|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Bakero jest do dupy trenerem. Katastrofalnie przygotował zespół do rundy wiosennej. Kondycyjni w ostatnich 20 minutach siedli. Głupie, banalne straty i Śląsk mógł to spotkanie wygrać w dwóch sytuacjach przecież trafili w słupek.Dobrą zmianę zrobił Jezierski, który wracał się do tyłu i walczył w środku pola, natomiast bardzo dobrą zmianę zrobił Waldek Sobota...
Podsumowując: LECH MIAŁ DZISIAJ FARTA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Chętni na mistrostwo sie stopniowo wykruszaja
Jeżeli wygramy w niedziele to nam zagrozić bedzie mogła tylko Legia ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Parchy z fartem jak zwykle. 3 Punkty w niedziele, i spacerkiem po mistrza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
i tak sukces. Mogli wsadzić, ale i mogli zaliczyć.
Za to w Poznaniu z tego wyniku specjalnie zadowoleni nie będą . Super wynik pod jednym jedynym warunkiem - my wygrywamy ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ładnie Mila powiedział " ...Nie dał bym Tej koszulki kibicowi Lecha , bo na ta koszulkę trzeba zasłużyć ..." :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Śląsk gryzie murawę w każdym spotkaniu i to się może podobać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Przy całym szacunku , mam nadzieje , że WKS trochę wyhamuje przed meczem z nami , bo grają naprawdę całkiem niezły a przede wszystkim poukładany futbol
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
wroniackim parchom starczylo sil na 20min pierwszej polowy w drugiej nie wiedzieli co sie dzieje jak Lenczyk poustawial chlopakow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mila zniszczył niebieskich pionów
Chodzi oczywiście o akcję z koszulką ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Czyżby ktoś z nim porozmawiał na temat koszulek?
Jeszcze nie tak dawno paradował w parchatej szmacie... ![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ciekawe czy w Legii nie mysla o zatrudnieniu Lenczyka,bo chyba ze Skozy nei sa zbytnio zadowoleni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Autobus w wykonaniu Śląska przez 60 minut. Ale udało się.
Amika lepsza w tym meczu, wynik na szczęscie inny. Teraz tylko zrobić swoje i w końcu odjechać bo już po raz któryś reszta gra pod nas. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może Lech miał przewagę posiadana piłki, ale to Śląsk był bliżej wygrania tego meczu przypomnę, że w drugiej połowie mieli dwa słupki.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ale i tak bedzie wypominanie, ze Slask nie powinien miec karnego, ze powinno byc 2-1 a nie 2-2 i takie tam
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 01.04.2011 o godz. 21:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Z drugiej strony odpowiedni worek z groszem potrafi cuda robić ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mnie w tym meczu zastanawiała jedna sprawa - dlaczego połowa zawodników na boisku ledwo żyje w okolicach 80 min ? Dodatkowo większość z nich nie grała w żadnej reprezentacji.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dobre spotkanie Śląska Wrocław, naprawdę warto było poświęcić 90 minut wieczoru i oglądnąć ten mecz.
Dobrze się zaczęło dla Braci - bramka po karnym, a potem pogoń Lecha, który trochę przycisnął, pogubiła się obrona przy pierwszej bramce bodaj Fojut zgubił krycie i potem rozpaczliwy wślizg jednego z obrońca ale na nic się zdał. Druga bramka to też błąd obrony nie zdecydowanie Kaźmierczaka i ładny strzał Wołąkiewicza no i bramka przymierzanego podobno do Wisły - Ubiparipa czy jak mu tam, znalazł się tam gdzie powinien środkowy napastnik. Przy obu bramkach Keleman bez szans. Druga połowa to w moim odczuciu większa dominacja graczy z Wrocławia nad Lechem - oprócz strzału Murawskiego i spalonego Serba w jakiś szczególny sposób nie zagroził Śląskowi, wręcz przeciwnie to Śląsk odważnie zaczął strzelił bramkę i potem grał tak jak przez pierwsze 20 minut pierwszej części - wysoko pressingiem, zagęszczając środek boiska przez co Lech miał utrudnione rozegranie akcji. Dobra dyscyplina w grze, taktyka Śląska spowodowała, iż pod koniec mieli swoje szansę na wygranie tego meczu, szkoda sytuacji Madeja i Soboty bo mogłoby być pięknie! Mecz stał na przyzwoitym poziomie przynajmniej takie mam odczucie, po przerwie na reprezentację. Fakt, faktem Poznaniacy już siadali pod koniec meczu, z całego spotkania wynik wydaje się sprawiedliwy, choć jakby wygrali Wrocławianie to było by jeszcze lepiej. Patrząc na grę Śląska na dzień dzisiejszy można powiedzieć, że wyjazd do Wrocławia będzie jednym z cięższych wyjazdów w tej rundzie. Grają mądrze taktycznie,dobrze się ustawiają, tracą mało bramek, mają dobre kontry, choć brakuje w niektórych akcjach wykończenia. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
SZOK. Na pomeczowej konferencji prasowej obydwaj trenerzy Lenczyk i Bakero podali się do dymisji. Niezłe jaja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dostałem własnie telefon od drugiego trenera Sląska. Informacja o Lenczyku prawdziwa :/ szkoda bo fajnie poukładał druzyne Sląska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nowym trenerem Slaska Jerzy Fiutowski.
Info potwierdzone przez Al-Jazzaera. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja myślę, że lepiej nowym trenerem Lecha: Orest Lenczyk a Śląska: Jose Maria Rokita Bakero
info potwierdzone w tvn 24, polsat news, cnn a dzwonił do mnie prezes Śląska, właśnie jadę do niego pić wódkę na cześć nowego trenera |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Cytat:
Teraz wierzycie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale co ma konflikt z Sotirovicem, którego już nie ma w Śląsku bo nie rozumiem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Odkąd poszedł do żydów, to pójdzie wszędzie byleby była na koncie odpowiednia suma.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Trzeba to powiedzieć, jakość żartów w dzisiejszy wieczór niezła
![]() |