|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak ja jechałem do Wawki z Kraka to wszystko było palnowo, także szanse są, a o tej porze to myślę, że na pewno
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś jedno z poniższych zdjęć w możliwie jak największej rozdzielczości?
http://i54.tinypic.com/x4fypj.jpg http://i53.tinypic.com/1568lc5.jpg |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Witam mam pytanko jak wyłączyć wersje lajt oficjalnej strony Wisły ?
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Witam,
Orientuje się ktoś gdzie można coś takiego zrobić? Chodzi o to by ładnie wyszło.. http://img819.imageshack.us/i/tmachine145.jpg/ |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś gdzie kupię koszulkę Wisły Can Pack białą i w jakiej cenie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
też tak miałam i tez szukałam pomocy na forum dowiedziałam sie że może to być odbieranie CB radia, czy czegoś tam. Spróbuj obrócić głośniki w innym kierunku (u mnie nic nie słychać jak głośniki są skierowane tyłem tyłem do monitora), albo przestaw je w inne miejsce. ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Potwierdzam. Niektóre głośniki mają taki urok. Trzeba je przestawić, gwarancja tego nie obejmuję z tego co wiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
[ zestawy kin domowych ]
zestawy różnią się: Moc łączna Pasmo przenoszenia Skuteczność Impedancja który z powyższych zestawów pod tymi 4 właściwościami przedstawia się najkorzystniej? |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nietypowa chyba sprawa.
Nie wiecie gdzie znajdę angielskie napisy do Stawki większej niż życie? Help! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
poszukaj na http://www.opensubtitles.org/
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Kto by pomyślał że na tym starym serwisie jeszcze coś będę szukał. Widzę że nie da się umieścić bezpośredniego linka więc wpisz w wyszukiwarce tytuł i napisy będą |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy ktoś kiedykolwiek korzystał z portalu ioffer.com ?
Jak tak walcie priv mam pare pytań. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie mogę zakupić sprzęt Onkyo? potrzebowałbym sklepu z pełnym asortymentem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nie spotkaliście się może nigdzie (internet, czasopisma, książki) z żadnymi materiałami na temat ratownictwa medycznego na świecie? Chodzi mi konkretnie o Wielką Brytanię, o system ratowniczy jaki tam funkcjonuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
czy ścieżka króla (el caminito del rey) jest otwarta
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie można w przyzwoitych warunkach i jak najtaniej pograć w tenisa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jak w excelu obliczyć prowizję od ceny z wartością minimalną np 5 zł?
Prowizja wynosi np 0,75 % z danej kwoty ale nie mniej niż 5 zł. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mam taki mały problem z gadu- gadu, tzn. zmieniłem liczbę kontaktów, skasowałem starą listę na serwerze i zapisałem na serwer nową, to mimo to mam tą wcześniejszą jak się loguje gdzieś indziej.
Hę? ![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
=Jeżeli(A1<5;5;A1*0,0075) Powód: 0 za mało w %
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 23.03.2011 o godz. 18:50.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Czyli powszechnie znany problem
![]() Jest w stanie ktoś pomóc ? ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jestem zainteresowany taką myszą:
![]() Ma ktoś w hodowli? Ile by kosztowała? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dziwna sprawa, właśnie niedawno aktualizowałem sobie swoją listę. Skróciłem ją gdzieś o połowę i wyeksportowałem ją na serwer. Po zalogowaniu wszystko w porządku, zaimportowało mi nową listę. Sęk w tym że ja to robiłem poprzez tlena i może to jest recepta ? Gadu jako programu nie używałem w zasadzie nigdy, tylko poprzez plugin w tlenie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
kto w Skawinie zgarnął 22 bańki w lotto
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam, z racji że temat ''mam pytanie'' w takim razie pytam:
1. Czy ktoś z Wiślackiej braci nie orientuje się gdzie w Krakowie znajdę biuro podróży, które ''podpisze mi'' że odbyłem u nich praktykę, bardzo mi zależy a z racji tego że pracuje, nie dam rady tego pogodzić. Jeżeli ktoś może pomóc będę wdzięczny ![]() może ktoś już załatwiał coś podobnego. 2. Czy ktoś z użytkowników chodził w takich modelach butów: - Adidas S Vespa - Nike Topcourt Jakie opinie o tych butach, wytrzymałe itd ? ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jakiej komendy uzyć w bascomie, aby pisząc program na login i hasło. Hasło było zastepowane np"*"?
Nie chodzi mi o komendę Noecho, bo przy tej poprostu nie widac znaków. Pilne! ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|