The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 21 kolejki
Zwycięstwo Korony Kielce 8 4,76%
Remis 15 8,93%
Zwycięstwo Wisły Kraków 145 86,31%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2011, 21:04
Takie mecze obnazają słabosci naszej WISEŁKI i dobrze jest czas by je niwelowac ,mam na mysli plany transferowe ,oraz pozbycie się zbdnych dla druzyny piłkarzy.Co nie zminia faktu ze korona polowała na nogi wislaków i to nie powino miec miejsce a wine ponosi sędzia .TEN WYNIK TO MNIEJSZE ZŁO
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 10.04.2011, 21:12
Mozna powiedziec mecz emocjonujacy, dzieki Sobolewskiemu.
Tez nie lubie Vukovica ale Sobol przesadzil, kapitan nie moze sobie pozwolic na cos takiego.
Dlaczego Melikson nie strzela karnych nie wierze ze jest slaby technicznie.

Super ze Genkow w koncu strzela, szkoda tego sam jednak skoro tak uderzyl wierzy w siebie i wie na co go stac naprawde zabraklo niewiele.

Kluczowe mecze jeszcze przed nami i naprawde zle sie stalo ze dzis nie wygralismy.

Niedobry trend wkradl sie w ostatnie poczynania Wisly:
- spokojne prowadzenie gry bramka albo dwie, kolejne sytuacje niewykorzystane, nagle bum bum przeciwnik robi male kuku i remis albo nerwowka.
Trener musi cos z tym zrobic bo to przeciez jest niemozliwe ze nasza obrona gra tak niepewnie i nerwowo z powodu braku Bunozy (siema Wolfy)
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.04.2011, 21:14
GJ1906 napisał(a):Wyświetl post
Tak podziękuj lepiej za 2 bramki, trollu cały mecz siedzisz i tylko mamroczesz pod nosem, nie zauważyłeś może że mieliśmy też karnego i kilka akcji ofensywnych które należało skończyć, a ten wini Genkova za to że tak jak 80% tej ligi nie zawalił na siłę licząc na fart tylko spróbował czegoś co w tej lidze oglądamy rzadko i prawię się udało, umie to zrobić bo z Jagą strzelił podobnie. Cały zespół zawalił i musi wyciągnąć wnioski z tego spotkania i sytuacji które mieli, dodatkowo sędzia który wnioskując po sędziowaniu pierwszej połowy trochę niewidomy, czy celowo wątpię po prostu cienki jak barszcz.
piłka nożna polega na zdobywaniu goli, a nie wymyślaniu tego na co inni nie mają odwagi, bądź nie potrafią zrobić.. prosta gra... nic skomplikowanego
prawda jest taka, że gdyby nasz drewniany Bułgar nie bawił się w ekwilibrystyczne strzelanie i minął bramkarza i strzelił do pustej bramki (jak każdy normalny skuteczny napastnik) to prawdopodobnie było by po meczu 1-3... i nikt nie wspominałby o tym że sędzia bee, że murawa nie równa, że komentator stronniczy etc...
ale Ty i tak tego nie zrozumiesz bo to dla Ciebie za trudne "trolu"
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 10.04.2011, 21:17
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
piłka nożna polega na zdobywaniu goli, a nie wymyślaniu tego na co inni nie mają odwagi, bądź nie potrafią zrobić.. prosta gra... nic skomplikowanego
prawda jest taka, że gdyby nasz drewniany Bułgar nie bawił się w ekwilibrystyczne strzelanie i minął bramkarza i strzelił do pustej bramki (jak każdy normalny skuteczny napastnik) to prawdopodobnie było by po meczu 1-3... i nikt nie wspominałby o tym że sędzia bee, że murawa nie równa, że komentator stronniczy etc...
Skoro według Ciebie Genkov jest drewniany, to skąd może wiedzieć jak zachowuje się normalny, skuteczny napastnik?
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.04.2011, 21:18
Ja powiem krótko: mecz zakończy się SPRAWIEDLIWYM remisem, tylko CHOLERNIE boli gol w 94 minucie...

Sobolewski za takie zachowanie mam nadzieję dostanie po portfelu, od tego momentu Wisła przez kilka dobrych minut nie była w stanie wyprowadzić piłki.

Mecz jak już mówiłem wyrównany, stał na dobrym poziomie, bo obie drużyny grały bardzo "radosnymi" defensywami. Mecz można scharakteryzować jako widowisko pełne punktów kulminacyjnych, bo począwszy od karnego Ediego, idąc dalej - karny Małego i setka Genkova - te 3 sytuacje mogłyby znacznie zmienić obraz meczu. Dodatkowo kilka FENOMENALNYCH interwencji Pareiko i ze dwie parady jego odpowiednika.

Nie rozumiem zmiany Meliksona, który jako jedyny potrafił utrzymać piłkę na połowie rywala, to pokazuje tylko w jak ciemnej dup.. będziemy gdy nasz gwiazdor zostanie kontuzjowany...
Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 10.04.2011, 21:19
Mnie cieszy Genkov, mam nadzieję, ze odblokował się na dobre. Melikson także potwierdził, że nie jest graczem-wydmuszką, który dobrze zaczyna sezon, a potem ginie w oczach.
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.04.2011, 21:23
Jeszcze pochwal Maleckiego za to, ze nie strzelil karnego, ....a napastnik strzela 2gole i wreszcie pokazuje swoja wartosc, umiejetnosc znalezienia sie w polu karnym i prawidlowe wykonczenie, a ty na niego jebiesz? Powiem ci tak, jebnij to ty sie w glowe i to mocno.
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 10.04.2011, 21:25
Drewniany Bułgar? To kto strzelił dziś 2 bramki dla Wisły, hmm bo ja nie widziałem, żeby po boisku biegało jakieś drewno w koszulce Wisły.

Prawdopodobnie gdyby Małecki bardziej się przyłożył było by po meczu już wcześniej.
Prawdopodobnie gdyby Pareiko rzucił się w drugi róg Edi strzeliłby bramkę.
Prawdopodobnie gdyby sędzia miał oczy pokazałby ze 3 czerwone kartki gracze Korony.
Prawdopodobnie gdyby Wilk nie posłuchał bramkarza było 2-1.

Wyszło jak wyszło i nie ma co obwiniać Genkowa za remis, to tak jakby wieszać psy teraz na Wilku co tam, spiskował, dostał w łapę, ''miłość'' do Korony zwyciężyła - bo i takie teorie chodzą na tym forum.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 10.04.2011, 21:25
A co do Małego, to jak zobaczyłem, ze rzucił się do tej piłki żeby strzelać karnego, to coś czułem, ze spudłuje - za bardzo się nakręcił. Najlepiej karne strzelał Cleber - na zimno.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 10.04.2011, 21:28
Brożek podczas swojego pobytu w Krakowie zmarnował troche takich sam na sam na Genkov dzisiaj. Jak napastnik ma 3 okazje i strzela dwa gole to jest to dobry wynik i nie ma co się Tswetana czepiać, bo w porównaniu do tego co grał miesiąc temu to była dzisiaj poezja.
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 10.04.2011, 21:29
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Pewnie to że każda zmiana Roberta w tym meczu to było osłabienie. Wilk bo strzelił samobója, Łobo bo już przed wejściem był zaje..any i Shivakov który notował same straty. Do teraz zadaje sobie pytanie czemu Robert nie ściągnał np Kirma który grał słabo?

Co do Czarka to miał po prostu pecha a tym na forum którzy go wyzywają należy się liśc w twarz.
Dodam jeszcze że widziałem teraz powtórki w Lidze + i wg mnie Korona powinna kończyc ten mecz w 8. Niedzielan, Korzym i Vukovic powinni wyleciec z boiska za swoje chamskie zagrywki.
Jeszcze raz brawo dla chłopaków za dobry mecz, widac że jeździli na tyłkach. Dziwie się co poniektórym piszącym na forum którzy twierdzą że zagraliśmy słaby mecz.
Zgadzam się z Tobą w 100%, sędzia w dzisiejszym meczu był dramatycznie słaby i niekonsekwentny w swoich decyzjach. 3 czerwone dla Korony były by w zupełności zasłużone, przez cały mecz bałem się że któregoś z wiślaków zniosą na noszach z poważną kontuzją.
Wilk miał okazję na 3-1 i jej nie wykorzystał, strzelił za to do swojej bramki i w przekroju całego jego pobytu na boisku nie prezentował się tak jak przed wyjazdem na kadrę.

Dobry, szybki mecz z mnóstwem sytuacji podbramkowych, dużo walki, 4 gole... czego chcieć więcej? Jednak niedosyt jest, 1 punkt to nie 3. Szkoda, było blisko.
Odpowiedz cytując
Smok
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 10.04.2011, 21:32
Cóż, najwieksze pretensje dzisiaj mam do Sobol i treneiro. Kapitan drużyny NIE MOŻE sobie pozwalać na rękoczyny na boisku, szczególnie jak juz ma żółtko. Po końcowych 15 minutach pierwszej połowy było widać, że Sobol w tym meczu powinien zostać zmieniony w przerwie. Zdziwiło mnie tylko niepomiernie, że drugą żółtą dostał nie za kosę (czego się na 99,99% spodziewałem), ale za rękodzielnictwo.
A co do meczu. Mimo straszliwego pecha Wiślaków (2 poprzeczki, samobój Wilka) wynik uważam za sprawiedliwy. Nasi obrońcy zamiast grać, to kopią się po czołach. Po prostu dramat mamy z tyłu.
Mistrza zdobędziemy pewnie, ale to będzie najsłabszy mistrz od sezonu, kiedyt ligę zdominowały Lubin i Bełchatów. A może i słabszy niż wtedy
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 10.04.2011, 21:33
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post

Wyszło jak wyszło i nie ma co obwiniać Genkowa za remis, to tak jakby wieszać psy teraz na Wilku co tam, spiskował, dostał w łapę, ''miłość'' do Korony zwyciężyła - bo i takie teorie chodzą na tym forum.
No właśnie ... żeby wysnuwać takie teorie to trzeba być dobrym IDIOTĄ :] Pozdrawiam normalnych
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.04.2011, 21:35
przesadziłem z tym określeniem, za co sory, ale udzielają mi się jeszcze emocje bo było tak blisko... wiem że było mnóstwo czynników które zaważyły na tym że tylko zremisowaliśmy ten mecz, ale do hulja pana taką sytuacje jaką miał Genkov na 1-3 powinien wykorzystać z zamkniętymi oczami... dlatego tak mi zapadła w pamięci ta właśnie sytuacja bo była tak soczyście spier....na, że bardziej się tego spier....ć nie dało... strzelał z taką nonszalancją jakbyśmy już 3-0 prowadzili co najmniej, a przecież do cholery walczymy o mistrza i każda tego typu sytuacja powinna być z zimną krwią wykorzystywana.
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Z tego co wiem to Małecki jest wytypowany do strzelania karnych, ale przy jego temperamencie może faktycznie lepiej by ktoś inny to robił
Odpowiedz cytując
PrzemyślABG
Senior Member

Od: 08.2008

Arked napisał(a):Wyświetl post
Ode mnie krótko:

wypatrzył w ten sposób wynik meczu
chyba wypaczył
ale jak po Polsku, to po Polsku
Krakowska Wisła !
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 10.04.2011, 21:38
Cale to narzekanie na forum jest bezsensu i nie byłoby go gdyby nie przypadkowa bramka w 93 minucie...

Wiadomo, że nie mamy obrony, ale to wiadomo nie od dziś, wiec nic nowego nikt nie odkryje.

Sobol? W meczu z Widzewem to Bukhari zrobił podobnie i wtedy wszyscy pisali, że jest atmosfera, że zawodnicy się lubią i są drużyną itp.

Mecz z przodu zagraliśmy super przecież. Co ważne zaczeli grać już od pierwszej minuty, a nie tak jak w poprzednich meczach gdzie budzili się dopiero w 15-20 minucie.

Dwa tygodnie temu Bułgara już nie chcieliście, bo nie strzela. Teraz po 3 bramkach w dwóch meczach jest problem, bo nie zrobił tego co każdy typowy napastnik i nie poszedł do końca na 1v1 z bramkarzem. Ja nie wiem czy On miał siły jeszcze na to i może bał się, że obrońca go dojdzie na koniec.

Pisanie, że kiedyś to Wisła szła za ciosem i nie broniła by się przy prowadzeniu tylko goniła po kolejne bramki mija się z celem. Nie ma czegoś takiego jak obrona teraz więc konieczna jest bardzo duża asekuracja linii obrony. Melikson super czuje w grze z kontry i ma do tego warunki, więc nie wiem czemu tego nie wykorzystać.

