The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2011, 22:20
mic napisał(a):Wyświetl post
Zamknijcie temat o meczu w PP albo najlepiej cale forum na ten czas, bo wstyd czytac niektorych malkontentow.

Po takim wyniku to nawet jest to wskazane!!!
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 16.03.2011, 22:22
Póki jeszcze nie zleciały się wszystkie pokemony ! zamknijcie forum aż ochłoną !
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 20.03.2011, 16:12
Witam, bardzo o usunięcie postów z tematu Konkursowego - 738, 739, 740, 741.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
qubu
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 20.03.2011, 19:13
Proszę, rozważcie propozycję zamykania tematu/forum na czas meczu. To jakie się tam pomyje wylewa na piłkarzy i trenerów woła o pomstę do nieba.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.03.2011, 19:20
Z meczu na mecz coraz gorzej, ja pier^ole...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.03.2011, 19:29
przepraszam, ze sie wtracam w czyjąs prace
ale to jest tylko kilka wybranych kwatków z meczowego:

mateuszchester napisał(a):Wyświetl post
Parodia qr...
Ravers napisał(a):Wyświetl post
Pareiko brawo ku*** już 2 bramki zaje*ał czekamy na więcej...
Chrisman napisał(a):Wyświetl post
Brawo sobolewski swietny strzal do zmiany niedolego
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
I my mamy być mistrzem z taką grą>? To chyba najsłabszy mistrz jaky będzie od 10 lat. Jak przy takiej grze i wynikach zdobędziemy mistrza to o pucharach nie ma co myśleć. Właśnie widać efekty gry obcokrajowców, zero ambicji...
Ale jaliensa objezdzaja czy ten czlowiek potrafi grac w pilke
I CO !? mELIKSON GRA PIACH
melikson strasznie slabo
kirm nie lepiej
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
sobol jaaaaaa co chłop graaa
krowczax napisał(a):Wyświetl post
Głupota niektórych piłkarzy jest rozbrajająca
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
sobolewski wyjdz
mozna powiedziec ze ostatnio to nie pilkarze a trener bez formy
i znowu jacys no name "wygrywają" z nami zaangazowaniem
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
J.Chavez weź człowieku spierdalaj , pyka sobie ja by miał w .... czasu rusza sie jak ..........
po prostu nie mogłem zdzierżyć
serio to ma być kierunek w którym to forum zmierza?
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 20.03.2011, 20:23
mic napisał(a):Wyświetl post
Kasa wazniejsza, niestety
Na tego
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=2437
posta nie miałeś nic do powiedzenia.

To odpocznij sobie tydzień.

Tak jak niektórzy odpoczną sobie za obraźliwe wpisy pod kątem naszych piłkarzy.

bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
przepraszam, ze sie wtracam w czyjąs prace
ale to jest tylko kilka wybranych kwatków z meczowego:

po prostu nie mogłem zdzierżyć
serio to ma być kierunek w którym to forum zmierza?
Po co doszukiwać się kierunku? Po co to w ogóle czytasz? A jak już musisz i widzisz tam posty debili - ignoruj ich.
W poziomie tych postów nie widzę nic odbiegającego od tego, co słyszę na stadionie.
To jest jak czat.

Napisałem w podlinkowanym wyżej poście jak można to rozwiązać. Nie dostałem ani jednej propozycji pomocy, ani jednej kreatywnej rady.
Ostatnio edytowane przez rav : 20.03.2011 o godz. 20:42.
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 22.03.2011, 21:45
rav napisał(a):Wyświetl post
Na tego
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=2437
posta nie miałeś nic do powiedzenia.

To odpocznij sobie tydzień.

Tak jak niektórzy odpoczną sobie za obraźliwe wpisy pod kątem naszych piłkarzy.

Po co doszukiwać się kierunku? Po co to w ogóle czytasz? A jak już musisz i widzisz tam posty debili - ignoruj ich.
W poziomie tych postów nie widzę nic odbiegającego od tego, co słyszę na stadionie.
To jest jak czat.

Napisałem w podlinkowanym wyżej poście jak można to rozwiązać. Nie dostałem ani jednej propozycji pomocy, ani jednej kreatywnej rady.
A czemu po prostu nie możecie zamykać tematów meczowych godzinę przed meczem, a otwierać godzinę po meczu? W czym tu jest problem? Nie rozumiem waszej bierności, tak samo jak nie rozumiem czemu nie możecie po prostu banować ludzi takich jak studio czy innych trolli co potrafią przez parę stron bezkarnie się napinać?

Innego wytłumaczenia jak "Kasa ważniejsza" nie widzę
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 22.03.2011, 22:05
@rav

Ignorowanie ignorowaniem, a nie uważasz, że stworzenie precedensu w tematach meczowych może mieć konsekwencje w innych tematach. Ja widzę ciąg przyczynowo-skutkowy w tym, że jeden z drugim napiszą w meczowym "Maaskant out", "ale Jirsak zjebał", czy "Chavez spierdalaj", a tym, że potem w innych tematach, założonych do merytorycznej i konstruktywnej dyskusji, następuje znaczący wzrost trollowania, pokemoństwa, dragonballstwa itd. Ktoś pisząc debilne komentarze w meczowym potem będzie chciał wylewać swoje jakże inteligentne myśli w temacie o Polityce transferowej, czy o zgrozo w kibicowskich. Co więcej, forum jest otwarte, więc ludzie z zewnątrz ochoczo rejestrują się, by zasilić grono emo-użytkowników, którzy najpierw napiszą, a potem pomyślą.
Trudno patrzeć na kilka stron w temacie meczowym, gdy 3/4 to teksty małolatów na poziomie przedszkola. To boli dlatego, że każdy z nas kocha Wisłę, a przez to utożsamia się z tym forum.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 23.03.2011, 08:05
Cytat:
Innego wytłumaczenia jak "Kasa ważniejsza" nie widzę
Ślepotę można zrozumieć, ale lenistwa, by zapoznać się z wypowiedziami moderatorów w tym wątku już nie bardzo.

Przypomnę:
- na mecz idziemy wcześniej niż godzinę przed i wracamy później niż godzinę po.
- zamknięcie tematu nie załatwia sprawy; dla chcącego nic trudnego - założą sobie nowy temat.

@murray. Co to znaczy stworzenie precedensu? To, że moderatorzy nie reagują na coś od razu, to nie znaczy że nie reagują wcale. Potem wracamy, wchodzimy do tematu, usuwamy część postów i odpowiednio je "nagradzamy". Przegapiliśmy coś? Pomóż nam - przy każdym poście jest ikonka . Zgłoś go a zareagujemy.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 29.03.2011, 19:22
Niekonik napisał(a):Wyświetl post
Z tego co wiem jedna z wytycznych ostatnio zbanowanego pana Cortezza bylo to, ze przez kilka dni pisal tylko w temacie politycznym a to jest forum Wisly Krakow. Sprawdz drogi kolego jaka srdnia ma Drozd -> ponad 90% wszystkich jego postow to temat polityczny. W tematach kibicowaskich sie osmieszyl... Jesli chodzi o obelgi rowniez nie przebiera w srodkach, ale to jest kolega spod urny wiec bana nie dostanie, prawda ?

Na koniec zapytam dlaczego kolega Cortezz dostal bana dozywotniego?
1. Na takie pytania jest inny dział forum i tam jest już od dawna na nie odpowiedź
2. Cortezz nie dostał bana za pisanie tylko w tym temacie
3. Drozd był tylko przykładem. Koledzy spod różnych urn dostawali bana za posty w tym temacie

I na koniec: czy nadal udostępniasz swoje konto Cortezzowi?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Niekonik
Banita

Od: 10.2007

Stary 29.03.2011, 19:46
FraMat napisał(a):Wyświetl post
1. Na takie pytania jest inny dział forum i tam jest już od dawna na nie odpowiedź
2. Cortezz nie dostał bana za pisanie tylko w tym temacie
3. Drozd był tylko przykładem. Koledzy spod różnych urn dostawali bana za posty w tym temacie

I na koniec: czy nadal udostępniasz swoje konto Cortezzowi?
1.Odpowiedz nie jest kompletna, a moze nie jest do konca prawdziwa!
2.Cortezz dostal bana miedzy innymi za pisanie tylko w tym temacie! Wiem bo widzialem uzasadnienie...
3.Nie zauwazylem aby ktos poprawny politycznie wg moderatorow dostal tutaj bana.

I na koniec: tak udostepniam mu czasem swoje konto poniewaz to moj brat!!!

martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Akurat cortezz to zasłużył na bana i to dożywotniego albo i dłuższego. Za wyzywanie innych użytkowników, nie tylko w tym wątku, ale też na PW. Nie będę wyciągał naszych prywatnych rozmów, ale naprawdę, poziom poniżej wszelkiej krytyki. Drozd, tak samo jak i AS82, mimo ewidentnego trollowania, tego poziomu jeszcze nie osiągnęli (co nie oznacza, że parodniowy ban dla obu na ostudzenie głów nie przysłużyłby się poziomowi dyskusji )
Kiedys przeczytalem tutaj, gdy ktorys z urzytkownikow forum prosil o zbanowanie kogos albo o zamkniecie tematu, ze bedzie sobie mogl bano
wac i zamykac tematy jak zostanie moderatorem ( jak widac sa rowni i rowniejsi )
Co do wyzywania innych uzytkownikow to bardzo prosze podaj przyklady w ktorym miejscu Kolega Cortezz kogos zwyzywal?
Jesli chodzi o PW to z tego co wiem nie byles mu dluzny i tez grubiutko pojechales, a kiedy poprosil Cie o spotkanie przed meczem w celu meskiej rozmowy, przyznaj sie wszystkim co zrobiles?
Ostatnio edytowane przez Niekonik : 29.03.2011 o godz. 20:25.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.03.2011, 13:49
Niekonik napisał(a):Wyświetl post
Kiedys przeczytalem tutaj, gdy ktorys z urzytkownikow forum prosil o zbanowanie kogos albo o zamkniecie tematu, ze bedzie sobie mogl bano
wac i zamykac tematy jak zostanie moderatorem ( jak widac sa rowni i rowniejsi )
Co do wyzywania innych uzytkownikow to bardzo prosze podaj przyklady w ktorym miejscu Kolega Cortezz kogos zwyzywal?
Jesli chodzi o PW to z tego co wiem nie byles mu dluzny i tez grubiutko pojechales, a kiedy poprosil Cie o spotkanie przed meczem w celu meskiej rozmowy, przyznaj sie wszystkim co zrobiles?
Jeśli nazwanie kogoś trollem (co podtrzymuję, bo tak się właśnie zachowywał) porównujesz do serii bluzgów (na poziomie przedszkolaka co prawda, ale jednak), to nie mam pytań.

Oczywiście, że się przyznam, co wtedy zrobiłem. Napisałem mu, żeby się uspokoił i nie traktował internetowych sprzeczek tak poważnie. Jakbym się chciał spotykać live z każdym, z kim się zdarzyło mi pokłócić w sieci, to bym chyba nic innego w życiu nie robił

Pozdrów cortezza i powiedz mu, aby wydoroślał...
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
RoS
Senior Member

Stary 04.04.2011, 09:04
Prosze usuniac temat
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8008
Wystawilem przez pomylke dwa razy temat typera dla kolejki 21.
Ostatnio edytowane przez RoS : 04.04.2011 o godz. 09:06.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 04.04.2011, 20:31
Czy jakis mod mógłby zamknąc temat:
http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=7986&page=12
bo znowu sie zacznie rozkmina na temat pikników.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 04.04.2011, 20:47
Dlaczego od razu zamykać? Wykasować posty nie na temat i koniec.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 04.04.2011, 22:53
Widzę że praktyki iście komunistyczne są stosowane na tym forum.
W temacie o meczu Wisła-Jagiellonia pojawił sie taki post
flamengista napisał(a):Wyświetl post
O kibicowaniu piszemy w pokoju ABG. Tutaj dyskutujemy wyłącznie na tematy sportowe, ew. o problemach technicznych związanych z organizacją meczu.
Bardzo fajnie że odsyłacz jest do zamkniętego tematu
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.04.2011, 16:48
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Dlatego właśnie na "wygwiazdkowanie" adresów Agory, na tym forum, nie ma co liczyć. A cenzurowanie SKWK tak łatwo im przychodzi...
Zaproponowałem w "Pytaniach do moderatorów(...)", jedyną odpowiedzią było usunięcie posta.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
M-M
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 05.04.2011, 17:22
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zaproponowałem w "Pytaniach do moderatorów(...)", jedyną odpowiedzią było usunięcie posta.
Bo to niezgdne z linią par... przepraszam: strony.
[CENTER][SIZE=3][I]Ś.P. Kompot[/I][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][SIZE=1][I]Zawsze pozostaniesz w naszej pamięci...[/I][/SIZE][/SIZE][/CENTER]
Odpowiedz cytując
Odin
Banita

Od: 11.2010

Stary 05.04.2011, 18:43
Moje pytanie brzmi : Czy moderatorzy mają zamiar w jakis sposob sie włączyć do bojkotu GW ?
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 05.04.2011, 20:47
Odin napisał(a):Wyświetl post
Moje pytanie brzmi : Czy moderatorzy mają zamiar w jakis sposob sie włączyć do bojkotu GW ?

Zacytuję klasyka: dlaczemu?

BTW: ja GW nie kupuję od dawna, ponieważ są nierzetelni dziennikarsko. I to nie tylko w sprawach kibicowskich, a znacznie poważniejszych. Po prostu nie chcę im dawać swoich pieniędzy.

Natomiast zorganizowany bojkot uważam za głupotę. Z wielu powodów. Ale ten podstawowy to taki, ze środowisko kibicowskie nie jest jednorodne i nie mówi jednym głosem. Więc taka akcja nie ma sensu.

crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Widzę że praktyki iście komunistyczne są stosowane na tym forum.
W temacie o meczu Wisła-Jagiellonia pojawił sie taki post

Bardzo fajnie że odsyłacz jest do zamkniętego tematu
Niestety, tu masz trochę racji. Nie w kwestii praktyk komunistycznych, rzecz jasna. Problem w tym, że ja nie jestem kompetentny w kwestiach ABG, więc nie będę tam interweniował. Moim zdaniem źle się stało, że wątek został zamknięty. Ale nie znaczy to, że ma być zgoda na rozmywanie wątku dotyczącego MECZU. W pokoju Wisła Kraków - piłka nożna, jak sam opis wskazuje:

Cytat:
Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.
Drużyny, a nie spraw kibicowskich. Ordnung muss sein!!
Ostatnio edytowane przez flamengista : 05.04.2011 o godz. 20:50.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Odin
Banita

Od: 11.2010

Stary 05.04.2011, 21:23
flamengista napisał(a):Wyświetl post

Zacytuję klasyka: dlaczemu?x

BTW: ja GW nie kupuję od dawna, ponieważ są nierzetelni dziennikarsko. I to nie tylko w sprawach kibicowskich, a znacznie poważniejszych. Po prostu nie chcę im dawać swoich pieniędzy.

Natomiast zorganizowany bojkot uważam za głupotę. Z wielu powodów. Ale ten podstawowy to taki, ze środowisko kibicowskie nie jest jednorodne i nie mówi jednym głosem. Więc taka akcja nie ma sensu.

..Ale jak GW wrzuca po jakichś mało istotnych wybrykach kibiców do jednego wora to jest dobrze tak ? myślałem ze takie forum służy w szczególności temu żeby połączyć te środowiska czymś co ma naprawde sens..a Ty mówisz ,że to jest bez sensu.. To zrob ankiete na temat protestu czy kibice z tego forum są za czy przeciw takiemu zorganizowanemu bojkotowi a nie mów za wszystkich

CZY MÓGŁBY SIĘ WYPOWIEDZIEĆ BARDZIEJ KOMPETENTNY(Kumaty) MODERATOR W TEJ SPRAWIE ?
Ostatnio edytowane przez rav : 06.04.2011 o godz. 13:42.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.04.2011, 13:22
rav napisał(a):Wyświetl post
Dobre, były moderator, który usuwał posty na forum, teraz marudzi o usuwaniu postów.
Tak, usuwałem posty. Te nie na temat, te o "Cracurvie" i o tym, że X to .... Y-kowi z gęby jedzie. Ale skoro nie widzisz różnicy między tym, a usuwaniem posta z kulturalnym pytaniem, zamiast po prostu na nie odpowiedzieć, to faktycznie... O czym tu rozmawiać?

Dobra, to jest Twoja odpowiedź. Świetna nawet.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.04.2011 o godz. 13:25.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 06.04.2011, 13:41
Najwyraźniej uznałem, że ten temat wymaga skonsultowania w wewnętrznym gronie.

Jako były moderator mogłeś na to wpaść. Zamiast tego wpadasz po paru dniach i żalisz się smętnie.

Wątek uważam za zakończony.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 06.04.2011, 20:12
Pytanko techniczne:

Dlaczego jak zaloguje się na Forum, to wywala mi logowanie ze strony www, a jak zaloguje się na stronie www.wislakrakow.com to wywala mnie z Forum? Drobnostka, ale mega denerwująca. Tym bardziej, że żeby komentować trzeba być zalogowanym tu i tu.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 06.04.2011, 20:22
Jest to problem, z którym nie możemy sobie poradzić. Powstał po aktualizacji skryptu forum.
Odpowiedz cytując
SpongeBob
Senior Member

Stary 06.04.2011, 21:42
znajde gdzies na forum temat w ktorym moge oglosic ze znalazlem karte kibica? nie chce robic bajzlu i zakladac nowego.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 06.04.2011, 21:57
Spróbuj tu http://www.wislakrakow.com/forum/sho...t=4354&page=10
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 08.04.2011, 16:26
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...t=1473&page=24
Komentarze w dziale bez komentarzy
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.04.2011, 22:15
Czy ktoś, ku chwale Ojczyzny i tego forum może zbanować trolla o nicku pawkas1992 , który zostawia swe ślady w każdym możliwym miejscu, a już w temacie o Smoleńsku robi z siebie kompletnego idiotę..?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów