|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ostre kartkowanie, trzy za jedną szarpaninę
![]() ![]() |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A, racja. Tak czy siak wolałbym jednak remis tutaj.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
No i powiedzcie teraz, że Bakero to dobry trener. Co Wojciechowski i Pogorzelczyk w nim widzieli?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
haha ale cyrk w tym meczu jest
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jak się Murawski pospieszy to dogoni płaczka w drodze do szatni haha ^^
![]() "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło" Gabriel García Márquez
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A tak w ogole podsumowujac - to spotkanie wygladało jak kabaret a nie jak mecz pilkarski
Nawet komentatorzy takie gafy walili, ze mało sie nie poplakalem ze smiechu. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na R22 przydałoby się im dojebać ze 4.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Niesamowicie się ten mecz ułożył.
Raz że mega frajerstwo w wykonaniu Amiki że grając prawie 30 minut w przewadze jednego zawodnika nie poradzili sobie. A dwa zajebiście że tyle kartek po stronie Amiki w samej końcówce, to tylko doprowadzi ich do większego w....ienia i kłótni między sobą. 2 mecz się układa pod nas, nasi muszą to wykorzystać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
hahaha! Znowu było słynne "uwajaj uwajaj!"
Brawo Ebi! Brawo Sobiech! No i Zieliński jak pociągnie do końca dobrze, to znów udowodni, że trenerem byle jakim nie jest. Przynajmniej jak na nasze warunki oczywiście. EDIT: @sessegnon- ja akurat nie mówiłąm, że to zasługa Smudy. Fakt, nie zawsze doceniałam Zielińskiego, ale jednak... Gdzie chłop nie idzie tam się coś dobrego dzieje. Gdy u nas zastanawiano się na jesieni kogo zatrudnić w miejsce tymczasowego Kulawika, chciałam by p. Jacka zwolnili z Lecha, żeby przyszedł do nas. Mamy ostatecznie Maskaanta i (póki co przynajmniej) dobrze na tym wychodzimy, więc narzekać nie będę. Że to "facet od w-fu" to też fakt, ale innym jest to, że ten nauczyciel robi lepszą robotę niż nie jeden trener z papierami. Dobra, dość tych pochwał, bo do Guardioli czy innego Mourinho to i tak mu brakuje. ![]() Powód: ed
Ostatnio edytowane przez masterlag : 08.04.2011 o godz. 22:24.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Pierwszy etap - wtopy pretendentów rozpoczęty. Oby jutro Legia podążyła tą samą drogą co Lech. Wisła mam nadzieje pkt nie straci i będzie naprawdę dobrze
![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No, to teraz trzeba liczyć że Amika ogra w Poznaniu Legię.
Musimy wygrać w Kielcach. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jutro jeszcze Urban się zemści na Legii i znowu kolejka pod nas.
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Sam się ogarnij człowieku!
Rios gra tyle bo jest słabszy od innych w naszym zespole. Jakby był chociaż tak dobry jak Sobiech to grałby w 11. Brawo Artur Sobiech - cieszy że Amica odpada definitywnie z gry o MP ![]() BTW To była 9 bramka Sobiecha. Jak na razie Sobiech-Rios 9 do 0 ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Zagłebie gra słabo wyjazdy i nie ma Pawłowskiego, także porażki Legii bym się jutro nie spodziewał.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Moze byc z tym problem - z Legia nie zagraja Kikut, Stilic i Murawski a nie wiadomo co jeszcze bedzie z kolanem Arboledy - trudna sytuacja Lecha przed hitowym meczem w Poznaniu no chyba, ze ktos z pilkarzy Legii takich jak Astiz, Jędrzejczyk, Machnowskyj, Rzeźniczak, Vrdoljak, Wawrzyniak dostanie zołta kartke jutro (oni sa zagrozeni). Najlepszy wiec byłby remis. Lech Poznan - Mistrz jednego sezonu, i tak niech pozostanie
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 08.04.2011 o godz. 21:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
dobre podsumowanie gry arboledy przez sobiecha
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
W sumie to był mecz na remis:
- w żółtych kartkach - 3:3 - w czerwonych kartkach - 1:1 - w ilości zawodników na koniec meczu - 10:10 - akcji (zmarnowanych) zarówno jedni, jak drudzy mieli multum - jedynie, co nie wyszło na remis, to wynik (1:0). Jeśli jutro i w niedzielę nasze zgody (byłe i obecne) wygrają wszystkie 3 mecze, to będzie naprawdę super. No i w Kielcach ma być zwycięstwo, trzeba pomóc koroniarzom pozbyć się ich "niedobrego" trenera ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Przykro mi to napisać, ale zdecydowanie bardziej wolę Legię na pudle, niż Amikę POZnań*. W dodatku Legia jest podbudowana zwycięstwem w Gdańsku, więc spokojnie powinna sobie poradzić z Zagłębiem.
* Po prostu Legia ze Skorżą na ławce nie jest dla nas groźna, w dodatku nie wiadomo jakie są dalsze plany ITI wobec niej. Walter właśnie zrezygnował z prezesowania firmie, a koncern ma zostać sprzedany - najprawdopodobniej Murdochowi. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czyli co, wygrywają Zagłębie, Śląsk i Ruch, a Amica spada na 10.miejsce?
Ja pierdzielę, ale śmiech z tego meczu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ciekawe co zrobił Arboleda Smolarkowi bo nikt nie sprzedaje przeciwnikowi "krótkiego prawego sierpa" w czasie meczu za darmo. Słabo widać na powtórkach na ekstraklasa.tv ale coś mi się zdaje, że tam najpierw Arboleda Ebiego trzepnął w łeb.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
sobiech się wypowiadał że arboleda prowokował cały mecz i grał jak dziecko z czym sie zgadzam
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Myślę, że w Polonii Zieliński udowodni swoją wartość i przestanie być nazywany wuefistą.To na prawdę solidny trener, szkoda, że w Polsce bardzo niedoceniany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() Co do Riosa - nie gra bo jest słaby, Robert przecież go widzi na treningach. Mam nadzieje ze go nie wykupią. |
|
|