Paljic dobrze pokazał się pare razy na skrzydle, widać, że będzie wzmocnieniem na skrzydle jeśli nie będzie musiał grać na obronie w kolejnym sezonie.
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 10.04.2011, 21:38
Vuko napisał(a):Wyświetl post
Mnie cieszy Genkov, mam nadzieję, ze odblokował się na dobre. Melikson także potwierdził, że nie jest graczem-wydmuszką, który dobrze zaczyna sezon, a potem ginie w oczach.
Masz nick kolego, który wywołuje we mnie agresję. W trakcie meczu myślałem, że sędzia drukuje pod gospodarzy, miałem ochotę spuścić łomot dwóm arogantom o prostej klubowej przeszłości: Vuković i Korzym. Dwa prymitywy, które mało nie połamały naszych futbolistów, którzy strzelili decydujące bramki.. Po meczu jestem już bardziej wyciszony, uważam, że choć obie drużyny miały swoje szanse, Wisła jako klasowa drużyna powinna wygrać mecz mając karnego, 200% Genkov'a i tracąc bramkę w 93 minucie po samobóju. Powiało Jopem z Pasami, a przede wszystkim tym wielkim niefartem znanym z poprzedniego sezonu i Europejskich Pucharów... Brak szczęścia to w istocie rzeczy brak umiejętności.

Korona była brutalna. Braki pomniejszała rysowaniem naszych. Nasi grając podobnie nadziewali się moim zdaniem na nieobiektywne decyzje sędziego.

Zmiany zrobiłbym podobne jak Maaskant jeśli chodzi o wchodzących, nie zdjąłbym jednak Genkowa i Meliksona. W moim przekonaniu za Kirma wszedłby Siwakow, a Łobodziński zmieniłby Jirsaka. Ewentualnie za Genkova wszedłby Rios. Co by to zmieniło? Genkow i Melikson to były dwa nasze motory napędowe. W przypadku zagrania długiej piłki "Gienek" jako jedyny mógł o nią skutecznie siłowo powalczyć, ponadt o Jego zejściu zostaliśmy bez napastnika, natomiast Maor Melikson był jedynym, który w momentach chaosu mógł przetrzymać grę i ją zwolnić. Faul w 93 minucie był skrajną głupotą i trzeba to wiedzieć tym bardziej, że Korona zbyt często strzela gole ze stałych fragmentów gry, a Wisła je traci.

Podsumowując dobry mecz, pomimo wyrównanego meczu uważam, że Wisła niezasłużenie zremisowała. Uważam, że komisja ligi (moje niedoczekanie) powinna przeanalizować zachowanie Vukovica, Korzyma i gościa który chciał złamać nogę Cwetanowi - niejaki lech?.

Plusy: Cwetan Genow naprawdę dobra gra Wisły, świadomość, że jeszcze nie są Mistrzami i trzeba dalej zasuwać. Trzeba po pierwsze wygrać z Bełchatowem w najbliższym meczu, ale mam wielką świadomość, że mecz będzie podobny do ostatniego pomimo, że jest u nas. Trzeba zachować dystans dzięki meczom u siebie licząc, że punkty się podzielą, a także nadal będą się dzielić...
Ostatnio edytowane przez Adenalix : 10.04.2011 o godz. 21:41.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
Flinston
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 10.04.2011, 21:39
Chyba już swobodnie można powiedzieć że 3 transfery sprawdziły się na pewno Melikson - Pareiko - Genkov. Jaliens średnio, może się rozegra jeszcze, a Sivakow to dla mnie katastrofa chyba ten transfer był robiony na siłe...
Odpowiedz cytując
alberto
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 10.04.2011, 21:40
wilk, melikson i małecki po meczu http://www.malopolskatv.pl/wislacy-o-remisie/
Odpowiedz cytując
Usulovski
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.04.2011, 21:40
Dziś mieliśmy łącznie trzech kapitanów na boisku, ale żaden tego spotkania do udanych nie zaliczy, jak nie czerwień lub przestrzelony karny to samobój...
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 10.04.2011, 21:44
Mimo tego co się dziś działo - 1906% poparcia dla Sobola, Wilka i Małeckiego, którzy według większości zawalili nam 3 punkty. Taki jest sport, nie mogę nikomu zarzucić braku ambicji, dlatego nie mam do nikogo pretensji. Akurat po takim meczu mogę z całą stanowczością zaśpiewać "Nic się nie stało..." A rzeźnikom z klubu cykora wielki ... w cztery litery.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 10.04.2011, 21:55
Był taki moment przy 0:1 kiedy graliśmy w 10 a oni w 11 gdy Korona zaczęła się rozkręcać. Bałem się, że to przegramy. Bramka Cvetana naprawdę dużo dała. Można narzekać na remis ale ten mecz równie dobrze mógł się zakończyć 2:1.
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 10.04.2011, 21:59
spokojnie, ochłońmy. Jako drużyna nie wyglądali źle( największe zastrzeżenia do obrony a tak to całkiem nieźle). Fajnie że Genkov nam odpalił i ma już 3 bramki na swoim koncie. Szkoda niewykorzystanego karnego( jak można strzelać w środek). Jaga wygrała u siebie z Arką a to nie jest wielki wyczyn. U siebie jesteśmy mocni a na wyjazdach potrafimy strzelać bramki ale nie rozumiem dlaczego jednocześnie tyle ich tracimy. Podbeskidzie: wygrywamy 2-0 i remisujemy 2-2. Z Koroną to samo i bądź tu mądry( Polonii nie liczę, tam goniliśmy wynik i oni mieli farta na początku co podcięło nam skrzydła). MP raczej zdobędziemy ale jeśli chcemy myśleć co dalej to nie możemy sprzedać nikogo z wartościowych piłkarzy, tylko w końcu się wzmocnić na najsłabsze pozycje.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.04.2011, 22:01
Widac bylo, ze gramy z prostakami i chamami wiec trzeba sie tez cieszyc, ze wszyscy sa cali po meczu. Uwazam, ze za taki wjazd jak w Genkova powinna byc kara na podstawie zapisu video po meczu.
Odpowiedz cytując
mateuszchester
Member

