|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Okazała się aktualna.Postawię browara na meczu z Jagą osobie która pożyczy mi na piątek rano książkę do angielskiego FILE Pomarańczową. Gość mmnie już 2 razy wyrzucił za brak, a do pensji (15.04) daleko ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak najszybciej dostac sie z Krynicy do Krakowa
![]()
TYLKO WISLA TS.........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie choc nie wiem czy nie było, mianowicie można gdzieś kupic te czerwone polary adidas co maja piłkarze Wisły? z góry dzięki za odpowiedz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Wie ktoś może jak dokładnie nazywa się model tych butów i ewentualnie gdzie w Krakowie można je dostać ?
http://www........./gallery/others/825/IMG_4821.JPG |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Link z zakazanej strony, wiadomo co wpisać ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Nie mogę znaleźć w tej kombinacji kolorów, jedynie zielony i czerwony.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 29.03.2011 o godz. 20:26.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jakby Ci nikt nie pożyczył to zobacz w bibliotece na Rajskiej, dużo podręczników do angielskiego mają.
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na sektorze D (ten dalszy narożnik od młyna) prowadzony jest jakiś doping czy raczej piknikowo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jest wtopiony w kartę. Z zewnątrz go nie widać (choć był jakiś desperat na forum co go widział)
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Najpierw musisz wyrobić sobie kartę. Zapiszesz się, potwierdzisz tożsamość i możesz korzystać do woli ze zbiorów. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Brat podpisał umowę z C+. Za 1 zł miesięcznie dali mu kartę do Multiroom. Nie ta stara którą trzeba "ładować" co 6 h, tylko zwykła karta, podobno ona poprostu musi być w pobliżu tamtej głównej.
Pytanie - jaki dekoder spasuje mi do tej karty żebym podłączył na podwójnym konwerterze i wszystko hulało ? Nie musi być koniecznie HD chociaż taki by najbardziej odpowiadał mi. W Cyfrze oferują jakiś HD za 200 zł, wolałbym jakąś dużo tańszą opcję. Pytanie 2 - Czy musi być jakaś większa antena przy dwóch dekoderach na podwójnym konwerterze? Bo Pan w C+ stwierdził że jak mam mały talerz bodjaże 50 cm to mało i muszę mieć taki największy 70 cm. Nie wydaje mi się by to była prawda, śmierdzi mi zwykłą próbą wciśnięcia anteny. Doradźcie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupię używany garnitur może coś na Bronowicach ? taki do 150-200zł. Bo na gumtree nie chce mi się jeździć i mierzyć.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
2. Gówno prawda, mały talerz starcza przy dobrym konwerterze ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W rynku w Dobczycach są normalnie za tyle i całkiem porządne. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Do momentu, aż przyjdzie zima i na czaszy będzie zalegał śnieg, który nie koniecznie chce z niej spaść(wiem co pisze bo to przerabiałem). Generalnie im większa czasza tym większy zasięg, a przede wszystkim zainwestowałbym w większa, bo może kiedyś będziesz jednak chciał oglądać w hd, a tu mały talerz już nie wystarczy.
Ja mam czasze 90 cm wysoko na dachu i nie ma żadnych zwisów itp, a przy 60 niestety to było dość nagminne. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A na tym targu Tandeta to tam same budy wietnamskie czy jakieś sklepy bo patrzyłem na necie to dużo osób tam kupuje.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Mam pakiet hd i na małej czaszy działają bez zarzutu. ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
ja mimo wszystko zainwestowałbym w coś większego.http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1768038.html
Ostatnio edytowane przez Konfliktowy : 30.03.2011 o godz. 13:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki, myślałem zawsze, że tam same budy wietnamskie a tu widzę kultura
![]() ![]() Kod:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
tez mam mala i dziala HD
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli na forum jest osoba dobrze obeznana z szlakami w Tatrach, to proszę o kontakt na PRIV.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
działa wam megavideo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Działa bez zarzutu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ciągnąc dalej temat anten, dekoderów itd 1. Wątpię by w punkcie C+ powiedzieli mi jakie dekodery ( te starsze ) zadziałają z tą kartą bo chyba wolą żebym u nich kupił dekoder. Mógłby mi ktoś, oprócz w/w modeli przytoczyć jakie jeszcze będą pasować ? 2. Antenę mam przy balkonie, z balkonu do niej dosięgam i śnieg zawsze mogę zgarnąć. Teraz jest podłączony pod nią jeden dekoder HD i działa wszystko bez zarzutu na nim. Więc jak podepnę drugi na podwójnym konwerterze nie powinno być problemu ? Tak myślę że najwyżej na razie mogę podpiąć pod tą antenę wszystko a najwyżej później dokupię antenę i po problemie, prawda ? Dzięki za pomoc. |
|
|