|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Po takim wyniku to nawet jest to wskazane!!! ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Póki jeszcze nie zleciały się wszystkie pokemony ! zamknijcie forum aż ochłoną !
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam, bardzo o usunięcie postów z tematu Konkursowego - 738, 739, 740, 741.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Proszę, rozważcie propozycję zamykania tematu/forum na czas meczu. To jakie się tam pomyje wylewa na piłkarzy i trenerów woła o pomstę do nieba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Z meczu na mecz coraz gorzej, ja pier^ole...
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
przepraszam, ze sie wtracam w czyjąs prace
ale to jest tylko kilka wybranych kwatków z meczowego:
![]() serio to ma być kierunek w którym to forum zmierza? ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na tego
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=2437 posta nie miałeś nic do powiedzenia. To odpocznij sobie tydzień. Tak jak niektórzy odpoczną sobie za obraźliwe wpisy pod kątem naszych piłkarzy.
W poziomie tych postów nie widzę nic odbiegającego od tego, co słyszę na stadionie. To jest jak czat. Napisałem w podlinkowanym wyżej poście jak można to rozwiązać. Nie dostałem ani jednej propozycji pomocy, ani jednej kreatywnej rady.
Ostatnio edytowane przez rav : 20.03.2011 o godz. 20:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Innego wytłumaczenia jak "Kasa ważniejsza" nie widzę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
@rav
Ignorowanie ignorowaniem, a nie uważasz, że stworzenie precedensu w tematach meczowych może mieć konsekwencje w innych tematach. Ja widzę ciąg przyczynowo-skutkowy w tym, że jeden z drugim napiszą w meczowym "Maaskant out", "ale Jirsak zjebał", czy "Chavez spierdalaj", a tym, że potem w innych tematach, założonych do merytorycznej i konstruktywnej dyskusji, następuje znaczący wzrost trollowania, pokemoństwa, dragonballstwa itd. Ktoś pisząc debilne komentarze w meczowym potem będzie chciał wylewać swoje jakże inteligentne myśli w temacie o Polityce transferowej, czy o zgrozo w kibicowskich. Co więcej, forum jest otwarte, więc ludzie z zewnątrz ochoczo rejestrują się, by zasilić grono emo-użytkowników, którzy najpierw napiszą, a potem pomyślą. Trudno patrzeć na kilka stron w temacie meczowym, gdy 3/4 to teksty małolatów na poziomie przedszkola. To boli dlatego, że każdy z nas kocha Wisłę, a przez to utożsamia się z tym forum. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cytat:
Przypomnę: - na mecz idziemy wcześniej niż godzinę przed i wracamy później niż godzinę po. - zamknięcie tematu nie załatwia sprawy; dla chcącego nic trudnego - założą sobie nowy temat. @murray. Co to znaczy stworzenie precedensu? To, że moderatorzy nie reagują na coś od razu, to nie znaczy że nie reagują wcale. Potem wracamy, wchodzimy do tematu, usuwamy część postów i odpowiednio je "nagradzamy". Przegapiliśmy coś? Pomóż nam - przy każdym poście jest ikonka . Zgłoś go a zareagujemy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
2. Cortezz nie dostał bana za pisanie tylko w tym temacie 3. Drozd był tylko przykładem. Koledzy spod różnych urn dostawali bana za posty w tym temacie I na koniec: czy nadal udostępniasz swoje konto Cortezzowi? |
|
|
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
|
2.Cortezz dostal bana miedzy innymi za pisanie tylko w tym temacie! Wiem bo widzialem uzasadnienie... 3.Nie zauwazylem aby ktos poprawny politycznie wg moderatorow dostal tutaj bana. I na koniec: tak udostepniam mu czasem swoje konto poniewaz to moj brat!!!
wac i zamykac tematy jak zostanie moderatorem ( jak widac sa rowni i rowniejsi ) Co do wyzywania innych uzytkownikow to bardzo prosze podaj przyklady w ktorym miejscu Kolega Cortezz kogos zwyzywal? Jesli chodzi o PW to z tego co wiem nie byles mu dluzny i tez grubiutko pojechales, a kiedy poprosil Cie o spotkanie przed meczem w celu meskiej rozmowy, przyznaj sie wszystkim co zrobiles? ![]()
Ostatnio edytowane przez Niekonik : 29.03.2011 o godz. 20:25.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Oczywiście, że się przyznam, co wtedy zrobiłem. Napisałem mu, żeby się uspokoił i nie traktował internetowych sprzeczek tak poważnie. Jakbym się chciał spotykać live z każdym, z kim się zdarzyło mi pokłócić w sieci, to bym chyba nic innego w życiu nie robił ![]() Pozdrów cortezza i powiedz mu, aby wydoroślał... ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prosze usuniac temat
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8008 Wystawilem przez pomylke dwa razy temat typera dla kolejki 21.
Ostatnio edytowane przez RoS : 04.04.2011 o godz. 09:06.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czy jakis mod mógłby zamknąc temat:
http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=7986&page=12 bo znowu sie zacznie rozkmina na temat pikników. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dlaczego od razu zamykać? Wykasować posty nie na temat i koniec.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Widzę że praktyki iście komunistyczne są stosowane na tym forum.
W temacie o meczu Wisła-Jagiellonia pojawił sie taki post
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Zaproponowałem w "Pytaniach do moderatorów(...)", jedyną odpowiedzią było usunięcie posta.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Bo to niezgdne z linią par... przepraszam: strony.
![]()
[CENTER][SIZE=3][I]Ś.P. Kompot[/I][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][SIZE=1][I]Zawsze pozostaniesz w naszej pamięci...[/I][/SIZE][/SIZE][/CENTER] |
|
|
|
Banita
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Moje pytanie brzmi : Czy moderatorzy mają zamiar w jakis sposob sie włączyć do bojkotu GW ?
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
||
Zacytuję klasyka: dlaczemu? BTW: ja GW nie kupuję od dawna, ponieważ są nierzetelni dziennikarsko. I to nie tylko w sprawach kibicowskich, a znacznie poważniejszych. Po prostu nie chcę im dawać swoich pieniędzy. Natomiast zorganizowany bojkot uważam za głupotę. Z wielu powodów. Ale ten podstawowy to taki, ze środowisko kibicowskie nie jest jednorodne i nie mówi jednym głosem. Więc taka akcja nie ma sensu.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez flamengista : 05.04.2011 o godz. 20:50.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|||
|
|
Banita
Od: 11.2010
Offline |
|
..Ale jak GW wrzuca po jakichś mało istotnych wybrykach kibiców do jednego wora to jest dobrze tak ? myślałem ze takie forum służy w szczególności temu żeby połączyć te środowiska czymś co ma naprawde sens..a Ty mówisz ,że to jest bez sensu.. To zrob ankiete na temat protestu czy kibice z tego forum są za czy przeciw takiemu zorganizowanemu bojkotowi a nie mów za wszystkich CZY MÓGŁBY SIĘ WYPOWIEDZIEĆ BARDZIEJ KOMPETENTNY(Kumaty) MODERATOR W TEJ SPRAWIE ?
Ostatnio edytowane przez rav : 06.04.2011 o godz. 13:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Dobra, to jest Twoja odpowiedź. Świetna nawet.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.04.2011 o godz. 13:25.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Najwyraźniej uznałem, że ten temat wymaga skonsultowania w wewnętrznym gronie.
Jako były moderator mogłeś na to wpaść. Zamiast tego wpadasz po paru dniach i żalisz się smętnie. Wątek uważam za zakończony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Pytanko techniczne:
Dlaczego jak zaloguje się na Forum, to wywala mi logowanie ze strony www, a jak zaloguje się na stronie www.wislakrakow.com to wywala mnie z Forum? Drobnostka, ale mega denerwująca. Tym bardziej, że żeby komentować trzeba być zalogowanym tu i tu. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jest to problem, z którym nie możemy sobie poradzić. Powstał po aktualizacji skryptu forum.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
znajde gdzies na forum temat w ktorym moge oglosic ze znalazlem karte kibica? nie chce robic bajzlu i zakladac nowego.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...t=1473&page=24
Komentarze w dziale bez komentarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy ktoś, ku chwale Ojczyzny i tego forum może zbanować trolla o nicku pawkas1992 , który zostawia swe ślady w każdym możliwym miejscu, a już w temacie o Smoleńsku robi z siebie kompletnego idiotę..?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|