Stary 10.04.2011, 22:03
Ciekaw jestem jakby ten mecz decydował o mistrzostwie . WILK to nie wiem po co jako jedyny odbiegł od muru . Przypomniał mi się mecz z udziałem JOPA . DRAMAT .
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 10.04.2011, 22:07
mateuszchester napisał(a):Wyświetl post
Ciekaw jestem jakby ten mecz decydował o mistrzostwie . WILK to nie wiem po co jako jedyny odbiegł od muru . Przypomniał mi się mecz z udziałem JOPA . DRAMAT .
Po co, po co... A przeczytać wywiadu to nie łaska?

Cytat:

W ostatniej minucie meczu Korony z Wisłą po uderzeniu z rzutu wolnego Vukovicia piłkę do własnej siatki skierował Cezary Wilk. „Sergei powiedział mi, żebym chwilę przed uderzeniem „Vuko” cofnął się kilka kroków i spróbował wybić ta piłkę. Wszystko byłoby ok, gdyby piłka po moim uderzeniu nie wpadła do bramki” – mówił po spotkaniu pomocnik Wisły.
Takie było założenie i już.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
seba
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 10.04.2011, 22:12
przesadziłem z tym określeniem, za co sory, ale udzielają mi się jeszcze emocje bo było tak blisko... wiem że było mnóstwo czynników które zaważyły na tym że tylko zremisowaliśmy ten mecz, ale do hulja pana taką sytuacje jaką miał Genkov na 1-3 powinien wykorzystać z zamkniętymi oczami... dlatego tak mi zapadła w pamięci ta właśnie sytuacja bo była tak soczyście spier....na, że bardziej się tego spier....ć nie dało... strzelał z taką nonszalancją jakbyśmy już 3-0 prowadzili co najmniej, a przecież do cholery walczymy o mistrza i każda tego typu sytuacja powinna być z zimną krwią wykorzystywana.
powinien, powinien... jakby strzeli tak jak chcial to bysmy mowili ze jest najlepszy i mamy nastepce Brozka.. wyszlo jak wyszlo remis zasluzony, widomo szkoda bo gol w 94 boli

zawali Sobol z Maleckim ale coz do nastepnego.. czyli do piatku

aha Korzymowi za faule wielki murzynski palec arboledy widomo gdzie
LECHIA GDAŃSK
Odpowiedz cytując
mateuszchester
Member

Stary 10.04.2011, 22:12
OK nie zauważyłem tego wywiadu To się dogadali ...
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Stary 10.04.2011, 22:13
Przypomniał mi się mecz z Cracovią z zeszłego sezonu...Takich emocji nie przeżyłem już dawno.Nie potrafiliśmy wytrzymać tych kilka sekund...Przygnębienie jest zwłaszcza że nie potrafimy wygrać na wyjeździe po raz kolejny.Mieliśmy szansę uciec najgroźniejszym tymczasem Jagiellonia skorzystała na tym najbardziej.Te nie wykorzystane sytuacje...karny...Nie wiem co o tym powiedzieć.Cieszą jedynie dwie bramki Genkova...Cóż emocje trwają dalej teraz tylko 3 pkt z Bełchatowem!
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów