|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nic w życiu nie trwa wiecznie. 10 lat dawał nam powody do radości i lepiej odejść u szczytu sławy niż męczyć się później słuchając tych z TVP pytających się dlaczego nie wyszło. Teraz będzie miał święty spokój.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
![]() ![]()
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Rozumiem, że na skoczniach powinno się śpiewać "jazda z k******"? To jest wasz idealny model kibicowania?
![]()
No i przyszło mi zmienić podpis, "dzięki", Kubuś...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Każdy sport ma 'swoich kibiców'. Stańczyki z małyszówkami zostaną dalej na skoczni, tam się można lansować w różnych dziwnych przebraniach. Dla nich to czy wygra Małysz czy inny skoczek było sprawą drugorzędną. (przynajmniej po okresie dominacji Adama) Liczy się zabawa, biało-czerwone barwy i dutki zostawione w bacówkach.
Szkoda, że już koniec skoków Małysza... może kiedyś, ktoś. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
narazie to Adam jest na 3 miejscu ! a Kamil na 1
jeżeli po 2 serii zostanie tak samo to będzie chyba najlepsze zakończenie kariery jakie można sobie wymarzyć![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ammann i Hilde zapuścili sobie wąsy
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Będzie strasznie brakowało Adama obecnie chyba najlepszego polskiego sportowca...
Jestem ciekawy czym zajmie się Małysz po zakończeniu kariery (?) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Szkoda jak cholera , no ale lepiej odejść w pieknym stylu.
Dziękujemy ci Królu Adamie. Teraz przyszła pora na Stocha Cytat:
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nie wiem jak wam, ale mnie dzisiaj łezka poleciała. Czegoś tak pięknego, tak fenomenalnego w polskim sporcie nie widziałem nigdy. Oby Kamil przejął tę symboliczną pałeczkę, tak jak Adam swym zwycięstwem w dniu zakończenia kariery Weissflogga
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dziękuje Adam
za te wszystkie lata.Chyba nie mogło być lepszego scenariusza jak dzisiaj. Przekazanie pałeczki Kamilowi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Najwybitniejszy sportowiec w historii tego kraju.
Pozostaje się cieszyć, że przyszło nam żyć w tych czasach i być naocznymi świadkami wyczynów Orła z Wisły. Wspaniała kariera, wspaniały sportowiec. Pozostaje tylko powiedzieć "dziękuję", bo żadne słowa nie oddadzą tego, jak wielkim człowiekiem jest Adam i w jakim stopniu wypromował nasz kraj zagranicą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Jeszcze nie mieliśmy takiego sportowca co przez 10 lat był na topie. Wielkie dzięki Adam za wszystkie wspaniałe skoki i radość jaką nam dzięki nim dawałeś. Miejmy nadzieje, że na miejsce naszego Mistrza wskoczy teraz Kamil, choć pobić Adama w tym czego dokonał będzie raczej niemożliwe, takie perełki nie rodzą się często. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a ja mam prośbe, czy mógłby ktoś wrzucic dzisiejszy ostatni konkurs Adama Małysza?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Przyznam, że nie wierzyłem, że da się zreazlizować te dwa cele: podium PŚ dla Adama Małysza i podium PN dla Polski, o zwycięstwie Stocha na mamucie nie wspominając. A tu rzeczywistość przerosła nasze marzenia
Brawo Panowie.Szkoda mi też Szaranowicza. Gadał czasem dziwnie, ale w emocjach, więc mogę mu to wybaczyć (moje ulubione powiedzonka to "FIGHTER" i "MR NOBODY"). Nikt tak się nie jarał i nie wiem, czy będzie miał się kim ekscytować. I na koniec się rozkleił i za nim ja ![]() Co dalej? Martwi mnie, że Prezes Tajner jest za Kruczkiem. Nie jestem do końca przekonany, czy to aby na pewno "trener XXI wieku". Po cichu liczyłem, że Kojonkoski zostanie trenerem, ale poszedł do fińskiego związku, czy "FKOL". Jeśli odmienił anonimowych wówczas Norwegów, to może i u nas zrobiłby porządek ze Stefankiem & Co. No i jeszcze Pan Mateja. Jakim skoczkiem był pamiętamy, a teraz ciepła posadka asystenta asystenta asystenta trenera :/ A Adam sobie poradzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
O której jutro Małysz będzie na lotnisku w Balicach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja pitole ale to zlecialo
Ja mam jeszcze w pamieci ten turniej 4 skoczni w 2001 i jak go wygrywa ciezko jakos wyrazic i podziekowac Adamowi za tyle lat,tyle weekendow ,tyle niedzielnych obiadkow polaczonych z okrzykami :"lec Adam lec" a potem z dziką radoscią Dziekuje ze dane mi bylo w tym uczestniczyc. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dzisiejszy konkurs mimo tego wiatru i ciągłych przerw był prawie doskonały i wymarzony. Adam pokazał klasę i zakończył tak jak chciał czyli w wielkiej chwale i glorii.
Facet jest niesamowity. Wspaniała kariera. Należy mu się wielki szacunek i u mnie go ma! ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Fenomen sportowy. Ale podziwiam go przede wszystkim za to że przez cały czas był 'normalny'. Skromny, zawsze wesoły i uśmiechnięty, zawsze powtarzał 'trzeba skakać swoje'
![]() Fajnie sie zachowali inni skoczowie z tymi wąsami, to tylko potwierdza jak ważnym ogniwem Adam był (jest) w skokach narciarskich |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.multiupload.com/4DFG7N5FKY - ostatni skok Adama Małysza
Więcej multimediów z Planicy i nie tylko na AllGoals.pl ![]() |
|
|