|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Kebab w łagiewnikach na pentli bardzo dobry
![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
pętli ![]() ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie blokować a znaleźć wirusa który to robi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Witam . Czy wie ktos czy zostaly jakies bilety na jutro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bo wtedy piwko to byłaby "niemoralna propozycja".
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Na gadu gadu mam dwa rożne numery jednej osoby, na początku były tak samo podpisane, ale edytowałem i zmieniłem nazwę i nie mogę jednego z nich skasować. O co chodzi?
Jeszcze rzekomo istnieje już kontakt o podanym numerze i nazwie, którego nie mam na liście bo go skasowałem..... co jest kur..?
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 02.04.2011 o godz. 22:19.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
"za piwko" nie oznacza że byłoby wspólnie wypite
![]() ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Do Lwowa można dostać się tak: pociąg Kraków-Przemyśl, bus z Przemyśla do przejścia granicznego (2 zł), granica na piechotę, bus z Szegini do Lwowa (kilka zł). Jak z Krakowa wyjedziesz rano to we Lwowie będziesz w sam raz na kolację. Na pewno jest to najtańszy sposób. Jak chodzi o noclegi, to polecam prywatne kwatery u Polaków - wielu z nich mieszka w samym centrum, w eleganckich kamienicach. Cena 30-40 zł za noc od osoby. Jeżeli na weekend majowy, to koniecznie trzeba zarezerwować coś wcześniej. W internecie powinieneś znaleźć nawet konkretne numery telefonów do poszczególnych osób u których można się zatrzymać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
powiecie mi tak na szybko, bo podejrzewam, że z kaskiem (motocyklowym) na stadion nie wejdę, jest gdzieś depozyt, żeby coś takiego zostawić ? bo nigdy nie korzystałem
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy na tym forum wrzuca ktoś jeszcze całe mecze Wisły z naszej ligi? nie moge się doszukać... a interesuje mnie dzisiejszy, jakby ktoś był łaskaw wrzucić osobno pierwszą i drugą połowę na jakis rapid/speedy/megaupload to byłbym wdzięczny.
![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy ktoś zna/godny polecenia/ dobrego FIZJOTERAPEUTE ?
Moja matka potrzebuje rehabilitacji, bo przeszła rwę kulszową i potrzebuję godnego polecenia, dobrego fizjoterapeutę który postawi ją w miarę na nogi. Z góry dziękuję za wszelką pomoc |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Kto to jest? ;D |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Moze jakiś koledzy albo rodzina któregoś z piłkarzy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś jaka firma robiła strefe kibica w naszym klubie?
Bo chciałbym sobie do pokoju taką fototapete zrobić jak jest tutaj mniej więcej: http://d.polskatimes.pl/k/r/1/5b/3c/4d4ae1b514630_p.jpg http://tsw.com.pl/upload/gallery/FCQsENYbzG.jpg chyba że jakąś inną firmę znacie lub polecacie. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ma ktos linka do faktow sportowych z dzisiaj z głownego wydnaia faktow na tvn
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Pytanie z cyklu tych głupich...
Derby Krakowa na Reymonta. Najlepiej samochód postawić pod stadionem (za piątaka), czy może na terenie Akademii Górniczo-Hutniczej (za dychę)? Czy pod tym kątem (bezpieczne zostawienie samochodu) potraktować derby jak zwykły mecz np z Odrą Wodzisław. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Parking na przeciwko stadionu. Płacisz piątaka. Parkowałem tam n'tą ilość razy, auto całe. Polecam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
mozna wyslac PITA wypelnionego komputerowo czy musi byc ręcznie ?
![]() |
|
|