|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Można w normalny dzień przyjść na nasz stadion i zobaczyć go od środka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ponawiam pytanie: Wie ktoś gdzie można sprzedać aparat słuchowy?
![]() ![]() "Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Ja jestem z nich very zadowolony. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dobra pizzeria. Stosunek cena->jakość->wielkość.
Polecicie? ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
są moze w Fanatyku koszulki copACABana rozmiar S ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zdecydowanie Ogrody Smaków na Bieżanowie. Duża tania, i smaczna
![]() ![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja bym polecił Pizzerię Fantazję na Skorupki 30 . Mają bardzo smaczne piizze, na serze mozarella , 60-tka jest i polecam Gang-Banga
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
niestety nie
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Miał ktoś z forumowiczów lub waszych znajomych taki fryz? Jak długie trzeba mieć włosy żeby zrobić sobie coś takiego?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Co poradzic na zacinający się obraz podczas oglądania filmów na laptopie
![]() wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Wejdz w menadzer zadań i zobacz jak bardzo jest obciążony procesor i pamięć podczas odtwarzania filmu. Zobacz czy jakiś inny proces nie muli komputera. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Przy każdym filmie. A sprawdzałem na innym komputerze te same filmy i chodzą bez zarzutów. Od pewnego czasu zaczęło się tak dziac.
Jak film włączyłem to obciążenie procesora wzrasta do ~80% wtedy kiedy się tnie to do 100% nawet. ![]() wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Tam znajdziesz nomen omen odpowiedź:
Kod:
http://benzandabackpack.com/wp-content/uploads/2009/12/Allen-Iverson-Benz-and-a-Backpack.jpg ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Potrzebuję ubezpieczyć auto. Jak ktoś działa w ubezpieczeniach to priv
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie wymienię wymienię Izraelską walutę, nie wiem czy w każdym kantorze wymieniają, dlatego pytam
![]() P.s nie pójdę z tym do Meliksona ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
jak wyłączyć wersję lajt naszej oficjalnej strony?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Będzie mozna dzisiaj pooglądać w restauracji u Wiślaków skoki? A jak nei to gdzieś w pobliżu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
jakie głośniki w systemie 5.0 polecicie do 1k zł? do kina domowego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupie, tanią Mp3 ?
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
2 lata temu wyrabiałem ksiązeczke sanepidowska.Rozumiem,ze jak chce odnowic waznosc,to nie musze nosic znowu probek z kalem na nosicielstwo ? Tylko do lekarza medycyny pracy po pieczatke ?
z gory dzieki ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tylko do lekarza.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Badanie kału robi się raz na całe życie chyba ze miało się jakąś chorobę zakazną z tego co mi wiadomo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
No to jest problem. Pytanie tylko z czym. Skoro kiedyś ci działało normalnie to moze to być jakiś wirusik. Ale na początku zobacz w procesach co ci obciąża procesor. Czy jest to program w którym puszczasz film czy może jakiś inny proces zaśmieca. Znaczenie może mieć również program w którym film jest puszczany (nie tylko kodeki). Możesz spróbować WMP albo bestplayera. No i przede wszystkim jakość filmu. Nie każdy lapek płynnie wyświetli film w jakości full hd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
gdzie w Krk kupie dobre jakosciowo i cenowo akcesoria do sziszy ,dokladnie cybuch , tyton i wegiel .
![]()
.....
|
|
|