowymi podłogę...

Zresztą, ja doskonale wiem, że akurat Paljic każde spotkanie naprawdę mocno przeżywa i nigdy nie ukrywa emocji - a zwłaszcza gdy zespołowi nie idzie. Ale mniejsza z tym, bo widzę, że Wy już zdanie sobie w temacie wyrobiliście. Pamiętajcie tylko, że każdy kij ma dwa końce...

P!
Ostatnio edytowane przez enzo : 10.04.2011 o godz. 22:40.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 10.04.2011, 22:34
Konfliktowy napisał(a):Wyświetl post
Oby ten remis nie był porażką pod koniec sezonu, gdy Nam braknie tych 2 pkt.
Wypluj to! Wydaje mi się, że te 4 najbliższe mecze zadecydują o mistrzostwie. Oby nasi piłkarze nas nie zawiedli ;-) Pareiko, Melikson,Genkov w jedenastce kolejki szybkiej piłki tak samo jak w c+
Powód: sorry, że piszę bez akapitów. Coś zjeba*łem
Ostatnio edytowane przez Titto : 10.04.2011 o godz. 22:39.
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 10.04.2011, 22:37
I to Palijc kopnął koszulkę? Eh... Jak chłopa polubiłam, tak on coś musiał wymyślić!
Nie ma zrozumienia dla czegoś takiego. Rozumieć to można było Małego*, jak nie chciał wejść w towarzyskim meczu, a Paulisty i jego- NIE!

Mam nadzieję, że się jakoś wytłumaczy, bo jestem ciekawa co nim kierowało. Jak taki zły był, to mógł wyładować się w inny sposób.

*- apropo Małeckiego, to przypomniało mi się to 1na1 z C+. I jak Rosłoń (tak, ten legionista, co sie tak dzisiaj meczem emocjonował, gdy Korona strzelała) wytykał tam Patrykowi "grzeszki" i powiedział coś niby o tym, że Mały rzucił koszulką. I reakcja Małeckiego była idealna- stanowczo zaprzeczył! Podobało mi się jego zachowanie.
Tym bardziej szkoda, że nie strzelił dziś tego karnego, ale sam sobie winien, bo tak to można w podstawówce strzelać, a nie w meczu ligowym!
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
Konfliktowy
Member

Stary 10.04.2011, 22:38
Nie żałuj...

Jeśli piłkarz po strzelonej bramce całuje herb, wypinając zarazem dumnie pierś w stronę kamery/kibiców, to jest "swojak" i każdy później faceta chwali, jaki to kozak się nam trafił! Srał pies, że później w najważniejszym momencie gość wypnie się na klub, fanów i postanowi przykładowo w najmniej spodziewanym momencie opuścić drużynę, gdy właśnie jest potrzebny, bo zespołowi nie idzie. Ważne, że wcześniej "był" z kibicami, bo jak rozumiem - liczy się "tu i teraz"...

Natomiast gdy piłkarz - wkur*** po totalnie niefartownej stracie samobójczej bramki w doliczonym czasie gry, skutkującej utratą niemal już pewnych punktów - ciśnie koszulką o murawę, bądź cholera wie, co jeszcze z nią zrobi, to trzeba mu klasycznie - jak proponuje Żmijka - zaj**ać po protu przez łeb... Bez jaj.

Oczywiście, dla mnie barwy nic zupełnie nie znaczą! Cieszę się, że ktoś mnie w końcu tutaj zdemaskował. Szczerze? Kładę na cały klub i wszystko co z nim związane. A Paljic, co gorsza, również pokazał, że Wisła to nie jest jego całe życie i nie dałby się za nią zapewne pokroić. Dramat po prostu.

A teraz już całkiem poważnie. Jasne, rozumiem - niefajne zachowanie. Ba, to w ogóle nie powinno mieć miejsca i co do tego pełna zgoda! Tyle, że jednak w przeciwieństwie do Was, jestem w stanie zrozumieć całą sytuację i jej kontekst. To nie jest piłkarz, który od dziecka gra w Polsce i zna realia, jakie tu panują. Różne kretynizmy człowiek robi w stresie - jestem święcie przekonany, że każdy, kto się tutaj wypowiada, również ma na karku związane z tym różnorakie idiotyczne zachowania.

Naprawdę nie uważam, by po takim(!) meczu kopnięcie koszulki meczowej, powinno skutkować dla niego tak poważnymi konsekwencjami, jakie co poniektórzy zaproponowali. Ktoś (przykładowo Kaziu Moskal) powinien po prostu zwrócić mu uwagę, że to było debilne zachowanie, które w Polsce nie przejdzie, bo kibicom nie podoba się, gdy ktokolwiek - a zwłaszcza piłkarz - wycierał barwami klubowymi podłogę...

Zresztą, ja doskonale wiem, że akurat Paljic każde spotkanie naprawdę mocno przeżywa i nigdy nie ukrywa emocji - a zwłaszcza gdy zespołowi nie idzie. Ale mniejsza z tym.

P!
Alleluja ! Wyręczyłeś mnie kolego z pisania.
Przypominam, że forum to czytają pseudo redaktorzyny szmatławców pokroju SE, Fakt i inne wynalazki..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów