|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dokładnie. Marokańczyk jak już jest w Wiśle, to niech robi tę dobrą atmosferę, ale boisko niech jednak z trybun/ławki ogląda. Lubię gościa, bo nie tylko przez pryzmat piłki się ocenia futbolistów, ale w Wiśle to on nie miał "meczu dobrego", a jedynie jakieś pojedyncze zagrania no i oczywiście niezwykle ważna bramka w derbach.
Wolę by grali Jirsak, Wilk, Sobol, Melikson, Garguła... Oczywiście lepiej by był zdrowy, bo jest to niepokojące zjawisko, że coraz więcej kontuzji w naszym zespole. Zawsze mógłby wejść na te kilka[naście] minut i rzucić jakąś dobrą piłkę, jednak ja bym 100 razy bardziej wolała by zdrowi byli nasi jedyni [!!!] boczni obrońcy. Burliga pokazał w Bytomiu (i nie tylko), że na Wisłę to za słaby w uszach jest, a Łobo... Ja bym wolała by on nie był wstawiany w miejsce Cikosa, ale powiedzmy, że ufam Holendrowi. Współczuje Maaskantowi, aczkolwiek mógł w zimie zgłosić potrzebę ściągnięcia bocznych obrońców (tym bardziej jak już pozwolił Piotrkowi odejść). Takiego sudoku to nawet Japończycy nie wymyślili! ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No to kolejny pilkarz z kontuzja tym razem Boukhari ,ktory moglby ewentualnie zagrac na lewej obronie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
No to żegnamy się z Nurdinem
z tej mąki już chleba nie będzie, chyba że zostanie animatorem w drużynie , pobierając 1/10 tego co teraz |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
fajny wywiad z Wilkiem
http://sport.interia.pl/euro-2012/ne...e-lawe,1614192 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
What's new?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Najwyższy czas. Sobolewski coraz starszy, a Wilk powinien zdobywać doświadczenie - po prostu grać, grać i jeszcze raz grać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez fanfan : 29.03.2011 o godz. 19:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Gdyby mial taka nie chcec to po co by tu przechodzil? A pozatym trzeba czytac wszystkie wywiady. W poprzednim zapytali o kibicow, to powiedzial cos typu, ze nie chce sie podlizywac, ale ze nawet jak sie siedzi na lawc i slucha kibicow zza bramki to czuje sie niesamowity dreszczyk emocji i ze sa swietni. Wiec bazuj na faktach nie przemysleniach ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Oczywiście ,że chodziło mi o dziennikarza . Czarek jest w porządku a w dodatku to nasz piłkarz .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
wali mnie dziennikarz i to jakie ma podejście, pisząc że wywiad jest fajny chodziło mi o odpowiedzi Czarka. Ten chłopak ma wszystko poukładane, jasno sprecyzowane cele i wie co musi zrobić żeby je osiągnąć. Do tego piłkarsko jest niezły i zapowiada się na bardzo dobrego zawodnika.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
a to sorry fanfan, zwracam honor, zle przeczytalem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Pareiko w bramce, Estonia własnie wyrownala w meczu z Serbami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Pareiko 90 min
Genkov 90 min Asysta |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
^ Chavez również 90 minut
Kirm 90 minut Powód: uzupełnienie.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 29.03.2011 o godz. 21:34.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
U-18 rozbija Holandie 3-0 z Michałem Nalepą w składzie
Ten chłopak powinien byc na stałe przy pierwszej drużynie , tym bardziej jeśli na treningu jest czasem 1-2 nominalnych obrońców ( pomijając fak że zagrał na nietypowej dla siebie pozycji defensywnego pomocnika )
Ostatnio edytowane przez Karherop : 29.03.2011 o godz. 21:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Pareiko zagrał świetny mecz w barwach Estonii dzisiaj.
Miał 3, 4 kapitalne interwencje. Warto zauważyć, że mecz rozgrywany był w fatalnych warunkach. Śnieg dosłownie napier*alał. Naszemu bramkarzowi należą się brawa za to, że w takich warunkach nie popełnił żadnego głupiego błędu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Zgadzam się z Tobą, niestety u nas trenerzy, sztab i prezesi zmieniają się a polityka nadal ta sama czyli młodzi zawodnicy z bezpośredniego zaplecza jakim powinna być Młoda Ekstraklasa wypożyczani są do Stróży, Brzeska czy innych Nieciecz zamiast dostawać szansę gry w 1 drużynie vide ostatnie przymiarki do cofnięcia do obrony Łoba, mimo że mamy Burligę (dla niego mogłaby być to okazja do pokazania się z jak najlepszej strony. Mecz z silną drużyną, czego chcieć więcej - idealny czas do wejścia i zagrania na wysokim poziomie).
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pomiędzy Ekstraklasą, a ME jest przepaść, co dziwi mnie, patrząc na poziom naszej najwyższej ligi. Młoda Ekstraklasa to poziomem nie odbiega od drużyna z czołówki II ligi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jednak wolę gdyby najzdolniejsi dostawali szansę gry u nas niż na klepiskach wśród traktorzystów w 2 lidze - bo tak się tam gra.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj w Bonarce około godziny 18 spotkałem Bunoze, Boukhariego i Paljicia.
Paljic z Boukharim zapieprzali po bonarce, a przy okazji Marokańczyk wołał do każdego sklepu " dzień dobry " Biedak Bunoza za nimi nie nadążał ![]() Powód: Narodowość Kebaba.
Ostatnio edytowane przez DeadOrAlive : 29.03.2011 o godz. 22:23.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Zeby kibice nie ogarniali narodowości własnych zawodników ajj |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
uważam że ME to poziom dolnych rejonów I ligi , tym bardziej jeśli w każdym meczu na boisku biega po 3 starszych zawodników z pierwszej drużyny ( na tyle pozwalają przepisy ) nie mówie o tym aby od razu przenieść połowe grajków do pierwszej drużyny , ale w każdej formacji powinno być dwóch graczy poniżej 20 lat którzy naciskali by starszych na treningach . W tej chwili poza Kurto nie mamy zawodnika poniżej 21 lat w drużynie! mam nadzieję że na jesień ktos przejrzy na oczy i wraz z wywietrzeniem składu otwaorzy się miejsce dla młodszych . Z całym szacunkiem , ale w tej chwili gdyby na końcówke zamiast Żurawskiego wchodził Jeleń , Szewczyk czy inny młody napastnik to chociaz obrońcy rywali poczuli by jakikolwiek presing na sobie . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Ile ja się już tu naczytałem o naszej "zdolnej" młodzieży, że trzeba dawać im szansę, że są świetni. I co? Gówno. Leszczak, Burliga (kuźwa, on ma 23 lata...), Kowalski, Juszczyk, Mączyński i wielu, wielu innych. Ciągle tylko - dać im szansę, dać im szansę. Po co, jak widać, że ci goście nie umieją grać w piłkę na poziomie ekstraklasowym. Są słabi piłkarsko, mentalnie czy nawet fizycznie. Maaskant to nie debil- gdyby widział potencjał w kimś, to by szansę mu dawał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=oDB3nsgygkk - asysta Genkova na początku filmiku.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|