|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
jak wygląda sytuacja kibicowska na os. Mistrzejowice Nowe? kogo wiecej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Korzystałem (mniej lub bardziej świadomie) z darmowego serwisu opendns.com, który udostępnia ciekawą funkcjonalność filtrowania żądań odpytywania o adres ip. Betsson należy do kategorii gambling i widocznie filtrowanie obejmuje też tę kategorię. Zmieniłem poprostu adresy DNS na domyslne google. ![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
^ Kompromitacja to koledze chodziło raczej klaskanie które nazwał kompromitacją a nie wyłączanie telefonu
chyba, że źle zrozumiałem to sorry. ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgadzam się. Nawet jestem w stanie stwierdzić, że Polacy najrzadziej klaszczą - przynajmniej wtedy, kiedy ja leciałem.
A co do telefonu - ja nie wyłączam, ale po wejściu na pokład zawsze jest szybki sms, że jestem już na pokładzie i zaraz odlot i od razu po tym telefon przełączam w tryb "samolot" (sms po to, żeby było wiadomo o której mniej więcej będę na lotnisku, żeby ktoś po mnie wyjechał). W powietrzu zasięgu nie złapiesz, a podczas startu mając włączony telefon możesz powodować zakłócenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wiem, a ja uzylem slowa kompromitacja w odniesieniu do takiego nie wylaczania, i jeszcze sugerowania tego innym, a zeby kiedy pilot powiedzial ze sie prawie rozbili po pare osob telefony mialo wlaczaone to by sie wszyscy nauczyli.. nic bardziej mnie nie w....** jak podchodzi sie do ladowania i slysze przychodzace smsy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie mogę znaleźć tematu o komórkach, więc piszę tutaj.
Ostatnio się coś porobiło z moją baterią w SE Yari i muszę kupić nową (szybko się rozładowuje, a nigdy tak nie miała). I tu pytanie czy ta bateria (poniżej link) wydaje się być w porządku? http://allegro.pl/bateria-sony-erics...530137202.html Odp jak najszybciej można, może być na priv. ![]() EDIT: Wielkie dzięki *mic*.
Ostatnio edytowane przez masterlag : 09.04.2011 o godz. 22:03.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądał ktoś może Cracovię?
Zaczęli jakoś wyjątkowo dobrze grać? Ten trener zdziałał z nimi jakieś cuda w przerwie zimowej, bo na wiosnę gromadzą punkty jak szaleni. Plus z innej beczki - w którym sezonie Groclin miał podobną sytuację do obecnej Cracovii i kto był wówczas jego trenerem (Chyba B. Kaczmarek, ale nie jestem pewien) - tj. jesień skończył jako ostatnia drużyna ligi, był pewniakiem do spadku, a na wiosnę z mało kim tracił punkty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Tani fryzjer blisko ulicy Bronowickiej ? Bo przyznam, że 17złociszy i to na promocji mnie nie rajcuje.
U mnie wiosce to Pan Kazio za 5 wszystkich golił ale może za 12 coś znajdę ? ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Będzie transmisja gali na necie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Głównie o walkę Adamka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O której zaczyna sie gala i o której przypuszczalnie będzie walka Adamka?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Sam sobie kasztanie odpowiedz ile twoja odpowiedz wniosła do tematu oprócz żałosnej napinki.
Niestety obawiam się, ze klaskanie to nasza typowo Polska, dziwna forma wyrażenia jakiegoś podziwu za lądowanie. Zapominamy, że taki pilot lądował już setki jeśli nie więcej razy. To tak jakby nam ktoś bił brawo po przyjściu do pracy i po wyjściu z niej. Dla nas również byłoby to zapewne żałosne.. Ciekawe dlaczego nie klaszczemy w tramwaju czy pociągu? To tak jak z wąsami. Widzisz na ulicy w UK jakiegoś Janusza z wąsem, to zgadnij z jakiego jest kraju? ![]()
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
znacie jakies fajne puby w Krakowie?
chodzi mi o to ,żeby to nie byla jakas mordownia. ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Poszukuje części do mojego oczka w głowie (malucha), którego staram się zrobić na picuś glancuś. Wiele rzeczy i rarytasów znajduje się na szrotach i moje pytanie brzmi - czy znacie jakieś większe szroty w Krakowie i okolicach(do 50km)? Interesuje mnie każda lokalizacja, ponieważ to już nie te lata, że na szrotach głównym autem jest maluch.
![]() |
|
|