|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Niedoceniany czy doceniany nigdy juz trenerem byc nie powinien. Wiadomo dlaczego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Arboleda , to wg mnie najbardziej wqrwiajacy pilkarz w polskiej lidze , mam nadzieje , ze ktos go lepiej trafi niz Ebi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Pilkarze zwolnili tamtego Holendra,dostali Zielinskiego z ktorym od razu widac sa w dobrych relacjach i juz forma idzie w góre.
Polonia dzis w 10 zagrala lepiej niz w 11 ,Kuchenni dodatkowo oslabili sie na mecz z Legią.Jak przegraja to mecz z Podbeskidziem beda grali z nozem na gardle . ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Dlaczego Amico-Lech przegrywa? Brakło im gazu w kuchence na którym jechali przez cały czas w LE. I podejrzewam, że ten gaz był wtedy na full podkręcony, więc teraz raczej do końca sezonu rewelacji nie pokażą. Żartowałem, nie chciałem nikogo urazić przepraszam ![]() Aha i liczę na słowa naszego trenera, że przywiozą punkty z Kielc dla kibiców... Czekamy. Powód: korekta
Ostatnio edytowane przez Kandzior : 08.04.2011 o godz. 22:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Skłaniałbym się do wersji, że porażki Lecha to kwestia miernego figuranta "Bakera", ale wersja Kandziora również ciekawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Ludzie myślcie !!!! ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie spinajcie sie tak ... ciekawe co byscie napisali po wyniku 0-0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Amika oddała dwa celne strzały na mecz.
Więc nie przesadzaj |
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Powiem tak - fartuch amicowcom się skończył - słupki, poprzeczki nie wpadają, w 97 minucie już strzały życia nie wychodzą i jest w....... po w.......u. Oby jak najdłużej. Marzy mi się czwórka do jaja na R22 i mit kwitnącej bulwy pójdzie się jebać.
![]()
pbciderek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
No Bakero ma problem ze swoimi podopiecznymi ale teraz pytanie czy jeszcze on będzie to rozwiązywał czy już ktoś inny a jeśli tak to kto? Naprawdę w Polsce nie ma dużego wyboru klasowych bezrobotnych trenerów. A piłkarzom w Poznaniu tak czy siak brakuje gazu
![]() To fakt, ciężko mówić o fenomenie Zielińskiego po takim meczu choć i tak jest raczej lepszym szkoleniowcem aniżeli gorszym. Jeśli wygrają 3 kolejne spotkania zasłużenie to można już podyskutować lecz na razie się wstrzymajmy z wychwalaniem Zielińskiego. A dla niego sądzę, że bez różnicy na przebieg dzisiejszego meczu. 1:0 z Amico-Lechem to czysta satysfakcja. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
do tej pory miałem Ebiego za gościa bez charakteru, łakomego na kasiore. Pomiatali nim w tej Polonii, ale wyglądało jakby to po nim spływało. Akcja z Arboledą pierwsza klasa, dobrze się stało, że mu za..al i że później chciał jeszcze wyjaśnić z nim parę spraw w tunelu.
Mam nadzieję, że to uniemożliwi płaczkowi powołanie do naszej kadry. Widać, że powoli wszyscy mają tego buca dość. Chłop wielki jak dąb, marzy o grze w kadrze, a zachowuje się jak przedszkolak. Bo nawet to nie jest cwaniactwo tylko zwykła błazenada. Kolejka zaczyna się planowo, obyśmy podtrzymali dobrą passę i w niedzielę dopisali sobie kolejne punkty. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dwa słowa: brawo Smolarek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
podsumowujac temat .... w derbach Wielkopolski Groclin pokonal Amice 1-0 !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Nie dac szans Cracovii. Zadnych Lechio!! Trzymamy kciuki jutro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Z wszystkich postów wybieram ten:
Z perspektywy kamiennej mecz wyglądał słabo. Lech grał znacznie lepiej piłką, my wybijaliśmy na oślep wprost pod nogi lechitów. Bramka wpadła dość niespodziewanie - wcześniej wyraźnie brakowało 11-go gracza przy konstruowaniu akcji ofensywnych. Trener Zieliński ma dobrą passę, ale te 6 punktów pod jego przewodnictwem przypisuję raczej szczęściu niż jego rzetelnej pracy. Poczekajmy jeszcze ze 2-3 mecze, aby stwierdzić, czy ma on aż tak dobry wpływ na drużynę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
od dluzszego czasu arboledy (male a nieprzypadkowe) zdzierzyc nie moglem.chlop jak T 1000 wyglada a pajacuje i beczy jak baba w kazdym meczu.Smolarek mnie pozytywnie zaskoczyl i dobrze, ze mu wyj.... moze chlop w koncu sie ogarnie i przestanie te swoje cyrki odstawiac.NIE i jeszcze raz NIE dla takich pajacow w kadrze!
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja od siebie też dorzucę dwa słowa: Brawo Ebi !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/6634
Była "Czarna ślina Kalu Uche", będzie "Brązowy palec Manueli" Dla osób nie w temacie: Smolarek tłumaczy dlaczego uderzył Arboledę |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja też niespecjalnie przepadam za Smolarkiem, ale to dobry piłkarz. Ma trochę zwichrowaną psychę, i żeby grał dobrze, trzeba na niego dmuchać, chuchać i obdażać zaufaniem, ale jak już zaczyna to zaufanie spłacać, to gra sporo powyżej przeciętnej.
Tak sobie myśle - w Polsce chyba tylko jeden trener byłby wstanie z niego wyciągnąć tą dobrą grę i to jest Maskaant ![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
z tego samego artykuliku na Weszło , co prawda to nie o pierwszej lidze ale co tam
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A ja zawsze lubiłem Smolarka, no i się na nim nie zawiodłem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
A za korupcję osobiście nie skazuję go na wygnanie, bo jestem pewien, że większość ludzi naszej piłki, których teraz cenicie, była z nią w jakikolwiek sposób związana, tylko im się (póki co przynajmniej) upiekło. Takich ludzi tak naprawdę jest najwięcej, zresztą mały odsetek został ukarany, w tym gnoju taplała się właściwie cała polska piłka i naprawdę szczerze bym się zdziwił jeśli nikt związany z Wisłą w tamtych czasach nie uczestniczyłby nigdy w tym procederze. Tak że ostrożnie z sądami proszę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Obawiam się, że dzisiejszy mecz w Kauflandzie będzie jedną wielką loterią. Piździ jak 150, nie da się wyjść z domu.
Cóż pozostaje nam wierzyć, że Eos będzie nosił piłki w stronę bramki białoczerwonych, a nie odwrotnie ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
by weszło ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs