The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2011, 20:03
PANOWIE wiecej wiary w zwyciestwo,przeciez ten weekend tak ladnie sie zaczal ,trwa nadal i mam nadzieje ze sie ladnie skonczy
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 02.04.2011, 20:07
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Przykład meczu w Bytomiu powinien dać do myślenia, że nie jest tak różowo jeszcze.
Tylko o ile pamietam z Polonia w Bytomiu zawsze mielismy problemy a tutaj gramy na Reymonta - tutaj tez roznica jak dla mnie duza.
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Stary 02.04.2011, 20:09
Rzeżniczak dostał w twarz po meczu.
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 02.04.2011, 20:10
W C+, powiedzieli, że podczas pomeczowego rozbiegania, jakiś "kibic" uderzył Rzeźniczka.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Stary 02.04.2011, 20:11
Eternit napisał(a):Wyświetl post
mówiłem ze tam bedzie draka?
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Eternit napisał(a):Wyświetl post
Od kogo? Od kibica?
Powód: Już poprawiłem szanowny moderatorze. Mój Panie i władco...
Ostatnio edytowane przez Blaszczu16 : 02.04.2011 o godz. 20:21.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Cytat:
Wisła przy ulicy Reymonta 22 w ostatniej dekadzie w najwyższej lidze przegrała tylko 4 spotkania:

2008
Wisła Kraków 1-4 Lech Poznań 14 września, 17:00 (14.000)
Rafał Boguski 51 - Rafał Murawski 5, Robert Lewandowski 8, 58, Tomasz Bandrowski 40

2007
Wisła Kraków 0-4 Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski 19 maja, 18:00 (9.000)
Jarosław Lato 20, Filip Ivanovski 49, Adrian Sikora 74, Piotr Świerczewski 80

2006
Wisła Kraków 2-4 GKS Bełchatów 11 listopada, 18:00 (9.000)
Jakub Błaszczykowski 64, Paweł Brożek 73 - Mariusz Ujek 1, Radosław Matusiak 5, 23, Tomasz Jarzębowski 51

2001
Wisła Kraków 0-1 KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 16 września, 16:00 (3.000)
Wojciech Małocha 61

Podpierając się statystykami, mogę napisać, że wszelka strata punktów na R22 będzie niespodzianką i nie będzie to bełkot zaślepionego miłością kibica.

Statystyki nie grają. Tak jak i nazwiska.
Grają piłkarze. A Ci byli ostatnio w nie najwyższej formie.

Słyszałem już nie dawno, że my jesteśmy Wisła. Wyszło jak wyszło.

Aby mieć jutro szansę na wygraną nasi piłkarze muszą zaorać murawę. Muszą wyglądać po meczu tak jak wczoraj piłkarze Śląska. Tyle i aż tyle.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 02.04.2011, 20:14
Ktos chce bana zarobic za “kibola” ?
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Akurat Rzeźniczak to chyba najmniej zasłużył w Legii
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
--------------
Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Nie uderzył ale napluł w twarz.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

+ za reakcję dla fana Legii. Gwiazdki inkasują po 100 tyś złotych i hańbią barwy, które kochają i wydają pieniądze przeznaczone na jedzenie by pojechać na mecz.
- jest taki że gwiazdki zaczną grać i tym samym zacznie Legia wygrywać.
Niech się cieszy że nie mamy tu Turcji czy Serbii, zrozumiałby co potrafią kibice. U nas jest za delikatnie tak czy siak..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 02.04.2011 o godz. 20:17.
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 02.04.2011, 20:16
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Chwała Panu, że złotousty nie jest już naszym trenerem. U nas wypowiadał się w podobnym tonie to myślałem, że wyjdę z siebie i stanę obok. Na szczęście to już nie moje zmartwienie i słuchanie jego bajdurzenia przyprawia mnie co najwyżej o napady śmiechu.
Pisałem wielokrotnie i powtórzę, ... skończył Wisłę, teraz kończy Legię...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.04.2011, 20:19
Cytat:
Wisła przy ulicy Reymonta 22 w ostatniej dekadzie w najwyższej lidze przegrała tylko 4 spotkania:

2008
Wisła Kraków 1-4 Lech Poznań 14 września, 17:00 (14.000)
Rafał Boguski 51 - Rafał Murawski 5, Robert Lewandowski 8, 58, Tomasz Bandrowski 40

2007
Wisła Kraków 0-4 Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski 19 maja, 18:00 (9.000)
Jarosław Lato 20, Filip Ivanovski 49, Adrian Sikora 74, Piotr Świerczewski 80

2006
Wisła Kraków 2-4 GKS Bełchatów 11 listopada, 18:00 (9.000)
Jakub Błaszczykowski 64, Paweł Brożek 73 - Mariusz Ujek 1, Radosław Matusiak 5, 23, Tomasz Jarzębowski 51

2001
Wisła Kraków 0-1 KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 16 września, 16:00 (3.000)
Wojciech Małocha 61

Podpierając się statystykami, mogę napisać, że wszelka strata punktów na R22 będzie niespodzianką i nie będzie to bełkot zaślepionego miłością kibica.
Czyli od 2006 tradycyjnie 1 mecz w sezonie przegrywamy przy R22...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Stary 02.04.2011, 20:19
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Statystyki nie grają. Tak jak i nazwiska.
Grają piłkarze. A Ci byli ostatnio w nie najwyższej formie.

Słyszałem już nie dawno, że my jesteśmy Wisła. Wyszło jak wyszło.

Aby mieć jutro szansę na wygraną nasi piłkarze muszą zaorać murawę. Muszą wyglądać po meczu tak jak wczoraj piłkarze Śląska. Tyle i aż tyle.
mam taka nadzieje ze zdaja sobie sprawe ze moga sobie zapewnic duzy komfort psychiczny na nastepne mecze itroche zdolowac rywali
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Stary 02.04.2011, 20:20
A mi tam jest trochę żal Maciusia jak go widzę po tych wszystkich porażkach. Jakby nie patrzeć to przyniósł nam mnóstwo radości, za 10 lat pamiętał będę dwa wspaniałe mistrzostwa, wygrane z Beiterem czy Barceloną, a nie porażkę z Levadią. Naprawdę jako człowieka jest mi go żal, ale sam sobie wybrał taki a nie inny klub i nie będę płakał z powodu kolejnych porażek Legii.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.04.2011, 20:22
gigant napisał(a):Wyświetl post
Nigdy Wisła nie wykorzystuje takich okazji. Jutro remis, lub nawet nie chcę pisać .......
dokladnie
po ostatniej kolejce i poraze Jagi w Poznaniu i naszym remisie w Bytomiu pomyslalem sobie, ze Jaga nie gra tak zle zeby przegrac 3 mecze z rzędu, a my nie gramy tak dobrze żeby mieć az taką przewage
no chyba, ze cos sie zmienilo w przerwie na reprezentacje - wiadomo trzeba szukać gdzieś optymizmu
zobaczymy ...
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 02.04.2011, 20:23
aNouc napisał(a):Wyświetl post
+ za reakcję dla fana Legii. Gwiazdki inkasują po 100 tyś złotych i hańbią barwy, które kochają i wydają pieniądze przeznaczone na jedzenie by pojechać na mecz.
- jest taki że gwiazdki zaczną grać i tym samym zacznie Legia wygrywać.
Niech się cieszy że nie mamy tu Turcji czy Serbii, zrozumiałby co potrafią kibice. U nas jest za delikatnie tak czy siak..
Zobaczymy czy rzeczywiście Legię to zmobilizuje. Czego jak czego ,ale ambicji to im odmówić nie można. Grają na tyle na ile ich stać. Nie widziałem, aby dzisiaj nie chcieli. Nie wiem do kogo masz pretensje, że gwiazdki zarabiają po 100 tys. złotych. Chyba "fan" Legii opluł nie tę osobę , którą powinien. Frustracja z nich wychodzi i tyle.
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.04.2011, 20:25
Maciej Skorza po tych trzech porazkach Legii wyglada jak pacjent bedacy ofiara reformy zdrowia za rzadow AWS
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 02.04.2011, 20:25
ziz99 napisał(a):Wyświetl post
Pisałem wielokrotnie i powtórzę, ... skończył Wisłę, teraz kończy Legię...
Teraz czas na Amicę - może zaliczy niepowtarzalnego hattricka
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 02.04.2011, 20:49
Chyba nie było :
http://www.youtube.com/watch?v=9KO9ZBgIU-A
A Wawrzyniak ma wszystko w dupie
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 02.04.2011, 20:55
Donki napisał(a):Wyświetl post
Chyba nie było :
Wawrzyniak chyba zjarany jakiś
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
Aniołek_Wisła
Member

Od: 07.2008

Stary 02.04.2011, 20:57
i co myslicze ze jezscze sa bilety bo nie ma zadnej notki na stronie Wisły ani nic ... bo nie wiem czy jechac ( wawa) ... bilety bd jeszcze jutro gdzies ok 10.30
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 02.04.2011, 21:14
Przegrac taki mecz to nie jest wstyd, to jest ....a kpina i ja bym na miejscu tych gwiazdeczek samo sobie naplul w twarz, a najlepiej przy.......il z barana w sciane, tak dlugo bym w te sciane walil, az bym zrozumial ze jestem cieciem, ktory zarabia duza kase a gra jak paralityk.
Skorza to nie trener dla Legii, Antolovic,Skaba czy inne Kostie to nie bramkarze dla Legii, Komorowski mial dzisiaj zly dzian, gra dosyc poprawnie ale to nadal nie zawodnik na Legie, Manu to nie zawodnik na Legie...dobra 3/4 skladu to jakies ....a nieporozumienia

Wisla jest lepsza, tutaj nie ma co dyskutowac. Problem w tym ze widze tutaj jakies totalne pokemony dostajace orgazmu po porazkach Lecha,Legii, Jagi. Cieszycie sie ze wygracie buraczana lige z ogromna przewaga, ale w pucharach nakopie wam pastuch z kraju wielkosci Nowej Huty ? Pogratulowac.
Oczywiscie bedziecie mieli MP i szanse gry o LM, ale jesli druzyna gra 3x spotkan z totalnymi opierdalaczami i potem spotyka druzyne pastuchow, ktorym sie jednak chce to wychodzi gdzie kto jest.

Dzisiaj gratuluje Wisle Krakow Mistrzostwa Polski, gratuluje tez Jagielloni drugiego miejsca, trzecie ktos tam zajmie.

Mam szczera nadzieje ze dzisiajsza Legia nie zagra w zadnym meczu rozgrywek europejskich. Po tym co soba reprezentujemy to wstyd pokazac sie poza Warszawa, nie mowiac juz o Europie.

To by bylo na tyle. Szkoda mi sil na opisy frajerow ktorzy dostaja u siebie 3 bramki od zespolu pokroju Ruchu Chorzow, ktory to zespol powinien byc GOLONY przez te gwiazdki, zajechany tak by prosil o najnizszy wymiar kary. Czego ja jednak wymagam od tego calego sztabu...pilkarzy,trenerow, Miklasow...
Powód: ległe to masz w dupie Ty parszywy trollu :D
Ostatnio edytowane przez kreseq : 02.04.2011 o godz. 21:18.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Stary 02.04.2011, 21:16
Aniołek_Wisła napisał(a):Wyświetl post
i co myslicze ze jezscze sa bilety bo nie ma zadnej notki na stronie Wisły ani nic ... bo nie wiem czy jechac ( wawa) ... bilety bd jeszcze jutro gdzies ok 10.30
przyjedz jutro na mecz od 9 kasy czynne i kupisz se bilecik,a nie zadawaj pytania na kazdym forum
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 02.04.2011, 21:20
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Wawrzyniak chyba zjarany jakiś
A mistrzem drugiego planu koń
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 02.04.2011, 21:24
kreseq napisał(a):Wyświetl post
..
A co mamy płakać, że przegrywacie? Płakać, że Mistrzostwo coraz bliżej? To jest chyba normalne, że ludzie się cieszą jak najwięksi rywale tracą punkty. Jest tak w Anglii, jest tak w Hiszpanii, Niemczech, Włoszech i wszędzie indziej...
Rozumiem, że może potem odpadniemy w europejskich pucharach, ale będziemy Mistrzem Polski, a to też ma swoją wartość. Przemawia przez Ciebie straszna frustracja (pewnie spowodowana meczem, wcale się nie dziwię). Skoro to Mistrzostwo Polski nic nie jest dla Was warte, to chyba powinno być Wam obojętne miejsce w tabeli "tej śmiesznej ligi". Mamy to co mamy, i tyle. Zresztą to czy drużyna dostanie w Europie od ogórków czy nie jest kwestią względną (patrz Lech).
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 02.04.2011, 21:26
Donki napisał(a):Wyświetl post
Chyba nie było :
przeciez te pilkarzyny maja dobra kase ,kariery na zachodzie nei zrobia , to pewnie w glebi serca maja w dupie produkowanie sie Skorzy..
Odpowiedz cytując
GajowyDrwal
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 02.04.2011, 21:27

Wisla jest lepsza, tutaj nie ma co dyskutowac. Problem w tym ze widze tutaj jakies totalne pokemony dostajace orgazmu po porazkach Lecha,Legii, Jagi. Cieszycie sie ze wygracie buraczana lige z ogromna przewaga, ale w pucharach nakopie wam pastuch z kraju wielkosci Nowej Huty ? Pogratulowac.
Oczywiscie bedziecie mieli MP i szanse gry o LM, ale jesli druzyna gra 3x spotkan z totalnymi opierdalaczami i potem spotyka druzyne pastuchow, ktorym sie jednak chce to wychodzi gdzie kto jest.
Tak to mnie cieszy.

Pisałem to już wiele razy, czemu w piłce nożnej za wszelką cenę wszystko porównujemy do Europy?

Czy jak twoja córka skończy studia na Uniwersytecie Warszawskim, to ją wysmiejesz bo to uniwerek numer 356 na świecie?

Żyjemy w Polsce i mistrzostwo tego kraju jest celem numer jeden. W....ienie kibiców Lecha, Legii, itp cieszy mnie bardziej niż nie wiem Anderlechtu...

Puchary to dodatek, który mam nadzieję, zakończymy bez wpadki jak przez ostatnie dwa lata (i nie nazywaj zawodowych bądź co bądź piłkarzy, pastuchami. Kazachstan jest kilka razy większy od Polski, więc do porównanie z Nową Hutą...)
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 02.04.2011, 21:29
Przeczytaj dwie ostatnie strony, nie znajdziesz żadnego orgazmu - przeważa obawa, że jutro nasze gwiazdy po raz kolejny zmarnują szansę na odskoczenie, którą dają przeciwnicy...
rrr
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 02.04.2011, 21:32
Widac nie za duzo zrozumiales. Tegoroczne MP jest dla mnie nic nie warte. Z jakiego powodu? Z powodu tabeli, z powodu tego ze widzialem duzo tych "szlagierow". Ktokolwiek zdobedzie MP to bedzie to jeden z najslabszych mistrzow ostatnich lat. Biorac pod uwage ze wczesniej nasza liga ( pomijajac Widzew i Legie w LM i Wisle w PE ) to byl jeszcze wiekszy piach to ja naprawde zaczynam sie z tego wszystkiego smiac.
Jestem w 100% pewny, ze druzyna ktora zdobedzie MP zostanie zlana jak nie w pierwszej to w kolejnej rundzie eliminacji do LM. LE moze byc do wzglednego zawojowania, ale Lech to byl przypadek potwierdzajacy regule.
Ja tak to widze.
Nie wazne czy Mistrzem bedzie Wisla, Legia, Lech, Jagiellonia czy Izolator Boguchwala - mistrz bedzie cienszy niz zwykle i pokazuje to dobitnie nie tylko tabela, ale tez wiele spotkan ktore jak ktos chce to oglada.

Powtarzam - Tegoroczne MP jest nic nie warte dla mnie. To jest tylko i wylaczne moje zdanie.
Gdyby przemawiala przeze mnie frustracja to bym to ubral inaczej w slowa, i bym nie mowil ze dzisiejsza Legia to zbiorowisko patalachow z trenerem ktory sam nie wie czemu jest jak jest.
Dziwie sie ze musze takie oczywiste oczywistosci wykladac jak prostemu czlowiekowi, komus kto niby umie czytac ze zrozumieniem i polska pilke zna.

Bez odbioru.

PS: Ostanie dwie strony...oczywiscie Temat i zawarte w nim posty odnosnie tego meczu to ostatnie dwie strony.... Nie robmy z ludzi idiotow

Powtarzam - Gratuluje MP. Dla mnie to MP nawet gdyby zdobyla je Legia jest po prostu dziwne.... Nie wiem jak ja mam sie lepiej wyrazic by ktos mi nie imputowal iz jestem frustratem i staram sie negowac przezajebistosc Wisly Krakow No sorry albo piszemy co myslimy albo lizemy sie po jajach.
Pisalem juz wczesniej ze Legia gra piach...ten mecz nie zmienil niczego Pisalem wczesniej ze ta liga w tym roku to jakas kpina i gwalt na tym sporcie... Dzisiaj po prostu zakonczylem temat walki o wielkie MP. Przyznalem je Wisle, za malo ?

Z mojej perspetywy tak to wyglada, nie zgadzasz sie ? Masz prawo. Prosze tylko mi nie wyjezdzac z frustracja bo to sprowadzanie dyskusji na tor, ktorego nie lubie, a w ktorym mimo wszystko doskonale potrafie sie odnalezc.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 02.04.2011 o godz. 21:39.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów